46695
  • oxonom
    Sziasztok nem tudok fel menni online !!! nem tudjátok mikkor lesz jó ?
  • Jence4
    Bocs a helyesírásomért :) , létezik a Sto-ban olyan módosító a hajókapitányokra ,most mondok egy hülyeséget: Sci kapitány pl 0,9-es szorzóvaltolja a dps-t a tac meg 1,2-essel vagy tökmindegy és gyakorlatilag csak a skillezésben a kapitány abilitikben, és a boffoknak tanítható abilitykben térnek el egymástól ?
  • Jence4
    Ez másutt is így van, itt van pl a Blizzard , szerintem a legjobban szervezett MMO támogatást hozták össze a Wow mőgé sokáig toltam jó vot , nem voltam pro de a 10 fős normal raideket szépen pucolta a csapat és egy-két há... HC boss is beszaladt néha. De kiegnél , még új patchnél előjöttek ezek ott is hiába fizetős , hiába szájbarágósan kötelező jelleggel szoktatják a taktikákra a questek a playereket azokra a mechanikákra amikkel instában /raidben össze fognak futni. Egyszerűen ez van , én néha azon agyalok hogy ezek nem is figyelik azt amit csinálnak. Szerintem a Cryptic és a PWE ezzel a modellel megmentette a játékot, kell egy réteg aki a pénzt hozza (és ezek biztos hozzák mert amúgy miből lenne EC-jük MK IV-es ZÖLD plasma tropedóra elejében 100k körül és megvették , de minek, ezek tuti nyomják bele pénzt ész nélkül a game meg megy. Én a wow díjának felét tolom bele 1500 ft körül havonta (2 havonta 10 Euros Zen vásárlással) mert szerintem megérdemlik, ahhoz képest a játék megy , a hülye playerek ellen meg nem lehet mit csinálni, a szolgáltatónak a lényeg hogy a szolgáltatás meg legyen fizetve. Értsd a stricit nem érdekli hogy a lányal mit csinálsz, miután kapja a pénzt , amig egyben visszajön, ha pitét sütsz vele és egy Maci LAci film mellet megeszed az a te döntésed.Na kb ez is ilyen csapatok szervezésével jól bejáratott haveri körrel, tájékoztató jellegű nyílt fórumokkal ( mint pl ez) segíthetünk a szitun DE akkor is lesznek hülyék ( lsd wow, ahhoz a játékhoz egyértelműen leírják a theorycrafterek, hogy milyen kasztnak , hova , mire , mi és mennyi, ÉS még akkor se képesek legalább a geart összeszedni)
  • Kolln
    Ez volt a lényege a LoR-nak, nem a színvonalas expansion kiadás, nehogy azt hidd, más játékfejlesztő cégek már rég a homokba dugták volna a fejüket, ha ilyen történne náluk... Csak a Cryptic meg a PWE mer ilyeneket megcsinálni a játékosaival.
  • Plata
    Gondoltam beugrom egy kicsit reggel kockulni és szerzek fleet markot,fleet alert rendben és gyorsan le is ment,utána behívott starbase blockade.Négy romulánnal kerültem össze,ezek azt sem tudták mit kell csinálni,transzport hajókra magasról tojtak csak harcoltak.Egyedül több hajót mentettem meg support hajóval mint ez a 4 idióta együtt.És a végén szánalmas teljesítményünket látva még azt mondták hogy good game.Szerintem rengeteg új játékos lett a romulánok miatt,mert tele van a játék idióta romulánnal.
  • Jence4
    Okés , a beamet nem is figyeltem sose, köszi megint rávilágítottál valamire amiben nem voltam 100%-as, valahol találtam egy linket , és egy tag lőtt a folyamatosan egy Galort majd feljegyezte a kapott eredményt Dula- és heavy ágyúknál , a heavy jött ki győztesen : itt a link és az analyzis :)
    DC vs DHC
  • Kolln
    Tisztázás képpen: Dual cannons és dual heavy között annyi a különbség, hogy a dual cannons többet lő de kisebb "csomagokban", míg dual heavy kevesebbet de nagyobb "csomagokban". Ha összeszámolod ugyanakkora a sebzésük, csak a dual heavy nagyobbat küld be hirtelen, ezért használhatatlan a dual cannons mert, az remekül ugyanannyit kisebzel vele, de nem vagy képes hirtelen nagy sebzést (krittől eltekintve) beadni az ellenfélnek.
  • Kolln
    Egy beam tudtommal vagy 3x (de legalább 2x) lő, mire újratölt, szóval nem értem a problémátok.
  • SovereignXY
    Így gondoltam ahogy az előttem szóló. Egy energia nyaláb, csomag akármi. A sok kiz zöld disruptor "csomag"ra számolja a krit esélyt akkor sok kcisi sokra megy alapon jön a crit.
  • Jence4
    Akkor ezt most úgy kell értenem , hogy a beam az 1 lövés 1 sebzés / 1 crit esély , egy dual heavy 2 lövés/ több sebzés/ 2 crit esély , a sima dual pedig 4 lövés/sok sebzés/ 4 crit esély mindezek egy CD-re(ujratöltésra)
  • Kolln
    Definiáld a "lőszert". Amúgy ha megfigyeled: Pl Egy Dual Heavy Cannons 3-4 másodperc alatt lő két sorozatot, a sorozatok külön-külön érnek be így külön sebzés is, csupán egy sorozatban lettek ellőve. Aztán újratölt és mehet megint.
  • Kolln
    De duma helyet a tettek is beszélhetnek. Én bárki ellen kiállok a kis tactical-al. Akár erősebb, akár nem. :)

De amúgy remek példa, a drága overload-os andorian cannons. Azokat krittel ellátod, akkor jó esélyed van. Amit elfelejtettem közölni, hogy távolság is hatással van a sebzés pontosságodra. Megmondom őszintén, én teljesen közelről, azaz 0.00 km-re az ellenféltől egy Accx3-as Dual Beam Bank-el tüzeltem méghozzá Overloaddal és mellé ment, szóval az Acc-ről ezért olyan a véleményem.
  • Plata
    Ha nem találod el akkor tök mindegy hogy milyen statja van a fegyvernek,akár halálcsillaggal is lőheted.
  • SovereignXY
    Mondjuk ha "lőszerre" számolja akkor egy 3-4 dual cannon esetén már egész szép esély van kritet ütni.
  • SovereignXY
    Ez mind szép és jó meg oké. Az én gondul ugye az a minimális százalék talán 2,5 hogy kritet üss.
  • Jakuza1
    Ez szep es jo de ha nem talalod el az ellent lehet akar mekkora criticalod. :P
  • Kolln
    Ad 1: [Dmg] azért szar, mert max 5-10 dmg-el többet sebzel a fegyverekkel, ebből persze lejön az ellenfél resistje, vagyis nem fix a sebzés.

Ad 2: [Acc], ha nem x3-as akkor felejtős, ugyanis az Acc-nek a lényege, hogy átüsse a Defense-t, ha a Defense-t átüti akkor talál be a fegyver, ezért is utálják a JHAS-t mert az a legfordulékonyabb, így nagyon magas Defense van. Persze ha az adott ellenfél nem mozog, akkor Acc-nek nincs értelme, hisz az alap célzásoddal is átütsz egy mínuszos defense-t. A Crit lényege ellenben, hogy a beérkező sebzésből megpróbáljon kritikus sebzést csinálni (vagyis olyan sebzést, amely figyelmen kívül hagyja az ellenfél resistjét), azért jár kis szorzóval, de amennyit lősz, úgy növeled az esélyt. Ha a kritikus sebzés létrejött, akkor felszámolja a Severity-d is mellé és annyit sebez be. (Képességektől függetlenül a fentiek természetesen, képeséggekkel plusz sebzés és védelem is elérhető, de az elmélet marad.)

Én így tudom, hogy így működik ez a rendszer, de nyugodtan javítsatok ki ha tévedek. :)

Én ajánlásom a [CrtD] [CrtH]x2 szorzós fegyverek, de [CrtD]x2 [CrtH] is jó illetvve bármelyik x3-as fajtája.
  • Plata
    Igen de a crit többszörös sebzést ad.
  • SovereignXY
    66szor több értelmét látom. Hiszen minden lövés fixen sebez.
  • SovereignXY
    én mindig arra vadászok.
  • Plata
    Annyit tudok hogy a dmg statos fegyver a kutyának sem kell.És ha jól tudom szart sem ér.
  • SovereignXY
    Hm.. nem a DMG a legjobb? az legalább fix. 2,5% crit. Nem sok sztem. 20% crit sev. Ha nincs crit nicns crit sev sem. Acc? Nem nagyon vettem észre hogy mellé lőnék amúgy sem.
  • Plata
    Az ok,de dupla dmg miatt nem sokat ér.
  • Jakuza1
    Mellette criticalos is volt
  • Plata
    Dmg-es fegyver nem ér semmit.
  • Jakuza1
    Normalon szoktam csinalni es 600-800k-t kapok ugy hogy nem is szenvedek a markettel, mert egyszeruen a XII-es lilak sem nagyon kellnek el.
    Most adtam el pl 2db lila XII dmg2x-es beamet 350k-ert mert nem megy el egyaltalan meg 1,5 milliokert sem.
    Amugy szvsz normalon ugyanugy dobja a keket, de oriasi a differencia az ellenseg sebzeseben a normal es elite foundryk kozott.
  • SovereignXY
    Sokáig normálon csináltam az alap loot így is úgy is 500k körül megy. ellenben mint előbb artam több kéket ad. És ha jó kéket ad az jó pénzt ér.
  • SovereignXY
    Több kéket ad. Egy egy jó kis kék singu core pl 2 misi körül megy :)
  • Kolln
    Ezzel a játékkal Elit módban, de még Advanced-ben sem éri meg, mert semmivel nem kapsz többet érte, ellenben az ellenfelek 2x, 3x erősebbek, szóval csak magaddal baszol ki.
  • Plata
    Nem tudom,nem szoktam sokat farmolni,sőt semennyit max stf vagy FA.
    De lehet hogy sokáig nem vetted fel és azért tűnt el.Ground farmos tapasztalatom van inkább,de ott meg az a zavaró hogy percekig ott van az a rengeteg cucc.Néha már a pálya tele van loot konténerekkel,mert csak azt veszem fel ami kék vagy ital vagy kaja.
  • Jakuza1
    De miert elite-n farm ? Annyival jobb EC ? Mert en nem nagyon vettem eszre, ellenben sokkal tovabb tart.
  • SovereignXY
    Na jó! Ez vagy bug vagy kibaszás. Farm. elit. Ott lebeg már egy rakat loot - persze a kurva typhoon a quantum salvóval simán kisedi a raptort - meghaltam vagy 15ször. Mire lement a 14 hajó eltűnt a loot jórésze. Ez mi ez?
  • Fabio Capello
    Persze, viszont ha triblin ezek az arányok, akkor a liveon se térhet el nagyon...
  • Kolln
    Csak tribbli segítségével tesztelte, hogy ne kelljen pénzbe kerülnie az egésznek.
  • Kolln
    Hát el kell ismerni türelmes volt a karaktermásolgatás terén! XD De igen érdekes, kb ezt is vártuk a Cryptic-éktől. :D

Annak a gyereknek meg külön grat a türelméért! :D
  • Niflheim87
    Az nem tribblen volt teszt?
  • Plata
    Veszek majd neki warp core-t,jelenleg 123-ig nyomtam fel.
  • Fabio Capello
    Redditen találtam, egy srác állítólag bekattant, és kinyitott hatezer(!) dobozt.

szerk: meg is van, itt a fórumos linkje
  • Kolln
    Érdekes! Amúgy honnan van?
  • Kolln
    Jó lesz esetleg a hajtóműröl vehetsz még le, sci képességeid alapján nem nagyon kell fordulnod, és hát a "THE BEST" az lenne, ha az Aux pöcre pontosan 125-ön lenne.