Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudom h mire jó, ez a hajó mert ha át alakul akkor mi mind az űrben leszünk? vagy mind épp a gyomrában és akkor tulajdonképpen megevett minket?
Szar az egész fórum,dűzni reklám mindenhol.
Ja, tuti 😄
(Megint nem működik a 'válasz' gomb 😄 (Kizárólag nálunk - Disney <#hehe>#hehe>))
(Megint nem működik a 'válasz' gomb 😄 (Kizárólag nálunk - Disney <#hehe>#hehe>))
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Neeem,figyeld meg már első nap el lepik.
De így érthető.
De így érthető.
Úgy értem, hogy ha huszadikára sikerül kifarmolni az új hajót, azzal lepjük el a Sol-t, hogy hány példány után akad ki a szerver <#eplus2>#eplus2>
Harmincadikán nem?
Szuper! Akkor huszadikán irány a Sol! <#hawaii>#hawaii>
Reggel néztem exen: 99k volt a contraband <#wow1>#wow1>
Reggel néztem exen: 99k volt a contraband <#wow1>#wow1>
Nem néztem meg.
"Ui:Ha jót akartok caitian pasi karira ne adjatok nyári ruhát,mert bugos és pucér lesz."
Oszt ki van e olyan jól dolgozva a karakter mint a Conan Exiles-ben? 😄
Oszt ki van e olyan jól dolgozva a karakter mint a Conan Exiles-ben? 😄
Klassz.
Kezdődik Risa: link
Amit még várnék: revampolt és bővített Risa térkép, új madarak, új majmok, új állatkák, új homokvárak, új versenyek (pl. búvárkodás), új napi küldik és a választható éjszakai térképet se felejtsük. De ehelyett megy ezerrel a baseball <#wow3>#wow3>
Szerk: jah és hosszabb nyitvatartás
Utoljára szerkesztette: gunji, 2022.06.27. 20:38:40
Amit még várnék: revampolt és bővített Risa térkép, új madarak, új majmok, új állatkák, új homokvárak, új versenyek (pl. búvárkodás), új napi küldik és a választható éjszakai térképet se felejtsük. De ehelyett megy ezerrel a baseball <#wow3>#wow3>
Szerk: jah és hosszabb nyitvatartás
Utoljára szerkesztette: gunji, 2022.06.27. 20:38:40
Újabb bug.
Maxos endeavornál újra kapok endeavor perk pontot.
Ui:Ha jót akartok caitian pasi karira ne adjatok nyári ruhát,mert bugos és pucér lesz.<#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.06.27. 08:36:12
Maxos endeavornál újra kapok endeavor perk pontot.
Ui:Ha jót akartok caitian pasi karira ne adjatok nyári ruhát,mert bugos és pucér lesz.<#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.06.27. 08:36:12
TNG-ben is több forma volt,élőlényként medúza,de közben egy ilyen kinézetű állomás.
De azt hiszem az a döglött volt.
A farpoint állomás egy ilyen jószág volt.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.06.26. 00:10:19
De azt hiszem az a döglött volt.
A farpoint állomás egy ilyen jószág volt.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.06.26. 00:10:19
Ha mégis gond lenne, legfeljebb lejjebb veszik az instát öt fősre <#hehe>#hehe>. Ha nem segít, akkor mindenki kap külön dedikált sol-instát <#eplus2>#eplus2>
Amúgy nem olyan medúza-forma lesz csápokkal, mint a TNG-ben volt?
Amúgy nem olyan medúza-forma lesz csápokkal, mint a TNG-ben volt?
nem lesz akkora tuti h fiatal példányt fogunk kapni ami joval kisebb illetve a k13-nál is lehet látni őket viszont 20-10 universal class(enterprise-j) meg se kottyant a stonak max lag volt. mikor lehetet olcsón venni packot.
Viszont ha tényleg akkora a hajó mint a sorozatban,akkor az vicces lesz,ha 20 ilyen be parkol sol systemben le fagy a játék.
Meg nem is lesz rá hely.
Meg nem is lesz rá hely.
Eventes szettel pofán lőttem borgot.<#hehe>#hehe>
Max. One-Hit: 1 476 118 (Liesa)
Max. One-Hit: 1 476 118 (Liesa)
Tudom, ezért vicces az indokuk. <#lama>#lama>
több is 😄
Na de kérlek,már van olyan hajó amin nem lehet látni merre az előre.<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.06.24. 19:59:03
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.06.24. 19:59:03
Itt van kép róla (forrás: reddit)
Játékosok: csináljatok játszható borg kockát, lécci-lécci
Devek: nem csinálunk, mert nem tudnátok vele merre az előre <#banplz>#banplz>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Játékosok: csináljatok játszható borg kockát, lécci-lécci
Devek: nem csinálunk, mert nem tudnátok vele merre az előre <#banplz>#banplz>
Cnidarian Defender
Ez lesz a rizsa hajó,az óriási medúza.
Ez lesz a rizsa hajó,az óriási medúza.
Mai Peccs:
General:
Resolved an account problem that could cause some players to not get proper credit for having a Level 65 Character on their account.
Resolved an issue that was preventing Jem'hadar Attack ship and Jem'hadar Gunboat Hangar pets from unlocking properly.
You must own both a Jem'Hadar starship with two hangar bays, and a version of the Jem'Hadar Attack Ship of Tier 5 or higher.
Resolved a series of issues causing potential server performance impact when using the following abilities:
Teamwork (Ground Trait / Bridge Officer Trait)
Added "Warbirds" to the list of ship class categories able to equip Aux Cannon weaponry variants.
General:
Resolved an account problem that could cause some players to not get proper credit for having a Level 65 Character on their account.
Resolved an issue that was preventing Jem'hadar Attack ship and Jem'hadar Gunboat Hangar pets from unlocking properly.
You must own both a Jem'Hadar starship with two hangar bays, and a version of the Jem'Hadar Attack Ship of Tier 5 or higher.
Resolved a series of issues causing potential server performance impact when using the following abilities:
Teamwork (Ground Trait / Bridge Officer Trait)
Added "Warbirds" to the list of ship class categories able to equip Aux Cannon weaponry variants.
Új hajó.
Asszem promós lösz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.06.23. 09:53:28
Asszem promós lösz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.06.23. 09:53:28
Csak konzolos peccs notesz van.
Fura.
Egyébként ma reggelre megint elkelt egy kis dilim,most kevesebb idő kellett mint előzőleg.
Fura.
Egyébként ma reggelre megint elkelt egy kis dilim,most kevesebb idő kellett mint előzőleg.
megint lesz patch note nélküli 2.5 órás le állás lehet fogadásokat kötni milyen hogy milyen bugokat hoznak<#hehe>#hehe><#banplz>#banplz>
Sajnos azt beszélték hogy valami reboot lesz,új szereplőkkel a régi sztori.
Aztán hogy igaz lesz-e vagy sem.Valamelyik süket sorozat sztárt mondták hogy lesz benne,de nem jegyeztem meg ki,mert nekem nem mondott semmit a neve,abból a süket gyerekhorrorból ha jólemlékszem.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.06.19. 14:06:33
Aztán hogy igaz lesz-e vagy sem.Valamelyik süket sorozat sztárt mondták hogy lesz benne,de nem jegyeztem meg ki,mert nekem nem mondott semmit a neve,abból a süket gyerekhorrorból ha jólemlékszem.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.06.19. 14:06:33
Igen, jó volt az úgy, nem kéne bolygatni (már az idővonalat). Ha akarnak valamit vele, akkor vagy egy cameo az SNW-ben, vagy egy minisorozat a romulán-földi háborúról az eredeti szereplőkkel és design-nal (=S5). Inkább egy DS9/Voy utáni korszakkal kellene foglalkozni.
Ma reggel mikor toltam eventet érdekes pletykát hallottam.
Állítólag a StarTrek Enterprise sorozatot újraforgatják,na persze tök más szereplőkkel.
Nem sok értelmét látom.Szerintem úgy volt jó ahogy volt.
Állítólag a StarTrek Enterprise sorozatot újraforgatják,na persze tök más szereplőkkel.
Nem sok értelmét látom.Szerintem úgy volt jó ahogy volt.
Válaszoltam is.
Plata küldtem pm-et...
Én arra a mine enemy küldit használom,ott megállok hogy le kell sugározni bányába így mikor kell 5 ground fos csak transzwarp küldihez lementem felszedtem vackot és újra fel sugárzás.
A Cernan egy közeli bolygórendszer Drozanától északra egy elég régi patrollal (bolygófelszínen öt bigyót kell felszedni). Ground/space material endeavorhoz használom a közelsége/gyorsasága miatt.
Drozanára van transwarp.
Csak nem tudom mi adja.
Ha fel van véve a nimbus táncos küldi akkor oda is van.Nimbuson a bárban vedd fel és kész.
Cerman az nem tudom mi.
Csak nem tudom mi adja.
Ha fel van véve a nimbus táncos küldi akkor oda is van.Nimbuson a bárban vedd fel és kész.
Cerman az nem tudom mi.
Vicces ez a játék. Ha az endeavorokat egyben meg tudnám csinálni a Drozana-Nukara-Cernan háromszögben, akkor minden egyes alkalommal, ahogy felsugároznék a hajóra és mennék a következő helyszínre vagy beleragadok a csillagba vagy automatikusan áttesz jó messzire az Azure-ba. Minden alkalommal. Így jöhetek vissza a Drozanára <#falbav>#falbav>
Fura egy hajó lesz.
Végre be kerül Mudd marketbe az a csomag amit múltkor véletlen már betettek.<#vigyor>#vigyor>
Link.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.06.16. 18:49:41
Végre be kerül Mudd marketbe az a csomag amit múltkor véletlen már betettek.<#vigyor>#vigyor>
Link.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.06.16. 18:49:41
A lenyugvó napok fényében szép lesz. Kár, hogy nem csinálnak egy éjszakai mapet.
Az esti közvetítésben vót.

Nem inkább arra tippelnek hogy az a bazi nagy élőlény ami a TNG-ben van,egy élő űrhajó.Vagy mi a ragya,annyira nem emlékszem már rá,de csetből ez jött le.
Azok a bazi nagy medúzák amik valamelyik flottás épület körül is mászkálnak.
Talán k-13?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.06.15. 20:28:10
Azok a bazi nagy medúzák amik valamelyik flottás épület körül is mászkálnak.
Talán k-13?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.06.15. 20:28:10
akk az a stat lenne 😊
Nem lehet hogy csak arról van szó, hogy mint a fogkrém meg a csoki esetében is, nem árat növelnek hanem a termék méretét csökkentik? 😉
V'GER MAGA?
Ma hallottam cseten hogy valszeg azért csökkentik a jelenlegi nagy hajók méretét,mert valami igazán angy hajó jön.
Annyi bug van a játékban de nem azzal foglalkoznak hogy ki javítsák,hanem azzal szórakoznak hogy a hajók nagyságát beállítsák helyesre.
Link.
Link.
Cseten azt pletykálták hogy a legelső két TNG epizódban látható cseszett nagy űrlény lesz az ezévi hajó.
Hát hogy ha 30 napig tart, akkor igen. De jó lenne ha visszatérnének a hat hetes verzióhoz. <#papakacsint>#papakacsint>