50105
  • Plata
    Készüljetek ingyen store tartalmak jönnek.
    Katt
  • nyirog
    és azt hogyan? :)
  • Plata
    Egyszerűen hívd le.
  • nyirog
    mi az az excahnge balance? adtam dilit zenért, de se zen se dili nem jött vissza.... és a history-ban írja h oda került a dilim....
  • Raulblanco7
    Sajna sok képem elveszett a gépcserékkel, volt egy időszak amikor az egyik flottatársammal csak azért csináltunk 1-1 macska karaktert, hogy a lehető legmagasabb helyekre felmásszunk, de a többsége elveszett, ezeket sikerült megmentenem:

http://kephost.com/image/Fksm

http://kephost.com/image/FksH

http://kephost.com/image/FksI

http://kephost.com/image/Fkse

http://kephost.com/image/Fksr

http://kephost.com/image/Fks4
    Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.01.23. 20:44:19
  • Plata
    Le fogom,de a WoWs is patchelt,úgy hogy amiatt kilőttem STO patch-t,azért érződik WoWs-on hogy alfa,csapattárs belement torpedómba és kinyiffant,és kaptam érte pénzt.
  • Zero001
    Na, csak hogy mutassam, nem kamuzom:

Aha, aztán megnéztem, és tényleg nincs beállítva away team. Akkor mégiscsak hülye vagyok. :P
    Utoljára szerkesztette: Zero001, 2015.01.23. 19:18:02
  • Raulblanco7
    csütörtökön kezdődik az évfordulós event, pre-patch van, szedd le most ha nem akarsz csütörtökön szopni vele.
  • Raulblanco7
    nem az, mi is tudtuk hogy szabálytalan, vállaltuk a következményeket.
    mondjuk én lifetimer vagyok és veszek 1-2 havonta egy kis zent is, szóval én leszek az utolsó akit ilyenek miatt bannolnak :)
  • Plata
    Nah gondoltam kicsit pihizek,ezért kilőttem STO-t,de a launcher visszajött és elkezdett leszedni 3113mb frissítést.
  • Plata
    Drága,nincs is túl sok,kék vagy lila doff tudja,bár talán zöld is nem tudom.
  • Zemanov
    Srácok én is így próbáltam eddig de exen nem találok olyat aki tudja ezt alapból.de majd keresem még.
  • Plata
    Na igen Bo könyvet majd tud craftolni tac kari.
  • Plata
    Kell hozzá egy kék vagy lila tac boff akinek van bo3 képessége.
  • Plata
    Nem tudom,nekem nem volt ilyen gondom.
  • Zero001
    Hát az bizony macerás. Kell egy olyan boff, aki tudja alapból, aztán őt feláldozva a káoszisteneknek megkapja a saját boffod a skillt. Ilyen boffot kaphatsz te is, ha nagy szerencséd van, esetleg meg lehet nézni a boff vendort, hátha nála van ilyen, meg exről szerezhetsz.

De hamarosan teljesen átmókolják a boff kiképzést, azt is megvárhatod. Állítólag minden skillhez lesz könyv, nem szerencsén fog múlni. Hanem pénzen.
  • Zemanov
    Segítsetek már hogy tudnám a boff-ot beam overload 3-ra trainelni?
  • Zero001
    Ja, meg az enhanced battle cloak sem akkora durranás, mint vártam. Ha nem várom össze a CDket, akkor többet vagyok felfedve mint rejtve. Ráadásul rendszeresen kirángatnak cloakból mindenféle genyó sci képességekkel, és olyankor rendszerint azonnal meg is döglök, mert nagyon nem bírja a verda a kiképzést...
  • Zero001
    Nekem őszintén annyira nem jött be a B'rel. Illetve lehet, hogy csapattal jó, de Kerratban csak szoptam egyedül, meg egyéb PvPben is csak dísz voltam, ha én is lőttem ki valakit, az is csak killsteal volt, nélkülem is megoldotta volna az, aki lebontotta a pajzsokat. Egyedül meg nem tudok pajzsot bontani, volt, hogy negyed órát basztattam egy ellenséget folyamatosan tüzelve, az élete meg a pajzsa meg hozzá volt tapadva a 100%, gyakorlatilag karcolni sem tudtam... Bár az egy tank engi volt...

Az epizódküldik meg külön szívás volt emiatt, minden egyes összecsapás idegőrlően sokáig tart.

Na mindezekkel együtt nem bántam meg, és nem utálom, csak most egy kicsit elég lett belőle.
  • Plata
    Voltam advancedet két kört,a végén 5k xp a jutalom közben mennyi jön nem tudom.De ez iszonyúan unalmas egyedül,csinálnom kellett kávét mert majdnem ráaludtam billre.
    Jó lenne ha adnának már ki tényleg egy T6 ench cloakos klingon hajót,nagyon kellene,szeretem ezt a lökött torpedós brelt,de a fleet t5-u is kevés kicsit.
    tegnap mikor harcoltunk,szerintem te is láttad néha gond van a tüzeléssel,hol nagyon jól egyszerre kilő mindent,és még a vadkutya torpedót is egymás után lövi,hol meg 6-8 másodperc szünet.És minden cd-n egyszerre.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.01.23. 15:48:20
  • Zero001
    Tökmindegy. Ez mind a játékban adott lehetőség. Nem külső segédprogram, nem a játékba belepiszkálás, hanem normál játékmenettel előhozható valami.
    Innentől kezdve MINDEN az ő felelősségük, nem a játékosoké.

Kapják be, évek óta képtelenek egy bugfixre? És még nekik áll feljebb, meg fenyegetőznek? Hát komolyan a kurva anyját az ilyennek.
  • Plata
    Két éve volt,tudom,májusban lesz két éves a gépem,és pont akkor ment tönkre a régi.
  • Fabio Capello
    Azért a usereket se kell félteni a különböző exploitok kihasználásától, elég csak a dilithiumesőre gondolni másfél évvel ezelőttről... :D
  • Zero001
    Ez mekkora szarrágó pöcs dolog a fejlesztőktől már?! Tehát van egy bug, ami ÉVEK óta JÓL ismert, és nem ám kijavítanák, áááá, dehogy. Inkább aki kihasználja, azt bannolják.
    Utolsó suttyó paraszt húzás ez.

Eh, jól felhúzott.
  • Plata
    Láttam az új boxos torpedók képét.Kinézetre sztem a thrithium olyan lesz mint tricobalt,vagyis vacak,de másik talán érdekes lesz.Nem tudom mennyibe fognak kerülni,és esnek-e vagy vásárolhatók lesznek,de ki kell próbálnom.Az előző boxos torpedót is kiakartam próbálni,de szerintem az vacak,szét löki a célpontokat.
  • Plata
    Tom,de egyedül uncsi.
  • Fabio Capello
    én folyamatosan fenn dekkoltam a lámpán a régi ESD-n, legjobb hely :D
  • Raulblanco7
    Delta quadráns, argala system patrol küldi, 10-15k xp egy pár perces kör... ott farmol mindenki, aki xp-t akar.
  • Plata
    Kááár,jó móka lehetett volna.Én szeretem a klingon oldalt,mert mókásabbak a hajóik.
    Kár hogy alig játszik valaki,60-as a nauszim,de kéne neki még legalább 10-15 spec szint a jobb dolgokhoz.
    Még 3 szint és jön az hogy a torpedói kiütik a pajzsot.De sosem fog szintet lépni ezzel a tempóval.
  • Raulblanco7
    figyelmeztetés jár érte... mi is úgy jöttünk el, hogy az egyikünk kapott egy levelet egy GM-től, hogy egy jól ismert hibát használ ki, emiatt most figyelmeztetésben részesíti, ami a játékból történő kizáráshoz vezethet, ha tovább folytatja... felolvasta, és 10mp-el később már federációs űrben voltam a hajómmal :D
  • Plata
    Ki kellett volna most is próbálni.
  • Raulblanco7
    Én viszont tényleg voltam fedes karival qunoson.
    2 éve a winter eventhez volt egy bug, a lényege hogy a j gombbal a főablakban ott volt a transwarp gomb a winter eventhez.

bementetek 5-en egy űr stf-re, 4 fed HGF-ből és egy HGF-es a klingon karijával.

a klingon rányomott stf közben hogy transwarp to winter event a kis hírdetésnél a naptár mellett, és felugrott egy ablak mindenkinek, mint amikor csapatban valaki sol-ból le akar menni esd-re vagy sfa-ra, mindenki rányomott hogy accept, és a klingonnal együtt a 4 fedes is azonnal Qunoson találta magát. Játékos a játékost nem tudta bántani, de a teljes npc hadat kiírtottuk Qunoson.

Mondjuk látszott is a különbség a paraszt klingon játékosok és a fedesek között... A klinonok is bejöttek ESD-re, csak a fed oldalon lévő security npc-k ezerszer táposabbak, egy erős klinon 2 lövés nekik, egy gyenge 1 lövés... mi váltottunk sci karira és healeltük a klingonokat, meg felélesztgettük őket, segítettünk nekik harcolni az npc-k meg Quinn admirális ellen, mert jó móka volt.

Ők healelték az npc-ket és jelentgettek fel minket, meg beleálltak direkt a képekbe amiket akartunk csinálni.
    Van abban valami, hogy sokan azért választják a klingon oldalt, mert irl is egy büdös klingon parasztra hasonlít :D
    Persze van kivétel.
  • Zero001
    Elvileg van neki beállítva. Mondjuk vele régen jártam már földön, nem vagyok biztos benne, hogy nem resetelte le a játék, de hát azért valahogy csak eljutottam vele 50-es szintig epizódokkal... És soha, a kezdetektől fogva nincs neki a bejelentkezésnél csapat. Először azt hittem bug, és majd elmúlik, de nem múlt el. Aztán arra gondoltam, hogy alacsony szintű vagyok, és 1-2 boffot nem rak ki, csak ha mind a 4 meglesz. Meglettek, nem kerültek ki. Aztán arra gondoltam, hogy a fedes karaktereknek nem rak ki csapatot (ő volt az első fedes karakterem), aztán most a macskánál látom, hogy ez az elmélet sem volt igaz.
    Úgyhogy érdekes bug, de nagyon következetes. :) Majd akkor hozok róla képet.
  • Plata
    Mert nincs beállítva neki away team?
  • Lokker
    Neki is beállítottad az away team-et?
  • Zero001
    Ja, az más.
    Karakterválasztásnál miért van szerencsétlen sci karakterem tökegyedül? Minden más karakteremnek ott van körülötte a háreme, de a scinek nincs, ő egyedül álldogál...
  • Plata
    Raul,igazából az én klingonom sosem volt ESD-en.
    Ez egy hiba a kari választó képernyőn.Azt mutatja ESD-en vagyok,pedig csak belogolok a játékba.
    Lol,most kaptam.
    [1/23 1:50] [Mission] Accolade complete: Tipsy Top

Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.01.23. 13:51:06
  • Plata
    De az a képem nincs meg amin felmentem a toronyba,nem tudom miért.Pedig neked a csillékről is csináltam képet,az meg nincs meg.
  • Gundark 1 1
    Hát jó. Mondjuk leszámítva hogy a wauwauk-é annyira nem néznek ki szörnyen a hajóik. Mondjuk a cirkálóik egy cement szállító uszálynak látszanak. Ahogy nézem belül is :) Most már érdekel a kobali cucc, elveszem belőle a ship tulajdonságot aztán visszaülök a guardianba. Tényleg a flottás guardian nem lesz?
  • Raulblanco7
    régi bug, mi is voltunk HGF flottával Qunoson, kinyírtunk worfot és jmpokot párszor, meg az összes npc-t, aztán fotózkodtunk a great hallban és a shipyardon, jópofa volt.