Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként hogy újra tudok álcából harcolni a hajó megint halhatatlan.<#hehe>
Kb le sem szarja hogy 10-15 borg lő.
Eszement jó volt.
Összesen 129k sebzést kaptam be.Pedig végig lőttek mint a veszett fene,mert a csapat lökött volt.
Rá húzták gw-vel a borgot generátorra,nyolc perces harc volt.
Először valamelyik rá húzta gw-vel a generátorra a gömböket,másik meg szétlöket őket a borg meg be bugolt ettől és 10-15 kilóméteres távolból gyógyították a generátort.<#vigyor>
Vicces STF volt.

Nem is olyan rossz ez a torpedó.
Max. One-Hit: 375 581 (Enhanced Bio-Molecular Photon Torpedo - High Yield III)

Jah nem volt feltűnő hogy botok,kb mindnek ugyanaz volt a neve,max egy két betű volt más a végén.
Bár szerintem úgysem foglalkoznak vele,mikor nyáron rizsán 20 egyforma bot táncol az sem izgatja őket.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.05. 17:08:01

Valami van.
Nézz el kronoszon a boff trainerhez.
Nem tom mi a rák van már megint,de tobzódnak a klingon botok a tutorial kijáratánál.
Torpedós karimon le cseréltem a nem működő torpedót tegnap,ha már azt cseréltem elmentem és a boffokat is kicseréltem,lökött fun boffokat vanguard boffokra cseréltem.
Elmentem boff trainerhez hogy át skillezzem őket,erre ott tobzódott rahedli idióta bot.
Váltottam sessiont de ott is volt egy bagázs ugráló bot.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.05. 17:04:49

Mitől laggol hetek óta a sto? A rengeteg botos miatt?
Azt sajna én sem tudom, mindig megfogadom h majd jól kipróbálom az elhanyagolt gíreket is, de végül nyer a lustaság haha.
Kár h nem jár hozzá a kentari "búvárruha" skin.

Előzőleg majdnem egy 20-assal olcsóbb volt.
Én nem adok el belőle semmit.
Nem tudom mennyibe fognak kerülni az új hajók,de próbálom 100k felett tartani a zenem.

Az előző fönixnél kicsit lejebb ment a zen árfolyam, na mindegy vettem 60 ezret. Majd visszaváltom amikor megint 340 körül lesz, az 1,2M hasznon lesz. <#hawaii>
Jé, tényleg! <#worship>
...bár, mintha nem volna olysn erős, mint a többi?! <#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.05.05. 00:41:11

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Neutronic van fent már.

repus neutronic még mindig jó illetve az eventes wide torp szettel
Na ma nehéz szívvel,de lecseréltem a Bio-neural warhead-et a B'rel-en.
Mivel már ezer éve használhatatlan,nem volt más választásom,vettem egy undine repus torpedót,3 delta tokennel epic lett és Mk15.
Még nem tudom hogy meg hagyom-e,kellene valami tuti torpedó,de nem tudom most melyik lenne a legjobb.

Szerintem a kentari set is plazmás.

Legutóbb 310-ért vettem sokat.

Csak egy karival kell kihúznod T5-re,többi automatikusan duplázva húzza.
Érdekes szetteket ad.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.04. 11:24:08

De jó, lehet visszajönni farmolni...
Ja, nem
Új repu.

Na. végre találtam mást is a nagyon kúl groud szetten kívül a romulánomnak, ami plazmát használ: a T6-os undine is kínál fel ilyesmit, semmi más!
Örvendetes, hogy a pajzsszedő tetrion-ok is előkerültek a T6 repu'-kban - nagy kár, hogy mire idáig eljutna az egyén, addigra TR-ben rohangál a csapata is körülötte.
A másik, nagyon jó volt olyan űr TFO-t menni, ahol másnak is volt full iconoan szettje és egymás után tudtuk elnyomni a csapatbónuszát: kicsit megizmosodott tőle a gyatra társaság!

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Jah a Ferengi közben meglett , köszi.
Azt gondoltam, van valami látszat küldi mint a Cohcren eseményen.
Főnixhez nincs TFO.
Főnix annyi hogy dilithiumból veszel főnix dobozokat amit kinyitsz,ha van rá fölös dilid.
1 Főnix 4500 dili,10 főnix 40k dili.
Főnix alatt a zen ára lecsökken,még azt is érdemes ilyenkor venni.
Csak figyelni kell az árfolyamot.

Menj DS9-re vagy Drozana-ra és beszélj a ferengivel,ad küldit és napi 1 ingyen főnixet.

Sziasztok! Na megfogadtam Plata tanácsát és beraktam Rúzsa Magdit a Borg frekvenciákra, max amplitúdóval... erre lebénultak a kockák a kisebb hajók meg felrobbantak... Másnapra feljelentettek az admiralitásnál, hogy megszegtem több irányelvet mert tömegpusztító fegyvert használtam... Hiába érveltem, hogy csak a Borgnak sugároztam, kiderült, hogy belehallgatott Grigori Yanishev admirális akit azóta szanatóriumba kezelnek...
A klingon nagytanács is elítélte az akciót, a Ferengik meg a Tal Shiar, meg tárgyalni szeretne velem az új fegyver áráról... Szóval kössz szépen Plata... <#taps>
Komolyra fordítva: jó ötlet volt a tactical teamos, meg egy kicsit átszereltem a hajót is, így már egészen jó lett 😊 Még beraktam a photonic officert is, így nagyon gyorsan töltődnek vissza a képességek, nem győzöm kattintgatni. a hazad emittert még berakom, köszi az ötleteket!
Ezt a Phoenix eventet meg a TFO-ját hol lehet elérni? Vagy, hogy lehet csinálni, mert nem jöttem rá?
De jobb ha most veszem.
Jönnek az új hajók.
Sokkal drágább lesz.
Talán jön új flotta épület.
Valamennyire attól olcsóbb lesz.

Fogalmam sincs.
Majd este megmondom.
Most mobilról nem tom megnézni.

drágán 😄

Majd meglátom mennyire megy le.
20k jólenne.
Két klingon karira is kéne token.
Két klingon lekvár carrieres karinak kell token meg spiral fegyverzet.
Meglátjuk mk15 spirallal t6 dreaddel meg spiral dhc-vel és disruptor hangárral mi jön ki tac meg engi karival.

Legutóbb is a sokadik napon vettem.

Hát, nekem eddig az volt a tapasztalatom hogy ha esett akkor az első nap esett, aztán rögtön el is indult felfelé.
Persze vissza is kereshetnénk it a fórumban hogy is volt rég - de nekem olyan emlékeim vannak hogy az utóbbi 1-2 főnixnek már szinte alig volt hatása. Ami őszintén szólva érthető, hiszen eddigre már mindenki beszerzett mindent amit akart (és rájött hogy hajókat szerezni a főnixből dilipocsékolás 😊 )

Aham a buta ferengi a sok syntohol után csak másodjára adja oda a jussunkat. Nyomi alkesz xD
Egy lilát, és egy kéket kaptam. Elsőre jó indul.

Amikor zöldre váltott a lámpa karbantartás után akkor még nem volt fönix event... Még jó, hogy felnéztem.
Valaki azt mondta neki kiírta hogy max quality és nem tudott semmit uppolni.

szerintem nem csak már nem olyan gyakori a ritkaság változás...
Úgy néz ki a zen nem nagyon lesz olcsóbb,mikor felmentem este 320-ért is volt,most meg 329.
Igaz,állítólag az upgrade bugos és nem lehet magasabb szintűre uppolni.

DABO!
(Csak az eleje)
Dettó.
De mázlim lett tőle,a napi endevor volt hogy 3k gpl-t kell nyernem.
azt hittem tart vagy félórát mire meglesz,erre 15k gpl-es dabo-m lett.

De 2x kell "megkérdezni", mert csak másodjára adja oda a tokent, amit "kibontva" kiderül, milyen szerencsések is vagyunk! 😊

Nekem, ma elsőre kéket dobott...

Főnix event alatt napi 1 tokent ad ingyen a drozana állomáson állomásozó npc. hátha van itt olyan aki nem tudná/elfelejtette volna.

Bármikor.

Igen.
Ha most nem váltom be a tokeneket (két karinak akarok félretenni még admiralty hajókra kék tokeneket) azokat be tudom váltani akkor is ha már nem lesz event?
Admiralty hajókat ki is vettem mindegyik karira. Lesz olyan 130-150 phoenix upgradem is.
Új cuccok is kerültek főnixbe.

Tessék má' szó'ni ha leesett, mer' akkor én is jövök <#hehe>
Nem az elsó nap kell venni.
Második hsrmadik esetleg negyediken.
Amikor érzed hogy tovább nem esik.

A legutolsó szinte alig mozgatta meg az árakat....talán az első nap esett 10-20al azt annyi. Vagy nem tetszik rá emlékezni?

Király.
Pár nap és lemegy zen ára.
Legalább 8 misi dilit beváltok.

Bent van a phoenix 😄
Az előbb néztem a kumaris karimat,a wing cannonnak sokkal nagyobb a dps-e mint egy dhc-nak,a quadnak is magasabb.Bár nem olyan sokkal.
Igaz csak a földön néztem meg admiraltyzás közben.De ha groundon ennyivel magasabb mint egy dhc akkor űrben is biztos jóval több.

Doff hétvége.
Link.

Csupán azt mondtam hülyeség lenne borg pajzs leszedés ellen omegát és deltát használni.
Omegát szoktam használni gurambán mert eszementül aggrózik harci üzemmódban.
De nem resistre.
Hanem húzzunk innen mert gebasz vaaaan esetre.<#hehe>