46657
-
Plata #5880 Szentséges szalamandra,aion?Én is próbáltam,de az annyira ratyi volt hogy ott is hagytam,a repülés jó volt többi szár.A látványvilága nekem túl koreai volt.De ez az S9 megint egy rohadt nagy szár lesz.Azt hittem s8-nál rosszabb nem lehet,de az S9 pár újdonsága igazán marha nagy baromság.Másoltam át karit tribblire,kár volt,még a tavalyiak is megvannak.S9 után tök fölösleges reput húzni,a repu skilleket úgysem kapjuk meg.A karimnak 4 t5 repuból 20 skillje van.De öszvissz 4-4 skillt használhat,a többi kuka vagyis inactive. -
Kolln #5879 Legalább két óra az az időtartam, mire mindent pontosan átmásol a Holodeck a Tribble-re. Általában azonnal a 90%-a megszokott lenni, de tényleg várni kell 1-2 órát, mire minden teljesen klappol. -
#5878 Mindig lehordják az emberkék a seson átállásokat. Gondolom amikor free lett sokan anyáztak miatta, de aztán lenyugiztak és tárt karokkal fogadták a pénztelen játékosokat :)
Én emlékszem amikor megjelent az első hír hogy lesz ez a játék Baromira megörültem. Elő is regisztráltam ha jól tudom de odáig már nem jutottam el hogy beszálljak a dologba pedig melóztam is lett volna rá lóvém is de épp elrángattak a srácok a melóhelyen Aionozni és ott ragadtam.
-
#5877 A carakter trasfert megtaláltam köszi.
Vicces hogy a normál szerveren megvett rucikat nem hozza át rendesen.
-
#5876 Hát nem nyűgöztek le az új ruhadarabok.
Megint elkövettek jó pár hibát amit hiányolni lehet majd.
Pl ezek az átlátszó pajzskiegészítők ami a vállán van az emberkének meg a bal kézre lehet feltenni valami consol szerűséget ezeknek a színezése kicsit gagyinak látszik illetve ezt a conzolt nem lehet jobb kézre tenni pedig általában ott kapirgál a karakter ja transportot hív.
Remélem ezek csak átmeneti kissebb effektzavarok fleetre még nem jutottam ki csak ezt a videjót láttam.
-
Plata #5875 ESD nagyon szép,de S9 szar lesz. -
Plata #5874 Ha az arc honlapon belépsz az accountodba a games fülnél tudod át másolni. -
#5873 Meglévő karaktert a holodecről triblibe át tudok valahogy másoltatni régebben mintha lehetett volna.
a régi caracter transfer oldal átdob arcba ott meg nem találtam ilyen opciót.
Nem akarok ott is szenvedni hogy 50 es legyen egy karakterem
-
#5872 Hoppá ez lesz helyette nem is fogom sajnálni.
-
#5871 ezek már fent vannak a triblin?
-
#5870 Mi lesz helyette?
Marad az akadémia?
-
Plata #5869 Launcherben katt a devblog linkre. -
#5868 Tudnátok adni egy linket a változásokról? Köszi. -
Plata #5867 Az egész ESD eltűnik. -
#5866 Skacok tényleg el fog tűni a clubb 74 a Fedbázisról az új szezonban?
Triblin fent vannak már az új változtatások érdemes felmenni rá körbeszimatolni?
-
#5865 Köszi megnézem majd. Még az kicsit odébb van. Ez a karim még csak 35ös. Nézegettem a soverignen túli hajókat.. hát. Az avenger jó lenne nekem? Vagy az inkább Tac? A Dreadnought is tetszik.
Apropó, néhány hónapja megy US-UK-ban egy Star Trek hajók modell sorozat. (makett de mindegy :)
Fém, olyasmi mint a Star Warsos most. Nem tudja valamelyikőtök, lesz az idehaza? Kicsit bízom benne hogy az SW után ezt is hozzák. -
gunji #5864 Érdeklődve figyeltem a hétvégi event folyamán a játékosok mozgását, ahogy részecskéket próbáltak gyűjteni. Legtöbbször az egész teljesen kaotikus volt, sokat javított volna az összteljesítményen egy asszimilálás.
Amikor csak 3-5-en voltunk egy térképen, akkor is többen úgy rohangáltak, mint pók a falon, pedig egy kicsit higgadtabb fejjel észrevehető lett volna, hogy legalább olyan 6-8 egymástól független nagyrészt zárt vonalú útvonalon lehetett volna gyűjtögetni, így egymást nem zavarva hamarabb végeztek volna.
Én magam ettől függetlenül nagyszerűnek ítélem a teljesítményem, a 17 (+3 ajándék) összekapart doffnak nagyon örülök, közöttük van több olyan, akit épp megvásárolni szándékoztam.
Azért volt vicces jelenet is, amikor a holoklingon átment az Akadémia kerítésén, őt meg követte a kadétom és az odarendelt biztonsági csapat is. Persze lelőni meg nem tudtam -
Plata #5863 Vagy 40-es. -
Plata #5862 Nem tudom melyik hajó tetszett annyira,de némelyik kis szintű hajó 50-es refit vagy retrofit változatát megveheted. -
#5861 Köszönöm! Kár.. Akkor csak a szép emlékek maradnak :) -
Kolln #5860 Nem a hajók nem fejleszthetők azon az úton, ahogy gondolnád, tehát nem tudod felhasználni vagy átalakítani őket semmilyen módon. -
#5859 A régi hajók jók még valamire? Mert ugye mikor szintet léptem és megkaptam az Explorer Cruisert, megkaptam az ajándék ambassdort is, ami azért gyengébb. Szóval az USS Boston ott figyel a hajóim között.
Lehet ezeket valahogy fejleszteni később? -
#5858 A jobboldali szemüveges ezüsthajó csóak még hasonlít is -
Kolln #5857 Pont őt láttam Én is múltkor! XD -
#5856 wtf xDD -
#5855 csak a kedvedért kikerestem ez se volt rossz télen
szellemirtók Team:)
-
gunji #5854 A klasszikus Bridge Commander féle változat igen, a sci kapitányoknál van. De a tac-oknál létezik négy ilyen BOFF power, amiket az ESD-n lehet a tac boff-oknak tanítani. Ehhez használható a flow capacitor skill.
Én magam még nem használtam, szvsz feleslegesen is foglalja a helyet a boff-oknál más fontosabb dolgok elől (pl. attack patternek). -
gunji #5853 Áhh, mekkora ötlet :D Múltkor meg Futurama szereplőket láttam az Akadémián. -
#5852 Sherk apám:)
-
#5851 köszi akkor kukáztam őket:)
a flovot akkor sci karakter tudja jól ki használni?
-
Plata #5850 Subsystem targeting az sci hajókon van.Tac karinál sosem használtam. -
gunji #5849 Magát a Flow Capacitor konzolt akkor, ha energy siphont és tachion beamet használsz, azaz az ellent energialeszívással próbálod fárasztani, illetve tetryon/polaron alapú fegyvereknél is segíthet kicsinykét.
Ha van Flow Capacitor konzol, akkor kell Starship Flow Capators skillre is tenni.
De ez fordítva nem igaz, a Flow Capacitors skillt lehet más célra is használni: pl taktikai kapitányok esetén subsystem targetting-nél, vagy ha van Plasmonic Leech konzol (energiaszint növelés céljából).
Legalábbis így értelmeztem a dolgokat. :) -
Plata #5848 Ha arra vagy skillezve,de minek lennél arra skillezve? -
#5847 Srácok kérdés mikor kell ezt a conzolt használni
[Console - Science - Flow Capacitor]
Ha flovra vagyok skillezve vagy ha nem?
-
gunji #5846 Számít valamit a doff faja? Vagy a sulibannál az accuracy/perception buffolósra gondoltál? Exchangen suliban conn officert csak olyat látok.
Valószínűleg akkor bevállalok egy Hamletet, nem fogok tökölni hetekig Tíz tized farmolásával. Köszi :) -
Plata #5845 Nem tudom pontosan hány másodperc,de nekem 1 lilával sem szokott gondot okozni.De ha beteszel egy lila conn és egy lila suliban conn-t akkor már tuti jó lesz. -
gunji #5844 Jah, értem, köszi. Bár engem nem zavar, mert be szoktam számítani az indulásba a patchelési időt. :)
Szeretnék kérdezni a hozzáértőktől :)
A jelenlegi szabályok szerint lehetséges-e 1 db tactical team-et 2 lila conn officerrel folyamatosan aktívan tartani? Fórumbeli források szerint igen, de nekem számszakilag nem jön ki: a TT 10 sec buffot ad, a cd-je meg 15 sec, így marad 3-5 sec-ig inaktív. Vagy rosszul gondolkodok? -
Kolln #5843 Igen asszem az a 200k-s változat, azt Fleet Holdings-ból lehet venni. -
Plata #5842 Boffot vehetsz exen,de doff küldizéssel is szerezhetsz eleget.Nem nem kapsz ambassadot osztályú hajót ami jó lenne 50-es szintenm,egy 20-as vagy 30-as cruisert kapsz csak.Az 50-es ambassador csak tavaly februárban járt.Most asszem a flottánál lehet megvenni fleet creditért talán. -
#5841 Lenne két kérdésem amin nevetni fogtok :)
Szükségem lenne főtisztre (aztán többre is) az előző karakteremmel valahogy sikerült beszerezni, de most valahogy elvesztettem a fonalat. Megmondanátok hogy lesz egy új mérnököm? :)
A másik, a temporal ambassadortól nem kapom meg az Ambassador osztályú hajót? Vagy legalább a lehetőségét? Nem látom sehol. Mondjuk csak a földi dokkban néztem. Lehet nem is kell?
Köszönöm!