Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Figyelj én el tudom képzelni hogy az lesz a promós,de cseten zenesnek mondták,igaz Charon-t meg promósnak.<#eplus2>
Nem nem mirror csaj lesz,hanem sima discoverys rinya picsa,csak a korábbi éveiről.Mikor még nem volt kapitány.
Állítólag a csaj sírta ki magának a sorozatot.

Tutira azt rakják majd be promoba. Én legalábbis azt tenném h jól megszedjem magam latinummal muhaha

Úgy érted Emperor Georgiou a tükrös világból, mert az ittenit megették a klingorkok. De igaz, már hivatalos jön a section 31 sori az előző mondatban szereplő nőszeméllyel. 😄

Meg jön a rajzfilm, és Picard sori is. Ha ezeken kívül még lesz valami akkor már tényleg a bőség zavara fog fent állni.

Hát lehet hogy szereted ezeket a silány fos sorozatokat amik most mennek,de én nem,Discovery sügér kapitány nőjének az előélete meg marhára nem izgat,elég lapos karakter volt.
Egy rick és morty tipusú hülye star trek sorozat megint nem izgat.Márpedig az animációs olyan lesz.
Picard érdekel,mert az talán,de csak talán jó lesz.

Nem értem én ezt. Végre annyi Star Trek-et lehet majd nézni amennyit nem szégyellsz (lehet, hogy valamelyik majd nem jön be, nem kötelező nézni) és erre csak a nyivákolás megy itt meg más fórumokon is. Eszetlen kis rinyálógépek vagytok ti nem Star Trek rajongók. Bezzeg a sok szart amit a játékban öntenek rátok arra csorgatjátok a nyálatokat meg szélesre tátott szájjal nyelitek. Szánalmasak vagyok. Jobb is, hogy kiléptem a magyar flottából meg a játékból, ott is csak ugyanez ment.
Salvage az arra kell hogy a cuccaidon a statot újra el oszd.
Salvage-et úgy szerezhetsz ha a küldetések közben esett cuccokat szétszeded.
Minél nagyobb az item szintje annál többet ad.
Kis szinten ne foglalkozz vele.Úgysem számít fejlődés közben hogy a fegyverednek milyen statja van.
De nagy szinten már számítani fog hogy milyen fegyvered van.
Na persze nekem ne számít,mert szarok rá és nekem akkor is crtd kell ha nem jó.<#eplus2>
A tárgyakon van egy re-enginering felirat,ahhoz kell salvage hogy újra oszd a tulajdonságait.Mondjuk van egy disruptor dhc-d amin van dmgx3 stat de te rühelled a dmg statot és neked mondjuk accx3 kell mert neked az a szimpi akkor ezzel tudod olyanra cserélni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.16. 10:11:30

Picard-dal is jól belenyúltak a ....-ba: az eredeti színész most 78 éves (mon'juk, mára a DS9/VOY-színészek se sokkal fiatalabbak), így az is benne van a pakliban, hogy nem éri meg a forgatás végét, hiába is reménykednénk, hogy majd ő kihúzza a gödörből a sorozatot. Ha meg eleve mással indítják (korai évek, időutazás), akkor megint ott tartunk, hogy csak a ST-s nevek kellettek, hogy eladhatóbb legyen a fércmű...
78 éves admirális..., legfeljebb vulkáni lehetne a Csillagflottánál!

De, hogy pl. egy Miral Paris kilép az Akadémiáról-t (nekem mindegy, hogy nem önszántából és ekkor a háttérből "Orvost, de gyorsan!", vagy sikeres végzősként és ekkor csak a megkönnyebbülés sóhaja hallatszik a tanári kar részéről...) nem tudunk megélni..., igazi romulánokkal és klingonokkal! <#falbav>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Inventory ablaknál az assets fülön legalul van a salvage rész.. Ennek a növelése ahogy nézem itemek salvagelésével lehetséges. Gondolom minél nagyobb az értéke annál jobb csak nem értem mire jó ha minél nagyobb ez az érték.
Négy új sorozat fog jönni.
Egy Picard,egy animációs,egy ismeretlen még,egy meg discoverys,a kapitány csaj korai éveiről,mikor még nem is volt kapitány asszem.

Tehát, megpróbálnak egy saját játszóteret felépíteni és a "befejezetlen", G. R. általi eredetit meg a szőnyeg alá söpörni...
...és ehhez kellettek a ST jogok?! <#wow1>
Nagyon nehéz lett volna 5-6 fajnevet kitalálni és egy "új" világba áthelyezni azt a keveset, amit meghagytak a ST-ből?
Vagy maguk is annyira gyengének vélik az alakításukat, hogy pl. egy Csillagkapu mellett, ha nem ST címe van, akkor labdába sem rúghatna, vagy mi?!
Ezek tényleg csak fejőstehénnek nézik a ST rajongótábort! <#falbav>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.01.16. 09:32:03

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Jah és jön a Star Trek: Lower Decks is,ami egy animációs vígjáték lesz.

Srácok,lesz egy újabb Discovery Star trek sorozat.
A discovery kapitánya Philippa Georgiou saját sorozatot kap.<#wow3>

Szerintem a kulcs most még is fogyni fog.
Legalább is tegnap már cseten rá voltak nagyon izgulva az új hajóra.

Jut eszembe,tudsz valamit gombás enterprise-ról?
Tegnap este hallottam róla admi közben.
Hogy olyan hajó lesz mint a charon,fejlődős 1-es szinttől használható,de zenes.
Charon pletykáknak is kb fele volt igaz,lehet hogy a gombás enterprise nem is zenes lesz.

Dehát h fogyna a kulcs ha nincs is elhízva..

Mi az hogy.<#buck>
Hat sima lakás van,abból 3 luxus apartman,2 stilt house vagy mi a rák egy meg rablós lakás.A legnagyobb bank mellett.<#circling>
Hogy ne kelljen messzire menni.

És van még lakásod is, lakással az emeleten? <#buck>
Én örültem amikor bejelentették Fallout 76-ot,meg is akartam venni,de aztán jött a sok negatív dolog,rengeteg bug,ezeréves motor a játék alatt.Úgy döntöttem kivárok míg jön hozzá content meg javítás meg olcsóbb lesz,de közben kb mindenki otthagyta.Nekem nem tetszik benne az hogy lehet egymást ölni meg szétverni egymás dolgait.
GTA-ban szeretem hogy van hat házam,saját Irodám az egyik irodaházban a város közepén,60 férőhelyes garázzsal,saját Nightclub-om,szintén 5 emeletnyi garázzsal meg kis irodával és lakrésszel,bunkerem lakással lőtérrel,Hangárom lakással szintén.Facility,ami szintén fullos,saját kéróval garázzsal és minden egyéb szarral amivel fel lehet szerelni.Még orbital cannon is van benne,ami kb olyan mint falloutban az atom bomba,csak ezen van automata célkövető és kereső rendszer.<#buck>
És a legújabb DLc az Arena wars arénájában nekem is van egy műhelyem saját lakással és talán 30 garázshellyel.És senki nem rombolhatja le őket.
Jah tényleg és van egy oltári nagy Yachtom is.
Az aréna harc egész jó móka.Női testrészek is vannak GTA-ban.<#buck>

Szerintem mindegy,de box kb hozza az átlag 5-öt,ha mákod van többet.
Nekem azt hiszem a legtöbb 1 boxban 50 lobi.
Volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.15. 21:06:04

csak volt alternatíva sok sok eonokkal ezelőtt 😄 sajnos csak ez van ami volt az ki vették mert nem fogyott a kulcs......
Az h mi a jó az relatív. Egyébként a női testrészek. GTA hiába szebb grafikás, úgysem az alapján választok. Engem nem köt le h ilyen olyan verdákkal meg motorokkal ide oda furikázzam meg a jachtomon ugráljak a karimmal. Akinek ez bejön, hajrá. A wow sem kötne le, annak a világa sem az én világom. Alapvetően nem szeretem az online játékokat, és igen ez elég paradox egy Star Trek Online c. játék forumában(😄). Jobban szeretem a single kalandokat ahol a saját tempómban vonaglom a mapon, és egy nyomi sem fog oda jönni, és megzavarni. Fallout 76 esetében, egyértelmű a bethesda bukása, ha még fél egy évvel később adja ki nem lenne ez. Szerencsére pecsről pecsre sokat javul. Mire én elkezdtem a 2 ünnep között, már a súlyos bajok nem voltak jelen. A játék alapvetően online, de mégis az egész játék egy solo élményre van megcsinálva ahol az onlinekodás csak opció. Alig találkozom más playerekkel, ha igen akkor békésen köszönünk, és mindenki megy a maga útjára. Ez pozitívum. Persze hallani trollkodó storykat is. Egyenlőre ilyen nem volt. Ma pl amerre ép jártam 2 kisebb szintű player hadakozott super mutánsokkal, így besegítettem. Folyt a bél rendesen. Fun volt. Emlékszem anno a No man's sky is nehezen indult, mára meg tele van contenttel. 76 sem fogja máskép végezni. Azért azt remélem h a Bethesda megtanulta a leckét, és a készülő játékait nem ilyen formában fogja értékesíteni. Remélem nem leszek naiv. Tájm víl tel.. 😄

Közben látom STO fronton is zajlik az élet, emperor box meg minden. Most jól jönne ha nem csak 23 lobi krsitályom lenne hm.
Ha már itt tartunk, mi lehet a jobb lobi forrás, a box nyitás vagy a promo-s? Vagy valami alternatíva?

de amúgy lehet h ez nem styx class a charon osztálya hanem a testvér hajójának de a promókor okosabbak leszünk
plata inkább a modellezők lustasága látszik ezen a hajón nem kicsit
a zenfilms videója után csak ennyit mondanék a fejlesztőcsapatnak...................

Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2019.01.15. 19:37:14
Randa.

plata olyan mint a sorozatban csak a grafika rossz hozzá mondjuk érdekes h tankos a kiosztása.. nem sci valamiért nekem a sorozatban úgy jött le a sci-s drenya mm a technológiája alapján
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hát ez nem kóser nagyon.
Charon
Azt pletykálták jön a Charon mint promós hajó.
Ok Charon jön,de nem promós.
Dupla hangáros carrier lesz.
Ez nagyon nem jött be,egy hangáros drenya.
Marha nagy dög lesz kb úgy néz majd ki mint a filmben.
Háát,lehet nagy lesz,de nem úgy néz ki.
A hangár pet úgy nézem fasza lesz,de a hajó maga randa.
Nekem azt mondták szép lesz.<#rolleyes>

Az jó,akkor olcsó lesz.
Bár amilyen randa nem is kell.
A promós úgyis jobb lesz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.15. 18:49:59

egyébként srácok boxos hajóként jön a i.s.s. charon
kinek mennyia kis tétel 😄 raul mondtam volna neki is h inkább promo packal csinálja ha mégbent lenne a zenstore-ban. ezt jól mondod a múltkor ezzel szedtem meg magam h promó packokat adogattam el 😊
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2019.01.15. 18:22:36
Én ilyennel kezdtem az EC gyűjtést, értéktelen kis fehér vackokat vettem amik alul voltak árazva, többnyire mk11-12 beam array-eket, aztán zöldet, képket, végül lilákat, akkor az volt a top fegyver, néha találtam ilyet is amit írsz, amikor 100.000-ekkel, vagy milliókkal volt alatta, utána már egyéb reward packokat is.
Aztán a vége az volt hogy 10-20 milliárd ec-kért vásároltam fel az exchange egyes részlegeit többezres, néha 10.000-es mennyiségben felhalmozva, mert éppen promó volt és olcsóak voltak. de tudva levő volt hogy 2 hónap múlva 2x árat lehet majd érte kapni, persze sok volt a meló vele.
Amikor a legtöbb volt, akkor 50 milliárd EC-m volt a karaktereken elszórva, persze a többsége kulcsokban, és lobi kristályban volt, ennyi ec-t nehéz is lenne EC-ben tartani, az 5000 kulcs meg a 100.000 lobi kristály pedig úgyis értékálló mindig.

Mondjuk még most is azt a pénzt költöm épp SWTOR-ban amit az EC eladásából kaptam, a kocsira is abból vettem idén a téli gumi szettet, szóval végülis megérte 😊
200 millió azóta kis tétel, mióta a hajó árak s5 - s6 körül felmentek 50-80-ról 200-300-500 millió ec-re, a kulcs ára pedig 1,5-ről 4-5 millióra.
egyébként pedig promo packot mindig jobban megérte venni és EC-ért eladni, mint kulcsot.
Elméletileg ment inv.

Ha lehetne másoktól tök nyugisan játszani az jó lenne,érdekel még az építkezés fallout 76-ban,de ha jól tudom még sok a baj vele,vagy valaki más szétbarmolja amit építesz vagy eltűnik amit építesz.
GTA Online-ban is nyugis sessionban szeretek játszani,ahol nem köt belém senki,szerencsére ott egyes ügyes játékosok tudnak csinálni részben zárt sessiont hogy idegen ne tudjon be jönni.
Én szeretek eladni is,nem tudom miért de engem nem untat.
Bármiféle eladásban vagy bizniszben benne vagyok.Nekem is van már mindenféle üzletem.

Az irodámon meg is látszik hogy sokat melóztam.

Mert nem tudod mi a jó.
Gta 5 és Gta Online nem ugyanaz.
Ugyanakkor az 5-öt is imádom.
San andreas volt s kedvenc részem és a Gta 5 visszatért oda.
San andreast vagy százszor kivittem.
San andreas állam szinte az otthonom lett.
Most az ötödik rész visszatért oda és a hangulata ugyanolyan jó.
De Online más tészta,olyan mint a Fallout 76 csak jobban megvan csinálva.
Sajnos a Fallout 76 eléggé fércmű.
Kevés melóval sokat akartak.
Engem is érdekelt,de majd ha már talán 1-2 dolcsiért adják megveszem.
De inkább felrakom a Fallout 3-at.

Nem cserélni, felváltva nyomni. GTA, 5 perc után uninstallálnám, annyira nem tudna lekötni. Inkább járom a tájat az új autobotra hajazó páncélomban, és supermutant agyvelővel dekorálom ki a környéket xD
Plata--> okés rájöttem mi volt a gond , mikor megléptem a 30 at és beültem az új hajóba a már meglévő skilljeimet nem rakta ki automatikusan csak az újakat amiket kaptam, ezért volt furcsa, hogy amiket eddig hasznaltam azok sehol és van 4 másik skill amiket eddig nemláttam.
Nem vagyok most gépközelben sajna.
De nem.
Tac karinak tac skilljei vannak.
Akármiben ül.
Csak a boff skillek változnak.
Meg a fegyverek esetleg.

Most hogy beleultem a 30 as hajóba , más skilljeim vannak mint mikor a 20 as hajóba ültem ( nem a boff ok skilljeire értem hanem a sajátomra amit ad)
akkor ez azt jelenti hogy adott hajotípusban masok lesznek a skilljeim? vagy hogy működik ez pontosan?
Lord_Dares@serdares ---> teljes név
ami a kukac után van pl nagy jancsi@billy1
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2019.01.15. 14:41:15
megint többre gondolsz mint ami 50 kulcsot szánt volna pár száz millióra az is jobb mint a semmi. nem azonnal egy milliárd
De ha adtok néhány jó tippet ( mit vegyek és max milyen áron-- mikortól lehet beszállni vele az eladásba) akkor már lehet hogy most ránézek a piacra...
amugy is az első dolog amit kiváltok az a pénzlimit megszüntetése lesz. Már kb 200 zen megvan.

Plata --- nem igazan értem a karim teljes neve Lord_Dares , mi az a teljes név amugy?
Teljes neved kell az invhez.
Kari név kevés.

Amúgy tudom , hogy a piacban hatalmas potenciál van csak viszonylag sok idő mire kiismeri a dörgést az ember. EVE-eztem kb. 8 évet a végén már carrierekkel és drenyákkal kereskedtem igen nagy tételekben (olcsón vettem --drágán adtam) , annyi isk-t felhalmoztam a végére, hogy van kb. 10 évnyi plexem (ha nem több) csak kicsit belefáradtam már az evbe.
Plata --> Lord_Dares (ez a karakterem neve , Klingon tac és jelenleg 30 as szintű) és köszönöm!

RAYEN --> még nem. Piacozásba nem igazan merültem még bele mert akkor a karakter szintezéssel nem haladok, ha majd beérik a kari és jon a dili ahogy szeretném majd akkor fogok a piacon jobban szétnézni
Ok,este küldök invet,ha megadod a neved.

Dares, a piacon adtál már el a sto-ban bármit, ami pl: 2000 ec-be került, úgy kb 1-másfél millió creditért?
Hát én emlékszem rá hogy annak idején mikor az első promós hajómat vettem,kb semmi pénzből csináltam egy hét alatt 400 valamennyi millát.
Mert Raul segített és megmondta mit vegyek és mit adjak el.
Akkoriban még 400 millió iszonyú sok pénz volt,ma már egy promós hajó másfél milliárd kb.

Szerintem nekem a Ti flottátok maximálisan meg fog felelni , persze ha befogadtok 😉
így már érted?
bocs félre értés volt azonnali ec forrásról van szó az meg ugye kulcsos
Jah klingonként csak klingon flottába csatlakozhatsz,fedesként csak fedbe.