46742
-
LaLee67 #34488 Sajna nem megy,viszont masik videó által már tudnék visszaállítást csinálni csak jelszót kér ami nincs,mert ki lett iktatva...igy nem tudom azt megadni ami nincs -
gunji #34487 Csökkentett módban sem indul el? (Talán F4) -
LaLee67 #34486 Youtubon tálaltam egy filmet mit kell csinalni csak én a ctrl alt delel nem tudom a félrekezelőt megnyitni és ott lehetne renbetenni...szét vet az ideg, mert win 7rol lett ingyen online frissitve 10 re,és telepítőlemezem sincs hogy arrol butoljak és javítást kérjek... -
Plata #34485 Sajnos halvány gőzöm sincs,tényleg nem értek hozzá.
Én annyit értek a win telepítéshez hogy a gépemet úgy vettem hogy eleve rá van rakva és ha bajom van vele tipli a szervízbe. -
LaLee67 #34484 Sziasztok. Win10 64 bit oprendszerem ma közel 3 órán át frissitette magát. Végén kiírta, legyek türelemmel hamarosan kész. Kb. félóra múlva csak fekete képernyő lett,majd bal felső sarokban megjelent egy fehér ablak ezzel: A személyreszabott beállítások (nem válaszol). Kék kör pörög de nem válaszol.
Ha rá klikkelek kiírja a windows explorer nem válaszol.
Ha varok semmi nem történik. Ha kikapcsolom,újraindul, üdvözöl majd fekete képernyő és kezdődik elölről.
Tud valaki segíteni?
Bocsi hogy ide is irom,de nem tudom az eventem megcsinalni... -
gunji #34483 Sajna nincs jelenleg épkézláb sci-m, s Argala miatt egyelőre nem is lesz (Vestát+Intrepidet terveztem). -
Plata #34482 Mi a mámzi néni segge.
Grat. -
Daeus89 #34481 CLR—Infected Space[2:28]— Dmg(DPS) —Anamaria 12 400 885(100 820) !! :D és sikerült ! -
LaLee67 #34480 Most ugrott 89 re. Napokkal ezelott is frissített. Már szinte könyörgött hogy indítsam újra, de nem. Majd melo után bekapcsoltam és rögtön a frissítés, újraindítást eszközöltem mig letusolok. Mire kész lettem addigra a gép is. Ma elakartam ugyanezt játszani csak nem jött össze....de nem tudom mi jo k...annyát frissít ekkorát. Ennél rövidebb idő alatt tettem fel az oprendszert.... -
gunji #34479 Igen, akár lehet baj is belőle, de lehet, hogy csak simán újraindul. Semmire nincs garancia. (Ez a 'frissítgetés' az egyik, amit utálok a win10-ben, nem is használok ilyet, ha nem muszáj.) -
Plata #34478 Nem tudom,én nem értek hozzá.
Windózhoz nagyon nem értek. -
LaLee67 #34477 Plata,ez normális hogy még mindig 87% teker a frissítés. Így nem tudok játszani...
Már azon agyalok hogy újra indítom kenyszerrel... és lexarom a frissítést. lehet belole gond? -
Plata #34476 Én ma is TFO és első utolsó patrolt toltam.
Az első és utolsó nagyon rövid.
Próbáld sci karival.
Szerintem gw-vel laza.
Jem vanguardal tolom az eventet.
Ő az endevoros karim is.
Egy erős partgenes gw-s kari halálba szopatja ezeket. -
LaLee67 #34475 A rosszhoz meg még több :))
És még mindig 87%....
-
gunji #34474 Én is pont ezen gondolkodtam ma, hogy megkérdem, hogyan gyűjtitek a pontokat. Eddig a patrolokat csináltam, de sajna az sokáig tart (igaz két accra kell). Jó lenne egy gyorsabb mód, a napi kb. másfél óra túl hosszú erre.
Én az elsőt és a harmadikat próbáltam, azok talán nem olyan hosszúak. Bár azért sokszor szívatnak meg, amikor rányomnak egy debuffot a torp spreadre, vagy a gondolákra valami antianyag-túlégetést, aztán megy a hajó tőle, mint a meszes.
Csapatban nem próbáltátok még? Egyszer bebugolt hozzám az egyik patrol felénél még két embert, velük hamarabb lement a harc. -
Plata #34473 Jó munkához idő kell. -
LaLee67 #34472 Komolyan nem hiszem el hogy ez a rohadt winfos 40 perce frissíti magát és még csak 87%..... -
Plata #34471 Az első patrol annyi hogy bemész,jön egy kis duma,elindulsz madran felé,gyün egy csapat elacsi, Gw rájuk meg faw és halottak,mész újra madranhoz megint jönnek megint gw+faw,utána elkapod tractor beammel Madran-t elkezded húzni de mielőtt odaérnél betámadnak,ekkor jön sok hullám ellenség,vagy 10,pontosan nem tudom,de vagy két percig jönnek.De nem vészesek.Ha utolsó is döglött vége.
Utolsó patrolnál bemész,jön duma elindulsz első címre ami alfa,jön egy csapat elacsi,gw és faw annyi,le teszed a cuccost mész béta pontba,ott is leteszed,aztán gamma meg talán delta majd vissza alfára mert betámadták,alfáról vissza gammára mert azt is és végül asszem bétára mert azt is,de ez az utolsó.
Elég gyönge bandákat rak.Rövid és laza patrol.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.17. 16:24:47 -
Plata #34470 Első és utolsó patrol laza.
Gw meg faw oszt csókolom.
A TFO gyorsabb mint küldi,a küldetés ugyanaz mint TFO csak tele van fölösleges űrharccal is.
Briar patch patrol giga szar.
Nem nehéz,rohadt szemét.
Scannelni kell benne fos dolgokat űrben,de a scant ezerszer megfogják szakítani mert pont rád spawnol egy gáz felhő.Jah és robbanó gáz felhő.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.17. 14:50:00 -
lammaer #34469 Skacok, a mostani hajós eventnél melyik patrol a leggyorsabb?
Eddig naponta 2x csinálom a TSFet (2x60), de már most borzalmasan unom, ami patrol próbáltam az se volt rövidebb és az csak fele pontot ad.
A küldetésbe nem szagoltam bele, gyanítom hogy az messze hosszabb mint a TSF.
Szóval mi a legfájdalommentesebb módja a napi 60 pont megszerzésének? -
Plata #34468 Jah,most jut eszembe.
Tal shiar roma hajóján olyan fura anomáliák vannak hogy még.
Először is a turret ami van rajta hülyére veri dps-ben a DHC-it.
Elöl plasma dhc hátul plasma turret.Mind a kettő epic,crtdx4-re rakva mert úgy szeretem.
De a turret sebzésben dps-ben is jobb.
Másik hogy alliance hypercannon van rajta experimental weapon slotban.
Szintén epic,az egyik ISA-n még eszement nagy sebzése van,következőben meg le van maradva,aztán megint nagy.
Mi a harmatos ragyától ilyen hektikus a sebzése?
Mért sebez többet a turretem mint a dhc?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.17. 12:54:26 -
Plata #34467 Experimental fegyver az hátul van,a hajóhoz jár alapból.
Oda sima fegyót nem is tehetsz.
Alapból mk10-es,de az nálad nem lehet mert 20-as szinten ültél a hajóba,szóval valszeg kisebb szintű,az ilyen spéci itemeket ingyen lehet Mk10-es szintig upgradelni ha kis szinten veszed ki.
Bár nem tudom hogy ezt megkaptad-e kis szinten.
Én csak zenes hajót használtam kis szintű karinál,azon meg pont nem volt experimental fegyó.
Mert az cruiser volt vagy scimitár.
A te hajódon elméletileg egy ilyen fegyver van.
Ha nincs rajta a cucc akkor ki kell venned ingyen a dili storeból azt hiszem.
Ez az item ugyanis ingyenes neked a hajó után jár.
Most pontosan nem emlékszem,de azt hiszem a dilithium storeban van,talán reclaim fül alatt. -
LaLee67 #34466 Jól van akkor -
Plata #34465 Francokat.
Ha beleülsz a szintedhez igazodik.
Ha 52-es karival ülsz bele akkor ahhoz ha 11-essel akkor ahhoz.
Automatikusan szintedhez igazodik. -
LaLee67 #34464 Tehát az eventes T6ost egy kezdő szintű karakterrel kell vinni,hogy tudjon fejlődni a hajó is, mert ha azt a mostani 40essel hajtom akkor nem lesz annyira fejlett? Azt nem tudom mi az experiental fegyver sem megnezni most mert melózom. Láttam olyan ablakot ahol belehet állítani hogy mk1,2,3stb fegyvert akarunk,de már nem emlékszem hogy az fejlesztés vagy készítés. -
Plata #34463 Nem,nekik csak Tier szintjük van.
A te 65-ös szintedig.
Itt a te hajód,a wiki szerint 65-ös szinten éri el a max hull-t.
Harmincas szinten már eléri az összes fegyvert,de 40-esen az összes konzolt.
Van rajta egy experimental fegyver is,az hanyas szintű?
Szerintem 40-es szintig ingyen lehet upgradelni. -
LaLee67 #34462 Az én 65 os szintemig fejlődnek vagy nekik is van külön szintjük? -
Plata #34461 Csak a T6 hajók tudnak fejlődni.
Többi nem.
T6 hajók 65-ös szintig erősödnek veled.
De 40 vagy 50-es szint után csak a hull erősödik.
Azt hiszem konzol és fegyver az 40-es szinten éri el a maxot,legalábbis lobis az 40-nél az tuti.
Utána már csak a hajó életereje vagyis a hull nől. -
LaLee67 #34460 Ok köszi. Minden hajó fejlődik velem vagy annak is van valami jelzése? -
Plata #34459 Vagy megnézheted a wikin esetleg.
Én ott szoktam.
Az összes fellelhető hajóról van infó.
Link
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.17. 08:00:48 -
LaLee67 #34458 Szuper,köszönöm! -
Nomad90Hun #34457 Amikor veszel 1 hajót az árusnál a hajó melett majdnem bal legalul irja milyen boffok kellenek rá pl. 2 tac (piros), 1 engi (sárga), 1 tudományos avagy sci (kék), és 1 universal (szürke). Ezeken az ikonok van rajta jobb alsó sarkukban a scecializáció is, temporal az sárga háromszög ha jól emlékszem, az intel pl 2 db egymáésnak tükrözött lila 3 szög alakú keret, ilyeneket figyelj. -
LaLee67 #34456 Koszi :) Azt hol lehet latni, hogy melyik hajon van ilyen poszt? -
Nomad90Hun #34455 Azért mert ő Temporal Agent-re van specializálva, és olyan hajón tudod használni a Temporal Agent boff képességeit amin van olyan poszt ami mérnöki / temporalis ügynök (temporal agent), nem vagyok benne biztos, de lehet egy universal / temporal posztba még be lehet rakni és tudja használni a képességeit ott is. Ha csak sima engi posztra rakod ott a specializációs képességeit nem fogod tudni használni csak a sima engi képességeit ha van neki (nekem spec van olyan hajóm amire jó, a temporal cruzin elvan mint a befőtt). Groundon meg akkorát üt az AOE skillje mint a fél Mount Everest, nekem ami bajom vele, hogy kinézetre adott és azt nem lehet változtatni (yuck elahci), de van pár ilyen boff, le kell nyelni. Bár én most kicsit pihenőre tettem a gamet, elmentem Vaultokat kergetni (BorderLands 3), akinek van kedve beszállni esetleg, dobjon pm-et aztán megdumáljuk. -
Plata #34454 Ma meglett a 140-es endevor rank is.
-
Plata #34453 Mert az a boff Temporal boff,a skill lapján állítsd át simára.
Vagy itt állítsd át egyenként a skileket,át lehet.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.16. 19:36:34 -
LaLee67 #34452 Sziasztok, gondom van ezzel az uj elachi engi Temporalis boffal. Betettem ugye a hidra okelmet. Vasaroltam neki skillt, promoteztam is. Jelenleg commander. Leviszem terepre is. A hajon viszont nem mutat semmi kepesseget a fackalap. Uresek a slotjai.
A karakter / Statusz fulnel neki semmit nem mutat a slotjaiban. Raviszem az egeret akkor kiirja "This specialization is not supported in this station" az egeszet vorossel.
-
Plata #34451 Nem kell,ha jobb kedvem lesz leápolom. -
Orbancapitan #34450 ránézzek?
-
Plata #34449 Asszem újra kell skillezni majd.
Meg boff kiosztást sem ártana át buherálni.