46687
  • Jeffjohnson
    Egyébként azoknak akik szeretik a játékot egy kis info 4 raid episode jön majd pár héten belül.Ha minden igaz akkor az első már jövő héten jön. (Raid Episodes we'll be rolling out over the coming weeks, beginning a week after launch)

* Infected - Investigate a federation station that Starfleet has lost contact with.

* The Cure - A planet has been completely taken over by the Borg. Fight them for control of the planet.

* Khitomer Accord - Travel back in time and uncover and participate in the events that led to the release of old Borg you encountered in the Tutorial Episode.

* Into the Hive - Track down a missing Starfleet captain and come face to face with the new Borg Queen.
  • Torzonborz
    "mióta élesben megy stabil a játék ami egyetlen mmoról startról sem mondható el"

PotBS start is sima és gördülékeny volt. ;) a problémák csak később jöttek :(
  • Jeffjohnson
    dehogy csak hallottam ,hogy "A macskák Whiskast vennének" gondoltam megéheztél itt a nagy izgalmak közepette.
  • Me0w
    Szemelyeskedunk? :) Nagyon szanalmas ;)
  • Jeffjohnson
    Megmondom ha elmondod mik lesznek a lottószámok.
    Menj inkább Whiskast venni...
  • Me0w
    Kivancsi vagyok, hogy 3 het mulva, mikor mindenki admiral rangu lesz, es meg mindig nincs kontent, akkor mi lesz ;)
  • Jeffjohnson
    Mint ahogyan az sincs benne az eulaban ,hogy ha hülye vagy és 5 nap alatt eléred a max szintet akkor lesz endgame meg egyáltalán kivel fogsz játszani kb 40-50 ember van 40es szint felett biztos "nagy móka" lesz mikor ezekből 1 időben online vagy 10 ember. Senki sem mondta ,hogy lesz endgame 5nap után ezt a játékot 2évig fejlesztették és komoly endgame tartalom 5nap után még a wowban sem volt (bugos szarokat ne hozzuk már példának fel) craftolás itt is van aki meg nem olvasott utána mielőtt megvette az megérdemli. 2-3 hét múlva lesz endgame. Patchek folyamatosan jönnek. Headstartban voltak kisebb zavaró leállások de mióta élesben megy stabil a játék ami egyetlen mmoról startról sem mondható el sőtt még a nagy wowról sem...

Ha meg nem tetszik ne játssz vele ilyen egyszerű.
    Wow topic erre van---------->
  • Myrddraal
    Mindig van pár ilyen állat, aki pikk-pakk elérik max rangot, de azoknál tuti ott figyel még 1-2 hasonló mmo, amivel elvannak, szal nem tom őket sajnálni. Én pl. még jó ideig elleszek mire elérem max rangot, és sztem a nagy többség is így van ezzel.
  • foxxi
    Egyszerü, ne játsz vele! Minden probléma megoldódik. És nem kellene igy siránkozni mivel mindenki az első "ingyenes" 30 napot játsza.
  • Me0w
    Ne haragudj, de nincs benne sem a TOSban, sem az EULAban, hogy mikepp jatszhatod a jatekot, amiert kiperkalod a havidijat, - sajat velemenyem szerint ez a jatek annyit nem er, hogy egyszer megvehetos legyen, mint a gw, de ez mas teszta - igy tovabbra is arcatlansag, hogy ha megcsinalod a kuldeteseket, akkor a max. szinten/rangon semmi endgame nincs.

Valoszinu a wowon szocializalodott embereknek furcsa, hogy a 45 szintet kellene elvezni, mikor a leveling wowban - mostmar - nyug, el nem kerulheto timesink, ami elvalaszt a raidelestol. De ugy hiszem, hogy anno wowban legalabb volt MC, megha bugos is volt, volt crafting, kesobb argent repu gyujtogetes, stb. ami elfoglalta az un. 'powergamereket'.

Azt viszont kerlek ne mondd, hogy a fejlesztok nem tudtak, hogy 5 nap alatt kiporgetheto a jelenlegi content, nekik is vannak teszteloik.

Konkluzio? Ujabb CoH/CoV klon, most trek borben. Have fun ;)
  • foxxi
    De debár. Bár senki sem számolt azzal az aprósággal hogy az überkockák kivégzik 5 nap alatt.. gondolom mestrien felfedezhették a galaxis minden pontját, minden questet megcsináltak stb. (vagy nem, ugyebár - csak rohantak előre láma módjára hogy nagy arccal elmondhassák hogy kivégezték a játékot és a fejlesztők kapják be.. ) nos elgondolkodtató. Az meg nem a fejlesztő hibája hogy 5 nappal indulás után nem 100%os a játék. Aki kicsit is reálisan gondolkodik és van ismerete mmo-k terén, e témát fel sem veti mivel "megszokott" minden mmo indulásánál.

Igy e eszemefuttatás után leszürhető lényegi mondandó: aki igy rohan az meg is érdemli. Aki meg mindent megismerve, mindent kiaknázva abból ami most is van ; halad.. az pedig "ügyesen játszik".

Az über kockák sírás helyett menjenek vissza wow-ozni és várjanak 1-2 hónapot amikor a játék bővebb, letisztultabb, bugmentesebb lesz.
  • Me0w
    IJ akkor lenne, ha f2p jatek lenne. Igy, hogy egyesek kifizettek a lifetime subot, picit arcatlan dolog, hogy 5 nap alatt elfogy a content egy olyan jatekbol, amihez lifetiem subot arulnak, nemdebar?
  • foxxi
    talán: IJ?
  • Me0w
    A nagyobb problema az, hogy egyre tobben erik el az admiral rangot es picit meglepodnek, hogy nincs endgame content :)
  • foxxi
    De ahogy most nézem, nem lesz gond ezzel, ma is karbantartás lesz ( majd minden nap ), ami becsülendő és reményre ad okot
  • foxxi
    Azért egy vizzel megcsapdosott gtx 280-nál is felpörög a számláló 81C fölé... Örülnék ha javítanák. ( bár még nem okoz hibát, bugot nálam, de a megléte is zavaró a hibának ). Remélem javítják határos időn belöl és nem bagaterizálják el a dolgot..
  • m1garand
    azért mert nem a hűtés alapján vesznek a userek vgat!!!!
  • pedrohsi
    egy gyors pillantas a hivatalos forumra es maris lathatod mennyi embernek okozott problemat :)

felhivatalos info szerint egy felig bug, felig engine problema miatt van
  • Me0w
    Ezt nem mondod komolyan, hogy ez a grafikai content, ami kb. 2004-ben lett volna meno, megfozi a vga-t? :))
  • pedrohsi
    az STO hajlamos megfozni a videokarit, ovatosan kell banni vele

nekem ez a parancs 15 fokkal mersekelte a VGA homersekletet:
    /perFrameSleep 10 (jatekon belul)
    -perFrameSleep 10 (launchpadban az advanced optionsnal)
  • DarkBlade
    Aha.
    Annak tényleg driver gondja van.
    De akkor se a játékot kellene fikáznia.
  • Torzonborz
    de neki 5xxx-es ATI kártyája van. azzal meg máshol is van gond néha.
  • DarkBlade
    Nekem nincs ilyen hiba a játékkal.
    ATI HD4670 -es kártyám van, és tökéletes a képminőség.
    Semmi grafikai hiba nincsen.
  • rholas
    Amugy meg olvastam pár atis forumot és ott is irják ezt a bugot a 4x AA nál. Gondolom majd javitják.
  • rholas
    A Bf2 bc2 1680*1050 ben megy high on minden gond nélkül igy nem hiszem hogy a rendszerrel lenne a gond.
  • rholas
    Minden más progi megy vele rendesen a másik meg hova frissitsek ha nincs ujabb?
  • Jeffjohnson
    Nagy az isten állatkertje meg a kerítést is ellopták
  • Paladin
    Hagyd. Hallod, nem akar drivert frissíteni. Minek is, semmi más program nem használja a vidkari drivert. :)
    A játék meg szemét, mert nem hajlandó normálisan futni egy olyan rendszeren, ami gondolom hasonló szellemben van karbantartva, mint a videokártya driverek... :)
  • Xbluereaper
    Nem árt ha a drivert a windows vezérlőpultjából frissítteted. Ha nem frissíted vagy manuálisan töltesz le egy új drivert a hiv. oldalakról akkor van gebasz. Amúgy ha nem olvasod a játékban felbukkanó szövegeket még a gombok feliratát sem, akkor nem fog menni. Az account eladással meg az a baj, hogy a display nevet, ami a karinév után van nem lehet megváltoztatni. Bár az igények egyéniek:P
  • Bogyee
    Milyen verziód van? Deluxe/normál?
  • rholas
    De ha valamit érdekel akkor féláron odaadom mert én már letöröltem a gépröl.
  • rholas
    Volt pl egy skillup gomb balra fent amire szintén crash to desktop. Gyanitom ez is a skill beállitó menü lett volna akárcsak a K.
    Más drivert nem rakok már fel mert nem játszom ezzel a szeméttel.
  • Pluskast
    U betüvel. Egyébként ha a tutorialt tissztességesen végig csináltad volna és figyelmesen elolvastad volna a szövegeket amiket leírtak, akkor ilyen jellegű kérdéseket nem tennél fel...
  • foxxi
    Vga driver gond az tuti. Nekem is tegnap jött elő csak még brutálisabban bekockásodott... De friss driver után minden szép és jó. ( nvidia )
  • akyyy
    De árthat, nekem igy baszdott el a videókártyám:D
  • bajsz
    Tegyél fel friss drivert.Az azért nem árt.
  • bajsz
    ecsém itt a te rencereddel van gond.
  • rholas

Ez a gond hogy ilyen kockás a grafika. Erre irtam hogy 15 évvel ezelötti.
  • rholas
    mivel ilyen menüt még nem láttam a játékban.
    ezek szerint ezen lehet a skilleket tanulni ha jól látom a videón
  • rholas
    ok, de ez a menü mivel jön elö, milyen gombbal?