Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha adnál el zenes packot szólj😄
Mit csináltál vele?

Nulla zém van. 😄D

25%-os sale mindenre a store-ban.
Katt.
No meg akciós a zen vásárlás is.
Katt2

De STO-ban olyan kicsik a ground pályák hogy nem nagyon kell hozzá repülés.
No meg scriptelve vannak,ha elérsz x pontra akkor ugrik tovább a sztori,ha repülnél és nem az úton mennél nem működne.

A pályák felépítése olyan h a flyhack nem megengedett. Milyen ground map az ahol nem elég a kocogás? Ami még kardió is egyben. 😄
A kolóniás mapon lehet deszkázni.

Nem érdkelnek más játékok ebben a kérdésben, egyszerűen jó lenne a helyszíneken gyorsabban közlekedni. Nem tudom miért nem éretik ezt a készítők...
ez nem a champions online se a destiny 1-2 egyébként néhány küldiből hiányzik a felfedezés élménye mint jó pár foundry-ba is meg volt ha meg lenne ez nem éreznéd h kéne jámű
Csak rizsa.
Ez mindig is így volt,esetleg kolónián lehet még.

Most ez komoly, hogy a röptetőt csak a rizsán lehet használni? Azért látom itt is megy a kibaxosdi. 😞
Nem tudom miért nem lehet a játékba beletenni, egy járművet ami minden ground küldinél használható...
Hja, régi szép idők, mikor még csak egy karakter kapta meg a hajót, mindegyikkel kellett repkedni 😊 Igaz, akkor még csak négy karakterem volt. ;]

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Olyan lag van rizsán hogy az gáz.
Napi küldit alig sikerült megcsinálni,karakterem métereket ugrált.

Ifjak, mától ismét Risa event, amiben 25 alkalommal kell repülni az "ingyenes", T6-os hajóért - kezdetleges röptetőt a küldetést adó melletti bodegából lehet bérelni (15 percre 1000 EC), egészen augusztus 15.-ig.
Ez napi 5-10 perc elfoglaltság, ami már a 10. szinttől rendelkezésre áll és alig kell hozzá befektetés és ügyesség, tehát a kezdőknek mindenképpen "kötelező" a rajta való részvétel - ilyen olcsón nem nagyon lehet T6-os hajóhoz jutni másként a játékban.
Elegendő egy karakterrel megcsinálni, hogy az account-on lévő összes többinek kivehető legyen a jutalomhajó!
Az összes karakterrel célszerű meglátogatni a fönti küldetést adó csajszit, mert a tőle kapott tokent "beváltása" (event fül, mint a hajónál) után lehet csak vásárolni az adott karakter számára a nyári boltból (event store, summer) - a fizetőeszköz szabadon átruházható a karakterek között az acc'-bankon keresztül.

Fontos még, hogy a nyári event fizetőeszközét a Lohlunat Favor-t a Horga'hn Hunt minijátékkal lehet legkönnyebben farmolni - ehhez is "szükséges" a röptető. Az eközben begyűjtött tojásokat a másik központban (Promenade) lévő madarász hölgyikénél lehet keltetni és a fiókákat nevelni - a téli event-es epohh mintájára - , repu' pontokat kapva jutalomként a végén. Az event végén nálunk maradt dolgokat a következő nyári event-en lehet továbbhasznosítani, ha addig akarjuk és tudjuk azokat hol tárolni.

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Neverwinterben alapból napi 36k dilit lehetett refineolni karinként. Aztán pár hónapja bejött egy új rendszer amiben már csak napi 100k tudsz refineolni az egész accounton. Ore-t viszont amennyit csak tudsz annyit szedhetsz. Csak minek. Meg az aukciós házban is dilivel kereskedsz. STOhoz képest ez nagy változás.

Tudom,nekem is van több.
STO-ban az a jó hogy korlátlanul tudsz finomítatlan dilit szerezni ha akarsz.
Neverben ez nincs így,egyszerűen nem kapsz dilit xk dili után.Akár fejre is állhatsz akkor sem.ha jól emlékszem 8k-t lehet benne szerezni,utána kampec.
Na persze pvp-vel is szerezhetsz annyit,de az meg a fxszt sem érdekli.

Az úgy elég fos lenne,pláne ha elveszne a megszerzett dilim,van olyan karim több is akinek 4-500k finomítatlan dilije van.
Mai peccs:
Summer Event:
The Annual Lohlunat Festival returns with all your favorite activities!
Earn Lohlunat Prize Vouchers (2019) and exchange them for the updated Risian corvette
This year will see the introduction of four new uniforms:
Bozeman Titans – Home
Bozeman Titans – Away
Deneb V Slime Devils – Home
Deneb V Slime Devils – Away
Bozeman Titans and Denebian Slime Devils themed Floaters and Powerboards.
For the first time ever, Team-Themed Vanity Shields:
Deep Space Niners
Vulcan Logicians
Caitian Claws
Ferenginar Liquidators
Bozeman Titans
Deneb V Slime Devils
New Baseball – Ground Device!
Play catch with a friend.
Spending time with a ball and glove can give you and your chosen partner a boost to morale that acts as a combat buff for some time.
All new food and drink items!
Blueberries
Egg White Burrito
Green Juice (Extra Green)
Spumoni Ice Cream
Jipper
Three unique audio emotes can be unlocked for use on Starships
Charge!
Warm Up
Old Ball Game
For more information, please visit our Summer Event blogs at: https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/11190533-the-2019-risian-lohlunat-festival%21
General:
Resolved an issue that was causing chest hair on Risa to clip through the chest.
Content:
Resolved an issue that could possibly allow a player to get stuck inside of the shuttle during “Impossibility of Reason”.

mondjuk az új vezér csak pozőr god+++ móddal ..............
Mondjuk már így se nagyon járok fel mert már most beleuntam a grindfestbe, de ha ezt bevezetik biztos hogy letörlöm a játékot.
Ez így valóban hülyeség. Ha korlátozni akarják, akkor a finomításra tegyenek limitet, ne a nyersre.
Sajnos úgy látom, beigazolódni látszanak a félelmek az új STO-vezér miatt, a döntéseivel folyamatosan nyírja ki a játékot. 😞

egyébként ők baszták el mikor dobálták itt a több 100k+ dillit sorra
Másik játékban a limit szar.
Nem az van hogy szerezhetsz 1 nap max 32k finomítatlan dilit bármiből,hanem 8k finomítatlan pve,8k pvp,8k tehénfejés,8k anyámkínja.
Ha mondjuk stf-ből össze akarod szedni a napi limitet akkor bukta,mert csak a negyedét tudod,ha eléred a 8k-t stf ből többé nem kapsz semmit.
Mehetsz pvp-zni.Ha nem akarsz akkor cumi.Pve-ből max a negyedét tudod beszerezni,a többihez fasságokat kell csinálni amihez semmi kedved.
Vagyis ha STO-ban is bevezetik a limitet,akkor tökmindegy hogy te repuból kiszedsz 200k dilit,úgysem kapod meg csak a napi limitet,többit buktad.
Teszem azt alt karinál húzod az összes reput egyszerre és kész mind,begyűjtenéd a dilit,de nem fogod tudni,mert a napi limit kész akkor nem kapsz többé semmit.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.01. 21:44:42

Miket pletykáltak róla? Nekem új. Ha lesz, akkor remélem értelmesen állítják be.
A másik játékban mennyi az ottani napi limit?

Mi a mámzi néni szent seggének?
Az alt accountok az nem azé vannak,hanem hogy alibit meg egyéb segítséget nyújtsanak bizonyos ügyekhez.<#eplus2>
Csúnya és sötét üzelmeket velük intézem,de ahhoz nem kell hajó.<#vigyor>

Vehetsz az alt accjaidnak😄
Lol,tudod mikor adok el 210 misiért zenes hajót,soha.
Ez acc wide hajó,nem egyszeri,ha 210-et adnak érte akkor felejtős.
Annyit keresek admirlatyzással is.<#mf2>
Különben is a zen amúgy is tabu nálam.<#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.01. 20:12:23

Lobi hajó árába fog menni-210 misi körül,nem ebből gazdagszol meg...
Vajon a zenért vehető lifetimer is bekerül?<#fejvakaras>

Tradelhető.
Hány milliárdot kérjek érte,öt milliárd 10 milliárd ?<#hehe>

Exchange-en vajon eladható-e..

Neverwinterben már egy ideje van a napi refine limit. Aztán azóta már megemelték a dili - zen váltót 750re. Mind meghalunk.

Lol,limitált ideig lehet ajándékba venni másoknak zenes hajókat storeból.
Nee,ha ez a hír is igaz volt akkor a másik is.
Akkor tényleg jön a dili megszorítás is.<#rinya>
Katt
Ezt a hülyeséget pletykálták még tavasszal,sőt lehet hogy korábban,de nem hittem el,meg azt sem amit még mondtak,hogy a napi megszerezhető dilit limitálják.
De ha ez most valóra vált akkor félek nagyon.<#falbav>
De akkor jön a fizetőős boost kupon is.<#miaz>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.01. 19:22:54

Aham, torrenten láttam, hogy elkezdték valahol adni magyarul. Angolul már láttam, most várom a s3. Jó cucc.

Nem tudom láttátok-e,de csütörtöktől a Prime-on magyarul megy az Orville.
Minden csütörtökön éjfélkor..
Második season.
Jó lenne ha leadnák a többi részt is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.01. 12:25:20

Biztos van,de itt flotta van és nem guild.
Próbáld meg a hun vagy T.E.S.A. csetet.

Használ még valaki corrosive plasma turretet?
Lehetséges lenne hogy a corrosive plasma turret bugos lenne?
Vr plasma turret stf-en a combat log szerint jobban sebez mint az Ur cannon.
Sőt,stf-en a critje is fura,karinak nincs még rendes felszerelése,majd köv főnixnél felcuccolom és uppolom,még a konzoljai is alapok és uppolatlanok,van 26.4% critje,erre a turretek 41-53% crit körül dolgoznak combatlog szerint.

frango
Van olyan magyar guild, ahol fogadják a kezdő casual játékost?

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Ma nagyon laza endevorok vannak.

Lol.
Napi endevor win gpl.<#eplus2>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.30. 17:59:03

Elrontották a patchet, így nem működött 😊

De ma nem néztem.
Cseten olvastam klingon karival.
Ott meg az volt hogy jön.
De akkor félre olvastam.
Majd este megnézem ha hazaérek.

Lehetetlen.
Múlt héten még endrvornál nem lehetett max 100-at.
Mire 3000-et összeszedtem eltelt félóra.

Ez már most is benne van a játékben, 1-2 hete pecselték bele. Persze csak 1 milla a maximum tét.

De ha 10 milliókat lehet vagy többet nyerni akkor tuti hogy el lehet majd új dolgokra költeni.
Meg mondták hogy a latinum store megújul.
Új használható itemekkel.
Gondolom majd rohadt drágák lesznek.

Nyilván ezzel is csak azt akarnák hogy elherdálják az emberek az EC-t is, hogy még több ZEN-t kelljen venni ha gyorsan EC-t akar az ember szerezni. Kár hogy a GPL-t még mindig semmi értelmesre nem lehet elkölteni.
Nem tudom ez vicc vagy sem,de volt egy kis időm és cseten olyat hallottam hogy Dabo-n emelik a tétet.
3x100 ec helyett akár 3x1milla ec tét is lehet.
Nyeremény meg sok sok milla gpl.

Majd a borg promós hajóra rámozdulok.

Még ha Galaxy lenne benne nem gagyi gombás Enterprise
Ezek a gáz diszkóveris hajók már unalmasak.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.30. 11:27:54

Az nagyon jó arány!
Vettem 135 RD packot, ebből esett két promó box, az első a 28. packból, a második a 110. packból (így átlag 60-80 packra eshet egy promó box). Akinek kell az új Enterprise, annak szvsz most érdemes próbálkoznia.

Egy napos R&D sale.
Katt.