46735
  • gunji
    Akkor dobogós lehetett a vagyont tekintve Kár, hogy abbahagyta és nem tud már visszanézni a játékba. Kiváncsi lennék, mennyit tudna ütni mostanság.
  • Plata
    Annyi szerintem Raul-nak is volt 4-5 éve.Már mint Lobi.
    Én szerencsére tisztességesen farmoltam,nem félek hogy bántanának miatta.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.08.10. 21:12:01
  • gunji
    Az 1600 főnix az csomagban véve 64 millió dilinek néz ki - ha jól számolok. Hát őőő izé... ez egy fajta li'l dil' sink

A napokban volt erről szó a chaten, hogy pénzügyileg nem éri meg boxot nyitogatni, anélkül, hogy a hátteret ismernénk. Crosis például ismerheti, elmondása szerint 176 ezer lobi kristálya van
    Meg mostanában bannoltak pár nagyágyút, akik úgymond elég kreatívan gyűjtögették a dilithiumot, s amivel elég jelentős mennyiség került pályán kívülre.
  • Plata
    Cseten olvastam hogy valaki kinyitott 1600 főnixet,2 epic jött belőle meg 4 Ur meg 190 valamennyi Vr.
  • Plata
    Asszem én a boost romulán karimnak adom a scimitárt,csak ötletem sincs milyen felszerelést tegyek rá.
    Nem szokott lenni normális romulán tac karim,őrült az van több is.
    De normális dps kari még egysem volt.Mindegyikből valami fura de vicces karit csináltam.
    Igazából nekem sci simi kellett volna legendaryban,ami MW vagy Temporal,az ment volna a thalaronhoz,én csak a thalaron miatt szeretem a Scimitárt,a thalaron roma sci karim használ csak simit.Na meg a fedes roma teszt tac kari,akin tesztelem a roma hajókat.
  • Orbancapitan
    Nord és staminást amíg solozok dual wielder de majd bow lesz/vérfarkas
  • Plata
    Imperial City az ha jól emlékszem pvp dlc.Szerintem csak a chapter-ek vannak meg a dlc-k nem,mert azt külön árulják,sztori chaptert azt biztos tartalmazza.Milyen warden-t indítottál?Magicka vagy staminás?
    ESO nagyon fura játék és kb mindegy hogy mi a class-od,mert úgyis lehet belőle bármi.Akár varázslót kezdesz akár harcost ugyanúgy lehet mind a kettő két darab kétkezes baltával rohangáló harcimarci.Bár én szeretem a Warden képességeit,a maci nekem segítőtárs,az az ultimate,bár nekem staminás bow warden van.Az a lényeg a karid faja passzoljon a buildhez,

Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.08.06. 16:04:41
  • Plata
    Basszus.
    Írtam neked egy ilyen kicseszett hosszú választ,de a topic még mindig szar és nem küldte el,egyszerűen elveszett.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.08.06. 15:51:38
  • Orbancapitan
    Am már meg harapot vmi random player kalandozás közben vérfarkas az már pipa meg van a két class is egy új warden-t kezdem dlc-kból meg van a imperial city és a clockwork és persze a greymoor előtti kiegek is
  • Plata
    Mi a bánatért nem jó ebben a topicban még az off topic?
    Egy rahedlit szenvedtem mire sikerült összehozni.
  • Plata
    Ha marad pénzed,vagy előfizetsz és kapsz lóvét,érdemes egy nagyobb házat is beszerezni pár tároló ládával.Ha van előfizetésed alapból kapsz egy saját alapanyag tárolót.Csak előfizetőknek jár,oda bekerül minden craft cuccod és elérheted bármikor.Ha összegyűlik sok craft alapanyagod és van egy két ingyen nap érdemes aktiválni,akkor megkapod ingyen és be kerülnek a cuccaid,persze ha lejár akkor újra a táskába gyűlik,de sok hely felszabadul és amit már betettél az ott is marad.Reneget értékes recept is eshet amit el lehet adni más játékosnak,azt is érdemes otthon tárolni.Na persze ingyenes szoba neked is jár egy küldivel,de az nem az igazi.Csak egy szoba és egy láda asszem,kevés.Ládában tárolt cuccok közösek a karaktereiddel.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.08.06. 07:57:28
  • Plata
    A két DLC-s kaszt megvan?
    Warden és necromancer?
    Egyébként azokat vedd meg amik neked kelenek a játékhoz.
    Vámpír és vérfarkas lehetsz ingyen is,csak kell hozzá egy játékos aki hajlandó megharapni.
    Nekem a Thieves gu8ild és Dark brotherhood is kellett.
    Úgy emlékszem a Clockwork city is jó dlc.
    De ha jó tanácsot szeretnél kérdezd meg Piszkos Fred-et itt az ESO topic-ban.Nekem ő mindig sokat segített.
    Szerintem ha megkéred segít a vámpír vagy vérfarkas dologban is.
  • Orbancapitan
    Én is inkább nagyon casual, roleplay-t keresek benne
    de tudnánk csak nem a új helyeken am van 1500 crown-om melyik dlc-re kéne költenem?
  • Plata
    Őszintén szólva én általában a tolvajok városában vagyok,rablásokat hajtok végre,betöréseket.Heist-eket.
    Csupa tolvaj céhes küldetést.Néha a bérgyilkos céh küldetést.

ESO nekem csak szimplán kikapcsolódás.
    Azt hiszem talán 50+ 190 szintű a karim.
    Nem tudom pontosan,rablás is jól hozza az xp-t.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.08.06. 01:27:02
  • Plata
    Nagy ritkán.
    De nekem nincs meg greeymoor.Szóval nem is tudnánk találkozni.
  • Orbancapitan
    plata eso-zol még néha napján? tegnap előtt meg vettem a greymoor-t collectorban 1000huf-ért
  • Plata
    STO-ban van hangulat,ha beülök egy B'rel-be vagy egyéb ikonikus hajóba és be tolok valami jó ST zenét el vagyok vele bármeddig.
    Sajna a WoW-ban a jelenlegi content az nálam a b+ és k anyátokat kategóriánál tart.
    Nem azé,de aki kitalálta maw-ot meg korinthiát annak kár hogy nem rohadt le a némi szerve mikor kitalálta.
    De BC timewalkingal el vagyok egész éjjel.
    Amazon MMO-ja jólnéz ki,de nincs mögötte semmi jó sztori.
    Én végig toltam a Warcraft játékokat,megszerettem a világát,ezután a World of Warcraft úgy be szívott mint az állat,lehet a játék nem túl szép,de a világa és régebbi kiegek sztorija elviszi.Nem véletlen hogy Classic és Bc classic szeró népszerű.
    New wordl-ben rengeteg olyan dolog van ami engem alapból taszít.Mögöttes sztori meg nem tudom van-e egyáltalán.
    GW2 az megint más,az első résszel sokat játszottam,igaz kicsit keleties,de nem oylan szánalmasan mint a final fantasy vagy egyéb.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.08.05. 20:58:37
  • gunji
    Indítsunk Kickstarteren gyűjtést a STO megvételére
  • Daeus89
    Szerinted a wowba meg nincs tartalom de stoba van . amazon csinálja b2p modelbe mint gw 2 menni fog az sto is megy pedig okádék fos
  • Plata
    New world szerintem nem lesz hosszú életű.
  • Daeus89
    eversapce 2 öt akarom meg venni meg a new worldöt . igen nincs de már ez se nagyon játékos tábor láthatóan csökken
  • gunji
    Vajh mit csinálnak a nénik-bácsik Risán?
  • Plata
    Nincs másik ilyen játék,mármint Star Trek.
    Még csak hasonló sem.
    A hangulata meg még mindig jó.
    Mutass nekem másik gamet amiben ilyen jó ST hangulat van,ingyen tolható.
  • Daeus89
    nekem az elözö mudd pakk teljesen kiverte a biztit . a legendari pakok meg pláne. gyakorlatilag az eventet még letolom azt leteszem a gamet . Egyre jobban látszik hogy elkapta a citromcsavaró és csak sajtolják ki az egészet
  • Plata
    Nem éppen 60k zen mint ahogy mondtad.
    Ez teljesen baráti ár.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.08.05. 19:04:47
  • gunji
    Ma délután 16:28-as cikk (07:28pm PT): Upgrade Weekend!
    Augusztus 5-én 17:00 órától (08:00am PDT) duplán jár a technology point (hétfőn este hétig).

A lényeg a két időpont: komoly, akár hónapokra előrenyúló tervezés előzhette meg a döntést, hogy most hétvégén upg weekend legyen

Szerk: #39701: 7800z 2+1 hajó meg 2 upg token. Ha ez utóbbi eladható, akkor talán annyira nem rossz
    Szerk2: csodás ez a kék szín fekete háttéren a hajók bemutatólapján
    Szerk3: jahogy borzalmas a hajó, akkor mégse, zen marad
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.08.05. 18:22:04
  • Daeus89
    Én meg mondtam hogy kurva drága és foscsiiiiii!!!!4444négy
  • Orbancapitan
    és a pvp tényleg meghalt a cryptic élve elföldelte így már.... bravó.....
  • gunji
    Dehogy, nekik ciki, hogy megint elírták
  • Plata
    Ciki azért,reggel mentem csinálni az eventet,ezt adta be mint mai patch.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.08.05. 12:26:15
  • gunji
    Cryptic meg KL, tudod
  • Plata
    Mi a szösz,nekem a launcher ezt adta.
  • gunji
    Ez a múlt heti (Tilly boff volt túl ismerős), a mostani szpoilerben.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

General:

- Resolved an issue that was causing Star Trek Online to display a black screen upon launching the game for some players.
    - Resolved an issue that prevented the Jem'Hadar and Romulan Recon Destroyers from appearing in the Ship Store.
    - Resolved an issue that could occasionally cause some Starship Traits to not correctly unlock in a timely fashion.
    - Resolved an issue on the Clarke Multi-Mission Cruiser, which was causing it to gain Crit Severity at Mastery Rank II, instead of Hull Regeneration.
    - Resolved an edge-case error in the math used to calculate damage from the "Force Translator" console that could result in it dealing much more damage than intended, when used with other abilities.
    - Resolved an issue that could prevent certain NPC starships from properly resisting, or being immune to, Repel and/or Knock effects.
    - Resolved an issue with Player Skills that was causing each point of the Willpower stat to provide +3 Control Resistance Rating, instead of the intended +2 Control Resistance Rating, resulting in players being far more resistant to control-impairing effects than intended.
    - Universal Kit Module - Bio-Essence Transfer has been updated with the following:
    - No longer be used outside line of sight.
    - Reduced damage in PVP.
    - Universal Kit Module - Agony Field has been updated with following:
    - Increased the recharge time to 60 seconds.
    - Lowered the maximum Phaser Damage Resistance debuff stack to 3.
  • Plata
    Mai Peccs:
    General:
    Updated some internal data so that all Federation captains may commission the Tilly Promotional Holographic Bridge Officer.
    FED Players that already received it, but are not DSC-Fed, may reclaim it from the Zen Store to get a new working version of the Holographic Bridge Officer.
    Resolved an issue that was preventing the Promotional version of the Risian Vulcanology Kit Frame from being upgradeable.
    Resolved an issue in the “Console – Universal – Crystal Prism” that was incorrectly stating it can be boosted by Crystal Prisms created by teammates.
    This is a text change only.
  • Plata
    Scimi Intel a Didi Miracle Worker speces.Sajnos a scimi gyenge.Csak 11 konzol.
    Fullra tac Scimi.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.08.05. 07:44:09
  • Plata

• Orbancapitan
    A legendás drex :D DREX
  • Orbancapitan
    jön a legendary assimilate schimitar
    klip
    hirtelen így tudtam csak
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2021.08.05. 01:52:05
  • Plata
  • Plata
    Nem tom,tegnap még némelyik karinál elérhető volt némelyiknél nem,ma meg mindegyiknél aktív.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.08.04. 10:13:15