46689
  • SovereignXY
    tactic és fire team kit azt hiszem.
  • Plata
    És ne NPC-t vigyél földi harcra hanem boffot,boffok jobbak mint az őrök,ezerszer.Én éltalában földre 1 tac 1 sci 2 engi boff felállással megyek,de ha engi a karim akkor 3 engi 1 sci,vagy ha Emilyvel vagyok akkor 4 engi.Mert neki vettem plussz boff helyeket hogy még több engi boffja legyen.És neki lila doffok vannak berakva földi szolgálatra,így kb 20 % eséllyel 15 mortar 15 turret kerül lepakolásra egyszerre,ami olyan tűzerő amit semmi sem tud tartósan elviselni.
  • Plata
    Ajánlott legalább kék pajzs és armor,és pár hípo sem árt ha van kéznél,plusz kellene lennie a csapatban legalább 1 healernek aki gyógyít.Biztos mondtad már párszor,de nem emlékszem milyen kapitányod van,milyen kitet használsz?
  • SovereignXY
    Vkinek vmi tipp földi harcra? Normál nehézségen van de az enemy mindig engem talál meg és elég gyorsan ki is fingok. Oké, mondjuk nekem a földön fekve is jó végig nézni ahogy az én NPC-m megöli az ellen NPC-jét de...
  • Plata
    Linkelem new romulus meg bajort.
    New romulus
    Bajor Hathon
  • SovereignXY
    Kösz,

Utóbbit vettem észre. Érdekes is volt mikor vki megkérdezi, hogy hova tűnt a lova? :D
  • Plata
    Ja és New Romulus elég jó kis hely,tele van küldetésekkel,főleg ha van romulán repud úgy új küldiket is kapsz.De repu nélkül is lehet nyulat fogni és egyéb egyszerű küldiket csinálni.Megszerzett nyuszikat vagy eladod romulán mark-ért vagy megtartod kisállatnak.Azt hiszem New Romulus az valami kaland zóna,vagy mi a szösz.Kolln ha felnéz majd megmondja ha nem jól tudom.Bajor után nekem new romulus a másik kedvenc bolygóm.Bár romáknál mindig nagy a nyüzsi mert rengetegen járnak nyuszizni,Bajor bolygó meg azért klassz mert ott már telik az idő,este lesz vagy felkel a nap,stb.Azt ígérték az összes bolygót megcsinálják majd ilyenre.De még nem tudok másikról hogy ilyen klassz lenne.Ja és romáknak a romulánokat hívom,mielőtt még valaki félre értené.
  • Plata
    Launcher nem szokott vacakolni,de úgy indítsd hogy EU Proxyval,mert ha nem akkor lagolni fog a játék.Bár most így is úgyis lagol,amiatt a szar neverwinter miatt.Launcherben állítsd át eu proxyra,mikor elindítod a játékot bal oldalt alul kiírja hogy melyik proxyn van,ha eu1 akkor zárd be a játékot és indítsd újra,ha eu2 akkor ok.Server not responding általában előjön ha nem eu proxy van belőve,de most neverszutyok miatt is előfordul.
    Április 30 tól van never béta,és sok hülye rohan játszani,emiatt le vannak terhelve a szerverek.
    Másik probléma hogy a cset is közös velük,így a STO cset televan hülye magyarokkal akik klánt keresnek vagy épp klánt alapítottak és azt hírdetik.
  • SovereignXY
    Kérdés. A Launcher meg úgy a gém gyakran döglik meg? Nem egyzser kapom, hogy - töltés közben is - szerver nem válaszol 10-12 secre vagy tovább. Aztán nem 1szer meghal teljesen és a lancser sem indul mert nem tudja magát frissíteni vagy mi baja van.
  • SovereignXY
    Hm... látom vannak érdekes dolgok akkor.
  • Plata
    Tegnap kb három vagy négy óra fele jöttem haza,pontosan már nem emlékszem,de kb fél tizenkettőig játszottam STO-val,jól elszórakoztunk,voltunk jó pár elite stf-en,voltunk new romuluson nyuszit fogni,még egy kis pvp is volt.Ha van kivel játszani nem nagyon tudsz rá unni.Mert lehet mit csinálni,poénból még a borg királynő ellen is elmentünk harcolni.
  • Plata
    Starbase után dili jár meg cucc,nézd meg a PVE Queues-ben mi ad fm-et.Ez nagyon szar szó.
  • SovereignXY
    Tudja a tököm. azért kérdezem. :)
  • MarkBlade
    Az nem csak akkor add ha fleet ben vagy?
  • SovereignXY
    ott szoktam felvenni. csináltam nem 2őt ki is írja, hogy vmi 50 jár érte. Hát... mégse.
  • Kolln
    Az a küldetés maga, amit sehol sem lehet felvenni, ha a PvE Queues-t nézed ott látod azokat a küldetéseket, melyek ténylegesen adnak fleet markot.
  • SovereignXY
    Most ezzel a fleet mark dologgal nem kóser vmi. Net azt írja, hogy ha csinálom psec eventek pl a starbase 24 amit már nem 2szer csináltam kapok fleet markot. Hát.. nekem egy sincs.
  • SovereignXY
    Pénz kérdés megoldva. Kösz az infót azért mindenkinek.
  • Plata
    Ha megkérsz valakit akkor segíthet neked átadni a pénzt,de csak olyan embernek adj át pénzt akiben meg is bízol.De a legegyszerűbb valóban az account bank,1000 zen és kapsz egy 10 slotos bankot,amit a hajódon is elérhetsz,és oda berakhatsz account bound tárgyakat is,pénzt.Ha van account bound felszerelésed azt át lehet adni másik karakternek is,sima itemeket postán is küldhetsz a másik karidnak.Klingonnal ajánlom kezd el keresni a disable freighter küldetéseket.Vagy egyéb marauder küldiket,mindig menj le az akadémiára szerezni újabb doffokat.Bár klingonnal ha járod az űrt találhatsz sokszor olyan küldit ami kék zöld néha lila doffot ad.
    Lila doffról jut eszembe,nekem a ferengim kereskedő hajóján mostanában sokszor kapok lila doffot.Vagy holo vagy photonic,de asszem holo doffok jönnek.
  • Kolln
    No comment, ahogy Capello barátunk is írta, account bank is van, amin keresztül lehet küldeni itemet és pénzt is.

Mellesleg az Exchange közös minden kasztnak. Pl ha rákeresel doffokra akkor ugyanúgy látod a klingonokét mint a fedesekét és fordítva. Továbbá ahogy Jence mondta, részletesen kell keresni minden esetben, ez az exchange alap hibája már jó ideje.

• SovereignXY
    Felvettettem ezt ingame chaten. Írta ott 2 ember is hogy ő látja amit felettem.
  • Jence4
    Ja és a lóvé küldés legegyszerbb módja kb 15k dili átvált zenbe és és a klingonnal kulcs(master key) kivesz részletesben átnéz az ex-en kb 1,4 milla EC elad , boldog :)
  • Jence4
    Az exchange(amin pár millióan aktvak) csak akkor megy rendesen ha résletesebb kereséssel keresel, még akkor is ha a pontos nevét is beírtad az itemnek
  • Fabio Capello
    Account bankban tudsz berakni EC-t.
  • SovereignXY
    Vagy ezek iylen gecik vagy nem tudom. De csináltam másik accot - fél óra alatt végi szoptam újra akurva tutoriált - feltezsek fele vmit ekszcséndzsre erre uygan úgy nem találom...
  • SovereignXY
    Közben feltetem exchangere cuccot mondom megvezsem a fed karakterreml. Nem látom. Most ez... klingon exet nem látja fed ha nem klingon helyen van vagy...?
  • SovereignXY
    Indítottam végre egy klingon karaktert is. Van vmi mód, hogy lóvét küldjek neki? Mert 20+ szint és 0 lóvé hát...
  • Plata
    Vannak olyan öcsik amiket érdemes sőt ajánlott beszerezni,mert adnak skillbónuszt,vagy sebzés illetve resist bónuszt.
    Itt nézz szét.
  • SovereignXY
    Lehet bennem vana hiba de deoff:
    6-7 klikk aztán várjál.
    Accolae:
    Nem vagyok acsívment vadász :)

Egyenlőre sztem viszem csak küldetés sorozat aztán majd meglátom.
  • Kolln
    Az STO-nak nem a level-up része hanem az utójátéka van kidolgozva. teszem azt remek példa az accoladek, mindig tesznek be valami újat, ha jól tudom több mint 15,000 accolade pontot lehet szerezni. Van, hogy egyes accoladek, max 50-et adnak, de van ami csak 10-et, stb...

Most ott van a reputation system, május 21-el megint jön bele egy új amit ki lehet húzni, raknak bele új földi és űr szetet is.

rengeteg egzotikum van benne, mint petek, stb, ott a dabozás, azért is jár accolade plusz doff küldiket azzal lehet vinni.

DOFF rendszer meg hihetetlen, sokáig tart kihúzni, hihetetlen mennyiségű küldetések vannak benne, minden egyes szektorban újabbak várnak, a cloud-okról nem beszélve, ott is találsz küldetéssorozatokat, doff-tól lehet jó geart is kiszedni helyenként...

Szal van bőven, ez csak a negyede talán.
  • zsigerpuding
    Én másfél éve játszom, és még nem unom. Több karakter, kísérletezgetés a játék különféle területeivel (fegyverek, pajzsok, DOFF-ok stb.), mindig új célok kitűzése (accolade, új hajó, új konzol stb.). Így nehéz megunni, mert mindig van új.

Például a MACO+Borg a legjobb szett STF-re, de én egy karaktert csak arra szántam, hogy kísérletezgessek más szettekkel (ha nem is olyan hatékonyak, de nem egyből halok meg, és változatos is).
  • ronnie89b
    Én is pont így voltam vele. Miután elfogytak a küldetés sorozatok meguntam a játékot..
    Már akartam is kérdezni, hogy az elmúlt egy évben előnyére változott a játék, vagy nem? Érdemes lenne vajon újra belefogni?
  • SovereignXY
    Az a problémám nekem, hogy az 50es szintet elérni is... egyetlen dolog ami "változatos" benne a story line küldik. A többi... menj lődd le, sugározz le(vagy azt se) öld meg, sugázozz fel kész. Ha egy csatát láttam láttam mindet.
    Nem érzem azt, hogy úúú ott egy bolygó leszállok megnézem mi van mert tök ugyan az csak más háttérel.
  • Plata
    Ha még nem is vagy 50 hogy a rákba untál bele?Először érd el az 50-et,50-es szinten már sokkal több lehetőséged van mint kis szinten.És ha fun-t szeretnél kezdj klingont,vagy vegyél store hajót.Klingon Store hajó meg tuti fun.Elite stf-re járni is lehet fun,vagy flotta akciókra.Csak egy kis fun hajó kell hozzá vagy fun skillezés.És ha flotta tag vagy az is adhat egy kis fun-t.
  • Plata
    Valóban elírtam.
  • SovereignXY
    Kösztök.

Más.

Van aki már régen játszik és még mindig élvezi? Nem tolom régen de... elég egysíkúnak érzem a dolgot sajnos. Így hogy elmúlt az újdonság varázsa... próbálom keresni, hogy mi a fun benne de...
  • Kolln
    Tudtommal 1440-et kapsz, gondolom elírtad Plata.
  • Plata
    Ha Pvp-zni akarsz menj kerratba,de vedd fel előtte kerrat küldit,kapsz érte 2440 dilit,ha első vagy a küldetésben akkor lila item is jön.
  • Kolln
    Csak ha maxos szintet elérted kezdj el PvP-zni, addig senki sem szokott pvp-zni mert felesleges nem éri meg.
  • SovereignXY
    Utolsó az megvan. Persze már vagy 3 napja rajtam van a pvp tutoriál de vhogy rohadtul bazsik betenni. bár ahogy elnézem jó 1 óra a várakozás...