46700
  • MarkBlade
    Egy "bugot" találtam. A karakter ruháinál van 4 helyem de csak 3 használható. Az egyik nem módosítható ,átnevezhető, stb. De látszik a karakter fülön is ahol lehet váltani. Valaki találkozott ezzel már?
  • Jakuza1
    En is amiota felfigyeltem erre a jelensegre.
  • Plata
    Én mindig beteszem account bankba ami esik.
  • Jakuza1
    Hat en olyan furcsasagokat vettem eszre, (teszem hozza velemenyem szerint):
    Ha sok contraband van az inventoryban, akkor amikor vegzek a marauder kontras kuldikkel, akkor nagyon keves jon be kontrabol.
    USA primetimeben sokkal tobb contras assigment talalhato a rendszerekben, peldaul a mi deli, kora delutani idoszakunkban alig-alig. Ugyanez a helyzet ha mar futo contras assigmentek vannak a listan, akkor kevesebb amit talalsz.
  • Plata
    11 karival.
  • Plata
    Pénzt.Gyűjtöm a lóvét ferengi hajóra,de mostanában alig akad szerencsém,ha szerencsém is van nem sokat ér.
    Vagy eddig nem vettem észre és jó vak vagyok,vagy ez valami új fajta contra küldi amit találtam,11 küldivel fel is vettem őket.
  • Jakuza1
    Miert mit kerestel ? :P
    Amugy erdekesek a doff kuldik. Foleg a marauder contrabandosak.
  • Plata
    Köszi.
    Ma reggeli doff küldi körsétámon amit kerestem egyet sem találtam,viszont sirius szektorban érdekes contraband küldiket kaptam fedes karival.
  • Kolln
    Plata ez egy nagy LÁJKOT megérdemel! XD
  • Plata
    Vagy itt a fórumban tenyerelj rá a Fleet feliratra itt fent.
  • blackshark
    Játékon belül a Chat-ben lépj be a - HUN - szobába és írj!
    Fel fognak figyelni rád és valószínűleg valahova be is vesznek.
  • gabor145
    Hát aki esetleg tud ilyet szívesen fogadom a tippeket. Mert akkor nem kéne Dilithium csere Zenre farmot nyomatnom ezerrel.
  • Plata
    Lépj ki,szart sem ér,keress aktív nagy magyar flottát.Javaslom olyat keress akinek legalább tier 3-4 bázisa van.
  • Plata
    Tévedés,egyszemélyes flottát nem lehet fenntartani,csak akkor ha van pár millió zened és dilithiumod.
  • blackshark
    Nem jó, ha egyedül vagy aktív a flottában. Egyedül nehéz fenntartani, ha közben még cuccot is veszel, mivel egy idő után elfogy az ellátása és akkor nem tudsz venni semmit a flottától. Javaslom lépj be egy aktívabb flottába.
  • Zero 7th
    Akkor is betolhatod projectbe fleet creditért, az nem veszik el ha kilépsz a fleetből (mondjuk a mark sem), csak nem lesz mire költened. Vagy ha már van valami felépítve, akkor akár vehetsz is belőle valamit.
  • gabor145
    De ha csak olyan fleetem van amiben tök egyedül vagyok aktív?
  • Zero 7th
    Beadod fleet repu projectekbe, kapsz érte fleet creditet, amiből meg vehetsz mindenféle flottás jóságot.
  • gabor145
    A fleet mark mire jó? Tudok belőle vásárolni valamit?
  • blackshark
    A Store felület a Reputation-ben csak akkor aktiválódik, ha egy Store-os Pl.: Ground Weapon Store eventet megcsinálsz, ami ugyanúgy felöleli az erőforrásokat. Aztán a Store-ban megint meg kell venned a cuccot, ha szükséged van rá.
  • Jakuza1
    Az upgrades lehetosegnel ugyanugy fejleszteni kell (a legalso lehetoseg).
  • SovereignXY
    ÖÖÖ... meglett a tier 1 mind a 3 izénél. De a bolt gomb szürke.Ez akkor most hogy s mint megy? Az meg megint más, hogy omegánél nem tudtam választanoi tier 1 képességet mert nem enged iylesmit.
  • Zero 7th
    Másfél éves. Azon tipródom, hogy garanciáztassam, vagy vegyek rá sufnituning módon csak ventillátort, vagy vegyek rá komplett hűtőt?
  • Jakuza1
    Kicseredeled kartyat vagy a ventillatort. :P
    Amugy gondolom nem lehetett valami mostani darab, ha a venti megadta magat rajta.
  • Plata
    Magyarországon csak Silver és Gold editiont találtam.Talán steamen vagy egyéb netes boltban lehet beszerezni CE-t.
  • Zero 7th
    Off: Eh, megdöglött a ventillátor a videokártyámon. Hogy fogok így farmolni..? :P
  • Jakuza1
    Jo ezt eddig tudtam en is hogy collactor editionbol megszerezheto, nem veletlenul tettem ugy fel a kerdest, hogy azon kivul, van e ra mod a beszerzesere.
  • Plata
    Tévedtem Collector Edition kell.
    Red Matyi
  • Plata
    Nem,ahhoz előfizetőnek vagy minek kell lenni.
  • Jakuza1
    Nem tudom, mivel en is csak igy "papiron" latom a buildet.
    Amugy ez a Red matter cap beszerezheto azon kivul, hogy collector editiont vesz az ember ?
  • Plata
    Nem tudom milyen lenne,de nem lesz rajta kicsit sok az univerzális konzol?
  • Plata
    Ne bizonytalanodj,nincs scimitarom,de gondolom ugyanolyan kevés energiája van mint a többi romulán hajónak.Ha olyan hajó kell aminek kinyílik a szárnya és spéci sugarat lő vegyél gurambát,azzal tankolni is lehet és még sebez is és tud fordulni is.Én szeretem a Bortas-t,az egyik engimnek támadóra van szerelve,elöl dhc hátul turret,bortas,khg omega szett van rajta.Másiknak tanknak beammel és még aegis szettel,mert mostanában kicsit hanyagoltam,mivel legtöbbet vagy kedvenc vulkánimmal játszom vagy a varánuszos scivel.
  • Jakuza1
    Amugy talaltam egy erdekes koncepciot a mogaihoz.

"Personally i run:

3x Fleet DHC, Cutting Beam (to be replaced with omega/rommy torp)
    3x Fleet Turrets
    Aegis Deflector
    MACO Mk X engines
    Aegis Shield
    Field singularity core. [singa] [oload]

Red matter cap, subspace field modulator, weapon batteries (mostly thanks to RMC being broken and needed to restore weapons with tholians asap)

Eng:
    -Shield Absorptive Generator (mogai refit) 2.5% chance restores 200% weapon damage to your shields
    -plasmonic leech
    -zero point
    -borg adapted
    Sci:
    -embassy shield emitters
    -singularity stabilizer (T1 t'varo) resets singularity and boosts charge rate.
    Tac:
    4x 28.1% tetryon consoles.

Boffs:
    CMDRTac: TS1, TT2, RF2, Omega 3
    LTTac: TT1, RF1
    LTCMDREng: EptS1, Eng Team 2, EptW3
    LTUni-Sci: Hazard Emitters 1, Sci Team 2
    ENSSci: Polarize Hull 1

In addition i have 4x Superior Romulan Operative adding 8% crit rate, and a superior infiltrator adding 10 seconds to my battle cloak ambush which adds +25% damage, and eventually +125% when they fix subterfuge (bonus damage is not added currently) My Ha'feh actually gets -2% crit rate since i use another boff on that ship. And my total crit rate on the mogai is almost 20%

So yes, i lose 25% damage off the bat, but gain a higher crit rate, and EptW3 gains me more weapon power and more weapon damage than the EptW1 that i use on the Hafeh. And i'm still able to cycle between TT and RF keeping them just about always on. And thanks to the stabilizer and my core i gain +20% crit severity using overload and can use overload pretty often thanks to the increased charge and reset with the console.

And with the plasmonic leech and shield absorptive generator my shields are at full strengh almost constantly. And if i use the aegis 3 set, which i do in STFs, I'm practically invincible.

So again, both ships are great, yes the ha'feh will do more damage off the shipyard, but the mogai can be more survivable and still put out just as much damage."
  • Jakuza1
    Ezt gondoltam en is. Jo nekem a mogai, nem akarok szenvedni az ilyen tetu lassu hajokkal.
  • MarkBlade
    Nem a kötözködés miatt kérdezem. Venni akarok egy packot eddig a Bortas volt a nyerő de most elbizonytalodtam..
  • Plata
    Próbáld ki Bortas pakkot,és meg fogod látni hogy miért jó,de ha lehet a skillezését ne baszd el,mert akkor úgysem lesz jó.
  • Plata
    Nem mondtam hogy jobb,de azt igen hogy a scimitart kihagyom.Bortast meg szeretem,mert tényleg jó.Ha akartam volna megvehettem volna a scimitar pakkot,de nem tetszik és stf-en sem jött be azok után amit láttam.És akiknek megvan a flottában azok sem mondtak róla pozitívat.Így inkább vettem Dhelan-t a kis tac karimnak.Már csak fel kéne húzni,de ahhoz meg nincs kedvem,de megvettem most mert így spóroltam 300 zent,amit meg elköltöttem a Galaxy-m további szépítésére.
  • MarkBlade
    De miért jobb a borta? Őszintén érdekel. Az elméletileg még lassabb.
  • Plata
    Első benyomásra nekem egyáltalán nem tünik OP-nak a hajó,stf-en két scimitar volt,inf eliten két thalaron sugár 1%-ot vitt le a kocka életéből,mindkettő tac volt,sebzésben gyengék,és elég sokat haltak.Igaz randomok voltak,de egyáltalán nem nyűgözött le amit láttam,lassúak voltak mint a tetvek,vicces volt mikor túlrepült cloak-ban a kockán az egyik és fél perc volt mire megfordult,a másik meg felakadt a kapuban.Mivel hajó vásár van inkább vettem egy Dhelan retrofitet.
  • Jakuza1
    Meg szinte el sem indult a szerver es mar rengetegen repkednek azokkal a monstrumokkal. Szinte minden rendszer bejaron belejuk akadok es alig tudok kivergodni kozulok, hogy tovabb mehessek.