46655
-
#4589 Én már kezdem megunni
Teljes szett bean futok torpedó beam converter mind megvan bele:)
Ha lesz egy kis lovém még beleesik pár cucc a plasmonic meg a fleetes engener cucc nincs benne
link -
Plata #4588 Én meg az új hajómmal szórakozom.
-
#4587 Amikor unatkozik az ember két hóember irtás kötz Szellemirtók feeling
-
Plata #4586 Szia,fent FAQ gomb,vagy probald meg a fleet gombot,talan ott is tudsz valamit olvasni,ha lesz netem es feltudok menni probalok majd segiteni.Azt igertek 3napon belül utananeznek a problémámnak.Rühellek mobilról irni. -
Bandeeka #4585 Sziasztok!
Ma kezdtem el a játékot Science Kapitányként és azt szeretném megérdeklődni hol lehet utána nézni milyen skilleket érdemes használnom nekem és a tisztjeimnek.
Köszönöm a segítséget
-
Plata #4584 Nem tudom nekem nem töltött semmit,igaz per pill a netem is megdöglött. -
#4583 hm akkor csak egy visszatöltést csinálta volna?
-
#4582 nálam se volt semmi -
Plata #4581 Nekem nem jött semmi sem. -
#4580 most jön lefele vagy 800 mega szokásos adag. -
#4579 Hétfői frissítés? nagyon ki akarják nyírni a winter bulit:) -
Plata #4578 Szarakszik mostanában akár csak netem. -
#4577 Mást se enged be normálisan a szerver vagy csak velem szenyózik?
-
Plata #4576 Nem jól emlékeztem,103.5 milla volt a hajóra félretéve,most 111.Még 29 misi és megvan,remélem estére a másik két doff is elkel,és akkor meg is vehetem. -
Plata #4575 Álmos vagyok,fele szöveget lehagyom,kettő 12-es és egy 8 misis doff jött,no.Mostanában peches vagyok. -
Plata #4574 Nekem azt hiszem már csak 35 milla kell az álmaim hajójához,a mai sulibán termés két darab 12 és 8 millás doff,remélem megveszik,az jól jönne.A maradékot összekaparnám kariktól,a hajó ára külön van kezelve acc bankban. -
Plata #4573 Szentésges isten plasmonic 15 misi?Én még valami nevetséges áron vettem. -
#4572 Ja közben kaptam egy felépítési ötletet már az van a link alatt is.
15 misit nehézkes lesz a plasmonic cuccra összekaparnom:)
-
#4571 :) ja kimaradt:)
Taktikai
inkább pve de lehet belekóstolnék a pvp be is ha már ilyen taligám van:)
Gondolom a két harcmodor csak skillezésben térne el.
-
Kolln #4570 Több adat kéne: pl mi a kasztod? PvE vagy PvP beállítottságú? -
#4569 Nagyon ki szeretném használni a temp szetett ha már megvan.
-
#4568 Skacok Ehhez a konfighoz ki mit szól
Tudom a torpedo skill el van turva ezen kívül kinek milyen ötlete lenne?
Illetve bridge ofice ötletet kérek névvel együtt mit lehetne felpakolni hozzá? -
#4567 tedd fleetbankba én ott tartom direkt emiatt váltottam ki egy szotot:) ne most tedd fel piacra 150 ezerért nem éri meg
-
Plata #4566 Na most aztán bevásároltam.
-
Plata #4565 Én nem vagyok ebben profi de groundra 66k skill pontot rakj,zűrre meg 300 ezret.Subsystemre ne rakj,stf-re tök fölös.point def konzol helyére még egy neutronium alloy,esetleg fleet neutronium.Hull rep és shield emitters mehet fullra,energy weap spec fullra,és még 3 pont mehetne az armor reinfocementsre.Inertial Damp 3 pont miért? -
#4564 profi(t) :D -
#4563 A fene nekem csak egy kihasznált Mobius extra hajóm van sajna. Az meg gondolom nem ad semmi extrát?
Bulid -
Plata #4562 Hogy ferengi-e,nem tudom,de hogy profi az tuti. -
Plata #4561 Azt a doff küldit csak egy speciális hajón lehet felvenni,suliban cellshipen,a flottának van ilyen és minden flotta tagnak joga van invet kérni rá.Négy doff kell 1 küldibe,5 napig tart a küldi a végén kapsz egy speciális suliban doffot,ami teljesen mást tud mint a hagyományos doffok,erősebb jobb. -
#4560 Privben leírod nekem részletesen mi kell ehhez a dofoláshoz? -
#4559 ez azért van, mert Kolln egy ferengi, csak leműtette a füleit -
Plata #4558 Youtube-os videókat jót nem tudok,olyat ami röhejes hülyeségeket mutat igen.Én suliban doffozással keresem a pénzt,suliban doffokat meg a flotta adja.Nanite fegyverek azért drágulnak mert már nincsen olyan láda amiből esne,vagy ha van is itt ott elrakva valakinek pár ezer,akkor sem nagyon nyitogatják így az ára felmegy.Esetleg itt is kérhetsz tanácsot,szokott ide járni Kolln,ő nála jobban senki nem ért ezekhez a dolgokhoz.Ha valami egetverő ökörséget találok ki én is tőle szoktam tanácsot kérni,csak a flotta fórumban,ahol van Build szervíz.Ha ráér mindig segít. -
#4557 Srácok nem tudtok egy olyan yutube felhasználót vagy fiókot ahol részletesen bemutatják az eddig megjelent hajók értelmes felhasználását? Vagy olyat ahonnan lehet esetleg koppintani hajó beállítást.
Illetve kéne jó ötlet pénz farmolásra
Eddig azt csináltam hogy toltam a fundríkat amik adtak rendesen cuccokat amikor összejött 400 600 ezer ec vettem egy vot vagy nanite ládát ( valakik nagyon tolják felfele ezeknek az árai) és bíztam a szerencsébe most ebből bejött olyan 12 milla. Van valami gyorsabb ötlete valakinek a meggazdagodásra?
illetve bízom abba hogy nyárra bejön a rucibiznisz de az még messze van.
-
#4556 Na az nincs sajna :) -
Plata #4555 Ha van ferengid D'Kora marauderrel és rajta ferengi szettel akkor más fajta felhasználása is lehetséges a latinumnak. -
#4554 háát nem tudom mennyire hasznos ezért lemondani a markpontokról:) am meg tavaly leakasztottam egyet ha jól emlékszem, de sok hasznon nincs belőle ha csak nem hívod meg a flottatársaidat hajópartira hogy mutogasd:)
Max a latínumos assik miatt be lehet váltani egy keveset. -
Plata #4553 500 ezer latinumból lehet venni egy gyönyörű trófeát. -
#4552 Latínum meg szerintem egy 50 ezer darabbal ellehetsz a nyári táborig :)
Nem sok hasznát látom a latínumnak. -
#4551 A rucival jobban járhaszt ha tudod tárolni jövő télig vagy még a nyáron felmehet az ára az újoncok rácsapnak én legalább 30 darab rucit tudok kiváltani van mindenből kb 500 darabom én ezt csinálom egy kér milláért el fog szerintem kelni.
-
Plata #4550 Ja latinumra gondoltam a váltást nem dilire,csak késő van.