50113
-
Plata #10185 Pedig a következő event és lock box izgalmas lesz,és az eventes hajó is,meg az utána jövő zenes változat,ha meg akarod szerezni össze kellene szedni minimum 10k zent.Valami kobali cruiser jön,és lehet hogy valami új hajó alkatrész lesz rajta.Én már csak azt szeretném tudni hogy engi cruiser lesz-e,vagy valami harciasabb cruiser.Ha engi akkor 8 karival kell megszereznem,ha tac beütésű akkor még a tac karikkal is meg kell szerezni az ingyenest.
-
Mondanám, hogy szívesen fogadnék egy-két tippet tőled, mert nekem is jól jönne egy kis pénzmag, de az igazság az, hogy az elmúlt kb két hónapban kétszer léptem be, akkor is egy fél perc erejéig, hogy megnézzem, hogy egy ismerős online e.
Egyszerűen most nincs semmi, ami a játék felé húzzon, max a hajók, ahhoz meg az említett pénzmag kéne, hogy kulcsot vegyek lobiért / meg tudjam venni exről. -
Raulblanco7 #10183 elhasználtad egy duty officer küldetés elindítására, az egyikben pont 50.000 ec kell, hogy gyárthass egy device-ot. -
Olvasom h mi minden bugot írtok, nekem pl fura h a 60e energy creditből lett 10e... nem igazán értettem h hova tűnhetett, nagyon nem költöttem semmire, pont meg akartam venni a danube űrkompot :D -
jaja
Egyébként van olyan magyar fleet ahol casual fleetezésben még nem jártas játékoskat is szívesen látnak? Csak mert akkor szívesen csatlakzonék :) -
Zero001 #10180 Ti kaptatok spamet "This is a test of the Galactic News Network" szöveggel, baszom idegesítő felugró ablakban, vagy tizet egymás után? -
GaborST #10179 én csak advanced-re megyek most is csak annyi volt szépen végigrohantunk a bogarakon gond nélkül
sőt a boss hp-t is leredukáltuk szinte mullára erre egy csettintésre full hp-ja lett mindezt megcsinálta 3x
nem is volna ezzel gond mert előfordult már rá se neki
de ma letoltam 6 ilyen meccset és abból 5 ilyet fogtam ki ezek után kicsit elment a játéktól kedvem mert én ezt már szinte direkt szopatásnak látom
tudom hogy nem az hanem ökör nagy bug a játékba de akkor is idegesít hogy pont abba a részbe a ahol azt rühes szart adja ami kell a repus cuccok kivételéhez
elittre el se merek menni hisz sci kari -
aru #10178 10 perce elkezdett laggolni ISA ledobott és azót a nem tudok visszamenni, mert mindig valami disconnekt baja van... -
Zero001 #10177 Másfél-két óra múlva javulni fog a helyzet. Bár nekem ma annyira nem vészes a dolog, tegnap volt játszhatatlan így nyolc körül... -
Érdekes, naponta legalább egy elite bughuntot megyek a dobozért, de ilyen még nem volt. Olyan már igen hogy én voltam az egyetlen aki lőni tudott, a többiek valami vizipisztollyal lövöldözték a bogarakat. És persze nem jutottunk tovább a második eresztésnél. De az a spanok miatt volt. -
GaborST #10175 na jó most biztos jó darabig felejtős ez a összetákolt, fostömlő, redves játék mert ami ebbe megy az a játékosok kőkemény szopatása!!
bármennyire is szeretem ezt a játékot most már tényleg elszakadt a cérna a sok lag-bug halmaztól
1% a hp a bosnak utána a következő lövéstől hirtelen 100% ezt eljátszotta 3x én meg utána az Alt+F4-et majd
akkor lesz ez normális játék mikor lecserélik a teljes fejlesztő csapatott és nem óvodásokból álló értelmi szinttel rendelkezőkel fejlesztenek
sajnálom de ezt már kikívánkozott!! -
Plata #10174 A konzolokat is átbuzerálták,a régi konzol képek jobbak vótak. -
Zero001 #10173 Dehogynem, a csudaszép új ikonokat! :P
Ami egyébként amióta játszom, egyszer vagy kétszer már változott, ha jól emlékszem. De egyébként ráfér, nem ártana egységesíteni. Hülyét kapok tőle, hogy az ikonok bő többsége ugyanolyan mindhárom oldalnak, de pl a tactical team nem, abból háromféle van, fed, roma, meg klingon. -
Plata #10172 Sömmit. -
Zemanov #10171 Mind1 holnap kipróbálom.erről a skill tábla átalakításról lehet már valamit tudni? -
Plata #10170 Működik hát,mindig így pakolom át. -
Raulblanco7 #10169 az a része persze, ott olcsón akarsz venni, így nem fog neked drágán venni helyette, hanem kint lesz az ajánlatod 25 dilit adok 1 zenért árfolyamon, másik karinál meg törlöd... ez csak a hülyéket védi, nem vesz neked drágábban zent mint amennyiért a legolcsóbb ki van rakva, és nem adja el olcsóbban a zenedet, mint amennyiért legdrágábban eladhatnád... viszont ha olcsón akarsz venni, vagy drágán eladni, akkor arra van lehetőséged. -
Umahtar #10168 Köszönöm Mindenkinek a segitséget !
-
Zemanov #10167 Most akkor működik amit írt vagy nem?
-
Plata #10166 Első kristályon kaptam két fasza mk12 lila fegyvert,azóta hiába nyomom egymás után a rohadt kristályokat csak szart kapok. -
Plata #10165 Na jah,írtam hogy nem kezdek bele a shesharba,mert nincs rá pénzem,és nem is lesz annyim,így inkább nem is kezdek bele,mert ha belekezdek és mégse lesz meg akkor tudom hogy nagyot csalódok. 
Volt 90 misim félre téve,kariknál nem tom mennyi van,nem sok.általában 2-4 misit tartok náluk,többet nem mert hülyeségre költöm.
És a 90 misiből 400 valamennyi lett,maradt még pénz hogy az új karinak vegyek 5 tractor beam puskát
.Meg egyéb szart.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.01.21. 16:49:26 -
Raulblanco7 #10164 nagyjából ennyi, ezt mindenki tudja, de azt nem, hogy mikor és mit. chaten írt, hogy sosem lesz meg a shesharja, még rengeteg ec hiányzik, aztán megírtam neki mit vegyen minden pénzéből, 3 nap múlva meglett a hiányzó pár száz millió ec is... én is kb megdupláztam a pénzem, még mindig tart az eladós időszak, szóval pontosan nem tudom mennyi jön majd be összesen, de azoknál a főkariknál ahol 500 milliót tartottam játszópénznek már végeztem az eladogatással, 900 - 1000 millió ec között van náluk pénz és több száz milliónyi item maradt meg amit még eladhatnék de inkább megtartom, jó lesz az saját használatra. -
Plata #10163 A klingon flotta is a fedes flottához tartozik. 
Nem,azt mondtam hogy valami idióta meghívott egy macska only flottába,de nem fogadtam el,csak jót röhögtem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.01.21. 16:45:25 -
Zero001 #10162 "Nekem minden karim ugyanabban a flottában van"
Háh! Mondtad, hogy van fedes és klingon karaktered is, meg hogy az egyik fedes macskád egy macska-only flottában van, úgyhogy ezzel nem versz át! Figyelek ám!
:P :D -
vegyél olcsón, adj el drágán :D -
Plata #10160 A winter eventezés annyiból állt hogy naponta 2-3 alkalommal belogoltam minden karival,felvettema doff küldit és kész.Ha siettem és nem álltam le csetelni jó félóra alatt minden karival megcsináltam,ha leálltam csetelni akkor másfél óra.
-
Plata #10159 Nem tudom másnak mi a véleménye a flottáról amiben vagyok,de őszintén szólva leszarom.
Rengeteg dolgot köszönhetek a flottának,nem csak a sok közös szórakozást,hanem rengeteg pénzt és dilit is nagyrészt a flottának köszönhetem.
Nem hiszem hogy másik flottában kaptam volna ennyi segítséget,nem csak skillezés,de pénzszerzés és dilifarmolásal kapcsolatban is.
A store-ban fellelhető hajók nagy része mind megvan,kivéve ami nem tetszik vagy nincs rá szükségem,van egy rakás lobis hajóm,nem is tudom hány van már.Van olyan kari amin 2-3 lobis szett is van,a Sheshart is flottának köszönhetem,mert Raul mutatta meg hogyan keressem meg rá a pénzt.Shesharon is ott figyel a teljes elachi hajó és lobi szett. -
Zero001 #10158 Jó, de te a jelek szerint te főállásban STOzol, szal ne ezt tekintsük már az átlagnak! :P -
Raulblanco7 #10157 bolond biztos a rendszer, nincs ilyen lehetőség.
ha valami idióta olyan hülye, hogy kirakna egy ilyen ajánlatot, hogy eladná az 1000 zenét 1 zen = 25 dilithium áron, akkor a rendszer nem vár addig az eladással amíg olyan alacsony lesz a dili árfolyam, hanem ha drágább ajánlatok vannak kint, akkor a 25 helyett azonnal eladja a legdrágább áron.
fordítva is, hiába postázod most ki, hogy vennél 500 dilithiumért 1 zent, helyette ha olcsóbb, akkor a legolcsóbb áron megveszi neked azonnal az 1 zent. -
Plata #10156 Nekem minden karim ugyanabban a flottában van,nincs inaktív karim,van amivel keveset játszom,de nem inaktív mert 5 naponta tuti mindegyikkel játszom,a winter eventen minden karim elérte az 53-55 szintet doffozással,és rengeteg dilit termeltek,kb 30 kari és olyan 35-50k dilit termeltek egyenként.
Jah,mégse,van olyan accom amin a kari másik flottában van,de annak is megvan a célja.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.01.21. 16:18:38 -
Zero001 #10155 Valószínű, csak én nem vagyok szokva az MMOs klánosdihoz, de nekem egyébként ez nagyon fura.
Pont tegnap beszélgettem erről egy új klánom líderével... Kérdezte, hogy hogy érzem magam a flottában. Én meg mondtam neki, hogy leginkább sehogy, mert amióta csatlakoztam, érdemben nem is játszottam azzal a karakterrel, csak repuzni meg dilit finomítani léptem be vele.
Valahogy fura, ahogy az összejön, hogy egy accounton van egy rakás karakter, egy karakter gyakorlatilag csak egyetlen dologra használható, viszont a flotta a karakterhez kapcsolódik. Tehát ha változatos játékot akarok, akkor váltogatom, melyik karakteremmel játszom.
Ami így végeredményében azt jelenti, hogy az _összes_ karakterem az idő nagy részében inaktív. Miközben flottatag valahol.
Na mindegy, nekem teljesen, és úgy látszik a flottákat sem zavarja, még nem basztak ki sehonnan, pedig van karakterem, amit már két éve nem vettem elő... -
Plata #10154 Nem tudom kinek van olyan doffja ami a sebzését hull heal-é alakítja át,de én egy fura dolgot tapasztaltam vele,borg stf-en sokszor nem működik,minden más zűr akcuóban nagyon pöpecül működik,minden lövésem utánn 200 hull-t tölt vissza.
Sajna a sheshar-on nekem marhára hiányzik a sci boff,sci helyen intel boff van,és borg stf-en sokszor nem műkszik ez a ragyás doff. -
Zero001 #10153 Federation oldalon van némi mozgolódás, a klingon oldal felejtős. Van Teamspeak szerver, én mikor arra jártam, 10-20 ember volt fenn átlagosan. Közös koop meccsek szoktak menni sorban darálva egymás után, meg néha próbaképp, hajótesztelésre 1v1 párbajok. Volt valami tombola is, meg téli nyereményakció, amikben nem vettem részt, de azok flottás belső eventek voltak.
Klingon oldal sem _teljesen_ reménytelen, van magyar flotta, de elég inaktív. Be lehet kéredzkedni a fedesek meccseibe is, csak egy kicsit macerásabb dolog mert máshogy kell a meccset indítani, meg a klingon pléjer nem látja a fedes flotta csetet, ahol ezek a meccsek jellemzően szerveződnek. Szal megoldható, de macerás.
Ha csak ez tart vissza, akkor hajrá. Van magyar közösség. -
Plata #10152 Van persze,sok sok magyar flotta van(guild),de őszintén szólva a magyar flották 90%-át nem tudnám jó szívvel ajánlani,mert vagy zergékből áll vagy vadkutya tejen nevelték őket,vagy szimplán kis vacak flotta,már pedig ebben a játékban jelenleg csak fullos és nagy flottába érdemes belépni.
de ha itt a fórumba felül rá tenyerelsz a flotta feliratra,ott is eljuthatsz egy aktív és nagy flottához.Spec én is a tagja vagyok már majdnem 3 éve.Pontosan valamikor májusban lesz 3 éve.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.01.21. 16:05:24 -
Umahtar #10151 Sziasztok!
Érdeklödnék van e aktiv magyar guild élet a játékban.Idö hiányában nem szivesen fizetnékmost havidijat semmiért ez a játék pedig anno felkeltette az érdeklödésem de valahogy eddig kimaradt az életemböl. -
Plata #10150 Nekem nemjött be az a hajó,próbáltam mentem vele pár stf-et,tank engivel,full bímmel,de nem szerettük egymást. -
Zemanov #10149 Akkor az kimarad.bár klingon engi helyett lehet tacot kellett volna csinálnom abból is.
GaborST:tegnap én is kifogtam egy olyat romulán kis karival aztán kb 10 perc. lövöldözés után hirtelen megadta magát. -
GaborST #10148 hát ezt a Bug Hunt (Advaced) stf pálya egy rakás sz....r komolyan mindig kifogok egy meccset ami bebagol a végén a k...anyját
simán ledaráljuk az összes szart erre a boss bebagol és halhatatlan lesz rohadjon meg a tervezőjével együtt
-
Plata #10147 Hogy felment az antiproton dhc ára.Most gyártottam egy crtdx3 dhc-t és 14 milla a legolcsóbb. -
Plata #10146 A romulán T6 cruiser nagyon mókás játékszer,de a Klingon T6 battle cruiser hanyagolj már kategória.