Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon küszködnek már hogyan nyomassák fel a bevételeket... minden nap vmi akciós, egyre betegebb promók....

promó
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.31. 19:40:54

Bakker,tolj már valami infót,egy hét és megvan az eventes hajó.
Most már valami infó kéne hogy mi lesz a zenes hajó hozzá.

Még szép! 😄D

Mi a szösz,lehet venni zenért talán eventes tokent?
"Updated the Anniversary buyout bundle to automatically open when purchased."

Mai frissítésben belenyúlnak a prolonged torpedóba.

General:
Resolved an issue that was preventing ship weapons from being equipped to weapon slots on some lower level characters.
Resolved an issue that prevented TOS Captains, Federation aligned Romulan Captains, and Federation aligned Dominion Captains from purchasing Terran Empire Uniforms.
Updated the description of the uniform box to include that use of it on a Dominion or Romulan captain will only unlock it for their bridge officers.
Resolved various issues involving hair and skin shaders.
UI:
Resolved an issue that was causing Personal Endeavors to initially appear completed when a new set was available.
Resolved an issue in the Personal Endeavor system that would allow the reroll confirmation window to appear without having any reroll tokens.
Resolved an issue that caused ships to list an incorrect shield modifier while on ground maps.
Content:
Resolved a typo during the mission, “Para Pacem”, where “Buoy” and “anomaly” were spelled incorrectly.
Systems:
Updated the Anniversary buyout bundle to automatically open when purchased.
Resolved an issue that would cause the messages from the Fortune Cookie and Fortune Tribble to be heard by players other than their intended recipient.
Prolonged Engagement Torpedo:
Resolved an issue that caused it’s firing arc to shrink to 90° during special firing modes.
Resolved an issue where the 'Photonic Cascade Torpedo' 3-piece set bonus was calculating damage improperly by providing base damage instead of bonus damage.
It now begins at 300% base damage and gains 10% bonus damage per 6 seconds.
Capped 'Photonic Cascade Torpedo' scaling at 8 minutes.
"Complete Iconian TFOs" now correctly registers completion of the TFO "Bug Hunt" at all difficulty levels.
"Defeat Gorn on Nimbus" now also gives credit for defeating rock hurlers and other renegade gorn found on the planet.
Removed mention of Experience and Personal Endeavor Experience from reward boxes, since these rewards are given directly by completion of the Endeavors, and are not contained within the boxes received as a reward.
"Illusion of Communication": Resolved an issue that caused players to spawn a new purified crystal after respawning post-defeat, if the player had previously placed one on the map.
Known Issues:
Starships display incorrect base maximum hitpoints while on ground maps

tuti plusz szerintem az eddigi adatokból csinálták ami nem a legfrissebb
Nem gondoltam volna hogy van 40 ezer aktív flotta.

Bár lehet konzol és Pc együtt.

Nézd,nem rossz hajó,de nem igazán dps-re való.
Tankolni meg túlélni jó,de dps-re nem annyira.

Hát, mivel admiralityba már nem kell hajó, használni meg ezek szerint úgyse fogom, kihagyom. Köszi.

Hát nem mondanám hogy hú de jó,elég latymatag cruiser.
Két tac konzolja van 5 engi,inkább tankos cruiser.
A traitje is hílelős.
De ez az egyetlen discovery hajó.<#buck>
Még.

Mennyire használható ez a hajó? Megér annyit?

Ó te troll.<#beka2>

Az egészre? Akkor ezért akar ennyi külföldi idejönni XDD

Semmit.
Nem szoktam velük foglalkozni.

Mit csinálsz azzal a rengeteg, felgyülemlett fogollyal, NEM kdf-esként?
Nem lehetne az ezt igénylő küldetést is nyomni a fed-es flottában is? (néha-néha, vegyítve a 2k FM-ossal)

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Ma is lóvé jött főleg.

Endeavor is bugos,ma kész lett az egyik úgy hogy nem csináltam semmit.
Elindultam meg csinálni a napi eventes küdit erre kiírta hogy kész egy endeavor.

kösz chack akk kint van az orville már vártam 😊 a disco tényleg st story szerűség volt szerintem utalás volt az egyik tos-os része is
Nem tudom.

Esteleg az meg tudnád mondani Plata hogy arc nélkül ki lehet valahogy venni az account védelni functiót ? ( tehat azt ha más gépről akarok bejelentkezni akkor ne küldjön az emailemre verificátiós kódot hanem engedjen be anélkül ) ?
Utoljára szerkesztette: Dares, 2019.01.29. 12:12:41
Nekem nem volt vele semmi gondom.
Nem tudom mi lehet a baj.

ARC-ot nem miért nem tudom feltzelepíteni a gépemre .. install közben mindig kiirja hogy nem találja a TARGETDIR filet és az installálás állandóan megszakad 😞
Néztem tegnap Discovery 2x02, ez is menő epizód volt. Sőt már igazi ST storyval álltak elő. Még akkor is ha 2x bedrogozták a hajót. :'DD
Plusz a the Orville 2x05 is hozta a szokásos ST szerű story-t, ezúttal igazi agyfasz volt a csillagjegyekkel. Hasonló miafa*z pillanat volt az első évados like, dislike féle epizód. 😄
Az Emperor lock box-ból akkor csak a fézerek és esetleg a kard lehet az érdekes, a többi nagyon eseti, vagy még cinkesebb.

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Én is szinte csak pénzt kapok ezekből, de kevesebbet...
én itt néztem csak az a összefoglalót
Hard endeavour láda nekem folyton pénzt ad.

2402-ben vonul vissza a Vulkáni nagykövetségtől (állítólag 2385-től birtokolta e címet), 97 évesen, utódja Sokketh, és telepszik le családi őshazájában, Franciaországban - forrás.

A TNG-ben jól lett megelevenítve az idősebb Picard, amikor Q kevert az időben vele: csak azok bírták ki vele (vagy ők sem), akik hosszú időt töltöttek el vele előzőleg és tudták tisztelni az addigi életművéért, valamint immunissá váltak az arroganciájával szemben, amit az agg kora még csak felfokozott... - ideális nagykövet lehetett a Vulkánon. <#nyes>
Tipikusan egy olyan karakter, akit sajnáltak idejében kivonni a forgalomból (Gene Roddenberry már nem tehette meg, a többi meg már nem merte megtenni), így már-már félisteni cselekedetek eltúlzott, hosszú sora kapcsolódik hozzá!

és picard 2402-től már nagykövet
a memory beta szerint az enterprise-e 2409-ig aktív volt
https://memory-beta.fandom.com/wiki/USS_Enterprise_(NCC-1701-E)
2387
A star in the Romulan Empire goes Supernova. Ambassador Spock attempts to counter the resulting shockwave using Red Matter, but is unable to save the planet Romulus from destruction. Spock and a Romulan ship commanded by Nero are dragged into a black hole created by the Red Matter detonation and arrive in the past. Nero's arrival in 2233 and subsequent attack on the USS Kelvin creates the Kelvin Timeline.

Based on pattern of Romulan empire following the Roman Empire the Romulan empire is split into a republic and an empire. The empire, being supported by the Tal Shiar continues with its non trusting nature and the republic opens dialogue with the federation.

Abrams a kókler, elkészítette a filmjét. Aztán kiadott egy képregényt amiben elmesélik az előzményeket h legyen is értelme az egésznek. A képregény nélkül valóban értelmetlen ez a Romulus mizéria. Lehet még azzal is haha.

link

Utoljára szerkesztette: Chak, 2019.01.27. 22:32:56
Neem.
Felrobbant a normál idővonalban,de jött a fekete lyuk amin átment Nero meg Spock és létrehoztak egy alternatív valóságot is,de az igaziban is felrobban romulus.

De az nem csak az alternatív idővonal szerint robbant fel? Mert ha jól tudom, ez csak az új filmsorozatban lett megerősítve, az pedig tudtommal az alternatív idővonal része (Kelvin-timeline talán?).
Tehát 29 évvel a TNG S07 után, és 20 évvel a Nemesis után (ami ugye 9 évvel van az S07 után).
Engem az érdekelne, hogy övé lesz az Enterprise-F, ezzel zúzva porrá az összes ilyen fanfictiont, filmet, videójátékot stb, vagy huszonsokévvel a kiadása után, még az Enterprise-E fog működni? (Esetleg egy nem Enterpriseot kap? Mert a 7 sorozatból csak 4 játszódott Enterpriseon)
Jah a Romulus 2387-ben robban be.
Akkor 12 évvel később.

Hú az így most fejből nekem nem mond semmit.

Azt mondják 2399.-ben fogja nyomni a make it so-t. 😄D

Mert a sorozatok fed orientáltak, a Cryptic is fed orientált, kdf meg már orkok 2 pöccsel.

Dettó.
De nekem klingon tartalom is kellene,mi a szarért nem tudnak kiadni egy kicseszett klingon carriert?
Miééééééért?

mondjuk én annak örülnék a iconia és hurq után végre folytatódna az eredeti timeline már unom az agent-kedést
Elméletileg a TNG-hez is jön tartalom majd.
Az új Picard sorozat miatt visszatérnek a modern korhoz,valamikor romulus pusztulása után folytatódik a sorozat talán.

Ja.
Szerintem míg le nem cseng a DSC láz, addig nyomják majd orrba szájba a disco-s fedes hajókat míg ki nem zsigerelték az utolsó szaftot is belőle. Talán a klingon hajóra nem emlékeztető klingon hajókat is fogják nyomni, de csak óvatosan! Már ha fogják. És majd csak ezután esetleg visszatérünk a 25. századi story vonalhoz, és akkor biztosan érkezik majd kdf és romulan content. Dominion, és Kanál akkor sem(evil laugh).
Legyen ne igazam.

Nem tudom honnan veszik,de ez volt a téma.
Idióta terran ground stf közben trécseltek róla,jól el is afkoltam.<#whatever>
Inkább csetet figyeltem mint STF-et.
De én nem örülnék neki,nekem klingon tartalom kellene a kicseszett életbe már.
Ha a klingon roma oldalt ki hagyják akkor cseszék meg a jó édes.
Szal azt.

Nem halottam semmit, de abból kiindulva h hónapok óta, és még az év további részében is Discovery anyagok jönnek, erősen meglepne ha bármi más is érkezne mint Föderácós content. Ezen belül is főleg DSC érás cuccok.
Te mond nem hallottál semmit?
Tegnap cseten valami olyanról dumáltak hogy az idei zenes eventes hajók csak fednek jönnek.
Három discovery zenes hajó.

Hopp, personal endeavor ládából nyitottam egy 300 markos dobozt. Ez már valami! 😄

pvp az én félig meddig dps-leauge-s buildemmel sima ügy igaz így is résen kell lenni néha de nem gáz. bár az tény hogy nem az a meg se karcoltál mit akarsz itt kis csíra típus build 😄 olyannal is találkoztam.