Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy csak nekem lassabb a régi hátirakéta, vagy ennyire látszik a tribble-buffok hiánya? Vagy csak elszoktam tőle?
Amúgy2 meg elég rosszul néz ki brightness/darkness buggal Risa. Már nem tudom, mit csináljak... cseréljek monitort? lol
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Mondjuk sosem szoktam a pasi karakterek kinézetét változtatni.
Viszont valami bug miatt a karimon valamiért nem a szokásos ruhája van,ami egy TNG uniformis,hanem valami mellszőr villantós ing.
Abból kábé 15 másodperc azzal telt hogy ámuljak mert rizsa bugosabb mint valaha,a talaj textúrája random eltűnik.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.06.28. 18:03:07
A leges legelső karimnak mellszőre nőtt.
Mióta van egyáltalán ilyen a játékban? 😮
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.06.28. 17:57:52
Melyiket vetted (sebességben)?
Szerk: egérrel? :o 😊
Utoljára szerkesztette: gunji, 2023.06.28. 17:58:23
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Summer Event
The Annual Lohlunat Festival returns with all your favorite activities!
Enjoy a Risian Renaissance in the Hysperian Intel Battlecruiser !!
+ Participating in any of the Summer Events will Grant progress towards the all new Hysperian Intel Battlecruiser ship!
+ Once this starship is obtained by any character on your account, all of the characters on your account will be able to claim the Hysperian Intel Battlecruiser
from the Account Claim tab within the Event Store (in the Event Tab of the Mission Journal).
The Summer Event Store has been updated with all new prizes to earn.
+ All of the following new store offerings can be purchased using Lohlunat Favors, earned by participating in various events around the island:
- Elysian Spellsword
- Neve’s Icy Wrath
- Elysian Ring of Reflection
General:
Resolved an issue that prevented the Advanced Engineering Consoles from having access to their full list of intended mods.
Resolved an issue where the Console - Advanced Science - Energy Field Gradient Projector wasn't properly working with Subsystem Targeting.
Resolved an issue where Augment Boarding Party didn't count as a Shield Drain.
Resolved an issue that prevented flagships called in with the Flagship Distress Transponder from leaving after 10 sec. of no combat.
Resolved an issue with the Holographic Science Officer Candidate - Dr. Beverly Crusher where her unique trait was improperly causing Torpedo: High Yield and Photonic Officer abilities to go on cooldown.
Known Issues:
non, this week
Lila jetpack.
Azt tegyük hozzá, hogy két 'garnitúra' horga'hn van, ez az egyik, amit betettél, s a másiknál pár méterrel odébb vannak: link
Az utóbbi két évben már kevesebbet megyek Flying Highra, csak ha nem sikerül egy félórát ellógnom ott és mennem szörfversenyre vagy horga'hn-okat gyűjteni. (A 22 órának itt is meg kell lennie).
Amúgy jó kis buli, jól el lehet tölteni az időt Risán.
Este majd felrakom ha hazaérek.
Mobilról nem férek hozzá képeimhez.
Általában reggel gyorsan le tolom ha tudom és esetleg este endevorozok ha hazaérek.
Ehhez hozzá tenném én a kettes pontnál kezdem és egyel tovább megyek,karimat mindig a hotelben hagyom.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.06.27. 13:24:57
Ez három random hely a szigeten.Nem tart semeddig.Vendortól veszel egy bérelt floatert és megcsinálod,ha már lesz saját floatered azzal gyorsabban haladsz.
De legelőször elkell menned risa-ra és elindítani a küldeést ami unlockolja risa store-t.Azt akkor kapod ha le sugárzol a szigetre az event ideje alatt.
Esetleg nézz rá erre.
Esetleg ezt is átnézheted.
link.
De ezt is nagyon ajánlom mert még jobb.
Még egy link.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.06.27. 13:20:43
Szerencsere a hetvege meg a jovo het melo szempontjabol picit enyhe lesz (elindult minden, ami hataridos volt), igy lesz idom megismerkedni az eventtel. Voltam mar ott, vettem napszemuveget a karaktereknek (lottos aranybol), de kivancsi leszek a tobbire.
Ha gyorsan akarom letolni reggelente a napi eventes progresst, hogy ha barmi kozbe is jonne, az meglegyen, akkro melyik lesz a leggyorsabb modszer majd? Mit keressek ugy, hogy elsobalozokent nem sok helyismerettel rendelkezem, vagyis melyik az az event, ami ad majd daily progresst es par lepessel/kattintassal mar el is kezdodik? (mint a tobbinel mondjuk a tfo-k, vagy raketa epites, stb.)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.06.27. 06:17:25
A köcsögvadászatot megcsinálom hat karival 15 perc alatt és az az egész sziget körül van,a repülés meg három lepkefing pálya.Repülj át a hotel felett,a hotel előtt meg a híd alatt,kb. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.06.26. 20:08:35
Most is megnézheted a helyet,mert bent van,csak épp nincs értelme,mert nem aktív semmi.
Talán vannak vendorok de nem tudsz vásárolni,mert kell a welcome to risa küldetés.
Ami az eventen lesz elérhető,utána már megnyílik a store.Bár favorod akkor sem lesz.
Ezenkívül az event idején randomesemények is vannak a szigeten,felfedezni való dolgok,plusz 15 percenként új event.
Persze 20 óránként egyszer repülnöd kell a hajóért,de az meg szintén lópikula.
felkapod a jetpacket és két perc repkedés és kész.
Napi eventhez bérelt jetpack is elég,versenyhez már saját kell és jó.
Szobor keresős mini eventhez is minimum kék ajánlott.
Ezenkívül még kell majd egy szörfdeszka is.
De azt vehetsz főnixért is,igaz nem rizsa szörfdeszka,de arra is jó.
Marty McFly féle légdeszka a játékban van,annak idején a Vissza a jövőben évfordulóra ingyen kaptuk,de most is elérhető főnix boltban.
Amikkel rengeteg jó dolgot szerezhetsz.
A játék legjobb kit-je a rizsa alap kit,az első eredeti.
Hozzá való rizsa kit modulokkal eszetlen erős.
Az alap kit olyan hogy ha teszel bele rizsa modult 20% eséllyel egy random rizsa kit modul képességet be aktivál neked.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.06.26. 16:11:37
Én helyedben megnézném hogy valamelyik karidnál a postán nincs-e bent egy rakás item,mert ha igen a többi karidnak sem tudsz küldeni.
Meg DS9 és egyéb helyeken.
az snw meg zsenális ahogy megcsinálnák a tos előzménnyeit és folytatását már ha lesz új évadok.
igen csak nem tudom h mi történet maradt még
Igazából a szinészek szerintem nagyon nem jöttek be,nekem a kelvines csapathoz képest kevesek voltak mint sünben a vaj. 😄
Plusz azok a marhaságok amiket megint bele tettek.
Ami az írói sztrájkot illeti,szerintem meg tetvek,eszetlen pénzeket keresnek azokon a szerencsétleneken.
Ui:Az SNW-ből a vak mérnököt bírtam,de azt meg pont kinyírták.
Ui2:Azt láttad hogy Picard új ST filmet szeretne csinálni?
Vagyis Sir Patrick Stewart,de az ugyanaz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.06.24. 06:40:02
amúgy nem csak a trek ment a levesben az írói sztrájk miatt tesszi ezt mert nem akar többet fizetni nekik a paramount