46721
  • Plata
    Igen,GW-vel nagyon jó.Főleg erős GW-vel.
    Én használom is több karival,de a legjobb a GW-s vulkáni sci karimmal.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.05.30. 01:22:58
  • StarFist
    Oké, tárgytalan, úgy látom, egy Genesis Seed nevű konzol lesz az.
  • StarFist
    Véletlenül nem tudja valaki, hogy mi annak a dps konzolnak a neve, amelyik egy vörös színű napot vagy bolygót szokott létrehozni, ami egy idő után (kb. 10 sec) felrobban? Nagyon ritkán szoktam látni, hogy használják TFO-ban. Tudom, ez így elég megfoghatatlan, majd próbálok screen shotot csinálni róla, de valakinek hátha így is beugrik.
  • Plata
    Még hogy nem bugos az ody felső.
  • Plata
    Na sikerült előbányászni,de nem rakom fel neki mert elég ronda,viszont add fel csaj karidra a Terran-Odyssey Excursion Cropped felsőt.
    Uniform-bare chest résznél találod.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.05.29. 17:31:26
  • Orbancapitan
    rakd fel a másik karinak a 3-as szetet armor pajzs weap v akár boffnak ha nincs
  • Plata
    Ha hazaérek megnézem.
    De nekem nem volt,relogoltam is.
    Másik karival megcsináltam eventet bónusz diliért.Utána újra néztem és nem volt.
  • Chak
    Ennyi buggal lassan be is zárhat a gém.
  • Orbancapitan

• Plata
    Lehet hogy van,de nálam a trill karimnál akinél kivettem a szettet a márt meglévő szettek is eltűntek.
  • Plata
    Trill csaj karinál néztem.
  • Orbancapitan
    de te nem vagy mérv adó az accod úgy bugos ahogy van :D amúgy csajnál van kinézet pasinál nincs
  • Chak
    Mintha azt láttam volna redditen, hogy van valami tailor unlock az új sethez.
    Valami mirror Kuumaarke ruha darabokról beszéltek. Fél szemmel futottam csak át ezért lehet, hogy félre értettem.
  • Plata
    Egy rahedli bug van.
    Most szereztem meg eventes szettet,elmentem megnézni tailornál hogy van-e hozzá valami kinézet,de nincs.
    Viszont észrevettem hogy a zenes terrán ruhák bugosak.Ha az új terran felső joined trill karira rá adom eltűnik a teste.
    Másik furcsaság hogy van neki ikony és undi szettje is,viszont a tailornál többé nem tudom őket szerkeszteni,ha az ikony vagy undi szettet szerkeszteni akarom eltűnik minden undi és ikony opció és minden helyen dominion és jem hadar cuccok lesznek.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.05.29. 08:56:49
  • Orbancapitan
    ezek? ha a régi csapat lenne sima ügy lenne nekik mint a zen probléma is :D
  • Plata
    Ő,nem is gondoltam hogy a roma karim ennyit sebez.
    CLR—Infected Space[3:02]— Dmg(DPS) —Novara 23 253 366(128 472) Nashallah 9 481 346(52 095) M'Tchalla 3 875 017(21 528) Baal 2 872 503(16 701) Pike 2 410 184(13 316)
  • Plata
    Ciki,de az egyik konzol teljesen eltűnt.
    Mázli hogy zenes hajó konzol.
    Újra ki kellett vennem a Legendary D7 hajót a konzolja miatt,eltűnt a Gurambáról a konzol,nem találtam meg sehol.
    De mi van akkor bassza meg ha boxos konzol tűnik el?
    Mindent át néztem,bankot,táskát hajókat,sehol.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.05.28. 21:00:21
  • Plata
    Hiába van elmentve.
    Le mentem kronoszra klingon karival le jött minden,traitek konzolok.
    Sem repus trait sem egyéb trait nem maradt bent,kivéve a ground personal trait-et.
  • gunji
    Nem az a baj, hogy menteni kellene a loadout-ot, hanem, hogy csinálják meg működőképesre ;)
  • Orbancapitan
    és mi a gond azzal ha el kell mentem úgy se cserélsz sokszor szetet mert fed phaserre ott a klingon disruptora romulán plazmára jemi polaronra sci tetryonra antipronton meg ami van.
  • gunji
    Anno meg hasonló hibáknál (betettem egy battery-t, térképváltásnál kiszedte) azt mondták cryptic részről, hogy használjunk loadout-ot, akkor jó lesz. Csináltam loadout-ot, megjavult. Lehetett csere-berélni tetszőlegesen a fegyvereket/kiteket endeavor-ökhöz hiba nélkül úgy, hogy nem mentettem egyszer sem a loadout-ot. Most meg a legújabb patch után mentsem minden módosításnál... Törölni őket meg nem lehet. Eh cryptic
  • Plata
    Ha nem használsz loadout-ot akkor jársz jobban.
    Annál a karinál aminél nincs loadout,nincs gond,akinél van ott rendszerint eltűnik valami.
  • gunji
    Az a szép ebben a játékban, hogy itt tényleg az a játékos feladata, hogy különös új programhibákat fedezzen fel, új ismeretlen exploitok után kutasson és a bugok erdejében eljusson oda, ahova fejlesztő még nem merészkedett...
    Ugyanis tegnap sikerült belefutnom az új loadout-os bugba/feature-be: a legutóbbi patch óta ha cserélek valami fegyvert/konzolt és nem mentem el loadout-ként, akkor a következő térképváltáskor automatikusan visszapakolja az előzőt. Azaz, ha egy endeavor miatt a hajó fézer fegyvereit lecserélem mondjuk plazmafegyverekre és belépek egy TFO-ba vagy patrolba, akkor visszateszi a korábbi fézerfegyvereket. Hasonlóan a kézifegyverekkel vagy kitekkel. Így elég érdekes a játék, köszi, cryptic!
  • Plata
    Gamma és delta pack boffok acc wide-ok.De a boostereké nem.
    Sőt pár giveaway boff is.
  • Plata
    Nem.
    A legendary booster boffok sosem acc wide-ok.
  • Orbancapitan
    srácok a boffok accwide-ak? v mint a jemhadar packnál?
  • Plata
    Az este nagyon vacak volt.
    Admiralty hét miatt minden karival toltam,plusz a Vesta-n kihúztam traitet,volt hogy két kari váltás közt eltelt vagy fél perc,párszor ki is dobott.
  • Chak
    Illik is hozzá. :DD
  • gunji
    ESD-n egy hír a mai este: átnevezik az STO-t 'Server Timed Out'-ra.
  • Orbancapitan
    sci
  • Plata
    Vajon mi féle.
  • Orbancapitan
    jönni fog egy v több hajó ami a konzolja/konzoljai az aux cannonhoz kapcsolódik mint a inquiry konzolja a bc szethez
  • Plata
    Mai peccs:
    General:

Resolved an issue that was causing T6x upgrades to be removed from ships when pulled from dry dock.
    Holographic Geordi La Forge Bridge Officer may now be commissioned by Romulan and Jem'Hadar captains aligned with the Federation.
    Resolved an issue that was causing ship loadous Traits and Duty officers from applying properly when switching ships in System space.
    Resolved an issue that where a new loadout was being created when readying a new ship.
    Resolved an issue that was causing loadouts to display an incorrect “unsaved changes” message.
    All variants of the "Aux Cannon" special weapon have had their equip restrictions expanded to encompass all Multi-Mission Science Vessels, all Science Dreadnoughts, and all Science Spearheads.
    Resolved an issue where Noah Averbach-Katz's name was misspelled in the credits.
    Improved performance of various UI elements throughout the game.

Ez érdekes:
    • All variants of the "Aux Cannon" special weapon have had their equip restrictions expanded to encompass all Multi-Mission Science Vessels, all Science Dreadnoughts, and all Science Spearheads.
  • gunji
    Itt, a reddites linken pár élő giveaway: https://old.reddit.com/r/sto/comments/uxitzy/intel_gaming_access_star_trek_online_stormfall/
  • Plata
    Asszem drozanán buli van,hülye jackal mastiff-ek randalíroznak meg vízágyúval vagy mi a szarral lövöldöznek.
  • gunji
    Én a Cernan-nal és a Nukarával szoktam így járni (elég gyakran), a /stuck nem segít, csak a transwarp, néha a relog is. Ilyenkor a térkép közepére (az Azure szektor szélére) teszi át a hajót (automatikusan).
  • Plata
    Az előbb jem hadar karival állok kassae system mellett.Felvettem doff küldiket,gondoltam elugrok a szomszédos szektorba is megnézni hátha van jó,auto pilota-val elindulok másik szektor felé,a hajóm bele ragad a bazi nagy Kassae bolygóba és csak remeg a hajó,majd fogja magát és a szomszéd szektorba teleportálta magát.
    Nem warp volt,egyik pillanatban még bele vagyok ragadva kassae system napjába köv pillanatban egy szektorral arrébb repülök.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.05.23. 21:08:43
  • Plata
  • Orbancapitan
    Sziasztok hoztam kis érdekeséget a picard 2 évad utolsó részével kapcsolatban twitter posztban lista lévő hajón listán találtam két hajót ami már több éve megsemmisültek és még 8-9 évig nem inditják újra az egyik az USS Akira A másik az pedig a USS Thunderchild
  • Orbancapitan
    neked jön elő ez a gond nekem nem szaggat be rendszer üziknél