Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

50%-os lifetimer akció.
Link.

Amúgy tegnap vki megdicsérte a hajóm kinézetét és zavaromban csak ennyit tudtam reagálni<#hehe>

Nem arra gondoltam.
65-ös karival húzni akartam hajó trait-et,erre olyan kevés xp-t kaptam hogy szentségeltem egy nagyot hogy mi a szar van azzal a dupla xp-vel.?

Valaki írta, hogy az direkt működik úgy, pl. tízes szint alatt nem ad duplán, sőt 😞

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

A dupla xp szerintem nem mindenhol megy.
Patrolon talán,de van ahol nem.

Csütörtöktől tehát:
- két hétig Red Alert
- szintén két hétig dupla xp (lvl 10 alatt inkább szimpla)
- hétfőig kétféle zen-store leárazás: 35% hajópakkokra, 50% Mudd-pakkokra -> zen/dil exchange RIP
+ @BorticusCryptic: I will no longer be part of the STO Team <#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: gunji, 2022.11.04. 20:53:15

Az utolsó még nem kezdődött el.

A panelen üres nálam a helye <#fejvakaras>

#42008: Hm, <#fejvakaras> a hógolyózás elvileg nem szokott benne lenni, de ki tudja manapság <#smile>

Az már volt szerintem
Nem tudom.
Nem a kampány része szerintem,a hógolyózás meg december tán?

És az öt részes kampány utolsó része? Párhuzamosan jön a hógolyózással? <#fejvakaras>

Red alert.
Link.

Neverwinterben félév a várakozás,szóval,ahhoz képest nem rossz.

lol <#eplus2>

Ez a kívánságod hamar teljesülni fog,nemsokára másfél hónap kell.<#nyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.29. 21:57:12

Tök jó lenne, ha nem egy hónap lenne a dil->zen átváltás, így persze maradna a kártya <#nemtudom>

Micsoda hír.
SECTION 31 KEY SALE!
We - brrzzzz - sale - krrsshhh - 31% on Keys and Keyring - pshhhhhhhhh
Rule of Acquisition # 74: Knowledge equals profit.

Any wise Captain knows that when a sale this good comes your way, it’s best to take advantage of it. We’re pleased to announce - krrshhhh - Rerouting. Sir, we've tapped into the main feed. You're on with them now.

Excellent, thank you ensign. Captains, I was informed of this 48 hour Key Sale that was about to be announced. Because of the time of year, and a certain whimsy I have about a particular set of numbers, I have hacked the Key Sale, and put my own, shall we say, spin on it. After all, for the greater good of the Federation, the ends always justify the means.

For the next 48 hours, you will find Keys and the Keyring Bundle on sale in all platforms for 31% off. To be clear, that means this sale will run from October 29th at 10am PT to October 30th at 10am PT, by your local reckoning. Please keep in mind that in return, I may call in a favor at a time and place of my choosing. Enjoy the holiday - dressing up in disguise is one of my favorite activities. Signing off, now.

A klingon híd tele van halott NPC-vel.<#nyes>
Hogy ez valami hellóvín poén vagy bug nem tom.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.29. 18:05:29

Dík egy szőrös vmi a kapitány székében! QI'yaH! Azonnal hozzatok ide pár targ-ot had szórakozzanak el vele és legalább ma nem kell megetetni őket.(mondta az egyik klingon tiszt a hídon)

Menjetek fel klingon hajó hídjára,onnan pedig a többi fedélzetre.
Nem tudom hogy halloween miatt vagy szimplán bug miatt,de mindenhol vannak halott klingon NPC-k.

Meg macskásodott az orion karim lába.<#hehe>

Úgy nézem valahogy be juthatnak klingonok ESD-re.
A hajógyárban szöszöltem az új hajóval,erre elfutott mellettem egy tagbaszakadt ződ orion.
Ráadásul totál KDF-es orion ruha volt rajta.
Rákattintottam és megnéztem az info-t,KDF tactical officer,orion és dahar master.
Jah és nem volt ellenséges.Nem mentem utána mert nem fejeztem be a hajóval a szarakodást.De ha jól láttam a bank felé futott.

Amúgy srácok a norway experimentweap-ja a mjonir még sem olyan mint egy cascade impluzus mint ahogy mondták a ten forwardban h tovább terjed a többi enemyre
Ma nagyon rövid eventen voltam,minden harc csak pár pillanatig tartott.Többet kellett az ajtónyitásra várni mint boss ölésre és egyébre.
Az a könyv nekünk is volt,de már párszor volt hozzá szerencsém.

Nekem meg elindult két boff-fal <#guluszem1> <#vigyor3>
Szerk: egyik könyv címe: 'Live Long and Pros-Pun' <#nevetes2>
Utoljára szerkesztette: gunji, 2022.10.26. 21:45:58

Na nekem ma kész lett az event.
Viszont ma vicces volt az event végén az uccsó boss.
Mai is TFO-ra mentem.
Kardommal szokás szerint magamhoz rántottam a boss-t,de épp felugrott így a karakteremet felránotta,vagy 20 métert rohangáltam a levegőben mielőtt vissza estem volna a földre.<#hehe>

Én is csak azért várok, hogy ha elindítom a másodikat, akkor ne tegyen vissza az elsőbe (előfordult), s akkor bónuszként rá tudok nézni a fórumra is, vagy a benti (melós) levelekre (tudom, rossz szokás) <#hawaii>

Az event felét egy karival nyomtam le.
Csináltam mind a két patrolt. Végül meguntam a csontoskodást és utána csak a boszikat aláztam.
Zavarni kezdett, hogy a két boszi kör között várni kellett pár percet ezért átálltam a 2 karis megoldásra.
Hát na ez a gém már csak ilyen.
lehet nekem anno a borgos tfo-k voltak így mikor volt a nagy event kampánynak 3. event-je assszem az volt a borgos
Nálam egy karival sincs, úgy értettem (és a redditből is úgy jött le). Jahogy akkor nálam bugos? <#fejvakaras>

jah a kariváltós megoldás úgy nincs
Valóban nincs cd.
Én ha végeztem az első boszis patrollal gyorsan karit váltok és már mehet is a kövi. Ezzel még a pár perc várakozást is skippelem.
Nem is kell hozzá egyébként kit modul,én eleve olyan fegyverrel tolom ami hozzám rángatja az ellenfeleket.Még a devidian lord-ot is úgy elhúzza mint a fene.

aha nekem cd-t ír mint a többi patrolnál
Nincsen cd, úgy csinálom a második nap óta, kétszer a Witcher Brew-t, egy-két percet várok közte más miatt. A patrolok fülön nézed? (reddit link)

NEM JÓ A patrolon cd van
A két patrol a TFO-nak egy-egy részlete.

Jó ötlet.
De én event TFO-ra megyek,az nem rossz.

Az elkóválygó csontvázakhoz csontvázporszívó: https://sto.fandom.com/wiki/Universal_Kit_Module_-_Gravity_Containment_Unit
Vagy lehet kétszer is menni a Witcher Brew-ra 😉

Mi a mámzi néni.
Azt sosem próbáltam.

én patrolról beszélek
Azért megyek inkább patrolra 😉

Akkor rossz csapatot fogtál ki.

INKÁBB 30 negyven perc ha a csontvázak nem hajlandók a gyertya fénybe menni
A macskás event? Tíz perc alatt kétszer végigfut az ember, s kész. Hogy a konzol megéri-e, azt valóban nem tudom. De utána ad beválthatatlan dilit. 😄

Én le tolni le tolom,ma is megcsináltam.

én is hanyagolom ezt a eventet nagyon nem éri meg a szenvedést. Amúgy igen az a baj h rengeted trait van és ami hasznos azt nem cserélheted le egy kevésbé hasznosra
Igen az igaz,viszont már annyi sci traitem van hogy nem tudom hova tenni,na és sajna ez nem legendary vagyis minden karival ki kellene szedni ami necces.
A carrier tetszik mert fura.
Még egy hét van addig.
Most egy kicsit elhanyagoltam STO-t,na azért annyira nem,mert eventet tolom,de tegnap elfelejtettem endevorozni meg admiraltyzni,Sw ToR miatt,épp eventeztem mikro online lett a szerver és rohantam fel event után.
mivel Sw ToR-ban élesedett az új season,az este be is kockultam úgy hogy le toltam az egész hétre való szezont.
<#zavart1>
Nincs is mit csinálni jövőhétig,max a napi küldik,mert az összes heti küldit megcsináltam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.21. 08:31:38

a trait sci-knek nagyon jó, a konzolt még most se értem teljesen pedig most már leírták h mi is pontosan de h hogy kéne használni v milyen előnyt jelent az passz