46735
-
Plata #40007 Nekem úgy rémlik még tegnap is dobott cuccot.Ma űrön voltam,esett egy rakás szar,de szokás szerint passzoltam.
Egyébként meg értelme nem volt szinte semmi.
Semmi jó dolog nem esik.
Egy két diszkós TFO van amin ritkán esik diszkó űr fegyver,az valamire jó a többi szemét.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.09.24. 17:37:49 -
Kotomicuki #40006 Pár napja, nagyon látványosan kivették a loot-ot a földi event-ből.
Biztos ebből gazdagodott meg pár egyén a játékban... -
Plata #40005 Amikor én kezdtem 2012-ben még volt ilyen.
Még ma is van igény support sci-re,de nem azért amiért régen,hanem hogy de buffolják az ellenséget és nagyobb legyen a dps-ed mérésnél.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.09.24. 16:31:57 -
lammaer #40004 Mikor volt olyan az STO hogy kellettek külön DPS, healer meg tank beállítottságú karik?
(én 2015 óta vagyok, de akkor már nyoma se volt ilyennek)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.09.24. 16:22:44 -
Orbancapitan #40003 de itt a hivatalos bizonyiték h a t6-os streamrunnerből torp boat lett csinálva -
Plata #40002 Figyelj annak rég vége.
Mióta nincs szükség tankra és egyébre?
Régen igen is kellett a tank meg support sci.Most lófing sem kell,megoldották,ha van lóvéd egymiliárd dps-ed van nem kell segítség. -
Orbancapitan #40001 akk vége is van a csapatjátékra épülő játéknak hivatalosan is mivel a steamrunner nem egy torp boat volt anno hanem csapat támogató hajó a konzolja is direkt is olyan lett..... -
Chak #40000 Gőzerővel! -
Plata #39999 Jön az új T6 Steamrunner.
3k zenért,vagy az összes Steamrunner variáns plusz 2 darab T6 token 5k zenért.
Durva konzolja és traitje lesz,torpedós hajó lesz.
Na és dupla spec lesz rajta.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.09.24. 09:34:55 -
Orbancapitan #39998
gondoltam :D -
gunji #39997 Hogy ne lehessen mondani, hogy crypticéknél nem olvassák e fórumot, ha már hajókról volt szó:
20% Ship Sale* cya zen
Szerk: jah és dili hétvége is
Vajon mi a nagy terv, andré?
*Ámbátor a cikkben még augusztus 12-16 közöttre írják, az még picit messze van
Vagy talán Kael a hír megírása előtt megnézte a lenti klippet
Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.09.23. 20:10:48 -
Chak #39996 Kínos csendben végig hallgatuk, és beraktunk valami életrevalóbbat. :DD -
Orbancapitan #39995 XDDDD És mit szóltak hozzá? :D -
Chak #39994 Múltkor a melóban ez a számot rakattam be a kihangosítóba xD -
Orbancapitan #39993
nem bírtam ki xddddddddddd xddddd -
Chak #39992 Dehát mindig is az volt.. space barbie is life! -
Plata #39991 Nálam mindig az. -
Kotomicuki #39990 Nem gondoltam volna, hogy egyszer fontos szempont lesz a hajók kinézete! -
Plata #39989 -
Plata #39988 Október 13 hellóvín event. -
Plata #39987 Ha megvetted a storeban ott lesz a bundlik fülnél,vagy mivel új a new items-nél.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.09.19. 19:17:01 -
Plata #39986 Elméletileg valamit hegesztenek rajta amitől a gépigény is nőlni fog.
De nem tom minek kell a win 7-et megszüntetni. -
gunji #39985 Köszi, ez a lényeg, akkor beruházok rá. -
gunji #39984 /off Emiatt nagyon pipa lettem, mikor olvastam. Jól megvagyok a kis vinhetemmel, a következő gépcseréig nem is szerettem volna tízest, nem tetszik az eszmei irányvonala, se külsőleg, se belsőleg (igen, szakmabeliként tudom mit kockáztatok a win7-tel).
Nem hiszem, hogy bármi nagy dobáson dolgoznának a Crypticnél a skeleton csapatukkal, legfeljebb mint a DX9 kivezetésekor: jön pár színes-szagos újítás, amitől lassabb/lagosabb/bugosabb lesz a játék, úgy, mint a lightning 2, aztán ha kikapcsolom a korábbinál is rondább lesz. -
Plata #39983 Megveszed nem kapsz semmit,ki kell venend store-ból azzal a karival akivel akarod.
Ha megveszed a storeban lesz egy legendary boost pack amit egyszer kivehetsz.
Nem kell azzal a karival megvásárolnod amivel használni akarod.
Meg veszed és később a karival amivel használni akarod ki veszed.Bár sokat ne várj vele,amilyen állatok ezek végül még elveszik.
Egyébként a boost packot csak kiskarival veheted ki,65-ös TOS karinál nem is elérhető.
Sajnos.
Legalább is nálam így volt.
Még valami,ha tényleg csíped a TOS hangulatot ez a pack jó rá.
Kapsz egy csapat TOS boffot,full TOS gírrel,TOS skillekkel.
Na és ezek spéci boffok,nem mert olyan jók,hanem mert ismernek minden nem boxos skillt,az összes spec megvan nekik.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.09.19. 11:13:39 -
gunji #39982 Amikor ezt a TOS-packot megvetted, egy dobozt kaptál, amit később fel kellett nyitni, vagy már rögtön kibontva jön minden, ahogy a képeken látszik és automatikusan lvl65-re ugrik a karakter, hozzáadja az inventorykat/stb. ?
Mert gondolkodok, hogy indítsak-e egy új TOS karit hozzá, vagy valamelyik korábbival vegyem meg. -
Plata #39981 Nem szűnt meg,csak kevés az eladó zen.
Ha felraksz dilit pár nap múlva elkel.
De igen ez így jó a crapticnak,mert perkálsz valódi pénzzel.
Volt idő amikor a zen szinte értéktelen volt,de akkor volt is mire költeni a dilithiumot,mert akkoriban sok sok millió dilithium kelett.
Most viszont a dilithium nem kells emmire,még upgrade-re se nagyon,a sok eventtel jár ingyen upgrade token.
Ma kb 30 ultimate up tokent szedtem ki.
Igaz legtöbbet heccből el is nyomtam.
Mivel bound.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.09.18. 21:16:50 -
stdust #39980 Amúgy nem akarnak kitalálni valamit arra, hogy konkrétan megszűnt a dili piac? Vagy lehet hogy ez így most jó a Crapticnek? -
Plata #39979 Eszembe jutott hogy kiveszem a promós boffot kardassziai karival is.
De nem engedi.
Mintha nem lenne klingon.
[9/18 11:31][Inventory]Unable to use Faction-Appropriate Medical Support Science Officer. No rewards generated
-
Plata #39978 Na ilyet is régen láttam már.
Rizsa mellett szúrtam ki egy rakás egyforma klingon hajót. -
Plata #39977 Valszeg csak valami recruit buff,mert csak a TOS recruit karinál csinálta. -
Plata #39976 Srácok,nem jövőhéten lesz dili event?
Naptár szerint igen,de a játékban valami nem stimmel.
Az admi küldikből kaptam 11k dilit.
A repus küldikből meg több mint 6k dilit.
13 küldi van,13x340 dilit kellett volna kapnom,a hatezer valamennyi dili nagyon nem 13x340.
Vagy nem tudok számolni. -
lammaer #39975 Hogy mennyit tudják variálni ezt a klasszik STO űrhajóformát... -
Plata #39974
-
Plata #39973 Köszi,sajna nekem egyik sem jó,minden meg van. -
gunji #39972 Van két giveaway:
https://eu.alienwarearena.com/ucf/show/2157303/boards/contest-and-giveaways-global/Giveaway/star-trek-online-reflections-temporal-agent-starter-pack
https://games.crucial.com/promotions/1436048024/star-trek-online-klingon-personnel-pack-giveaway -
Plata #39971 Mai peccs:
General:
Resolved an issue that was causing an audible Red Alert siren to play while on Earth Spacedock.
Resolved an issue that was causing incorrect weapon art to display for the Lower Decks Phaser Split Beam Rifle Special Issue.
Improved the Biomler Effect Personal Space Trait increasing its chance to trigger from 2.5% to 17.5%.
Some abilities that Teleport the player to a Foe's location will no longer function on the I.S.S. Tigris.
Updated Lower Decks Personal Space Trait icons colors to be consistent with all Space Traits.
Addressed inconsistent naming of the ground trait, "Space Explorer is a Great Gig".
Resolved an issue that was preventing the icon for the following items to properly appear:
Space Trait: Improvised Boarding Party
Space Trait: Boimler Effect
Ground Trait: Lower Decks Experience
Ground Trait: Space Explorer is a Great Gig
Known Issues:
There is a known issue causing the date and times to not display properly in the Events tab of the Journal.
The Elite Captain Training System can be accessed in Space Maps but only works on ground maps.
Playing Firewall in a team of 4-5 will sometimes cause enemies to spawn inside an asteroid in the space map blocking progress.
There is a known issue when playing Firewall that can occur if a Captain is killed by the leaking plasma conduits, you will respawn in a position that will prevent progressing through the Episode. -
Plata #39970 Az a rész tele volt agyatlan hülyeséggel. -
lammaer #39969 Ettől kaptam agyf*szt a starwarsban is, amikor valamelyik újabb epizódban a lilahajó csajnak heroikusan rajta kellett maradnia a hajón hogy bevezesse azt az ellenfél nagy cirkálójába.
Hiperürugrás meg lézerek meg androidok, azt egy kutya robotpilóta nincsen.. vagy legalább egy 100as érme amivel kiakasztja a W gombot a billentyűzeten :D
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.09.15. 23:47:20 -
Orbancapitan #39968 életszerűbb lett volna hogy a hajónk megfeneklik vmi graviton fegyver miatt és desoto át lök minket a vonósugárral a kapun és destabilizálódik a kapu és bezárul