Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Azt elcsesztek szerintem. Egy hetre lottek be, de konzolra mar ket hetet hirdettek meg, igy PC-n (is) rebootoltak/kitoltak egy hettel, de ugy, hogy a reward ketszer huzhato be es a bonusz dili nem nullazodott.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

viszont a red alert újra aktiv lol
PiszkosFred
Az velhetoen valami visual, vagy hasonlo bug lehetett, mert ez most egy onallo event. A summer (Plata forditasaban a "Rizsa"😉 event lesz az idei 4. campaign event. Nalam a kezdes ota 3450-en all a mutato.

3555.

Akkor bugos,mert ez nem számít bele.

de bele mert 3. napig adta az 50-et
a nagyra 3 napja már 3250-en áll
A delete alt control eventre gondolsz?
Az nekem 6/20.
Vagyis számolta,mai nincs kész mert este jár le cd.
Ez az event nem számít bele az éves eventbe.

srácok a nagy eventnél nem számolja a dolgokat kb 3 napja csak most néztem rá...........
PiszkosFred
En csinalom, de baromi lassan megy, elinditom a kuldeteseket (skipelem egy-egy kis hajoval a gagyikat), masnap belepek, de aztan meg karbantartjak oket, szoval lassan megy.

Csináld a ferengi tour of duty küldit admiraltyban,ad 30k dili boostot.
Összeadódnak ha nem használod fel.
De egyébként igen,a claim nullázza cd-t. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.02. 22:24:18

PiszkosFred
a Claim mindnig nullaza a CD-t nem? Marmint amikor a progress a vegehez er, akkor ott duplan megyunk eventes tfo-t, elobb a jutalomert, aztan az exra dilliert.

nalam reggel engedte a claimet belepes utan egybol - furcsa volt, hogy "villog" az eventes ful, pedig a ctrl+ald+del meg csak 6/20-on all -, majd mentem egy red alert borgot 14k diliert (nincs extra boostom ra, igy marad a sztenderd mennyiseg).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.06.02. 22:14:29

Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.02. 20:47:23

Akkor ezt magyarázták chaten 😞

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Fred,ez duplán bugos.
Reggel elfelejtettem claimelni a jutalmat,most meg tettem,lenullázta a cd-t.

Begyűjtve. 😄

PiszkosFred
Csak mondom, ma ujra engedte claimelni a borgos event rewardjat, de a bonusz mar 14k diliert megy. Teljes a kaosz 😊

Nekem pechem volt,olyan gyönge volt a borg hogy nem nagyon tudtam rajtuk kipróbálni thalaront.

Ma a borg olyanokat crittelt guillotine-on mint ősidőkben az stf-ken plata lehet h még emlékszel rájuk h mekkorát tudtak anno crittelni egy bug miatt amit fél év tized alatt tudtak csak kijavítani xd ma emiatt 3-szor haltam csak néztem mert deja vu-m volt xd
Tényleg én megyek thalarongyal guillotinra, megnézem tömegbe mit szól a thalaronnal, bár eventes TFO-n lehet túl gyengék.

űrben elég 2 dps kari groundon minimum 3 kell pláne borg ellen a kockákat meg egyedül le hozom igaz nem olyan gyorsan mert nincs milliárdos traitjeim régebbről de lehozom tegnap pont h én hoztam le
PiszkosFred
Csapatfutto mindketto. Ha legalabb ket lowlvl/lowdps/afk jatekos van akarmelyik helyszinen, akkor cumi van es kinlodas az utso fazis, mind a borgoknal a 12. korben, mint a ket kockanal. A groundnal ugy nagyjabol a 4-5. kor vegeig lehet latni, hogy menni fog e vagy kinlodas lesz a vege, akkor meg van ido lelepni es inkabb ujrakezdeni masik karakterrel.

nem gyorsabb pláne az én karimmal a guillotin mindig 5-10 perc szokott lenni ha van dps a csapatnak
Ezt a Galaxymmal a Sentinels patrolon csinálom (sok más egyéb mellett), beállok az első zöld karikába és várok. Aztán ha gyorsan akarom befejezni, akkor nyomogatom a Science Team/TSS/EPtS-t, ahogy megy le a pajzs.
Nekem a 150k-s hull repair a nehéz: ahhoz le kell szednem a pajzskonzolt, hogy értelmes idő alatt le tudja az ellen vinni 50% körülre a hullt, ahol már van értelme nyomi a miraculous repairt.

Nehéz endeavor repair shileld 150k.
Elkúrtam mert elsőre Voyager-el mentem,hülye secondary pajzs miatt lófing shield heal jött össze,második próba engi karival Galaxyval,0 shield heal jött össze mert valami csapat bufftól kaptam secondary shieldet meg hull-t. XD
Ez a legszemetebb endeavor.
Feladom,már második borg TFO és csak 20.5k jött össze.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.01. 10:06:32

Miért arra a vacakra mentél?
A ground gyorsabb.

most volt egy 30 perces Guillotine-om volt egy kis engi kari is bent egy mirandával és 3 klingon az engi jobban bírta mint a klingonok pukkantak rendesen xd dps egyiknek se volt csak nekem lol brahiból át ültem beames configgal a guillotionhoz hydra-ba megnézni hogy hogyan működik v működik e egyáltalán ez. és vicces h jobban működik mint a dyson destroyeren xd jah mondjuk egyszer meghaltam mert úgy kb 15 v több borg rám robbant csapat dps híján nagy volt a tömeg amikor észre vettem h hallnak és az egyik klingon afk-zik rá kapcsoltam, Hydra+Dual Heavy Proton Emitter=nagy pusztítás. gondolom Override Subsystem Safeties III miatt az energia szintek miatt jobban be jönnek a proton emitter debuff-jai. és a hydra is egy alapból egy dps ship
A mai első Battle Royalom, vagy mi, 20 percig tartott. Agyatlan hentelés az egész, halvány köze nincs a Sompek arénához. Kár, hogy értelmes új tfo már nincs 😞

Basszuuus,az nagyon durva volt.
Miért kellett lyen trén lezárni azt a sorozatot,hogy rohadjanak meg,az ötödik évad tök izgis lett volna.

PiszkosFred
Vagy, hogy meg inkabb trekkesebb legyen, az utolso 10 secben megszolal: "kompjuter, program vege, megyek szolgalatba" es kezdodik minden onnan, hogy viszik a sittre 😄

Én tudom én tudom.
Az a vége hogy burnham rájön hogy minden ami eddig történt csupán csak álmodta,mert sok füvet tolt.
Na és Bobby sem halt meg csak zuhanyzik. XD

PiszkosFred
el ne mondd, vagy spoilerben, a negyedik evad meg hatravan nekem 😊

A mostani eventen nincs cd kijelző,de red alerten van még 10 óra 50 perc a köv napi bónusz.

Na és mi volt az?
Egyébként nem az egész sorozat egy nagy büdös b betűs dolog?

hát a discovery befejező része egy óra 8 percig rendben volt de utána jött a bullshit dolog
PiszkosFred
Hat, ma bejelentettek, hogy kethetes red alert jon konzolon, igy akkor velhetoen a 23-30 kozotti egyhetes PC-t is kitoljak meg egy hetig, azert aktiv ma most is, a patch ellenere (csak hat datum nincs ott, loading screenen meg marcius 14-es vegso datum szerepel 😄).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.05.31. 18:10:35

Hát az ingyen transwarp jóljön.
Délelőtt csak pár percem volt.
Cseten valami új neves NPC hajóról beszéltek béta kvadránsban.
Meg kéne keresni.

A Risa teleport/transwarp tavaly nyár óta benn van, azóta rendszeresen használtam is. Remélem most már az egy hónapra nem szedik ki xD

PiszkosFred
Szerintem a bugos event panel miatti karbantartasig ez mar igy marad (az meg 1600-kor kezdodik), igy be tudod huzni te is

Mázlista, szerintem jó ha dél felé fel tudok menni.

PiszkosFred
Lehet beraktak elore, elvileg ezutan a borgos honapos event utan az jon, a summer event, nem?

Kozben a red alert nem ert veget, ma reggel meg tudtam menni egy kort extra diliert. 😊

Az egész event ablak bugos,rizsa teleportot is lehet használni,mert aktív az event szerinte,event progress 0/20. XD

PiszkosFred
Persze, megadta, csak a patch utan en kvazi egybol beleptem, es akkor meg egy jo oraig nem volt red alert, utana reaktivaltak. Mire kiduhongte mindenki magat a redditen, visszajott 😊 (sok embernek most (marmint kedden) lett 5/5 es nem tudta a rewardot behuzni, volt hiszti emiatt, de kiderult, csak atmeneti elmezavar volt, a patch bekavart sok helyen)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.05.30. 12:59:59

Nekem ma is megadta red alertet.
Az én főnix jutalmam látszik a képen,annyi jött 40 ládából.

Igen tegnap se volt jó már este
PiszkosFred
A karbantartas utani esten mar eltunt a cd, patch picit hazavagta. Sot, belepes utan mar red alert sem volt aktiv (pedig csutortok volt a vege), de azt egy ora mulva reaktivaltak es nem volt vele gond azota sem. Igaz a datumok ott sem stimmeltek (marcius X volt a zaro nap, de korrigaltak talan ezt is, mert azota nem talalom)

Szerencsem volt, mert kedden pont 18:00-kor csinaltam meg az uj eventet eloszor, igy szerdan lenyomtam 14:00-kor, ma meg 10-kor, igy holnaptol megszokott reggeli idoszakban mehet az event a vegeig, meg szerencse hogy alig par perc az egesz - egyszeruen nem bizok a karbantartasokban igy sosem hagyom delutanra a dolog.

Tegnap vettem 10 ladat 40k-ert, es kivetelesen lett belole 4 rare, 4 very rare es 2 ultra rare, a multkori botranyos eloszlas utan ez egesz kellemes lett.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.05.30. 12:04:33

Az este még teljesen jó volt a mostani event cd-je,red alert már akkor is vacak volt,most reggel már mind.
Na és a Cd menüben sincs nyoma.

azt tudom ők is tudják
Már semmilyen Cd kiírás nincs,se event se egyéb.
Nem tudom mennyi idő múlva kell tolnom az eventet,nincs kiírva red alert mikor ér véget.
Ma kinyitottam a roma karival plasma dobozokat,mázlim volt,4 giveaway doboz meg volt félre téve 2 lock boxos doboz amit megtaláltam,hat dobozból 5 beam 1 dual beam lett,így vettem exen egy beamet 600k ec-ért.
Vettem 40 főnixet és upgradeltem őket mk15-re.
Érdekes módon 2 giveaway beam egyből UR lett még mk15-re upgradelés közben.