Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Wazze, pár napja vertem el pont ilyesmikre 4k Zen-t - minden vagyonomat - a 25%-os leárazáskor! <#falbav>#falbav>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Egyetértek. Talán a régi timecard dolog megérné a rááldozást, de azt megszüntették.
😄D Lesz itt minden, az is ami nem.
Jöhet még diszkó terran cucc.
Jön a következő diszkó season rizsa után,ki tudja abban mi lesz.
Talán jönnek a diszkó borgok,vagy diszkó romulánok,vagy diszkó jem hadar.<#buck>#buck>
De azt is el tudom képzelni hogy diszkós darth vödör lesz az ellenség.<#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.12. 17:44:51
Jön a következő diszkó season rizsa után,ki tudja abban mi lesz.
Talán jönnek a diszkó borgok,vagy diszkó romulánok,vagy diszkó jem hadar.<#buck>#buck>
De azt is el tudom képzelni hogy diszkós darth vödör lesz az ellenség.<#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.12. 17:44:51
A másik accounton azzal jár a mirror Chak nevű nyomim. 😄
Ezért próbáltam valami mást keresni.
Ezért próbáltam valami mást keresni.
Szerintem a sci az drága lehet.
De a destroyer nem,úgyemlékszem.
De a destroyer nem,úgyemlékszem.
jah gondolkodtam is hogy meglegyen a hármas szett bónusz
Az tényleg lófing.
múlt héten 178misiért láttam exen v másfél hete volt asszem
Mennyi most annak kb az ára?
Régen drága volt asszem.
Akkor vettem amikor kijött.
Régen drága volt asszem.
Akkor vettem amikor kijött.
Jupiternél minden jobb.<#circling>#circling>
Traitje viszont sci-s,gw-s traitje van,gw-s sci-nek az a hajó jó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.12. 14:24:40
Traitje viszont sci-s,gw-s traitje van,gw-s sci-nek az a hajó jó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.12. 14:24:40
de jobb mint a jupiter és a téma adott
Tényleg,asszem az enyémnek is i.S.S. neve van,de csak fél carrier.
Ott a paradox drenya az viszonylag olcsó és terran/mirror
Hát ha sci akkor a T6 Tholian is jó,de a jem hadar vagy xindi vizes is baromi jó carrier.Igaz totál nem mirror.
Viszont nagyon jók,bár a lekvár meg vizes inkább tac carrier szerintem,de a Tholina az sci-sebb.
Viszont nagyon jók,bár a lekvár meg vizes inkább tac carrier szerintem,de a Tholina az sci-sebb.
Science.
Próbálj ki egy tisztességes carriert és látni fogod hogy a cica meg a jupiter nagyon vérszegény.
Milyen karid van?
Tac vagy sci?
Milyen karid van?
Tac vagy sci?
Nincs bajom se a cica, sem a jupiter carrierekkel, csak egyik sem mirror hajó. Kár h nem lehet valami zenes megoldással unlockolni az iss prefix, és valami mirror hajó festést. Akkor szinte bármibe ültethetném.
Ötletem sincs,de ne exen keress verdát.
Trade cseten lehet olcsóbban is kapni mint ex.
Nem sokkal de lehet.
Jupiter meg egy rakás szar,abból ne indulj ki.
Styx dread cruiser nem carrier sajna,de mehet rá dhc.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.12. 11:24:54
Trade cseten lehet olcsóbban is kapni mint ex.
Nem sokkal de lehet.
Jupiter meg egy rakás szar,abból ne indulj ki.
Styx dread cruiser nem carrier sajna,de mehet rá dhc.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.12. 11:24:54
Fiatalok! Main accountomra nem túl rég csináltam egy mirror témájú karit. Carrier és petes-re kihegyezve. Exen néztem ezt a Styx mirror verdát, az jó lenne neki, de csak 1 hangáros. Jelenleg a jupiterrel feszít ami nem túl mirroros haha. Mit gondoltok a styx ára fog még lejjebb menni? Most 370m körül van. Kicsit borsos a nyomi karimnak. 😄D
Jelenlegi lifetimer hajók nem igazán vonzanak.
De borg fajban van egy kis fantázia.
Havi 500 zen az szinte semmi.
De hogy hetente egy kattintással be olvaszd az összes dilit az egész jónak néz ki.
Na meg lifetimer be mehet a zárt teszt szerverre is.
De borg fajban van egy kis fantázia.
Havi 500 zen az szinte semmi.
De hogy hetente egy kattintással be olvaszd az összes dilit az egész jónak néz ki.
Na meg lifetimer be mehet a zárt teszt szerverre is.
Lifetimernek nem párszáz nap.
Azonnal kapja az 1000 napost is.
Borg és talaxi faj is jó.
Meg egyheti dili beolvasztás.
Shuttle jólnézki de úgyse használod.
Azonnal kapja az 1000 napost is.
Borg és talaxi faj is jó.
Meg egyheti dili beolvasztás.
Shuttle jólnézki de úgyse használod.
Átolvasgattam mit ad (pár száz nap után hajók, mindenféle apr csecsebecse), de nem láttam semmi olyasmit ami alapvetően ne lenne megszerezhető zenstoreból - tisztán csak funkcionalitás alapon. Jó, van benne olyan shuttle amit csak igy kaphatsz meg, csak hát ha van 5-6 shuttle amit megvehetsz ECből vagy zenből, akkor számomra az hogy van egy 6.-ért nem adok pénzt.
A lista elég hosszú hogy mi van benne, ezért gondoltam hogy átsiklottam valami kritikus dolog fölött... de gy új skin, pár exkluziv hajó, egy title meg efféle dolgok - az én szememben kb annyit érnek mint amikor az indiánokat üveggyöngyökkel vakították meg a telepesek 😊
Én ennyi lóvét csak valami nagyon speciálisért adnék ki - mondjuk egy automatikus grindeló funkcióért, megcsinálja neked az admiralitit, a doffokoat, lefinomítja a dilit szóval te scak funolsz. Deaz hogy a meglévő 200 hajó mellé adnak 5 exklúzivat... az meh kategória 😊
De mint írtam, különbötzőek vagyunk - nem bántok senkit ha megveszi. CSak érdekelt hátha valamit nem vettem észre ami miatt nekem is megérné...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.07.12. 08:21:26
A lista elég hosszú hogy mi van benne, ezért gondoltam hogy átsiklottam valami kritikus dolog fölött... de gy új skin, pár exkluziv hajó, egy title meg efféle dolgok - az én szememben kb annyit érnek mint amikor az indiánokat üveggyöngyökkel vakították meg a telepesek 😊
Én ennyi lóvét csak valami nagyon speciálisért adnék ki - mondjuk egy automatikus grindeló funkcióért, megcsinálja neked az admiralitit, a doffokoat, lefinomítja a dilit szóval te scak funolsz. Deaz hogy a meglévő 200 hajó mellé adnak 5 exklúzivat... az meh kategória 😊
De mint írtam, különbötzőek vagyunk - nem bántok senkit ha megveszi. CSak érdekelt hátha valamit nem vettem észre ami miatt nekem is megérné...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.07.12. 08:21:26
Mert Pc-n 199 vagy 299 dollárba kerül.
Hát Pc-n ha kijön zenesbe én nem bánom ha nem lesz benne a havi 500 zen,mert az úgyis lófing.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.11. 21:21:57
Hát Pc-n ha kijön zenesbe én nem bánom ha nem lesz benne a havi 500 zen,mert az úgyis lófing.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.11. 21:21:57
szerintem úgy 32-33k lehet mivel 100 dollár 1 T5 1 T6 hajó jakt borg talaxiai finomítja a dilit automatába meg zen jelenleg 2 év alatt vissza hozza az árát ha csak a zent nézed nem tudom hol nézitek a 60k-t 😄 ps en van zenért asszem 20k zen de ott nincs havi zen
Vicces,de romulán karival olyan traitet tudtam kivenni storeból amit nem is unlockoltam.
Régen csak azt a traitet kapta meg romulán kari amit fed karival vagy klingonnal unlockoltam,vagyis meg kellett szerezni,most meg olyan van az Account starship trait unlocks fül alatt amit soha az életben nem unlockoltam.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Sőt most vettem észre hogy spéci dewan fegyverek lettek a storeba.<#hawaii>#hawaii>
Régen csak azt a traitet kapta meg romulán kari amit fed karival vagy klingonnal unlockoltam,vagyis meg kellett szerezni,most meg olyan van az Account starship trait unlocks fül alatt amit soha az életben nem unlockoltam.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Sőt most vettem észre hogy spéci dewan fegyverek lettek a storeba.<#hawaii>#hawaii>
Köszi, igazad van, erre nem is gondoltam 😄
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
lammaer ott van még a többi plusz és ami még jönni fog
csak annyi hogy vpn-t használsz és usa dollárba veszel cuccost kb -10k v több
Na sikerült hét karival letolni artifact keresést.
Állati mázlim volt,az egyik klingon trill karim pont ott állt ahol a cucc volt,így ahogy elindult a küldi meg is találta.<#hehe>#hehe>
Állati mázlim volt,az egyik klingon trill karim pont ott állt ahol a cucc volt,így ahogy elindult a küldi meg is találta.<#hehe>#hehe>
Én két éve nyáron gondolkodtam komolyabban az LTS-en, a Cryptichez is csak egy kérdésem volt fórumon: EU-ból kell-e pluszban áfát fizetni? Választ azóta se tudok rá, s azért nem mindegy, hogy 60 vagy 75. Közben a Cryptic béna döntései és szemétkedései miatt elment a kedvem. Persze továbbra is nyitott lennék rá, de felvázolhatnának valami tervezetet az elkövetkezendő időszakról, hogy ne legyen annyira zsákbamacska.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Nekem sincs.
Pár hajó és havi 500 zen?
Persze különbözőek vagyunk, de számomra ez nem ér meg 60.000 forintot....
Persze különbözőek vagyunk, de számomra ez nem ér meg 60.000 forintot....
Jó ez a Tholian red alert.
Napi endevor meglett 1 Isa 2 red alertel.
Viszont a népek rinyálnak a lag miatt.<#buck>#buck>
Van akinek 9k-s pingje van.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.11. 18:50:59
Napi endevor meglett 1 Isa 2 red alertel.
Viszont a népek rinyálnak a lag miatt.<#buck>#buck>
Van akinek 9k-s pingje van.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.11. 18:50:59
Nem tudom mennyibe kerül 50k zen,de szerintem több mint 199 vagy 299 dollár.
már nem lehet kapni épp tegnap néztem szerintem úgy adták a prepaid cardokat körbe mint a füves cigit.
igen de akkor se 100% lifetime tartalom lenne mert a eredeti lifetime menne a kukába mert nem érné meg nekik.
igen de akkor se 100% lifetime tartalom lenne mert a eredeti lifetime menne a kukába mert nem érné meg nekik.
Azok akik cseten mondták hogy vettek T6 tokent egy rakást azok sem úgy keresték a zenjüket,hanem vásárolták.
Bár nem teljesen értem,cryptic nem látja hogy ugyanarról a kártyáról x accountra vesz valaki zent?
Vagy minden accra külön kártya?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Vagy pont leszarjál csak vegye.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.11. 18:23:15
Bár nem teljesen értem,cryptic nem látja hogy ugyanarról a kártyáról x accountra vesz valaki zent?
Vagy minden accra külön kártya?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Vagy pont leszarjál csak vegye.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.11. 18:23:15
Jó de a t6 hajó tokent is viccnek gondoltam.
Meg hogy úgyse,akkor ezek után mi a francot gondoljak?
Egy rakás ilyen tokent vizionáltak tavasszal.
Aszittem elment nekik otthonról.
Tegyük fel 50k zenre belövik lifetimer tokent és tradelhető.
Figyeld meg hogy sok hülye megveszi és kereskedni akar vele,és valódi pénzből veszi,50k zen nem 300 dolcsiba fog fájni,sokkal jobban megéri nekik.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.11. 18:18:35
Meg hogy úgyse,akkor ezek után mi a francot gondoljak?
Egy rakás ilyen tokent vizionáltak tavasszal.
Aszittem elment nekik otthonról.
Tegyük fel 50k zenre belövik lifetimer tokent és tradelhető.
Figyeld meg hogy sok hülye megveszi és kereskedni akar vele,és valódi pénzből veszi,50k zen nem 300 dolcsiba fog fájni,sokkal jobban megéri nekik.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.11. 18:18:35
plata az elején el fog szállni akár hogy is vesszük de úgy is befog állni egy szinte utána mint anno.
lifetimer tokken szerintem az vicc nem érné meg a mostani üzlet modelljük ha prefered lenne akk értelmet kapna
lifetimer tokken szerintem az vicc nem érné meg a mostani üzlet modelljük ha prefered lenne akk értelmet kapna
Figyelj a zen nem fog nagyon elszállni,elvileg új holding is jön.
Sőt.
Lehet hogy kettő,egy diszkós meg egy később borgos.
Csak rizsa után.
Aztán majd meglátjuk mi a szar lesz.
Elvileg jönnek talán új zenes cuccok is,zenes repu és kari booster,instant 50-es szint.
Én örülnék ha tényleg jönne zenes lifetimer token.
Azt is mondták hogy találtak új borgos kódtöredékeket a játékban,lehet hogy az ősszel vagy inkább télen érkező borg seasonnal vagy új borg ellenséges frakció jön,vagy a lifetimer borg karakterek kapnak saját frakciót,de új hajók és karakter modelleket találtak.
Valószínű hogy a lifetimer borg karakterek saját hajót és eredet sztorit kapnak.De ez csak pletyka és találgatás.Bár a T6 zenes hajó tokent sem hittem el,de az is bejött.Valszeg nemsokára akkor jön a többi tradelhető zenes token.Új borgos állomás belsőről is beszéltek,vagyis vagy valami új lifetimer helyszín lesz vagy új borg flotta holding.
Ha valóban lesz játszható borg frakció és hajók,akkor hótziher hogy a lifetimerek száma durván megnől.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.11. 17:52:10
Sőt.
Lehet hogy kettő,egy diszkós meg egy később borgos.
Csak rizsa után.
Aztán majd meglátjuk mi a szar lesz.
Elvileg jönnek talán új zenes cuccok is,zenes repu és kari booster,instant 50-es szint.
Én örülnék ha tényleg jönne zenes lifetimer token.
Azt is mondták hogy találtak új borgos kódtöredékeket a játékban,lehet hogy az ősszel vagy inkább télen érkező borg seasonnal vagy új borg ellenséges frakció jön,vagy a lifetimer borg karakterek kapnak saját frakciót,de új hajók és karakter modelleket találtak.
Valószínű hogy a lifetimer borg karakterek saját hajót és eredet sztorit kapnak.De ez csak pletyka és találgatás.Bár a T6 zenes hajó tokent sem hittem el,de az is bejött.Valszeg nemsokára akkor jön a többi tradelhető zenes token.Új borgos állomás belsőről is beszéltek,vagyis vagy valami új lifetimer helyszín lesz vagy új borg flotta holding.
Ha valóban lesz játszható borg frakció és hajók,akkor hótziher hogy a lifetimerek száma durván megnől.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.11. 17:52:10
ahogy mondja még az is
havi 500zen pl ha jön az ami a Neverwinterbe el fog szállni a zen kevesebb lesz a dili magasabb lesz az ár érte kb 400-450+ kell majd számolni és főleg ha jön új holding és még a többi plusz
Figy,ha ősszel jön borg lifetimer hajó,még 300 dolcsiért is megveszik rengetegen.
Mit látsz a lifetimerben ami megér 200 dolcsit?
Nem tudom.
Mobilról írok így nem néztem.
Mobilról írok így nem néztem.
Aug 1-ig van akció plata 😄
30-50k akart lenni.
De mobilon nincs szerkesztés.
De mobilon nincs szerkesztés.
Most volt akciós nem?
Szerintem várd meg míg akciós.
Ha most is az nem szóltam.
Őszintén abban reménykedek hogy az a hülye pletyka is igazzá válik hogy zenes változata is jön.
39-50k zen szerintem simán megérné.
Sőt szerintem többért is.
Szerintem várd meg míg akciós.
Ha most is az nem szóltam.
Őszintén abban reménykedek hogy az a hülye pletyka is igazzá válik hogy zenes változata is jön.
39-50k zen szerintem simán megérné.
Sőt szerintem többért is.
srácok én azon gondolkodom h lifetimer leszek még bármiféle megszorítások előtt.