46657
-
#5800 EHH....
http://www.egpal.com/Master-Key-p-9069.html
No comment!!
-
#5799 höh, jó tudni, köszi -
Kolln #5798 NYet, ugyanez a hibák nálam is gyakorta, maponként előjönnek és van rá más megoldás is, mint az újraindítás.
A Chatbe a következő: /tex_memory_unload_threshold 200000000
Ez megoldja, pár másodpercbe beletelik, de visszaáll minden a helyére. Ha mégsem, akkor néha kell kicsit játszani vele, mégpedig, hogy a "2" számot átírjuk nagyobbra, nálam ha nem megy a következő sorozatnál mükszik egyből:
/tex_memory_unload_threshold 400000000
/tex_memory_unload_threshold 200000000 -
#5797 dx9 glitch, előfordul, egyelőre a játék restart fixeli egyedül. -
#5796 Nem töröltem. Most 3 van, egy romulán (de igazából csak elkezdtem vele a történet miatt) a Tac és ez az Eng.
Azt már most látom hogy az eng karakter jobban bejön nekem. -
GaborST #5795 ja két elég fura dolog a játékba
első:
http://kepkezelo.com/images/1h3kum3ycno8df9qkk9.png
a másik (itt megjegyzem a képen látható kari egy női caitian lenne és az összes karim így nézet ki míg újra nem indítottam a játékot)
http://kepkezelo.com/images/7pk1vy3nfvttkzz7af1.png -
Kolln #5794 Törölted a már meglévő karaktert? Miért nem vettél ki karakter slotot? -
GaborST #5793 köszi fiúk! :) -
#5792 No, elért engem is a karakter váltási láz :) Elkezdtem elölről ember mérnökkel. Cirkálókkal akarok tankolni :) Most hogy már sok mindent tudok, könnyebb mint az ismerkedéskor. Persze majd kérdezek :D
-
#5791 Nekem is jó lenne egy sci karakter skill ami használható jelenleg 45 ös vagyok
Illetve hajó ötlet is kell hozzá
-
Plata #5790 Kolln majd segít neked,de annyit hozzá tennék hogy particle generator konzolt tennék be,és field generatort emitter array helyett.És egy Tac teamet be raknék tac boffnak,űr szettnek pedig semmiképp sem adapted maco,mert az torpedóra ad bónuszt,meg egy lószar képességet ad. -
Kolln #5789 He lesz időm, ma este megnézem. ;) -
GaborST #5788 ja a linket el is felejtettem bakker
http://skillplanner.stoacademy.com/?build=proba_6293 -
GaborST #5787 kéne egy kis segítség újra akarom skillezni az sci karimat a hajó még nem fix (bár nem túl sok a választék)
a lényeg az lenne hogy egy energia leszívó + gravitációs kúttal sz...tó karit szeretnék
ha lesznek még új küldik majd arra (bár az mostanában nem sok van) + STF-re kell dilit farmolni -
#5786 hm elég szép kis különbség:)
-
Plata #5785 Na nézd csináltam két képet,az egyiket ferengi karival csináltam,tuffli hajón a másikat emberrel ds9 boltosnál.
Ferengi
Ember
-
Plata #5784 Ferengi karit nem kell kiváltani mert ingyenes.És alapból jár neki a 20% engedmény.Ha elmész egy boltoshoz meglátod.De legjobban akkor jársz ha sulibán vagy tuffli hajón vásárolsz vele.
Ja a ferengi űr szett ezt adja:Reduces EC prices by 20% at Sector Space vendors
Hogy a ferengi 20%-ot is bele számolja-e nem tudom. -
#5783 Akkor elég csak kiváltanom a ferengi karaktert nem muszáj pont hozzá adni a hajót?
-
Plata #5782 Ferengi kari 20% engedményt kap a boltosoknál.Sulibán és Tuffli hajókon még 25%,ha van ferengi szetted az is ad 20%-ot,hogy hozzáadódik-e nem tom,van ferengim,ferengi marauderrel és ferengi szettel,de még nem néztem meg.Sulibánon és tufflin viszont fix hogy 45%-al olcsóbban vásárol. -
#5781 Nem tudom jobban jártam volna ha a Cellahajóm tulajdonosát Ferengit teszek meg nem lett volna belőle valami hasznom?
Nincs köze ennek a karakternek a kereskedelemhez valamilyen módon?
-
#5780 Édes istenem akik ezeket a közmunkásokat kiküldte a parkolónkba lapáttal hogy kapargassák ki a gazt a betonszegélyek közül azt verném nyakon Miközben a terminálközponttal szembeni kis sétálóparkot meg felveri a gaz. Reggel 7 óta itt kapirgál 4 emberke akikből 2 támasztja a taligát.
-
#5779 -
#5778 Ugyan már :) Legyünk kreativak.
Az NPC egy csak általa látható lénnyel vitatkozik az X dimenzióból, ahonnan elő fognak törni, hogy a borggal és a Jem'hadarral leigázzák az univerzumot.
De lehet hogy csak kemény, és megmondja a véleményét a támpillérnek. (Metafora) A támpillér a vezetőség szerepét tölti be. :) -
Kolln #5777 Megpróbálom elérni a fejlesztői csapat Orvosi részlegének NPC pszichológusát, hogy kezelje. :) -
#5776 Kicsit lelombozó látvány. -
Ennek az NPCnek is agyára ment a súlytalanság
Valaki nem szólna a tervezőknek legalább adjanak neki egy vitapartnert!
Kolln nem tudsz az érdekében szólni egypár tervezőnek:)
-
#5774 másnak is döglik a szerver?
-
GaborST #5773 A deflectort már cseréltem borgra :) -
GaborST #5772 Kérnék egy kis véleményt ez a felállás hogy sebezne (jelzem meglévő felszereléseimből raktam össze) mondjuk STF-en még pofozgatom majd szerintetek?
http://skillplanner.stoacademy.com/?build=vic2_6293 -
Plata #5771 Xp tokenek csak növelik a megszerzett XP-t 20%-al.Asszem. -
#5770 ezek az xp tokenek nem erre valók?
-
Plata #5769 Tíz nap múlva 1 hetes xp weekend lesz.Bár én azt hittem a weekend az hétvégét jelent,de úgy látszik tévedtem.Mert most 14-től 21-ig weekend lesz.
Karit húzni küldizéssel tudsz most,mással nem.Vagy meg kérsz egy tapasztalt 50-es flotta társat és felránt téged. -
#5768 Na elvertem megint 1200 zent ennyi jött össze a minor buliból:)
vetem még 2 karakterslotot így már 7 szerencsétlent kell istápolnom majd illetve becsekkoltam a trill karaktert is csináltam belőle egy fedes taktikait a 7. karit még ki kell találnom Nem szeretem még mindig a klingonokat de lehet az lesz.
Kérdés pontosan mit kell vennem hogy gyorsabban fel tudjam húzni a karaktert mert egy kicsit már uncsi:)
még 5 karakter oké de a 6. már púp a hátamon ha az epizódokat kell csinálni.
remélem találok valami jó ötletet hogy ezzel a 7 karcsival legalább egy hónapban 2500 zent össze tudjak szedni.
-
Plata #5767 Majdnem mindegyik egy kicsit más.Nem játszom minddel,csak doffozom velük,általában néhánnyal játszom aktívan,többivel csak doffozok,vagy ha kedvem támad elő veszem.Mostanában főleg 3 klingonnal meg 3 fedessel voltam aktív.Velük el járogatok stf-re,most épp romulán klingon scivel voltam egy gyors cure eliten.Klingonoknál nincs két egyforma karakterem,mindnek más hajó és skillezés.Fedeseknél van pár olyan tac ami skillezésben egyforma,de hajóik nekik is más,de fed oldalon van 1 fun ferengi akna őrült tac,e NW tac,1 kumari tac,1 defi,1 simi tac.Meg még nem tudom milyen,igazából azért van sok Tac,mert tac karit élvezet felhúzni úgy hogy nem küldizel csak kerrat és sb meg gorn.Ezért lett ilyen sok karim,mert szeretek kiskarizni,de szivem nincs őket kitörölni. -
#5766 négy szint van diplomáciában, mind a négy unlockol egy-egy transwarpot, harmadik szinten megkapod a Diplomatic Immunity/Raiding Party képességet, amivel "ellenséges" szektorokba is be tudsz menni (Fedesek az Omega Leonisba, és a hozzá tartozó nebulákba, KDF Siriusba, és a hozzá tartozó nebulákba), ennek a support küldik miatt van jelentősége.
A Tuffli meg a cellship pedig az alap transwarpokon kívül bármelyik nebulába/expanseba el tud transwarpolni. -
#5765 kis segítség
Bár a fene essen a KDFesekbe, olyan ritkán jeleznek, ha fut náluk valami -.-" -
#5764 persze ott a transwarp lehetőség amit szintén ki kel fejleszteni az assingmentek teljesítéseivel minden szint elérése után megkapod a transwarp jogot az egyes szektorokba.
Azt hiszem a diplomáciai pontokat kell az asiingmenteknél gyűjtögetni hozzá. -
#5763 Az igen :) Én meg csak ténfergek a nagy fene űrben. Bár már kicsit unom a romulánok keveréseit lehet "lemegyek" a kalózokhoz meg a klingonokhoz. A gömbbe majd megyek ha meglesz a maelstromöm. :)
A Gömbből meg a delta kvadránsból (nem nézzem még, csak a transwarpnél látom hogy van ilyen lehetőség) ugyan úgy vissza lehet jönni bármikor mint a többi szektorból?
Egyébként ennyi karakterrel hogy játszol? Mármint a folyamat érdekel :) -
Plata #5762 Simi packot ha jól emlékszem 5-6 nap alatt dobtam össze.STF-ezéssel,de jelenleg a klingonok termelnek sok dilit,naponta kétszer háromszor csinálok velük Marauding küldiket.Hoz jó pár contrabandot és rabot,amikből dilit csinálok,5 contra 2k dilit,10 rab 1k dili,kivéve ha critel a küldi mert akkor sokkal több. -
#5761 24 karakter agya gatya:)
gondolom gerekjáték beszerválod egy két bunlis hajót amikor ilyen primitív Mirror eventel lehet 50 ezer dilit szakítani?:)
Nagyon gondolkodok hogy a begyüjtött zenemet karakter slotra fordítom a kövi event idején ugyis vissza térülne a befektetésem:) főleg hogy megint lesz dupla expert hét ha jól láttam.