50116
  • Raulblanco7
    alap képessége úgyis lesz egy boffnak, és kb 10 ec-ért bármelyik képességűt meg lehet venni egy kezdő játékosnak, szóval a sírásrívás értelmetlen. nagyobb szinteken aki pedig nem tud összefarmolni párszáz dilithiumot, arra kár is pazarolni bármit, inkább játsszon egy vasgolyóval... nem beszélve arról hogy exchange kb update után 10 perccel tele lesz mindenféle ilyen boff átképző vacakkal olcsón.
  • Plata
    Nah mindjárt szerver leállás,én meg ma összefarmoltam 33k fc-t,úgy hogy fele creditet adó projectbe pakolásztam.Már nem is kell sok 50k-ig.
  • Raulblanco7
    óóó jajj, egyik játék sem jó ingyen, tartsák fent a szervereket, fizessenek a fejlesztőknek, de jobban fejlesszenek, mert neked nem tetszik ingyenes játékosként a minőség, ezért inkább sírok és kritizálok, ingame bármennyi dilithium összeszedhető, de a gonoszok nem hagyják hogy az egészet fizetős cuccokra költsem, ezért háborgok.

nem fognak utánad sírni.
  • Plata
    És azt se felejtsd el hogy a rendes szerveren kicsit másképp vannak a dolgok,mert ott van működő ex.
    CombatLogReader—Infected Space[13:14]— Dmg(DPS) —W O L F F 10 829 763(16 433) Jeesa 8 974 868(12 244) Shinzon 5 152 437(7 724) Sven 4 661 714(9 069) Kerr 1 380 856(2 894)
    Ahhoz képest hogy nem torpedós kari ez egész jó.
    Max. One-Hit: 108 559 (Elachi Torpedo - High Yield I
    Gondolom majd ezt a szar boff trainelős tokent is lehet exen venni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.01.22. 15:32:58
  • Fabio Capello
    Subject to Change!

As a reminder the Bridge Officer Training system is still under development and is subject to change. We are still testing the system and will be looking for additional feedback from the STO community once released on the Tribble Test Server.

tehát bármikor, bármi változhat, ez nem szentírás.
    Utoljára szerkesztette: Fabio Capello, 2015.01.22. 15:27:07
  • Plata
    Jaaa,akkor gondolom teszt szerveren,de azt ne vegye alapul,mert teszt szerveren sok dolog nem úgy van mint rendesen.
  • gunji
    Igen, az újra gondoltam: Bridge Officer Training
    Ezt néztem a Tribble-n. Ha azóta változott, akkor annak csak örülni tudok.
  • Plata
    Szerintem valamit nagyon benézett,mert a boffok traineléséhez nem kell semmi féle manual,vagy mi a ragya.
  • Fabio Capello
    az abilityk átképzése csak EC-be kerül, ESD-n a boff trainernél meg lehet csinálni.
  • Zero001
    Most, a régi rendszerben. Ő az újról beszél.
  • Plata
    Nem tudom neked miféle manuel vagy manual kellett a boff traineléshez,de én most húztam fel karit,és már 1-es szinten úgy raktam össze a boff skilleket hogy 30-as szintig ne kelljen hozzányúlni.Nekem 75 ec kellett vagy 125? a skillek át tanításához.
  • Plata
    Te valamit piszkosul benéztél,a boffok átképzéséhez nem kell semmi,csak 75 ec asszem.
  • gunji
    Nem az új command-boffokról írtam, hanem azokról, amit a karakter a kezdőszinteken megkap (még 10-es szint alatt). Ezeknél is jól jön, ha át tudom képezni, pl. ET1/HE helyett EptW1/ST1-gyel jóval könnyebb KDF-oldalon az elején. A tribblin néztem múltkor, s
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

mindegyik boff-powerhez kellett manual, s mindegyik manualt lehetett nullás school-szinten gyártani, de kellett hozzá 500 dili. Gyártottam, kipróbáltam, nem tetszett. Lehet, hogy azóta változtattak rajta, nem tudom.

Az SWTOR valóban borzalmas f2p vs pref vs sub összehasonlításban. Prefként próbáltam, nem tetszett, abbahagytam. De a fórumán anno írtam is.
  • Plata
    Van több ilyen is.
    CombatLogReader—Starbase[6:39]— Dmg(DPS) —Jeesa 2 791 181(8 535) Virtue 1 025 342(4 151) EdrenBaton 862 803(3 207) Bluetooth 801 207(4 046) DAFB 08 88 549(665)
  • Raulblanco7
    Igen, biztosan így működik, első sebzéstől - leállításig. Közben eszembe jutott, hogy kisablakban fel sem kerül a listára az aki még nem sebzett, így neki addig nem méri az időt sem.
  • Raulblanco7
    A másik pedig, hogy ugyan trükköznek a nagy számokhoz, de nem így ahogy írtad... ha megnézed a ryan sto féle videókat, akkor ezeket a rekordokat 1 perc alatt letolt ISA-kon csinálják, 1 perc első kockától a tac kocka felrobbantásáig nincs idő skillekre várni. Elnyomnak mindent az elején, aztán folyamatosan azt ami még visszatölt.
  • Zero001
    Eheh, ja, sztem 228 dps-em meg is van most ezzel a földi karakteremmel PUSZTA KÉZZEL. :D
  • Raulblanco7
    Hehe, az a Gauge már tényleg az a szint, hogyha EV suitban a hajótesten állva TR sniperrel lövöd az ellent, akkor is kihozol ennyi sebzést :D
  • Raulblanco7
    Erre ők is gondoltak, a mérés az első bevitt sebzésedtől a mérés leállásáig számolja az időt, így ha lősz egy nagyot, utána 5 percig semmit, akkor lófasz dps-ed lesz szerintem, biztos nem vagyok abban hogy így működik, de nekem kis ablakban mutatja mindig az aktuális dps-t, így látom, hogy hiába nem lövök, amikor pl egyik helyről a másikra átmegyek, akkor elkezd csökkenni, szóval ez biztos nem így működik, ahogy írtad, nekem az a tippem, hogy első bevitt sebzéstől leállításig mér.
    Szóval, platac dúvadként berontott, míg a srác valamiért később kezdett lövöldözni, így nagyobb dps-e ellenére sem érte utol össz sebzésben platacot.
  • Plata
    CombatLogReader—Starbase[8:31]— Dmg(DPS) —Jeesa 4 681 642(10 380) Saakemo 1 167 661(2 847) paulos_K7 1 148 149(2 841) Wladimir 25 393(1 813) Gauge100 21 287(228)
  • Plata
    Én lusta disznó vagyok,minden hajómon automata tüzelés és célbefogás van.Szóval ha valami 10 kilóméterre megközelít,azt a hajóm lövi.
  • Zero001
    Miért fura ez? Akinek nagyobb a DPS, az kevesebbet harcolt. Ha annyit harcolt volna időben, mint te, akkor nagyobb lenne a sebzése is. Vagy épp kisebb a DPS.

Egyébként ebből az is következik, hogy a DPS mérést elég egyszerűen lehet manipulálni azzal, hogy csak és kizárólag akkor eresztesz el lövést, amikor minden sebzés buffot és ellenség debuffot be tudsz nyomni mellé. Gondolom trükköznek is vele rendesen, hogy előállítsák a naaaagy számokat.
  • Plata
    Hát én kb 3 vagy 4 nap alatt húztam fel xp event nélkül.Régebben a karaktereket kerrat sb és gornal húztam.Amitől általában mindenük lila volt,és mire elértem az stf szintet,az akkor még 44-es szint volt,gyűlt nekik össze pár misi ec és 70-90k dili.Bár igaz akkoriban az űr és ground szettet nem lehetett kivenni,ha fullos mk12 szettet akartál akkor ahhoz rengeteg elite stf kellett,mert akkoriban az elite gearhez elite token kellett,ami vagy esett vagy nem.Ha esett mákod volt,ha nem esett mentél következőre,minden stf-en más token esett,egyiken deflector,másikon motor harmadikon pajzs.Az hogy van-e mk12 szetted nem a diliden múlt,hanem a szerencséden.Mert a szettek ingyen voltak,ha esett token,bár mk10-11 szettből meg annyit vehettél ki amennyit akartál.Ha mentél pár stf-et a karidat már 44-es szinten full lila fegyverzettel szerelhetted fel és full borg,maco avagy omega szettel.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.01.22. 13:19:09
  • Plata
    CombatLogReader—Crystalline[4:05]— Dmg(DPS) —Jeesa 2 777 563(11 573) Dremora 2 343 142(13 702) Radd 1 966 353(10 571) Cpt R T Ta 1 824 241(9 121) Quielto 1 575 218(6 848) Demose Ari 1 034 910(5 594) Ethena 897 252(4 486) S'Talon Ma 840 652(3 547) Hardtrail 805 407(4 474) Loris 285 666(1 613)
    Nekem a legtöbb a sebzésem,de kevesebb a dps-em.Fura.
  • Zero001
    Ja, lehet az 50 alatti karaktereknek is pénzt gyűjteni, de akkor meg lassabban lesz meg az ötvenes szint. Nem tudom, ezt a karaktered mióta csinálod, de nekem a szombat délután indított karakterem tegnap este 50-es lett, és hétköznap csak este nyolc és éjjel egy közt játszottam. Persze, volt XP event is, de az kb másfél napot segített csak.
    Mindenesetre ennyi idő alatt nem lehetséges meggazdagodni doff küldikből, mert simán hosszabbak a küldik, mint ahogy elkészül a karakter.

Szal oké, hogy amit írsz meg lehet csinálni, de nem hinném, hogy túl sokan játszanának így.
  • Plata
    Bannolni téged max a moderátorok tudnak.Szerintem legalább is.
  • Plata
    Figy az új boffokhoz minimum 60+10 szint kell ha jól nézem,vagyis egy új 5-6-os játékosnak nem is lehet rá lehetősége,mert az új boffhoz ki kell húzni az új command specet,ami után kapsz lehetőséget képezni command boffot,hogy miért merre mennyiért,tudja a tököm.
    Másik meg kb 50-es szintig tök mindegy milyen boff van a hajódon.
  • Plata
    Ha figyelmesen húzod fel a karid megszedheted magad dilivel és ec-vel is közben.Meg még fleet credittel is.
    Tudom mert most az xp event előtt húztam fel fedes klingon karit,amit ground karinak csináltam.
    Mikor 50-es lett egyből tudtam neki venni fleetes elite páncélt pajzsot.Ha nem költöm el ruhákra fleet creditet akkor tudtam volna venni neki flottás kit modult is,de hát ott volt a ruha árus és nekem a ruhák a gyengéim.
    Sőt még Raul-tól vettem a karinak 5 Tractor beam puskát is,1-et karinak 4-et bofoknak.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.01.22. 12:37:30
  • Raulblanco7
    halvány fingod nincs még arról, hogyan fog működni ténylegesen a boff képzés de már emiatt sírsz. röhej.
    szerencsére nem teljesen hülyék a fejlesztők, tisztában vannak azzal, hogy egy kezdő játékos is akar majd boffokat átképezni, és valószínűleg egy hazard emitter 1 képzése nem lesz olyan költség, mint egy mk 14-es epic beam legyártása.
  • Plata
    Figyelj nekem friss 50-es karimnak már fleetes cuccokat vettem,mert volt dilije és fc-je is,mivel 10-es szintől lehet menni fleet alertre,én mentem is,adott dilit is fc-t is.
    STO SW ToR-hoz képest sokkal játékos barátabb,Sw ToR-ban ingyenes játékosként szart sem tudsz elérni.Még akkor sem ha unlockolsz mindent valami csoda folytán.
  • gunji
    Ne haragudj, de ez az utolsó amire válaszolok.
    Ez a legkevésbé 'pénzéhes' játék valóban. Ellenben mond ezt légyszi' annak a vadi új játékosnak, aki nem tud majd 5-6-os szinten venni manualt a boffjának átképzéséhez százezrekért/milliókért EC-ért exchange-ről, vagy nem lesz 500 dilije ahhoz, hogy legyártsa. Mindezt boff-onként külön-külön. Szenvedni meg nem fog egy használhatatlan boff-powerrel, inkább keres egy másik játékot. Mindezt azért, mert mindenhez kell már dilithium. De valóban nem annyira pénzéhesek, mint pl. a Bioware. Még szerencse.
    Részemről befejeztem, lehet bannolni.
  • Plata
    Nah fleet alerten találkoztam egy igazi retardált álattal.
    CombatLogReader—Starbase[7:57]— Dmg(DPS) —Jeesa 2 902 426(7 823) Katya 1 512 076(4 568) Boomer 671 594(2 460) Souza 217 194(987) Sir Mate 137 638(720)
    Tractor beammel összevissza szét lökdöste az ellenséget,még ennyit nem mászkáltam fleet alerten ellenség után.Gw-vel összefogtam őket,ez a buzi állat meg szétlökdöste őket.Néha 16-18 kilóméterre kilökdöste őket,marha jó volt utánuk szaladgálni.Hiába írtam a buzi fejének hogy hagyja abba,szart rá,egész végig csak tractor beamet nyomta.Nem tudom hány TBR skillje volt,de hogy folyton azt nyomta az fix.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.01.22. 12:22:48
  • Plata
    Ma fleet alerten a petem lepipált sebzésben.Rohadt tetű sheshar pet 78k-s crescent wave-t lőtt,hogy mer ez a köcsög pet le előzni sebzésben.
  • Plata
    Én most basztam el kb 20 misit arra hogy két turretem upgradeljem mk13-ra.És még csak mk13,és az elachi szettet is mk14-re kell,az meg most mk13.Cutting beamet meg hagyom egyenlőre.
    Hajón már mk14 a DBB és 2 DHC,Crescent cannon meg subspace torpedó Mk13.Hátul két turret mk13 a cutting bím meg mk12.
    Most flottás neutroniumra hajtok,utána flottás disruptor konzolokra.
  • Raulblanco7
    a sto a legkevésbé pénzéhes játék ami létezik.
    mindent, de tényleg mindent megvehetsz ingame creditért amire mások rengeteg dollárt költenek
    mindent ami nem eladható, kifarmolhatsz csak ingame játékkal, amire mások rengeteget költenek

a csak és kizárólag pénzért beszerezhető cuccok listája nagyon rövid, és többnyire nem jobb mint egy ingyenes valami, csak máshogy néz ki.
    szóval a sírásod a pénzéhségükre nettó hülyeség.
  • Zero001
    Eheh. Ehehehe. Hogy én MINDIG megszivatom magam. Most lett kész két karakterem is a repukkal, még kb egy vagy kettő végküldetés van, a többit viszont kiváltottam. :P
  • Plata
    Jön dili event,szedhetsz dilit dögivel.Én remélem hogy legalább másfél milla összejön,csak sajna a zen ára az egekbe megy majd.most 158 dili 1 zen,kobali crújzertől meg felmegy vagy 200-ra.
    Ha kiadnák a Drek'Hi Dreadnought-ot én orrba szájba farmolnám a dilit,csak hogy megvehessem.
    Simi packot is majdnem 1 hétig farmoltam,igaz akkor tökre ki is nyúltam a kurva nagy farmtól.
    De megérte.
  • gunji
    Hát... nem tudom. Az öt éves évfordulóra én valami epicebb hajót vártam/várnék, mondjuk frakciónként egy régebbi hajó T6 command-os változatát. A kobali pack hidegen hagyna, főleg 10k zenért. Még ha lenne is ennyim, akkor már inkább tovább gyűjtenék a rizlingre.
    Kezd kicsit émelyegni a gyomrom a pénzéhségüktől, beleértve az új boff-train rendszert is.
  • Plata

Én is ilyet akarok.
    Drek'Hi Dreadnought

Type: Dreadnought Carrier
    Hull: 45000
    Shield Mod: 1.2
    Weapons: 4/3 (down from 4/4)
    Crew: 4000
    Bridge Officers: Tac3/Tac2/Engi4/Any2/Sci1
    Device slots: 3 (down from 4)
    Consoles: Tac4/Engi4/Sci2
    Turn Rate: 5.5
    Inertia rating: 30
    Bonus Power: +10 to shields and weapons (down from +10 to all)
    Hangar Bays: 2
    Abilities: Gre'thor Rift

Gre'thor Rift: just like a gravity well but calls in S'Kul fighters and Tortured Soul's as well. This ability comes from a console.
    Also this ship can use the console from the Kar'Fi Battle Carrier and it can use the Console from the Drek'Hi Dreadnought.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.01.22. 11:26:55
  • Plata
    Csinálnék én képes dps logot is,de nincs kedvem tökölni a paintel,a hajóm nevét le kéne minden képről vágni,mert nem szalonképes.
    De majd keresek egy Bajori-Magyar szótárt,ha van,és át javítom a hajó nevét bajorira,azt meg úgyse érti a kutya sem.Klingon kariknál is ez van,klingon fordítóval csináltam a hajó neveket,mert azoknak a neveik sem túl szalonképesek.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.01.22. 11:13:27