46655
  • Anthrax
    Van valami oldal ahol vannak guideok,hogy érdemes fejleszteni karaktered? (Tök kezdő vagyok STO-ban)
  • Plata

STF-en érdekes dolgok esnek,például egy álcázott mk11 mag.
  • Plata
    Pedig jó lenne ha újra játszanál,nem is hiszed esténként milyen sok aktív tag játszik.
  • Kolln
    Szerinted ha lenne belsős infóm és tudnám, hogy lesz vmi jó dolog, akkor nem játszanék? Sajnos nem tudok semmit sem. :S
  • Kolln
    Az STO hírei közé, most azt is akarod, hogy linkeljem? Én írtam spotlight-ot, amit megjelenítettek a STO főoldalán ugyanúgy! :) :P

• Fabio Capello
    tudom, akkor pont játszottam amikor először benne volt, de ismered a mondást, egy újságban szereplés még nem hírnév, kettőben már majdnem hírnév, ha bekerülsz az STO hírei közé, az már hírnév
  • Plata
    Le vagy maradva már a tavalyi újságban is benne volt.
  • Fabio Capello
    híres ember lettél, a fene vigyen el :D
  • Plata
    Infen mostanában igazán jó a drop,néha 3 jutalom is van,tegnap egymás után jöttek az lila fegyók.Bár inf eliten már van pár új érdekes bug is,hy torpedót kilövi kapu vagy tac kocka x célpontra,de a torpedó hirtelen célt vált és rohadt nagy sebességgel belezúg y célpontba,akinek menekülni sincs esélye olyan gyorsa a torpedó,másik meg az hogy nanite gömböcske kijön a kapun és 13 kilométerről vígan elkezdi gyógyítani a transformer-t.
  • Plata
    Tényleg nincs valami belsős infód arról hogy lesz-e valami a flotta pvp-vel?Vagy lesz-e valami nagyobb változás pvp-ben?Mondjuk pvp gear,vagy akármilyen tetves jutalom,a jelenlegi nyomorult kis ec miatt nem éri meg.
  • Plata
    Gondoltam hogy nem a tied a build.Csak megemlítettem hogy nekem nem tetszik amit be tettek.
    Most jobban át nézegettem az újságot,lehet hogy pvp-re jók ezek a buildek,de én nem használnám stf-en sem az avenger sem a Mogh buildet.
  • Kolln
    A hajó buildek nem az enyémek, de amúgy az elején is benne van egy előszós cikkem, és azonkívül is megemlítenek még egy előszós cikkben! :P
  • Plata
    Át néztem az újságot úgy nagyjából,láttam a neved a negyvenötödik oldalon,asszem,viszont a hajó buildok amiket be tettek nekem nem tetszenek.Én maradok a jól bevált simi felépítésnél.
  • Plata
    Az klingon klingon küldi,ők a fedesek Klingon War küldi sorozatot javították fel.És az a bug már legalább két éve megvan.
  • Kolln
    Tudok róla, sőt a hírben linkelt magazinban is benne vagyok.

Látod, azért az Én nevemet még mindig ismerik, és pedig nem játszok hónapok óta. :P
  • RoboKutya78
    Juj tegnap szidtam az egyiket remélem kijavították félig hiányzó épület minden lángokban, borzalmas volt rajta kitalálni is csak a textura hiányzott az épületből. Azt hiszem a sztovokoros hajós küldi előtt van.
  • Plata
    Benne vagy a Hírekben.
    PvP
    És felújították a fedes Klingon küldiket.
    Klingon
  • Kolln
    Köszönöm, ez jól esett, mármint, hogy sikeresen adtam át a tudást. :)

Majd egy kérésem lenne, nemrég újraraktam a gépet, így a TS-t is és elveszett a Bookmark-ból a Ti ts-etek címe is. Ha eltudnád küldeni a csatlakozási adatokat azt megköszönném ( [email protected] ).
  • Kolln
    Ne kezdjük elölről, mindenkinek megvolt akkor a döntése, döntöttek. Kész, senkire nem kell haragudni.
  • Plata
    Ja visszatérve orionra,pár dolgot vegyél neki meg,egyik a Warrior's Decorated Skirt,kell még a Risian Flower Accents és a Risian Sunglasses.Napszemüvegből olyat vegyél amelyik tetszik.
  • Plata
    Nem kavarsz bele,ismerem őket régről.Egyedül Tonyo az aki rendesnek tartok közülük,Tonyo-t birom és szoktam is vele stf és egyéb dolgokra járni.Nekem hiába mondod hogy a többi ilyen meg olyan jó fej,volt hozzájuk meg az árulásukhoz szerencsém,elég volt egyszer.
  • Jence4
    Szerintem senkit sem zavart semmi, csak nem bírtam szó nélkül hagyni :D nem probléma ez a fórum nem a szarkavarásra lett kitalálva hanem az ismereteink megosztására, van egy privát csatornánk is ami összefogja a kdf és a fed oldalt ha rákérdezel valaki segít belépni. Az ottani dolgokat mindig figyeljük , többnyire a flotta chatet is de az a frakciók miatt korlátozott .
  • RoboKutya78
    Te is a fleet tagja vagy, ha jól látom?:) Remélem holnap holnapután nem találom magam odakint nem sértettem meg senkit ezzel a kérdéssel:)
    Én még kb egy bő hónapja vagyok bent, a tsen játszó emberkéket még nem ismerem mivel az itthoni körülményeim egyenlőre nem olyanok hogy ts-t tudjak használni max ha még játszom talán nyáron lesz pár alkalom hogy fel tudjak lesni. Esetleg hallgatózó üzemmódba belesek majd:)

Nincs fórum ahol közösen dumáltok játékon kívül?Jó lenne ha legalább ott ismerkedhetnék jobban.Tudom játékon belül is lehet csetelni de az te az igazi hisz előfordul hogy nem olvassátok.
  • Jence4
    Platac , bocsi hogy így belekavarok a gondolatmentedbe ,de egy online játék értékét a közösség adja, ami összetart poénkodik marhul, játszik, szórakozik. Pár másodpercig érdekes lehet egy jó hajó egy jó build, egy jól sikerült ISE dps de utánna, meg előtte is az egész csak számháború egy jó hangulatú sci fi világba öntve. A játék igazi lényege a szociális ténykedés (értsd ezalatt scifi elméleti viták :D , Martok eszmefuttatásai , Balogh világuralmi tervei, Drake elméletei a játékrendszerről, Andronov poénjai, Vihar tőmondatai,Endobionta sörösüvegjei(szilveszter :D), az én trollkodásom, az esti STF farmok amiket 5-en darálunk és közben jókat sztorizgatunk, Tonyoval, Endosoval, Avalddal, Lélivel ,Karralionnal (aki ugyan nincs a flottában de szívesen látnám(-nánk) mivel a játék elméleti és gyakorlati terén a TS-en abszolút képben van , mindig) és még legalább 10 másik emberrel akiket itt nem soroltam fel. Mi tudjuk mint jelent az amikor benyögi valaki a TS-re hogy fizikus! Mi tudjuk mi az amikor valaki 50% -ra lövi Karraliont mielőtt meghal :D . Na ennyit a szentimentalizmusról , ami ugye emberi dolog térjünk át a játékra amiben ezen a fórumon sok hasznos dolgot tudtam meg Kolln-tól ! , nem mástól , tőle. Tőled sikeresen megtudtam hogy a distruptor a legjobb fegyver használd egészséggel. Ez igaz, nem minden körülmények közt fedi a valóságot, de ebben a csapatban erre is fény derült (azóta megtanultam használni a google-t, mert én buta abból indultam ki, hogy aki reflektor fénybe helyezi magát az ugye okkal teszi, sajnos ez nem mindig így van). A lényeg legyél szíves ne írj úgy erről a közösségről mintha egy rakás XXXXXXXXXXXXXXXXX lenne mert ez nem igaz. Laza csapat, sajnos nincsen semmilyen törvény és rendelkezés gyűjteményünk, és nincs mindenben benne a magyar zászló, de vannak működő dolgaink, programjaink, és ami a legfontosabb a közösség működik és szívesen lát mindenkit.
  • Plata
    Kevés doffozással rengeteget lehet összeszedni.
  • RoboKutya78
    wtf?:) ez mind a tied?

• DarkBlade
    :P

kép
  • RoboKutya78
    Itt a díszes teljes karikészletem:)
  • RoboKutya78
    :) ha kell mutizom a többit is
    most sajna extra hülyeségekre sincs lovém:)
    kiszámoltam ha jól számoltam 1500 körül kellene contrabot gyűjtenem:) hogy legyen ennek a csírkének valami ütős járgánya:) klingonból még nincs zenes hajóm:(
  • Plata
    Hogy a zúzmarában csináltad ezt a képet?Levágtad azt a részt ahol a többi kari neve van?
  • Plata
    Nem rossz,de ha rám halgatsz veszel neki 1-2 cuccot.
    1 Darab Decorated Warrior Skirt. Kb 16-20 milla.
    Többi fejből nem jut eszembe.Majd ha felmentem játékba.
  • RoboKutya78
    a színek megegyeznek a tisztségekkel piros tac ect..ect..
  • RoboKutya78
    Jelenleg így fest az ori karim:)
  • Plata
    Na hazajöttem.Ha az orion Tac karid lány akkor lenne hozzá pár tanácsom.Amivel biztosan ütős lenne.
  • RoboKutya78
    Illetve van egy szintén üres RRF SCI romulán karakterem amivel nem tudom mit kezdjek mi legyen belőle.
  • RoboKutya78
    jelenleg raptorokkal cirkál.
  • RoboKutya78
    Skacok segítsetek
    Van egy KDF taktikalom orioni származású teljesen új karakterem
    Ha arra adnám a fejemet hogy egy PVP karaktert szeretnék csinálni belőle mit tudnátok nekem összedobni
    Egy legyűrhetetlen karit kellene fabrikálni belőle:)

Skill fegyverzet repű pontok minden nullán van most fejlődik csak 25 ös.
  • Kolln
    Oksa, majd estére összeállítok egyet, csak most szakdogát írok. :)
  • Fabio Capello
    healer
  • Kolln
    sci healer vagy debuffer?