Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet, hogy csak véletlenül benyomták az admis eventet megint. Mondjuk nekem most kicsit betett a Ten Forward leírás: nem lesz új frakció, mert túl sok a munka vele, lol. Jah, meg nincs új flottaépület, nincs új repu meg egyéb értelmes kontent, mert túl sok a munka vele. DSC andóriai talán lesz egyszer. SNW nincs, Prodigy nem lehet, mert valakik csinálnak rá külön játékot és nem szeretnének konkurenciát.

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Nincs admy bónusz,kamu volt.
Semmi bónusz nincs rajta.

Oly mindegy, ha 20 nap az átfutási idő a vásárlásnál. <#bdead> Lehet, hogy felmondási hullám volt, s nem tudnak mit betenni <#fejvakaras>
Az 50 ezer zen olyan 350 euró körül lehet... A játékot árulják? 😄

(*Bár mondjuk olyan nagy hülyeség nem lenne, ha részvényenként fel lehetne vásárolni a STO-t <#nyes> <#nezze>)

Két admy hétre még nem volt példa,valami példátlan nagy pofátlanságra készülnek.
Olyasmire amihez kell vagy 40-50 ezer zen minimum.
Vagy csak növelik a max szintet,gear szintet és hajó szintet.<#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.07.27. 19:38:56

Újra admiralty héét.Mi van már?

Medúzák: 😄 (forrás: reddit)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Két hetes lösz.
Link.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.07.25. 20:56:11

Érdekes... <#fejvakaras> A többit is meghosszabbíthatnák... <#wave>

Még két hėt red alert jön. XD

A red alert event úgy volt reklámozva hogy T6 hajó up tokent fog adni meg egy ultimate up tokent,ehhez képest ultimate up meg egy spec pont.<#rolleyes>

Az ördögbe,ezt nem tudtam,azt hittem nem tilos a mod.

plata küldtem pm-et
Még csak lvl6, egyelőre Risához szeretném felhúzni, hogy le tudjon transzportálni. És igen, engi lett, pont a létrázás miatt <#eljen>

A modolás nem hiszem, hogy jó ötlet STO-ban, nem szeretik, ha kívülről megváltoztatja valaki a fájlokat, permabannal sújthatják. Pedig gyönyörű az a Galaxy. 😞

Remélem tudod hogy a cica nagyobbat tud ugrani?
Na és azt is hogy ha a cica engi,tud magának létrát építeni az égbe.

Ne úgy húzd,12-es szintig küldivel,12-es szinten vegyél 30-40 kék vagy lila doffot és vegyél hozzá research assigmentet,1 assigment asszem 4 vagy 5 doff,se perc alatt 65 vagy.

Muhahahaha,jövő hét végéig tuti be vagyok havazva,bassza meg,ez a nyár egy rakás szar.
Egy jó dolog volt,egy csomót fogytam a stressztől.<#vigyor>
Ui:Tudtátok hogy vannak a STO-hoz modok?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.07.23. 19:39:02

Megtetszett a sok cicalány Risán, így tegnap én is indítottam egyet, ha már dupla xp hét van. De nem nagyon értem ezt a STO-matekot, alacsony szinten az a dupla az kb. 30% <#fejvakaras> <#wow3> olyan keveset ad.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2022.07.23. 19:11:03

Még egy hét van, lehet még pihenni Risán <#papakacsint>

Az idén nekem ez ki maradt.Nem volt időm rizsára,max annyi hogy reggel nyomtam repülést.

Madaraztok/majmoztok még Risán? Szokott olyat csinálni, hogy megduplázza a doff-küldetéseket: betesz egyet pluszban 'acknowledge report' eredménnyel és másféle jutalommal - mint a mellékelt képen a kék kis majom - de azt nem is adja meg? Egyik karakteren három ilyen is volt. Elvileg el se lehetne indítani duplán. (Edit: typo)

Utoljára szerkesztette: gunji, 2022.07.23. 12:12:57

Mellesleg újra van terran event.<#hehe>

Amint megvettem kiírta hogy 6 slot megkapva.

A slotok becsomagolva jöttek, vagy rögtön megkapta a karaktered, amivel megvetted a bundle-t?

Kaptam 6 ship slotot bundlihoz,ami jó,az viszont nem hogy a 100% ship token is bound.
Gondoltam oda adom valakinek,de bound.

Ha hazaérek meg akarom benni új bundlit.

Amellett, hogy Risa nyári event van, van dupla xp event, phoenix event, red alert week és most már ship sale is van, valamint lecserélték a földi Akadémiát a régies Discovery-s és egyben az új tutorialos dizájnúra (nekem nem tetszik). De ami a legfontosabb: sikerült az új bugokat telepíteni: nem működik a 'refine dilithium' gomb <#eplus2> <#falbav> <#mf1>

Most mondanám, hogy ne is bánd, mert sok a bug, a lag és crash, de inkább belinkelem, hogy holnaptól dupla xp event is lesz:
https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/11521483
Így ez egyszerre négy esemény !!4!4 Rekordgyanús <#nezze>

Nekem eddig nulla időm volt szórakozásra rizsán,festés meg egyebek hazavágta minden szabadidőm.

Egyik karim különösen peches: hat próbálkozásból négyszer nem sikerült befejezni a deszkaversenyt: vagy nem érzékelte egy kapu az áthaladást, vagy útközben kirepült a fenébe a hegy tetejére és kizárták (fizika rulez) <#falbav>
Teljesen reális

Hát ja. Múltkor még azt mondták, hogy azért rövidítették le a Winter Wonderlandet, hogy ne legyen egyszerre több event. Aztán mi lett belőle, volt hogy három is futott egyszerre.
Elvileg mára sikerül kiszedni a hajót Risán, s nehogy valaki nagyon unatkozzon, beteszik a Red Alertet. A phoenix meg nem tudom, mindenesetre pont most írta valaki chaten, hogy 7 millió dili várakozik zenre váltásra <#nezze>

Rém fura ez a sok event egyszerre.

Kéne Risa-ra is egy főnixes ferengi 😉

Főnix event.
Link.

Valami furcsát láttam amikor kivettem hajót.
De siettem és nem vettem figyelembe mi az.

És míg fel nem veszed a hajót, addig azt írja, hogy véget ért a Risa event:

Aztán mikor felveszed a hajót, el is tűnik. Régi motorosként is de még mindig meglep a játék az újabb és újabb bugokkal <#nevetes1>
Amúgy most délben is már akkora a leg, hogy csak harmadszorra sikerült egy érvényes deszka/biatlon versenyt befejezni. <#falbav>

Egyébként ma kevesebb mint másfél óra alatt toltam le 46 karival admiraltyt,szóval nem is olyan nehéz vagy hosszú.
Kb egy óra 15 perc vót.

Ma nekem meg van a rizsa hajó.<#nyes>
Bár kipróbálni nem volt időm.

Ja, tíz körül (még) olyan lagos volt Risa, mint ... mint ... mint ide Risa <#wow2>

Szerk: kulcsos flash-sale van, két napos <#integet2>
Utoljára szerkesztette: gunji, 2022.07.15. 22:26:13

"In about two minutes, PC servers will be visited by a future version of themselves and forced to reenact an episode of a classic TV show. Due to time travel, they'll be back right after they left. This should fix the issue with Bridge Officer Traits."

Red alert event lesz jövőhétn.
riasztóan vörös link.

A bundli 19k értékű cuccot ad és csak 9.6k lesz.
Mellesleg nézzétek át a boffjaitokat.
Újra be akarták rakni az elite boff traininget,de megint szar lett és így gyorsan ki is vették,viszont most a boffok sok játékosnál bugosak,a spéci boffok,mint a romulán nagykövetségi boff és a többi,nem adnak semmilyen buffot,se critet se semmit.

Hát ma kimaradt admi,a pakolás miatt.<#rinya>

Ha a karid max szintű nem kap spec pontot hanem dilit,admival sok xp jön és hamar lép szintet.

jó de ha már maxos az admi?
Dili exploit?
Nézd maxos karival az admiraltyval szintlépésnél kb 5k dilit kapsz.
Plusz a critelő küldik is adnak néha annyit.
Admy eventen ha critel küldi 15-17k összejön egy nap úgy hogy naponta egyszer tolom le.
Aki többször annak sokkal több.

hát én egy ideig csináltam de nem jött össze sok persze nem is szóltatok az akkori dili exploitról
Kishitűek vagytok.
Napi 2 perc játékkal is jön sok.
Ha minden nap tolod.
Főleg maxos karival.

Max akinek nincs élete és ilyen 150 karival játszik naponta
Radat kívül sztem senki nem zsákol dilit ilyen eventeken 😄