Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel már ezer éve használhatatlan,nem volt más választásom,vettem egy undine repus torpedót,3 delta tokennel epic lett és Mk15.
Még nem tudom hogy meg hagyom-e,kellene valami tuti torpedó,de nem tudom most melyik lenne a legjobb.
Érdekes szetteket ad.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.04. 11:24:08
Ja, nem
Örvendetes, hogy a pajzsszedő tetrion-ok is előkerültek a T6 repu'-kban - nagy kár, hogy mire idáig eljutna az egyén, addigra TR-ben rohangál a csapata is körülötte.
A másik, nagyon jó volt olyan űr TFO-t menni, ahol másnak is volt full iconoan szettje és egymás után tudtuk elnyomni a csapatbónuszát: kicsit megizmosodott tőle a gyatra társaság!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Azt gondoltam, van valami látszat küldi mint a Cohcren eseményen.
Főnix annyi hogy dilithiumból veszel főnix dobozokat amit kinyitsz,ha van rá fölös dilid.
1 Főnix 4500 dili,10 főnix 40k dili.
Főnix alatt a zen ára lecsökken,még azt is érdemes ilyenkor venni.
Csak figyelni kell az árfolyamot.
A klingon nagytanács is elítélte az akciót, a Ferengik meg a Tal Shiar, meg tárgyalni szeretne velem az új fegyver áráról... Szóval kössz szépen Plata... <#taps>#taps>
Komolyra fordítva: jó ötlet volt a tactical teamos, meg egy kicsit átszereltem a hajót is, így már egészen jó lett 😊 Még beraktam a photonic officert is, így nagyon gyorsan töltődnek vissza a képességek, nem győzöm kattintgatni. a hazad emittert még berakom, köszi az ötleteket!
Ezt a Phoenix eventet meg a TFO-ját hol lehet elérni? Vagy, hogy lehet csinálni, mert nem jöttem rá?
Jönnek az új hajók.
Sokkal drágább lesz.
Talán jön új flotta épület.
Valamennyire attól olcsóbb lesz.
Majd este megmondom.
Most mobilról nem tom megnézni.
20k jólenne.
Két klingon karira is kéne token.
Két klingon lekvár carrieres karinak kell token meg spiral fegyverzet.
Meglátjuk mk15 spirallal t6 dreaddel meg spiral dhc-vel és disruptor hangárral mi jön ki tac meg engi karival.
Persze vissza is kereshetnénk it a fórumban hogy is volt rég - de nekem olyan emlékeim vannak hogy az utóbbi 1-2 főnixnek már szinte alig volt hatása. Ami őszintén szólva érthető, hiszen eddigre már mindenki beszerzett mindent amit akart (és rájött hogy hajókat szerezni a főnixből dilipocsékolás 😊 )
Egy lilát, és egy kéket kaptam. Elsőre jó indul.
Igaz,állítólag az upgrade bugos és nem lehet magasabb szintűre uppolni.
(Csak az eleje)
De mázlim lett tőle,a napi endevor volt hogy 3k gpl-t kell nyernem.
azt hittem tart vagy félórát mire meglesz,erre 15k gpl-es dabo-m lett.
Nekem, ma elsőre kéket dobott...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Második hsrmadik esetleg negyediken.
Amikor érzed hogy tovább nem esik.
Pár nap és lemegy zen ára.
Legalább 8 misi dilit beváltok.
Igaz csak a földön néztem meg admiraltyzás közben.De ha groundon ennyivel magasabb mint egy dhc akkor űrben is biztos jóval több.
Omegát szoktam használni gurambán mert eszementül aggrózik harci üzemmódban.
De nem resistre.
Hanem húzzunk innen mert gebasz vaaaan esetre.<#hehe>#hehe>
Jó az omega üldözéshez is, vagy, hogy ne szakadjon meg/nem akar megszakadni a harci státuszod két ellenséges csoportosulás közt...
De, ha úgy vesszük, akkor megint a semmiért hülyéztél le! De m'ér mindig csak engem?! <#rinya>#rinya>
Ha most fognám és rendesen upolnám fegyvereit,vennék rá rendes konzolokat és traiteket is raknék rá,mert ezeréve csak admis kari így még traitje sem nagyon van.Biztos fentebb menne neki,szerintem ha könnyen akarsz sok dps-t használj spiral disruptort,marha erős.Ha cruiserrel meg dhc-kkel ennyit tud.
El is határoztam hogy köv főnixkor két lekvár carrieres klingon karimra adok rendes felszerelést meg spiral disruptorokat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.30. 19:57:30
Delta-t kb soha nem használtam mert vacak,az omega menekülésre jó.
Egy két hajón használtam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.30. 19:43:19
Add a patern-ekhez a 2 másik skill hatását is...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.04.30. 19:37:48
Science team meg transfer shield strength visszatölti a pajzsod és nem sebződsz.
Ha borg ellen megyek olyan hülyeséget mint attack pattern omega vagy delta nem teszek fel.Mert tudom hogy annyit ér mint lófing,ennyi erővel besétálhatnál egy chernobilba búvárruhában,végül is valami ellen az is véd.
Pont ezt a traitet mondtam én is,meg hogy lószart sem ér.
Attack pattern beta és agent doff többet ér.
De ha van tac teamed és conn officered,hazard emitter science team esetleg transfer shield strenght akkor nem kell más,esetleg még emergency power to shield.
Amikor még szabadon lehetett borg RA járni, akkor 30-40k dps-sel már le lehetett zúzni egyedül a kocka + gömb kísérők alakulatot úgy, hogy közben nem adta be a kulcsot a hajó.
"...ad egy kis resist-et..." - ja, alig vmit:
Delta: 20 - 33,3% ellenállás és ugyan ennyivel csökkenti azét, aki lő rád (5 sec-ig/bekapott találat)
Omega: 15 - 25 % ellenállás, 10 - 16,6% kimenő sebzés, +18 - 30% védelem (csökken(het) az ellenség találati aránya) a mozgás buff-okon kívül
Ha meg megcsinálod ezt a küldetést és berakod a trait-jét, akkor még kapsz 10 sec-re melléjük +25%-ot a gyógyító skill-ekre. Meg van még pár tuning-lehetőség ezekre is...
Sz'al, ha tudod, hogy most csak borg-ok ellen mész, akkor érdemes lehet átkonfigurálni pár dolgot, ha még nem megy izomból a kifektetésük!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.04.30. 19:24:43
Bááár lehet működne.<#buck>#buck>
Nem kell ahhoz sok dps.20-30k elég.
Delta minek?Tök marhaság,omega meg menekülésre jó.
Omega és delta ad egy kis resistet,de nem az igazi.Ha van hozzá traited mint a best defense akkor hílel valamit.Kb lófingot.
Tactical team jobb mint ez.
Tac boffnak tactical team,hozzá lila conn officer,olyan ami tac teamre ad cd csökkentést.
Sci boffnak,science team,transfer shield strength és polarize hull.
Engi boffnak emergency power to shield és reverse shield polarity na meg aux to structural ha van még hely.
Ha jól rakod össze a borg le sem szedi a pajzsod,akkor sem ha épp tholian pók hálót kötögetsz és nem érsz rájuk figyelni.<#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.30. 18:44:41