46695
-
Orbancapitan #42691 SPEC TORP AKIRA -
Orbancapitan #42690 WEAPSLOT AKIRA -
Orbancapitan #42689 FIGHTER -
Plata #42688 Ó mééér ó mééér ó mééér. -
Orbancapitan #42687 AKIRA 2
AKIRA 3 -
Orbancapitan #42686 AKIRA -
Orbancapitan #42685 twitter post -
Orbancapitan #42684 zenes és bundle-s -
Plata #42683 Juhéééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé. XD
Klingont akarok,klingont akarok,klingont akarok.
Guramba vagy karfiol légyszíííí.
Remélem legalább egy legendary zenes.
Mert lehet már lesz legendary promósba is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.03.28. 23:39:17 -
Orbancapitan #42682 MA a tenforwarban 2 legendary-t fognak be mutatni -
Orbancapitan #42681 Ha picardot nem teszik sto cannonál pl icheb halálát akk nem -
Plata #42680 Delta sztoriban már nem mk12 hanem mk13 itemek jönnek küldetésből.
Sőt még speckó doff is.
De alul a lila mk13 armor és fegyver is küldi jutalom.Meg az mk13 torpedó is.
Ui:Miért van a kelvin hajómnak disco hídja? :O
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.03.28. 20:40:09 -
Plata #42679 Most jutott eszembe,ne lepődj meg ha egyik másik küldetésben eltűnik a hajód és valami idegen izébe kerülsz.
Némelyik küldetés olyan hogy a hajódat lecserélik egy idegen verdára.
Én most például engi karival egy tac vadkutya hajóval császkálok.
Még hozzá olyan kusza skillbarral hogy ihaj.
De ezt kaptam a küldi idejére.
Na és milyen csodás felszerelést kaptam hozzá. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.03.28. 20:13:47 -
Plata #42678 Ilyen packból jön promós hajó.
link.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.03.28. 19:22:15 -
Plata #42677 Nem sajnos nem.
R&D event alatt több R&D xp-t kapunk és talán az akadémián lehet szerezni ingyen doffot.
Sajnos a promo R&D az szar ügy.
Venni kell promós R&d dobozokat az event alatt és kinyitni,kb lófing eséllyel esik belőle egy speckó promotional ship.
Nekem 11 év alatt eddig 0 azaz nagyon semennyi darab hajó jött belőle.
Igaz nagyon rég nem is próbáltam,mert egyszer sokat dolgoztam érte hogy legyen sokszáz misim és vettem belőle dobozt,de nem volt benne semmi.Lehet hogy mást nem untat a kereskedés,de nekem az a párheti exen függés meg kereskedés elvette a játék kedvem.
Ha meg tetszett egy promós hajó akkor neki álltam és vért izzadva ki farmoltam az árát,mert tapasztalatból tudom hogy ha megveszem a pomós dobozt vagy Zenből,ami istenkáromlás lenne,vagy Ec-ből,úgysem esik belőle semmi sem.Na jó esik egy rahedli R&D cucc,meg mindenféle gezemice amit el lehet adni és pénzt keresni.
Lock boxból már nyitottam hajót,de azt sem mostanában,hanem régen.Régen gond is volt,hogy sokat farmoltam aztán mindig elvertem a pénzt boxra,mert imádtam ki nyitogatni.de már jó ideje nem kereskedem semmivel,így Ec-m csak endeavorból van meg admiraltyból,azt meg úgyis elverem hülyeségre. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.03.28. 19:11:42 -
#42676 Koszonom. Minden valaszt elolvasok es meghallgatok.
(FF alatt nalam is behal mindig az STO topik, a tobbivel nincs gond, Edge-t hasznalva ezzel sem)
R&D event alatt gondolom a TFO-k es egyeb random kozos mulatsagok teljesiteseert kapott extra rnd dobozokbol eshet az eventes promo akarmi - ha lesz ilyesmi -, mint mondjuk a legtobb mmoban, es nem a tenyleges szakmai skillel kell gyartani majd a dobozokat (lasd mondjuk FO76)? -
Plata #42675 Szerintetek lehetséges hogy a STO sztorija a Picard sorozathoz fog kapcsolódni?
Végül is a terran sztorinak vége,asszem,bár elég rejtélyes a vége.
Még nem néztem meg egy részt sem a sorozatból,mert meg akarom várni és egyben nézni az egész évadot.
De ha jól láttam trailerekből akkor csúnya rossz alakváltók a rosszarcok megint.
Április hattól R&D event lesz,gondolom azért mert jön valami Picard sorozatos promós hajó az R&D pakkokból.
Vagy megint diszkós hajó.
Jó lenne már végre megint valami klassz és szép promós hajó.
Lehet hogy ha értelmes promós hajó jönne akkor megint neki állnék az Ec farmolásnak. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.03.28. 18:30:38 -
Plata #42674 Hogy a rusnya magdi rúgja meg,aszittem má van Sw ToR-ban szeró,de nincs. -
Orbancapitan #42673 már egyszer válaszoltam neked egyszerűbben nem úgy mint plata csak beszart az sg nem tudtam elküldeni. tehát mindegyikre érdemes de a hull ressist érdemes mert a bejövö sebzést csökkenti ha le lővik a pajzsod akk a hajód tovább bírja. a shield capacity csak a pajzs nagyságát nőveli x számmal de hála a spagetti kódnak meg mert nefereknek manapság bármi le tudja lőni a pajzsod a semmiből még akár a sztori küldikben is szóval ezért érdemes passzív heal shieldre/hullra buffot beszerezni trait/traitek-ből, konzolokból, doffokból. -
Plata #42672 Igen,az attak pattern omega.
Az is jó,hasonló mint a polarize hull.
Egyik másik hajón nekem is van.
Zomega
De itt az összes boff skill.
Link.
Az omegát pár legendary trait rendesen megtolja.
Ha a scimitarom kijön álcából és betolja omegát akkor igen morci lesz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.03.28. 17:55:11 -
#42671 Elsore megszivattak, de azota mar megeszem oket reggelire. Ilyenkor atvaltok sima phaserekre a dualbol, majd kb. 8km-re keringek korulottuk. Fire at Willt hasznalom torpedok ellen, illetve ha CD-n van vagy elbambulok, akkor ott Reverse Shield Polarity es a Brace for Impact, attol fuggoen, melyik szabad. Ha nagyon kozel kerulnek es elkap Tractoor Beammel, akkor vmelyik gorog abeces mozgassal szoktam kijonni belole, nem tudom fejbol a nevet, omega talan.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.03.28. 17:40:25 -
Plata #42670 Mivel a romulán sztoriban vagy még jó ha tudod hogy a romulán hajók a sztoriban közelről halálosak,sose menj öt kilóméternél közelebb romulán hajóhoz,mert akkor a köcsög képességeivel elkap és valszeg szétkap.
A süket torpedóit lazán leszedheted fire at will-el.
Jah poén,de ha van a hajódon reverse polarity shield képesség,a sztoris romulán hajók torpedói meghülyülnek tőle. XD
Szerintem sosem javították azt a hibát.Én nagyon sokat marhultam vele régen.
Jönnek a roma hajók és eleresztik a hy plasma torpedóikat,te benyomod a reverse polarity képességet,a hülye plasma torpedók meg vissza pattognak róla és a romulán hajókat támadják.Vagy elszálnak a naplementébe.de legtöbbször megzavarodnak és a romulánokat támadják.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.03.28. 17:34:19 -
Plata #42669 Értem.
Ha van sok pajzsod az nem rossz,csak ha olyat kapsz ki mint a borg aki kapásból lelövi a pajzsod és olyan dot-ot rak rád ami folyton szlopálja,akkor inkább a resist az ami életben tart szerintem.
Viszont érdemes be rakni engi boffnak emergency power to shiedl skillt,na és reverse shield polarity skillt.
Az előző skill híleli a pajzsod,pajzs energiát ad és resistet,az utóbbi a beérkező energia sebzésből híleli a pajzsod.Harmadik engi boff skill ami még jól jön az Auxiliary to structural,kis hílt ad és sok resistet.
Sci boffnak meg túlélés miatt havaslom a polarize hull és Hazard emitter párost,az előző nagy resistet ad és tractor beam innmunityt,a második meg nagy resistet,hílt és leszedi az összes káros szart rólad,mint a borg vackot. -
#42668 Nincs konkretum egyelore, csak erdekel, hogy tuleles szempontjabol a shield nagysaga (es visszatoltesi ideje) vagy a resist a fontosabb/mervado. -
Plata #42667 Szerintem a resistance fontos,egyébként hiába van sok pajzsod ha a pajzs regen meg kicsi.
De mivel akarod növelni?
Konzol vagy endeavor perk?
Úgy emlékszem hogy a konzol resistance értéke nem egyenletesen nől.
Példának mondjuk hogy van 4 darab 20 resistance-t adó konzolod,akkor ha az elsőt felteszed adja a 20-at,de ha még egyet akkor már kevesebbet,úgy rémlik ez minden újabb ugyanolyan konzolnál egyre jobban csökken.
Resistance konzolból a legjobb a flottás.
A flotta dili bányában lehet meg venni.
Az űrben a pajzsod újra indításához jó ha van tactical team skill,ahhoz pedig nem árt egy lila doff,fejből talán armory officer.Abból is az a fajta amelyik a tactical team cd-jét csökkenti.
Ezenkívül sci boffnak nagyon jó ha van hazard emitter,leszedi a borg szarságját például.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.03.28. 17:08:23 -
#42666 Gyors kerdes, melyik a fontosabb a TI tapasztalatok alapjan? A hajo resistance ertekeinek novelese, vagy a Shield capacity novelese? -
#42665 Hat, ott fogyott el a turelmem es az idegrendszerem :) -
Orbancapitan #42664 pedig az már egyszerű -
#42663 A vegen adtam fel, amikor kifele kellene lopakodni az erzekelok kozott, na ott akkor azt mondtam, hogy bmeg, ezt most nem, skip!. :) -
Plata #42662 Esetleg meg hív engem csapatba és véletlenül bemegyek vele egy schimitarral. XD
Na jó csak poén volt,a nagy hajós bug ment vagy két napig és javították.
Plusz nem is fér el a nagy hajó abban a szűk szarban.
Vagy úgy járnánk mint amikor a delta sztoris gyorsulási versenyre carrierrel mentem.
Az is poén volt. -
Orbancapitan #42661 amúgy a vault komoly előkészületet igényel új karival pl cucc a shuttler-re boff skillek válogatása és a wiki-n nézni a végig játszást -
Plata #42660 Ma nagyon jól sikerült az endeavor.
Universal endeavor:Khitomer TFO
Easy endeavor:1 borg tfo.
Med endeavor:gain salvage 1000
Hard endeavor:500k plasma damage zűrben.
Khitomer advanceden kész is lett mind.
Plussz DS9-en valami óriás skorpió ugrál.
A tábla és az ajtó között ugrál.
Oda vissza,vagy kétpercig figyeltem.
-
Orbancapitan #42659 ez igaz amúgy min 3-szor dolgozták át a recruit-al együtt -
Plata #42658 Találjátok ki melyik karimnak bugos még mindig a ruházata?
A süket nauszi kalóznak.
Beléptem vele admirlatyzni,elugrottam ds9-re a bankba,erre piros fehér zöld gatyában van megint.
Ez az alap ruhája.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Még is az egyik rizsa event óta bugos,transzportáláskor magától át öltözik rizsa ruhába.Másik karival meg ha akarom sem tudom be bugolni hogy az eventes ruhát viselje orion karim bárhol is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.03.28. 11:44:34 -
Plata #42657 Naptár szerint R&D weekend jön április 6-tól.
Lehet jön valami. -
Plata #42656 Na kuhl szett.
Tökre ártalmatlan wiki link.
Future proof küldi adja,nagyon jó szett,ha harc közben az életed le csökken meg idéz valami decoy-t,asszem ez a neve,amíg őt lövik te halhatatlan vagy.Plusz a full szet ad egy süket aknát is ami mászkál.Ezenkívül critet is ad mind a két fajtából.
Ha érdekel valakit,a karakteren nem ez az armor látszik,hanem valamelyik repus szett.
Perpillanat gőzöm sincs melyik,mivel recruit event kari így az összes repus szett meg van neki.
Na megnéztem Ds9-en,ez temporal repus szett.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.03.28. 10:12:35 -
Plata #42655 Nem,Plata lenni örült és talált egy kiskaput,csak nem emlékszik rá hogy is volt,de arra emlékszem hogy sok játékost segítettem át. XD
Még más flottákból is jött egy két emberke hogy húzzam át.
A memóriám enyhén lukas,mindig elfelejtek dolgokat amik később eszembe jutnak.
Tudom hogy terveztem felmenni este és húzni deltát,meg valamiről beszélni Fred-el ha fent van,de pechemre még Sw ToR közben szarul kezdtem magam érezni és mindenből nem lett semmi és nem jut eszembe hogy mit is akartam.
Vagy mégis,úgy rémlik azt akartam neki mondani szerezze meg a Nakuhl ground szettet küldiből,mert az egy szuper szett.
Még az én orion cukipofámnak is az van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.03.28. 09:57:10 -
gunji #42654 Kép róla SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
#42652: Szerintem azért, mert többször dolgozták át a romulán szálat. -
Plata #42653 T6 repunál a torpedón például 2% sebzés bónusz lesz,ami nem sok,de a traiteket is upgradeli.Plusz ha t6-ra húzod ingyen Fleet ship module-t és retrain tokent kapsz.
-
Plata #42652 Az egyetlen repu amihez sztorival is haladni kell az a romulán.
New romulus idióta küldetéseit is tolni kell hozzá.
A romulán repu az egyetlen amihez küldetések is kellenek,különben nem kapod meg a jutalmat a repuért.minden repu után automatikusan jár jutalom,sőt a legutolsó két repu már automatikusan befejezi az upgrade küldiket,a régi repuk nem.Azoknál neked kell az upgrade-t be szedni.
Minden t5 repu jutalma egy nagy adag diithium és 750 repus mark meg talán 5 token.na és ha eléred a t5 reput aktiválódik a sponsorhip,ami után a már dupla xp-t kapsz minden projectre.
T6 repu elérésével minden traited és repus cuccod erősebbé válik,upgradelve lesz.
UI:Ha a kép miatt azt kérdeznéd hogy az ördögbe is ugrottam át a küldiket és teljesítettem egyből az utolsó,hát arra épp nem emlékszem,tudom hogy találtam annak idején egy kiskaput,de homályos.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.03.28. 08:16:00