46744
  • Plata
    Boffoknak új skilleket tudsz tanítani.
    Csak a klingon bolygón el kell menni boff trainerhez.
    A főtér mellett van trainer.
    Council hallból ha kijöszz jobb oldali épületben.
    Ground és űr skilleket is lehet venni.
    Utána boffnak tudod tanítani.
  • LaLee67
    Köszi Ákos!
  • Orbancapitan

Ilyen
  • Orbancapitan
    jah pill
  • LaLee67
    Mi van most,a fele üzenetet nem jeleniti meg.
  • LaLee67
    Köszi szépen
  • LaLee67
    Köszi
  • Plata
    Egyébként mai peccs.
    Link
    General:
    Updated text in various areas of the episode, “Beneath the Skin”, to match the voice audio.
    Updated and added Voice Audio to several Delta Patrol Missions.
    Content:
    Resolved an issue that was sometimes causing the Elachi Captains to never lose their Immunity Shields in the Mycelial Realm Task Force Operation.
    Ships:
    Resolved an issue where the Kelvin Timeline Intel Dreadnought Cruiser was scaled up by 60%.
    UI:
    Adjusted the Event UI window to be expandable and scrollable.
    Resolved an issue that was causing the Zen Store to display incorrect information on ships you have already purchased.
    Systems:
    Resolved an issue that was preventing Klingon and Klingon aligned Captains from being able to open the, “Outfit Box - Survival Suit”.
    Resolved an issue that was preventing the Augmented Boarding Party from granting Dreadnought Admiralty Cards.
    Resolved an issue where the Kit Frames from the Kelvin Divergence were not properly being Bind to Account on Equip.
    Only impacts new Kit Frames.
    Resolved an issue where the Salvage Consoles from the Kelvin Divergence were binding to Character instead of Account.
    Only impacts new Consoles.
    Resolved an issue where the Point Defense Matrix was dealing Phaser damage instead of Kinetic.
    Known Issues:
    Image Refractor console passive stacks are refreshing each other’s duration.
    Wide Arc Altamid cannons are lacking the [Arc] mod.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.12. 07:15:45
  • Plata
    Mindenki úgy kezdi hogy mi az a boff.
    Nálad lehet az a baj hogy boff helyett lovak vannak,akiket fel kell szerszámozni,ha boffokat alkalmaznál ló helyett nem lenne baj.
  • Kotomicuki
    Tudod, aki úgy kezdi, hogy mi az a boff, annak az mk 15 epic, teljesen felszerszámozva sem lesz elegendő a 60.-65. szinten.
  • gunji
    A bolti oldal nekem is bejön, de ott azt írják, hogy nem adnak az árból kedvezményt. A Crytices cikk viszont 15%-os leértékelést ír. Valahogy szokás szerint nem konzisztensek :D
  • _RAYEN_
    Platac,életed végéig szedheted a gyógyszert, vérvételre nem küld el véletlenül a háziorvos időnként? A gyógyszer tönkre fogja tenni a bőrődet, főleg a lábon (magas cukor is bejátszik, de inkább a gyógyszer teszi szerintem). Ki fog sebesedni, fekélyesedni idővel, magától leváló bőr, szó nagyon vigyázni kell rá, mert rendkivül nehezen fog gyógyulni és akár egy soha be nem gyógyuló sebet is összeszedhetsz! Figyelni kell és minden sebet azonnal kezelni kell!
  • Plata
    Nekem bejön az oldal,29.99 dolcsi egy STO hajó modell.
  • Plata
    TD-ről.
    Te milyen boff kiosztással használod?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.11. 22:47:16
  • gunji
    Én értek félre valamit, vagy megint viccesek a fiúk:
    Adott a cikk (https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/11251923), benne a 15%-os olcsósítással. Ha a cikkben ráklikkelek a képre, bejön az Ody bolti oldala, rajta a felirat, hogy 'this item is not eligible for use with promo codes or discounts'
  • Orbancapitan
    milyen hajóról van szó?
  • Orbancapitan
    hívj csak Ákosnak
  • Plata
    Jah a boffokat elő kell időnként léptetni,10 szintenként,azokat akiket aktívan használsz,előléptetheted,a karakterlapjukon van valahol egy promote gomb.
    Alapból ensign rangon vannak,de három magasabb rangra is előléptetheted,ha nagyobb szintű leszel te is.
    Harminccas szinten léptetheted őket elő legmagasabb szintre.
  • Plata
    Küldtem 4 csajszit,2 sci 1 engi 1 tac.
    Engi nehezen jött össze,csupa pasi engi boffom volt.
    Kérdezd meg Orbánkapitányt hogy ő milyen boff kiosztást használ.
    Remélem jó helyre postáztam.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.11. 22:05:50
  • LaLee67
    Velem egyutt van 2 engi, 2 tac es egy sci.
  • Plata
    Milyen hiányzik?
    Tac engi sci?
  • LaLee67
    Kiraly a hajo :)) 1 bof szabad helyem van. Mindegy melyik csak ha valaszthatok akkor csaj legyen :)))
  • Plata
    Bakker,elfelejtettem megkérdezni hogy van-e elég boffod a hajódra?
    Ha nincs mond hogy milyen kell,lila klingon boffot biztos tudok adni.
  • LaLee67
    Dehogynem tetszik, csak azok kozul jeleztem vissza amiket feltett Orbancapitan nekem.
  • Plata
    A klingon változata nem tetszik?
    TD
  • LaLee67
    Na jol van akkor hogy annak a roviditese. Gondolom akkor a tobbire magamtol is rajovok :)))

Kerszthugom magyarorszagon gyerekkora ota cukros, mar akkor pisztollyal injekcioztak, ma mar felnott no, gyerekkel . Ha vigyazol mindenre, akkor minden rendben lesz!

Klein-class Temporal Destroyer azon a kepen nekem nagyon bejon :)
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.09.11. 20:44:58
  • Plata
    Neked tetszik a TD?
  • Plata
    Boff az a bridge officer.
    Elméletileg 20-as szinten neked Qorg raptor,Norg BoP és K'T'inga battlecruiser ingyen kellene hogy legyen.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.11. 20:40:44
  • LaLee67
    Szepek. Nekem a Hestia, Arbiter es TD tetszik kozuluk kulsore de igazabol a TD :)
  • LaLee67
    Oke, rendben voltak ott,de amugy mit jelent a boff?

Most lettem 20-as szintu :)))) Most mar 20.000 dilitiumot akar a hajoert :( van 2200 :(
    Nyomom a kuldiket, scannelgetek meg minden,de nem akar jonni a dilitium. Ez a resz nem igazan tiszta.

Norg Bird of Prayre tudom cserelni, az lesz akkor :)
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.09.11. 20:33:48
  • Plata
    Kaptam gyógyszert mert cukor és inzulin is szár.
    Nagyon nem izgat a dolog,majd csak megjavul.

Bakker ez a napi event jó sokáig tart.
    Letoltam a küldit plusz egy briar patch patrol,vagy egy óra,briar patch patrol kibaszott szaaaaaar.
    Ne válasszátok.
    Folyton megszakadt a scannelés mert rám spawnolt mindig egy metreon gáz felhő.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.11. 20:26:17
  • _RAYEN_
    plata, ha cukros vagy, akkor írj rám a privit. Ha nem magas, akkor gyógyszer nélkül is megoldható a szinten tartása és csökkentése.
  • Plata
    Stationsban lévő helyekre sürgősen rakj boffot.
    Stations mutatja hogy milyen kell bele,Tac/engi/sci.
    T6 hajókba már több lehetőség van.
    De fejlődős hajóba csak tac/sci/engi esetleg universal boff slot van.Ezek adjákj a skilleket az űrben.
    Nekem így néz ki a vanguard karim stations füle.

Neki 1 Universal 1 tac 1 engi 1 sci és 1sci/intel boff helye van.
    Alul a ground csapata van.
    Láthatod a skileket amit használok,ez egy sci kari,így sci skillek vannak előnyben.
  • LaLee67
    Jaaa tenyleg volt 1-2 resz amikor a csillaghajot elarasztottak a Triblik :)))))
  • Plata
    Bridge officer az a hajódon kell,nem tudom most milyen hajót használsz,de olyan boffokat alkalmazz amilyen kell a hajódra.
    Tribbli az megeszik mindent a táskádból és szaporodik.
    Némelyik tribbli spéci,és ad buffot.Azt tedd be a karidnak groundra devices részbe.Ha megsimogatod ad buffot.Vagy ha kannibál akkor megharap.
    Szóval ha tele a táskád kajával vagy piával tele lesz tribblivel.
    Mellesleg ha van kannibál triblid az megeszi a többit és tribbli szar lesz beklőle amit dilithiumra válthatsz.Nem vicc.
    Boffokból mindig a legjobbat használj,ha lehet,vagyis lilát.az új küldetés ad egy spéci bofffot.
    Boff az a bridge officer.
    A candidates-ben lévő boffok azokkal semmi teendő,ők elvannak ott,csak ne adj nekik inni mert még a végén elszaporodnak.
    Jah tribbli szarért csak a klingon oldalon adnak dilithiumot,fed oldalon elküldenek a picsába.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.11. 19:13:53
  • Orbancapitan
    hát nekem is van több ezzel nyomom épp Hestia
    aztán kelvin intel drenya és Arbiter ennek a flottás verzióját szoktam használni. illetve gagarin ennek is szintén a flottás verzióját.
    egy van ami nem phaseres konfig van rajta Hanem spiral wave disruptor és ezen van a disruptor amit említettem TD Itt klasszikus tac felállás van dhc-k turretek és dual beambank
  • LaLee67
    Na az faca, akkor csinaltass palinkat belole vagy ugy sem lehet?

Van az inventorymban par darab Tribble nevezetu kokuszosgolyo kinezetu akarmik. Azokkal mit tegyek,mert csak a helyet foglaljak!?

Van 2 Bridge Officer Candidatesem a Character/ Stationsnal. Azokkal van teendom?
    Ugyanennel az ablaknal van 3 helyem a hajo stationsnal. Az mire valo?
  • Plata
    Aha,ma tiltottak el a barcktól.
    Kiderült hogy cukros vagyok.
    Itt pucolom a finom barackot és nem ehetek belőle.
  • Orbancapitan
    ááááááááááááááááááá plata kemény
  • LaLee67
    Az finom ha elkeszul :) Ugy sajnallak,de egyutterzek es ezert jatszom tovabb :)