Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Játékosok 90%-a nem tudna befejezni még egy űr stf-et sem.<#eplus2>#eplus2>
Én játszottam annak idején vele,tudom hogy minden ezerszer vacakolósabb,a mai WoW-hoz szokott játékos visítva menekül majd onnan.
Majd ha hónapokig kell grindelni a gearedet,mert ugye craftolni kell,de az alapanyagot meg nem lehet csak úgy elő állítani korlátlan mennyiségben,hanem hetes cd van rajta meg a többi.Én jól emlékszem hogy nálam fel volt írva kinek melyik héten gyártok sófinomító gépet vagy mi a rákot,rég volt már,de tudom hogy sor volt még arra is.Keresett engineer meg bányász voltam,szerettem bányászni és néha sok órát bányásztam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.13. 12:16:30
Azt sem értem minek kell egy classic verzió. Mintha visszamennék sto betába, ami kössz pá, uninstall lenne.
Sőt egy nagy kupac szar.
Nagy karival 0 kedv van,de már azért ciki hogy a 22-edik 120-as karimat húzom.
De az egyetlen jó dolog a kiskarizás maradt meg a timewalking.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.13. 09:46:40
A mostani részben is voltak Voyager szereplők is.
Csak lestem hogy egymás után feltűntek ST szereplők.
De nem diszkós szart.
Minden karakter alapból dupla bankkal és legalább dupla táskával kezd.
Annak idején mikor kijött az elite starter pack megvettem egyből,az mindent megnövelt minden karinak.Bár már nem kapható de utólag is érvényes az új kariknak is.
Nekem még mindig bent van a storeban,tudom új karikkal is aktiválni.Bár alapból minden karinak dupla bank több boff hely és marha nagy táska jár,de ez még ad pár dolgot.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Szeretem, ha nem kell naponta kereskedőt keresni, mert megtelt a raktér a napi "bevétellel"... (pl. ha egyszerre húzod az összes repu'-t és mellette a doff-ok is készítenek ezt-azt, meg a küldetésekből is csurran-csöppen vmi (főként klingon-oknál) és közben a karakterednél tárolod a szükséges fogyócikkeket is)
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Jön a következő diszkó season rizsa után,ki tudja abban mi lesz.
Talán jönnek a diszkó borgok,vagy diszkó romulánok,vagy diszkó jem hadar.<#buck>#buck>
De azt is el tudom képzelni hogy diszkós darth vödör lesz az ellenség.<#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.12. 17:44:51
Ezért próbáltam valami mást keresni.
De a destroyer nem,úgyemlékszem.
Régen drága volt asszem.
Akkor vettem amikor kijött.
Traitje viszont sci-s,gw-s traitje van,gw-s sci-nek az a hajó jó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.12. 14:24:40
Viszont nagyon jók,bár a lekvár meg vizes inkább tac carrier szerintem,de a Tholina az sci-sebb.
Milyen karid van?
Tac vagy sci?
Trade cseten lehet olcsóbban is kapni mint ex.
Nem sokkal de lehet.
Jupiter meg egy rakás szar,abból ne indulj ki.
Styx dread cruiser nem carrier sajna,de mehet rá dhc.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.12. 11:24:54
De borg fajban van egy kis fantázia.
Havi 500 zen az szinte semmi.
De hogy hetente egy kattintással be olvaszd az összes dilit az egész jónak néz ki.
Na meg lifetimer be mehet a zárt teszt szerverre is.
Azonnal kapja az 1000 napost is.
Borg és talaxi faj is jó.
Meg egyheti dili beolvasztás.
Shuttle jólnézki de úgyse használod.
A lista elég hosszú hogy mi van benne, ezért gondoltam hogy átsiklottam valami kritikus dolog fölött... de gy új skin, pár exkluziv hajó, egy title meg efféle dolgok - az én szememben kb annyit érnek mint amikor az indiánokat üveggyöngyökkel vakították meg a telepesek 😊
Én ennyi lóvét csak valami nagyon speciálisért adnék ki - mondjuk egy automatikus grindeló funkcióért, megcsinálja neked az admiralitit, a doffokoat, lefinomítja a dilit szóval te scak funolsz. Deaz hogy a meglévő 200 hajó mellé adnak 5 exklúzivat... az meh kategória 😊
De mint írtam, különbötzőek vagyunk - nem bántok senkit ha megveszi. CSak érdekelt hátha valamit nem vettem észre ami miatt nekem is megérné...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.07.12. 08:21:26
Hát Pc-n ha kijön zenesbe én nem bánom ha nem lesz benne a havi 500 zen,mert az úgyis lófing.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.11. 21:21:57
Régen csak azt a traitet kapta meg romulán kari amit fed karival vagy klingonnal unlockoltam,vagyis meg kellett szerezni,most meg olyan van az Account starship trait unlocks fül alatt amit soha az életben nem unlockoltam.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Sőt most vettem észre hogy spéci dewan fegyverek lettek a storeba.<#hawaii>#hawaii>
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Állati mázlim volt,az egyik klingon trill karim pont ott állt ahol a cucc volt,így ahogy elindult a küldi meg is találta.<#hehe>#hehe>
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Persze különbözőek vagyunk, de számomra ez nem ér meg 60.000 forintot....
Napi endevor meglett 1 Isa 2 red alertel.
Viszont a népek rinyálnak a lag miatt.<#buck>#buck>
Van akinek 9k-s pingje van.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.11. 18:50:59