46689
  • SovereignXY
    Kérdés. Foton és quantum torpedon kívül a többinek van értelme? Még a plazma mert a hvy oda csap de a többi nekem useless. sztem useless.
  • SovereignXY

Hm.. cseles :)
  • Plata
    Ja és régen az összes hajót ki lehetett próbálni,most csak ody bortast.
  • Plata
    Nem,nem adnak ingyen semmit.Régen lehetett kapni omega maco és khg szettet ingyen ds9-en de azt is kivették.Egy dolgot tehetsz,átmásolod a karakteredet vagy tízszer,felrakod a dilit exre minddel,majd a melyiket megtartod azzal kiveszed,többit törlöd.Elvileg míg tart a teszt annyiszor másolod fel a karid amennyiszer akarod,csak ne felejtsd el utána törölni.
  • SovereignXY
    Kipróbáltam tezst szrver. Először is. KURVA JÓŰL FOG KINÉZNI A GÉM! :)
    Másodszor. Itt nem kapok egy rakat free cuccot mint wot pl? Reméltem ad vagy fél misi dilit vagy zent, hogy hajót próbálgathassak ki. De így a 40k dilimből semmi nem fogok megnézni :S
  • SovereignXY
    Okok. Kösz mégegyszer!
  • Plata
    Sajna nekem most lépnem kell,lehet hogy még napközben fel tudok lógni,de délután biztos leszek,hacsak nem jön össze valami,akkor meg este fele.Ha van még valami kérdésed írd le,amint tudok válaszolok.
  • Plata
    Sajna nem tudok,ezt is csak úgy ismertem meg hogy a flottában hallottam róla.
  • SovereignXY
    Nem tudod nincs vmi odlal ahol van egy foundary külid lista, hogy ki mit ajánl? Az alapján ahogy te is írtad abban a küldiben esik sok loot.
  • Plata
    Na itt jobban leírja.
    Küldik.
  • SovereignXY
    Kezd tetzseni ez a tudós kari :)
  • Plata
    Ha végigtolsz egy foundry küldit a végén kapsz dilit,ha rövid és könnyű volt akkor semmit.De ha egy normális küldetés volt akkor a végén kapsz dilit,de a küldetésnél azt hiszem írja is.
    Van olyan küldi amit én azért szoktam csinálni hogy farmoljak cuccokat.Például a qwark the farmer azt hiszem nem ad semmit,de rengeteg cucc esik benne és lehet keresni rajta pár száz ezer creditet.Abban a küldiben a legkönnyebben sztem,scivel lehet haladni,folyton lerak a küldi eléd egy nagy halom ellenséges hajót,bele rakja őket valami interferenciába vagy nebulába és nincs pajzsuk,rájuk dobok egy gravity wellt az ott tartja őket és gyorsan lelövök egyet mire a robbanástól a többi is megdöglik.Mert ugye a gw egy helyre rángatja az összest,közéjük vágok még egy scramble sensort,amitől egymást kezdik el lőni.
  • SovereignXY
    Ez az amit ha jól olvatsam 15 percenként generál x mennyiséget ha foundary küldit tolok? A spotlight 1. meg sokat ad tudom.
  • Plata
    Nem azt is kivették.Csinálj foundry küldetéseket,spotlight meg egyéb küldiket,amik nem túl rövidek.Azok adnak maguktól dilit,van amik 2k felett de általában 1k felett.
  • SovereignXY
    THX! Újra! :)
  • SovereignXY
    Investigate Officer Reports Ez a küldi még létezik? Dili mission de én rohadtul nem találom sehol. Foundaríban írják pedig.
  • Plata
    Science nagyon élvezetes tud lenni,ha szeretsz szórakozni science képességekkel.Nekem van 2 fedes támadó,az egyik intrepid retrofittel a másik vesta pack-al.Két klingon scim is van,az egyik az support sci,varanus support hajóval,a másik meg támadó sci,karfi battle carrierrel.A carrieres klingont azért kezdtem hogy legyen egy karim amivel járhatok lopni contrabandot.Sajnos s6 után nerfelték a lopást kicsit,s7 után meg nagyon.De még mindig szépen lopkod ha olyan kedve van.Sci egész más tészta mint a tac vagy engi,nem igazán a fegyvere az erőssége hanem a képességei.Neki nem is weapon energia kell hanem aux,kivéve ha Vesta packod van,annak spéci fegyvere van,nem a fegyver energiából sebez hanem az aux energiából.
  • SovereignXY
    Gondolkodok még 2 kari hely vásárláson. Science kari mennyire hazsnálható? Klingon gépész és fed tudósra gondoltm.
  • SovereignXY
    A 480as? turret killing, haljál meg más kapitánytól, meg a franc tudja még mi. jah az megvan.
  • Plata
    De ha klingonnal játszol,akkor vedd fel a fővárosban a párbajozók melletti csajtól a küldiket.Van legalább hat,mind ad dilit.
  • Plata
    Nincs az csak 40-es szintig van.
  • SovereignXY
    Hm... egy bizonyos szint után néhány dili küldi nincs többé? A Ker'rattos borgos már nincs 40+ level lettem.
  • SovereignXY
    Kösz!
  • Plata
    Launchernél 3 választás van,Live (holodeck),Public Test (tribbli) és Redshirt.
    Holodeck a normális szerver ahol játszunk.
  • Plata
    Nem kell semmi elmész a STO honlapra,itt.
    Bejelentkezel,my account,és ott van karakter transfer,kiválasztod azt amelyiket át akarod másolni és átmásolod tesztre.Elindítod sto launchert és ott kiválasztod a tribbli szervert.Le fog szedni egy jó nagy adag frissítést ha először mész fel.utána felmész és játszol.
  • SovereignXY
    Hm... megkukkantom majd kösz. Teszt szerverhez van vmi link az oldalon - sto - vagy keresni kell?
  • Plata
    Ha tetszik a negh war akkor javaslom a karakteredet másold át a teszt szerverre,és ülj bele egy Bortasba.Ha szabad javasolnom a sci változatba,a tac és engi változatban csak 1 sci konzol hely van és az kevés.Bortasnak brutális tűzereje van,ha gondolod megmutatom,az egyik engim az elöl 2 dhc 1 dbb 1omega torpedó hátul full turret kombinációval használja és sebzésre van kitalálva,a másik az tank és full beammel.Teszt szerveren ingyen meglehet venni bortast,és kipróbálható,én is azért vettem meg mert ott nagyon bejött.Igaz azért is lett megvéve mert elrontották a szórakozásom,engivel gurambát használtam és 1 tricobalt aknát,hatalmasokat sebeztem vele stf-en,olyan 400 ezer körül sebzett az akna.De nerfelték a tricobaltot és váltanom kellett,mivel épp összejött annyi zenem így megvettem Bortast.
    Mellesleg ha tac karival nagyot szeretnél sebezni,akkor próbáld megszerezni a Guramba siege destroyert.Meg lepődnél hogy milyen brutális sebzésre képes.
  • Kolln
    Én bárhogyan számolom ez a szabályzat 9 oldalas. De a tisztánlátás végett: A szabályzat hossza nem tükrözi annak mibenlétét és tartalmiságát. Összegezve: megformázott keretek között íródott. Nem az lett leírva például: hogy ne káromkodj, hanem például: "[...] A Flotta minden tagja köteles társaival emberi hangnemben beszélni, betartani az ide tartozó írott, íratlan szabályokat és a protokoll, diplomácia alapvető formáit, bármilyen kommunikációs csatornán. [...]"

Azért, mert ez egy tudatosan megszerkesztett szabályzat, még a hossza miatt nem elbírálandó, főleg nem lealacsonyítandó.
  • Kolln
    Én úgy tartom, tisztelt SovereignXY, hogy ha nem tudod a téma előzményét, nem érdemes beszállni, mert abból semmi jó nem következik. Félre ne érts, nem támadlak, viszont légyszíves ne írj olyan tényállításokat, melyeknek igazság tartalmuk kétes vagy nincs nekik. :)
  • skandara
    Nincs szigorúbb szabályozás mint szükséges?:D És a 20 oldalas szabályzat?:D Na de nem kibickedek inkább. Jó játékot srácok/lányok!
  • mrzoltan
    Nem az a lényeg kedves Watson, hogy ki mire van rászorulva, hanem hogy az SG szabályzat szerint tilos!
    De ez most teljesen lényegtelen, átnézünk felette( most az egyszer).

Tehát, csak a tisztánlátás végett. Nem mi írtuk a leveleket, nincsen nálunk szigorúbb szabályozás mint az szükséges lenne és nincs Főbírónk - még :) - .

Ahogy kedves barátom - na jó ez túlzás, de hátha feljön Ts-re :P - írta az a régi szolgáltatónál levő oldalunk. Kaptunk 2 hetet, hogy elhagyjuk, azóta is telik a két hét, idestova fél éve. Végső soron nem tette hozzá milyen időszámítási rendszerben 2 hét.

Kedves SovereignXY - nagyon szép neved van - egyenlőre a Btk. nem publikus, de ígérem amint végzünk a felülvizsgálatával, közzé lesz téve a szabályzat mellett.
  • PiszkosFred
    OFF
    Hat nincs raszorulva az FS a STO topik "boostjara" :) Kar ilyen hatso szandekot keresned. Sot. En pl a cikkbol tudtam meg, hogy van STO, es felkeltette az erdeklodesemet a jatek.
    ON
  • Fabio Capello
    Ez a régi flottaoldala a Hussarnak.

más: ma végre sikerült belogolnom, a Cryptic volt olyan kedves megírni, hogy a 2k11 előtt regelt accountoknál az e-mail cím megadásakor ki kell hagyni a speciális karaktereket (O.o DAFUQ), és úgy voilá, be is engedett. Csak tudnám, hogy eddig miért felelt meg csak a felh. nevem, most pedig miért csak maillel enged be... namindegy, a lényeg hogy lehet borgot irtani. :D
  • Fabio Capello
    Felesleges a témán lovagolni, a blog már kiadott egy "helyreigazítást", persze feszegetnek egy-két kérdést, de én ugyanezt tenném a helyükben.

Ami számomra egy kicsit tirpákabb dolog - és ne haragudj meg Barnus, de tényleg -, hogy Barnus szerkesztő, rendszeres posztoló az említett blogon - a tisztesség érdekében ezt meg kellett volna említened, ebben a formában most csináltál egy kurvanagy reklámot a blognak - ami bár témához kapcsolódik, az SG szabályzata szerint reklámozásnak minősül(het).
  • SovereignXY
    http://startrekonline.hgfleet.hu/news.php

Ez a klán vagy mi lenne. Vezetők közt ott van johnWill meg legörgetve ott egy iylen büntetőtörvénykönyv nevű dolog ami sajna nem elérhető de érdekelne. Kommentek közt van egy ember aki állítása szerint volt katona de ott sem volt ilyen szigorú szabályozás :D
  • SovereignXY
    HansZimmer az JohnWill.
  • SovereignXY
    Végül is a negh'varnál maradtam és sztem KURVA jó! 6 beam emergency power-t a fegyónak és egész szépen leszedi az ellent. A hull meg pajzs gyors javítás végett elég jó a túlélése. Úgy látszik engineernek kellett volna mennem :)
  • Barnus
    Rendben. elnézést, ha vitát gerjesztettem, nem ez volt a szándékom, igazából csak annyit akartam írni eredetileg, hogy senki nem azonosítja a többi játékost a levél írójával.

Egyébként úgy hallottam Roodiék Ts-en dumáltak johnwillékkel és valóban nem ők voltak, hanem az ő nevükben más irkált leveleket. ami a maga beteg mivolta ellenére elég sikeres és akciónak bizonyult, hisz 2 év kitartó levelezés után sikerült a lejáratás a cikk formájában. Ami az egész storyt csak még durvábbá teszi, mert ez így még betegebb, mint az eredeti koncepció. De ez az egész dolog már nekem is magas, inkább elköszönök, további jó játékot :)
  • mrzoltan
    Kolln kár titkolni, ő volt . Bevallott nekem mindent, cserébe kineveztem Főbírónak.
  • Kolln
    Témát abszolváljuk ha kérhetem! Annyit elég tudni, hogy NEM Johnwill volt, Én és jó páran mások ismerjük őt eléggé, személyesen is, hogy tudjuk, hogy nem ő volt. :)