46747
  • Alanw
    Napok ota nem novekszik a T6 hajo kupon eleresehez a tokenszam,megalt 1500-on,tolom naponta,es rendre 7 nehezseg felett vegzunk.talalkozott valaki ilyennel?bug?
  • LaLee67
    11 es szintu vagyok,de nincs uj hajom. De lehet megis, mert azt hiszem van valami kuldetes, hogy hajodokkba kell mennem. Na megyek is :)
  • Plata
    Latinumon minden féle ökörséget lehet venni,díszeket és holovetítőket,Drozanán van egy boltos nála lehet vásárolni,de a jobb cuccok nagyon sokba kerülnek.
    Ha eléred a 10-es szintet kapsz új hajót majd.
  • LaLee67
    Ertem, koszi. A dabon nyertem 500 Gold pressed Latinumot. Az mire jo?
  • Plata
    Bank a tied,senki más nem férhet hozzá.

Az account bank közös az összes karidnak.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.08. 17:48:11
  • LaLee67
    Koszonom!

Igen a Nimbuson voltam. (korabbi hozzaszolas) , ott a Bank-ot nem ertem igazan. Mikor megnyitom van egy csomo ures slot. Ha abba teszek barmit az marad az enyem vagy mas jatekos siman kiveheti. Azert kerdem mert van valami bank account azt hiszem amit venni kell.

• Plata
    Traiteknél a sebzősökre érdemes rakni, a skillezés a gáz,traiteket bármikor variáéhatod de a skillezés újraosztása pénzbe zenbe kerül,vagy repu markba.
    Tudom hogy angol,de talán ezt tudnám ajánlani.Magyart nem ismerek.
    Link,
    Skillezésnek ha engi a karid valami ilyesmi szerintem jó,csak a skills részt nézd.
    Katt
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.08. 17:07:59
  • LaLee67
    Mar kinyirtam majd mindenkit de ujra jonnek mint a zombik :) Egy teherhajot kellene meg,de az el van tunve. Zold kor jelzi a terkepen hogy hova menjek,de ott csak egy bazis vant nem engedi loni...gondoltam kilepek es ujra vissza talan akkor ott lesz. Erre bakker el kezd ujra patchelni....

de most nem lesz nagy csak masfel giga kb, mert gyorsan halad...

Traitsnal mire erdemes tenni?
  • Plata
    El tudod dobni a küldit és újra kezdeni.
  • LaLee67
    Koszonom!

Epp egy kuldetesben vagyok ahol a Martok hazat kell vedenem,de ami optimalis lenne az ha egy hajo kozuluk nem pusztul el. Elpusztult. Van arra mod hogy ujrainditsam ezt a kuldetest valahogy vagy torodjek bele hogy stovokorba jutottak. A nepemrol van szo :)))
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.09.08. 15:55:56
  • gunji
    A vendorok azok árusok, több helyen megtalálhatók. Például ha a klingon főbolygóra a városba (First City) lejössz, akkor balra elindulva a Challenge Floor tábla irányában lesz egy nagyobb tér, annak pl. északi részén van pár árus, nagy fegyver ikon lebeg a fejük felett. Náluk lehet eladni fegyvereket, egyebeket az eredeti ár feléért. De vannak több más helyen is.
    A 11-es szinten duty officereket kaptál, ezek kiegészítő legénységi tagok, őket külön küldetésekre lehet elküldeni, amikről siker esetén pénzzel meg egyéb javakkal térhetnek vissza. De velük tudsz gyártatni majd pl. fegyvereket is.
    Dilithiumot vagy saját küldetésből, vagy a duty officeres küldetésből szerezhetők. De később elérhetőek lesznek más források is.

#34158: Igen, attól függően milyen karaktert indítottál. Az engi tud ilyen fegyvereket, pajzsot, stb letenni, a tac pl. gránátokat dobál, a sci meg többet között gyógyít. Ezeket ugyanúgy tudja majd az a 4 főtiszt is, akik elkísérnek a felszíni küldetésre. Őket is lehet majd állítgatni, hogy miket tudjanak.
  • LaLee67
    Igen azokat feltettem magamra hajomra es legenysegre is. Egyedul az engi mine mk2-t nem engedi.

Valahol lattam hogy bankba is lehet tenni a penzt? Azt hiszem nekem nem volt fiokom. Most elvileg van 10 zenem, finomitottam dilitiumot es becsereltem. Azert kerdem, hogy pl a zent bankba kell e tennem mint a gta ban ?

Volt egy foldi csataban, ahol valamelyikunk tett le pajzsot de fegyvert azt nem.
    Ha rajtam vannak a kittek akkor nekem kell valahogy letenni?

A Karakterlapomon a Traitsnal mire erdemes tennem?

Mar kezdheted banni, hogy ajanlottad a jatekot, mert jonnek a kerdesek ezerrel :)
  • Plata
    Nem.
    Ec-ért is lehet.
    Kb 4-5 millió egy kulcs.
    De az lottó,lehet 100-ból sem esik hajó.
  • LaLee67
    Section 31 lock box meg Infinity lock box amit talaltam, gondolom kesobb ez xart sem er. Viszont zenert kellene master kulcsot venni hozza. Erdemes vele foglalkozni?
  • Plata
    Küldtem neked kitet meg modulokat.
    A kitet vedd fel és tedd bele a modulokat.
    Azok adnak neked skilleket.
    Pont ilyeneket.
    Mortart turretet aknamezőt pajzs és hp generátort.
    A skill barra rakd ki őket.
    Sajna még melózok így mobilról nem tudom meg mutatani.
    Azt hiszem nimbuson voltál.
    Azok másik játékosok voltak.
    Groundra vihetsz magaddal 4 bridge officert.
    Ezért is küldtem neked armorból pajzsból fegyverből ötöt.
    Egyet neked négyet a csapatodnak.
  • LaLee67
    O igen amit elfelejtettem, hogy kuldiben voltam egy bolygon ahol tobbek kozott skorpiokat meg tremorsokat vagy wormsokat kellett nyirbalni es tobbszor is volt gondolom gepi csapat. Ezek raktak le gepfegyvereket meg pajzsot. Azt en is megtudom majd csinalni?
  • LaLee67
    10-20 milla lehet? Van 6000 em :))) fer a penztarcaba. 11 -es lettem most es valami duty akarmit oldott fel.

Dilitiumot hogy farmolok? Eddig csak a kuldeteseket csinaltam. Amit tudtam osszeszedtem. Vendort az nem tudom hol talalom @gunji.
    Fo bolygomon lattam piacosokat azoknal adtam el amit talaltam.
  • gunji
    Alacsonyabb szinten a lootot érdemes összeszedni és eladogatni vagy egy vendornak olcsóbban vagy az exchange-n esetleg drágábban (ez utóbbi a piac, ahol élő játékosok tudnak kereskedni). Sok kicsi sokra megy.
    A kezdő limit 15 millió EC, ezt lehet 500 zenért 2 milliárdra növelni.
  • Plata
    Hát alacsony szinten még nem nagyon tudsz pénzt csinálni,esetleg kereskedéssel,de ahhoz is kezdő pénz kell,neked jelenleg azt hiszem talán 10 vagy 20 millió kredited lehet max.
    Sajnos f2p játékosoknak ennyi lehet a max,de azt hiszem 500 vagy 1000 zenért lehet unlockolni.
    No persze zened még nincs,ahhoz előbb dilithiumot kell farmolni és abból zent venni.
    De én nem angyon értek a kereskedéshez mert baromira untat.
  • LaLee67
    Igen, a kuldiknel nem volt gond a gyors utazassal csak mikor vissza akartam jutni a bolygomra a postahoz,de az is megoldodott.
    Koszonom a csomagokat!

Esetleg valami tanacs barkitol, hogy mivel csinaljak penzt stb... Meg csak este kezdtem igy csak 8.szint vagyok .
  • Chak
    +1
  • Chak
    Egészségedre.. :'DD

• Daeus89
    kövi projekt egy jem disco faw meg egy stryx bo/faw cd :D
  • Plata
    Ejnye,szégyelld össze magad.
    Jem hadar létedre romulány hajóval mászkál.
    Jem hadar katonának illik lekvár hajóval menni,mert az való neki.
  • Daeus89
    fedes jem kari simitár canon és cd build

Kb 1-2 milla dili meg a 400 kristály a 2 konzolra drága amúgy 100 millából megvan az egész + jem és hajó

+vicc 1 konzol 1 trait kell még + repu t6 ra ... de a trait meg a konzol 2 milliárd ! :D
    Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2019.09.08. 08:45:24
  • Plata
    Mivel mentél?
    Bocs telón nincs szerkesztés.
    Faw?
  • Plata
    Grat.
    Még 1k és mehetsz a legfelső ligába.
  • Daeus89
    CLR—Infected Space[4:13]— Dmg(DPS) —Maki'verem 25 076 142(99 115) jeheee :D
  • Plata
    Ha van aktív küldetésed oda tudsz bármikor transwarpolni.
    Küldiknél van egy ikon arra kattintva oda mehetsz.

A térképet megnyitva az Area Map-on ha bármire kétszer kattintasz a hajód oda megy.

Igaz nem túl gyorsan de hát ez van.
    De a minimapon is van transzwarp gomb,ott kiválasztod a célpontot és odaugrasz.

Steammle csináltam a képeket,sajna kicsit sötétet csinál a steam,nem tom mi a rákért.
  • Plata
    Valamelyik küldi után kapod a gyors utazást,azt hiszem klingon oldalon kell az egyik bevezető küldetés hozzá.
    De utána elérhetővé válik.
    Ha jól emlékszem klingon romulán kariknál valamelyik bevezető küldi adja.
    Nekik kicsit neccesebb az élet kezdéskor.
  • LaLee67
    Na valahogy beadta a system rendszer listat ahol kivalaszthattam a rendszerem,de csak az autopilottal repul, nem ugrik. Igy eleg lassan erek haza :(
  • LaLee67
    Koszonom!
    Egyre jobban tetszik a jatek,de ez a karakter mozgas harccal egybekotve nagyon xar nekem.
    Ami gondom van, hogy nem jutok vissza a Kronoszra. Bemegyek a terkepre ott atvaltok a Galaxi mapra es hiaba klikkelgetek ,probalom kijelolni a bolygomat nem tortenik semmi.

Hogy utazok oda?

Na es a masik, hogy nem latom a galaxi mappon hol vagyok.
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.09.07. 23:50:44
  • Plata
    Kinek mi jön be jobban.
    Az engi elég jó móka.Földi harcban élvezetes tud lenni,sok vacka miatt,turretek,meg egyebek.
    Űrben meg elég univerzális.
    A sci kari egy kicsit neccesebb,ott már sok szarra kell figyelni ha jót akarsz csinálni.Bár amíg el nem éred a max szintet tök mindegy,csak a skillezésre figyelj.
    Ezen a linken nézhetsz pár buildet.Hogy majd mit szeretnél ha nagy leszel.
    Tac kari az sem nehéz.
  • LaLee67
    Amugy milyen karaktert erdemes csinalni, engi, tac vagy sci-t ?

ohhh vegre peccsel, tobb mint 6 gigat es kezdhetem :)
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.09.07. 22:36:04
  • LaLee67
    93% mar 5 giga....nagyon unom :)
  • Plata
    Nem tudom mit szedhet neked.
  • LaLee67
    Meg mindig csak 78 % 4400 Mb eddig....
  • LaLee67
    10 perce irtam kb. azota 45% nal tart csak. Elso belepesemkor is ezt csinalta.
  • Plata
    Nem szokott patchelni,bááár,lehet hogy be kapcsoltad azt a lehetőséget hogy előre frissítse a játékot,és kedden jön az új DLC.Talán azt pöcsöli,nekem nem volt ma este semmi peccs.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.07. 21:25:15
  • LaLee67
    Atmentem kocsit porgetni a kaszinoba,de nem jott ossze. Itt kileptem. Most az ARC al lepek be es ujra patchel mindent? Az megint vagy 10 perc. Igy lehet csak belepni a jatekba?