46657
  • gunji
    WTF? Tribble lexikon?

...

S tényleg: breeding chart XD
    Na, ha kész az egész törpénet, akkor nekiállok én is, hátha születik egy új faj XD

Ma harmadik karakteremmel (egy romulán gépész) is megcsináltam a Tuvokos küldetést. A végén a csata alatt csak a szám tátottam: a romulán hajó valami überbrutál lett, pár perc alatt lezajlott az egész, pedig még abszolút nullán áll a skillezése. (A másik kettő lvl50-es föderációs karakterrel jóval nehezebb volt.)

Holnap véget ér Q 'itt a piros, hol a piros' játéka. Holnap - azt hiszem - inkább a kergetőzésre megyek rá, hátha megint sikerült valamelyik állatkát bekergetni az egyik épületbe :D
    Egyébként talált valaki valami jót egy ajándék dobozban? Én pár dualos device után maradtam a dilithiumnál :)
  • gunji
    Köszi. Akkor nem tudom, hogy kerültem be a groupba :(
  • RoboKutya78
    én is berendeszkedtem triblinevelésre de valahogy félbemaradt. hiába lestem a tribli lexikont ki mit zabál és mivé fejődik.
  • RoboKutya78
    :))
  • gunji
    Hát, kinek a pap, kinek a paplan XD Az Operation Gamma nekem kifejezetten nem tetszett, de összességében a szál nekem nagyon bejött, de biztos csak azért., mert szeretem a DS9-t. :) Mármint a sorozatot. De ez van :) Szép dolog a változatosság :)
    A Borg évaddal most végeztem, nagyon rövid volt, csak négy rész :( Most jönnek a Breenek. Hm...

A bővítéshez: igen, úgy tűnik, ingyér' kapjuk a bank/inventory bővítést minden eddigi és ezután születendő karakterhez. Valamint megnövelik a vásárolható bővítések számát is, amit nyilván Romnak köszönhetünk :P :D (-> több zen bevétel).
    Ez a bővítés 'jókor' jön, mivel egyfelől pont tegnap bővítettem egy bankot, másfelől feledékeny módon közös bankban tároltam pár tribble-t és a tányéros kajáimat. Pont a rántott csirke+tört krumplis készletemet zabálták fel XD o_O
  • RoboKutya78
    "We are happy to announce that we will be increasing the size of your Inventory and personal Bank slots this week after maintenance. Check out this blog for full details, and check in-game Thursday after 10AM for your increased storage!"

Ez az amire gondolok??
    Ingyen kapunk helybővítést a raktáraink számára vagy mimanó??
  • RoboKutya78
    az is igaz
  • Plata
    Sok karim van egyikkel sem toltam végig a küldi listát,mert a kardassziai résztől már szarok.
    XP-t doffozással is lehet szerezni.
  • RoboKutya78
    sajnos muszáj végig tolni minden küldit legalább egyszer mert nagyon kevés expert pontod lesz a végén amiből a repüpontokat meg tudod csinálni.
  • RoboKutya78
    Kihívás? kell:)
    Menj elit stfeket földit vagy légit és okítsd a sok kezdőt szerintem ennél nagyobb kihívás nem kell :)

A hajamat fogtam míg sikerült kifarmolnom 2500 zent a Gurambára a sok kezdő vagy játszani nem akaró egyén miatt.
    Bevallom 5 karim van és ebből max egy karakter az amivel végigtoltam a küldetés listát a másik 4 el meg azokat csináltam meg amik esetleg értelmes cuccokat kiegészítőket adott hogy túléljem a hajómmal az stfeket.
    Van még egy 30 körüli karim amivel szenvedek az epizódokban.
  • Serinahun
    Ezért is kérdezlek benneteket, mert tegnap rápróbáltam pár klingonosra. Csak annyit vettem észre, hogy valamivel erősebbek az ellenfelek, meg a rewardok MK XI-sek minimum. A küldetés alatti lootokban se esett lila, pedig elvileg elit szinten sűrűbben kéne esniük. Valami ilyesmit olvastam 1-2 éve erről. Normálom már szinte minden elég egyszerű, szóval kéne egy kis kihívás (még ha nem is vagyok űber cuccokban).
  • RoboKutya78
    szerintem a 3 fokozat azért lett kitalálva hogy ha csapatban toljátok ne legyen olyan könnyű megoldani a dolgot bár én nagyon elvétve szoktam egyes szint felé menni.
  • Serinahun
    Reggelt srácok!
    Az Advanced és Elit nehézségi szintek között (attól függetlenül, hogy erősebbek az ellenfelek) mi a különgbség? Jobbak talán a lootok míg végig tolod a küldetést? Mert azt néztem, hogy a rewardok ugyan azok a zöld kék esetleg lilák ha végig csinálod. tegnap lejegyzeteltem melyek azok amik lilát is adnak de ha nincs túl sok értelme eliten megcsinálni akkor hanyagolom.
  • Kolln
    Nem a küldetések egy játékosra és a BOFF csapatára vannak tervezve mind.
  • gunji
    Csak kétszáz :( Inkább egyelőre megtartom :)

A Borg évadban a küldetéseket már csoportosan kell végrehajtani? Mert a Collateral Damage-ban automatikusan betett egy háromfős csoportba, s mire elolvastam, hogy mit kellene csinálni, a többiek már legyőzték a négy hajót és már letranszportáltak a felszínre o_O
  • RoboKutya78
    vagy 1000 dili ha jól tudom bár az is lehet 200 :)
  • gunji
    Igen-igen, ez köszi, megvan :) A probléma ott volt, hogy nulla hp-vel még ott álldogált vagy negyedórát, így lőttük kilencen, dobáltuk rá a gránátokat, s nem történt semmi. o_O Aztán végül pocsolyásodott. :)
    De amíg harcolt, addig annak számomra hihetetlen DS9-sorozat feelingje volt

A bödönt betettem a hűtőbe éjszakára, majd holnap megnézem, mire jó (hacsak addig a séf nem keni rá valakinek egy pirítósra ;)
  • Plata
    Ja a befogott alakváltót el tudod adni DS9-en vagy egyéb security officernél.
  • Plata
    New Link-ben ki kell csalni az alakváltót a tóból,és akkor le lehet verni,ha legyőzted kapd fel és dugd be egy üvegbe,mert gyorsan újra erőre kap.
  • RoboKutya78
    muszáj a kis térképen pöcsölni vele mert talán akkor tudod hol vagy néha totál elveszti az ember a tájékozódást azon a mapon
  • Plata
    Bringing down the house,kibaszott bugos,nagy karinak nincs meg ex hajó hívó,gondoltam megszerzem.Na persze,a küldi bugos kb 1 órát pöcsöltem vele sokszor újrakezdtem de hiába,nem lehet megcsinálni.Gondoltam másik karival megcsinálom,de azzal is az elején bebugolt.
  • RoboKutya78
    nem tudom az egyik klingonos küldi nagyon kiakasztott pedig állítólag ezeket újra szerkesztették akkor viszont nem tudom mért maradt olyan amilyen.
    A texturát mintha elfelejtették volna felhúzni és csak az "üvegfalak" lennének meg vagy ez csak nálam ilyen?
  • RoboKutya78
    hát szerintem nekünk sok ujjat nem tudsz mondani a történetből:)
  • gunji
    Oké, köszi, akkor nyitok neki új projectet :)

A DS9-es történetszál nagyon bejövős, tiszta Trek feelingem van tőle XD Persze Defiant osztályú hajóval XD
    A 'The New Link' viszont mintha kicsit bugos lenne, nem lövöm le a poénját, hátha valaki még nem ismeri, a lényeg, hogy a végén a boss-t vagy félóráig lőttük kilencen: rajtam kívül a négy főtiszt BOFF-om meg két csapat biztonsági is A végén még álldogált negyedórát, s fogadta az áldást, mire végre bekrepált XD
    De azért kiváló
  • Plata
    Ha jót akarsz el küldöd Kolln-nak privát üziben és ő majd megmondja a tutit,én csak azt mutattam hogy én mit raknék rá.
    Azt hiszem Kolln azt mondta egyszer hogy privátban küldjük neki a build-okat,lusta vagyok visszaolvasni,bocs.
  • Serinahun
    Ezért is kell a segítség hozzá. Le is mentettem, amit csináltál, így már van mire alapoznom meg ráállnom. Köszönöm. Most már csak meg kell találnom mit honnan szerzek be. :) A Repum is még csak t2-s, szóval eltart még egy darabig. Remán set anno jónak tünt, meg hát nem is voltam fent olyan sokat. Maco-t akkor nehezebb volt kiszedni szerintem. Ki kéne venni 1 hét szabit. :)
  • Plata
    Skilleket nem piszkáltam de hajó felszerelést igen.
    Katt
  • Plata
    Reman szettet felejtsd el,nagyon szar,maco sokkal jobb.
    És mi ez az összevisszaság?Polaron antiproton meg phaser fegyók?Klingon torpedót hátul sztem felejtsd el,sci és engi konzolok vackok.Ez így,szebb szó nem jut eszembe,fos.
  • RoboKutya78
    Nekem tavalyi risai buliból meg a téli breen buliból is bent maradt az event listában szerintem nyugodtan pakold be egy újabb sorozathoz ha még elfér hisz lehet jövőre ismét berakják mint a breen taligát.
    nekem még a kristálylényes buli is bent van van 4 slot erre a célra csak nem csinálnak nyárig újabb bulit.
  • gunji
    Most hogy behalt a szerver (igaz, már napok óta haldoklott, mert a Party Patrol is annyira szaggatott, hogy nemigazán lehetett látni, h merre szaladgál a miniQ-t), szeretném megkérdezni, hogy a maradék Qmendationt mire használjátok? Egyáltalán megtartjátok-e?
  • Serinahun
    Írtam, hogy a konzolokhoz nem értek, csak simán a nevéről nem tudom mit takar. Borgos konzolból feldobta mind a 3-t, külön engi, tac meg scire, ezért raktam be, de ha nincs ilyen akkor oké. Romulánt meg csak úgy találomra, nem is tudtam, hogy az.
    Ez lenne a mostani. Mikor elkezdtem nézegetni a buildeket akkor már rég Lv50 voltam és utána nem sokkal abba is hagytam. Első karit meg megszokásból nem törlök. Szóval nem csoda ha sok felesleges skill van. Úgy hogy most az 500 zenre hajtok. Bőven van min változtatni. :)
    Ha valakinek van elég ideje és rászánja, hogy ezt megváltoztatná nekem megköszönném. Bár szerintem az előző posztonban lévőt fogom használni. (Ha csak nem ugyan azt raktam be megint :D )
  • RoboKutya78
    Na akkor errölmondj véleményt

:)
  • Plata
    Torpedó sci karival nem kell,max hülyéskedni.
    Scorpion fighter helyett meg tegyél be supspace field modulatort.Hogy van neked a hajódban 3 assimilated module?És mit keres benne egy romulán konzol?Para helyett neutronium,sc részbe meg vagy 2 field gen.
  • RoboKutya78
    Én a helyedben máris eldönteném hogy az öt különböző fegyverből melyiket szeretnéd alkalmazni.
    Nem ajánlott különböző típusú beameket és torpedókat felzsúfolni egy ilyen kis kaliberes hajóra.
    Jobban járnál ha antiprotonra élesednél és quantum torpedóra.
    A kevert fegyverzetet max az használ akit tényleg érti is a dolgok működését.
    2. taktikai conzol ellenében tényleg veszett próbálkozás.

Ha már kevert fegyver akkor azonos hogyishívják... erőforrásból táplálkozókat próbálnék meg párosítani
    Nekem pl azt mondták hogy megoldható a distruptor elachi és nanit keverés mivel ugyanazon erőforrást használnak

Remélem nem mondok sületlenséget.
    Igaz immár 3 éve játszom de én se vettem komolyan az ilyen szabályokat csak a játék kedvéért toltam.
    a wikin lesd össze ezen fegyverek conzol használatához a leírásokat miben térnek el egymástól.
  • Fabio Capello
    IDIC/Assimilated Tribble.
  • Serinahun
    Köszi Zoli! Csatlakozom majd én is...és most már szóban is molesztállak benneteket. Muháháháháhááááá
  • Serinahun
    Megpróbáltam összerakni LRSVR -hez egy tűrhető "csomagot".
    A 3. sci tisztnek nem tudom mit rakjak igazán, a két hazard így cdre vágja magát 30 secre. Nem tudom mivel lehetne cserélni amiből nincs értelme magasabb szintűt használni. Az 1.-nél talán a Tractor beamet cserélném még le, mostanában alig kellett használnom.
    Elülső fegyverek a terv :) Lila fegyverekből most is ilyeneket használok, torpedó más. Hátsó fegyverek asszem kb most is ezek. Oda is Elit Fleet a terv.
    Konzolokat név alapján nem tudom belőni mit tudnak, szóval csak találomra pakolgattam be...hiányosan. Főleg itt kérnék majd segítséget.
    Karakternél MACO set a cél. Most Jem'hadar van ezekkel a Devices-l. Jem-s tribble van szóval a helyett is kéne valami más. Anno próbálkoztam tribble gyártással de valahogy nem jött össze a tenyésztés, talán egyszer ha egy kék összejött. Tiszteknek kb ez a skill kiosztásés lila cuccok.
    Reputation szerintem jó.
    Skill tree is hasonló van jelenleg de ez már inkább a támadás felé hajlik. Full támadósat nem akarok belőle csinálni (arra ott vannak a tac halyók), inkább olyan besegítős támogató hajót szeretnék kihozni belőle. Kellően sebezzen, tartsa fel az ellenséget esetleg tankoljon ha nincs normális engi hajó (viszont ekkor kell a heal rendesen).
    Otthon még átnézem megint, meg persze ha valami nagyon nem jót láttok benne akkor írjátok le és változtatok.
  • Forolto
    köszi szépen! :) lehet este fellátogatok.:)
  • mrzoltan
    ts.hgforces.hu:9988
  • Forolto
    Én is gondoltam erre,de pontos TS címet nem találtam.