Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze ha kivárnám a 2 órát míg resetel akkor lenne, de nem érek rá 2 óra múlva. Így ma kdf kimarad juhéé.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.12.12. 11:11:43
Amúgy lehet te arról olvastál, hogy ugye van pár hajós trait ami account szinten unlockolódik, mert mondjuk klingonjént egyébként nem lehetne megszerezni. Általában elég gyik traitok, ezért nem nagyon foglaklozik vele senki.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.12.12. 09:35:00
Addig is kapunk ilyen nyomi tükrös gombás tálakat. Akarom mondani hajókat.
Ezen kívül rém undorító h az elite starter pack ami account unlock adott sok jó-t, sunyiban kivették, és helyébe berakták a hasonló névvel ellátott packot ami keveset ad, de azt jól karakterenként megvásárolhatja mindenki 1k zéért.
Én admizás közben érdekes dolgokat olvastam.
Lehetséges lenne hogy a hajó traiteket egész accountra unlockolnád?
Valami ilyenekről dumáltak hogy talán a traitek és a boxos hajók is át kerülnek account wide-ba.
Bár a boxos hajókon nagyon kételkedem,de valami ilyenekről dumáltak.A hajókat majd lehet unlockolni accountra vagy mi,hogy mibe kerül majd azt nem tudom.
A belassulás mostanra elmúlt, átlagossá szelídült: vagy leskelődtek a gépemen, vagy a szolgáltatónál volt vmi gebasz...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
De csak egy karinak.
:'DD
Az idő megszépíti, és elhalványítja az emlékeket. pf. 😄
Utoljára szerkesztette: Chak, 2018.12.08. 15:16:41
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Semmi baj nem volt.
Bármi más normálisan fut, mint régen...
Megkezdődött a Zünnepi szezon! <#szomoru1>#szomoru1>
Csak velem szórakozik, vagy ez most egy általános jelenség?
Érdekes az nem zavarja őket ha buggal akárhány millió dilit csinálsz de már az zavarja őket ha kapsz 500 ne adj isten 1500 dilit egy küldivel.
Pitiáner tetvek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.06. 18:19:51
Sajnos az objective-kből egyik sem kötelező - bár, akkor lehet, hogy ez a szint is játszhatatlan volna a sok értetlen miatt!
Annyi kéne, hogy rendbe rakják a jobboldali panelt, ahol mindig minden látszik csak pont a lényeg marad takarásban állandóan és az advanced optional-ját villogó MUST HAVE-re cserélni elite-n - meg elé és mögé tenni a "Required to complete the mission successfully"-t.
Ill. arra rávenni vhogy az egyorrúakat, hogy ne a harcot erőltessék - van, aki még erre is képtelen - , pláne nem középen, vagy az objective-ktől legtávolabb, hanem segítsék a társakat és lássanak a pályán - pl. ne 4-en fussanak oda, ahova én vetődök középről, a főkonzolt indítva, mert addig csak lövöldöztek és a hangra "észhez térnek", hogy "csinálni" is kéne vmit (jó esetben, mer' van aki uú nem csinál semmit (a lövöldözésen kívül) a "hang" után sem).
A winter-es doff-küldikből az eddigi legtöbb, amit egy karakterrel fel tudtam venni, mindkét oldalról, összesen: az 5(!!!) darab...<#wilting>#wilting>
"Régen" ennyit akár egy-egy oldalról is felcsipegethetett a karakter...
Ha az az elgondolás áll emögött, hogy a minijátékokkal szerezzék be a díszeket az emberek - avagy: minél több időt kelljen a játékkal tölteniük - , ez akkor is nagy melléfogás a "fejlesztők" részéről!
36 inventory és bank slot
2 boff slot
3 skill retrain token
Ez a pack karakterenként megy.
Doffnál jól látom hogy összesen 1 darab assignment van karakterenkét ami ad tokent? Régen egyszere 2-3 is volt, most csak egyet találtam... bár végüls mindegy, ha úgysincs micsinálni a tokennel....
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.12.06. 09:15:00
Az egyik karinál az összes küldi critelt 375 dili a másiknál mindegyik csak sikerült 375 dili.
De rohadt piti tetvek.
Két nap alatt annyi winter token jött mint máskor egy küldiből.<#hehe>#hehe>
Nem is tudom mikor volt ilyen magas.
És magasabb lesz hisz csak most kezdik be finomítgatni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.06. 06:44:43
A winter doffozás régen fosta a dilit,winteren olyan sok dilit kiszedtem egykor hogy utána még legalább egy hónapig finomítottam.
Sajna most lószart hoz.
Reggel néztem,három küldi egy critelt és 375 dili,ami vicc régen egy küldi többet adott.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.05. 17:57:59