50105
-
aru #10339 Másnál is lehalt ez a sz@r? -
Itt a hajócska. Kobali
annyira nem is tűnik csúnyának a képen. Meglátjuk a konzolja mire jó.
-
Igen. Egy/account
-
Zero001 #10336 Na mi a mai ajándék, hol veszem ki, és minden karakterrel ki kell, vagy elég eggyel?
Zen store, promotions, R&D pack?
Utoljára szerkesztette: Zero001, 2015.01.26. 19:37:49 -
Plata #10335 Srácok,mark farmolásra a space jobb,ha groundra akartok menni akkor inkább valami más groundra mint borg. -
Zemanov #10334 Én úgy veszem észre hogy a Borg stf-ek a játékosok gyenge pontjai.próbáltam ma 2x is khitomer groundot egyik se jött össze.cure az általában szintén sikertelen.pedig klingon kis karinak kellene 16db borg processzor.
Amúgy én nem szoktam velük szórakozni ha látom gagyi a csapat simán kilépek aztán amíg pörög a számláló átlogolok másik karira. -
Plata #10333 Hát nem tom,a fedes Jupiter büdös randa,ha ki is adják,nem hiszem hogy kelleni fog.
Drek'Hi az naná hogy azonnal kellene,meg a Warbarge is.Ravager meg a Balaur szintén rohadjá meg randa vagy kategória.
Gondolom köv Winteren úgyis a Rezreth siege destroyer dreadnought lesz a jutalom.
Az idei hajó kobali krújzer.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.01.26. 15:58:56 -
vagy csak kapnak egy bolha nyakörvet meg egy gombolyagot :) A commander boff meg a karakter újraspecializálás mikor lesz? Csak a 10-zel?
Mert látok némi tervezési hiányosságot a főkarakteremben, de nem adnék ki rá zent. Kiváncsi leszek erre a cirkálóra.
Tudom maradi vagyok, de én egy dreadnought változatnak örülnék :) Igen tavaly is kutyáztad az ajándék hajókat, de nekem nagyon bejött az Ambassador. Azzal vitorláztam mikor gyűjtöttem a zent a guardianra. Jó kis csónak az :)
Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2015.01.26. 15:52:13 -
Plata #10331 Első nap ruha vagy shuttle.Vagy egyéb cucc.
Ezért mondtam viccből a Caitian farkára a szalagot.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utána jön valami t2-t3 hajó végül talán t3-t4,vagy esetleg t5.Tavaly már azt is adtak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.01.26. 15:47:06 -
Zero001 #10330 ...vagy csengőt. :P
Ha a szokásos játékbeli szerencsémből indulok ki, akkor a Bellerophon Intrepid változatot kapjuk meg. :P
(Tudom, erősen valószínűtlen, mert az most egész sokat ér a szett miatt.) -
Plata #10329 Ha jól olvastam ma 7 órától lesz ingyenes cucc,szerintetek mi lesz ma?
Szerintem ma Caitian és Ferasan karik kapnak a farkuk végére egy szalagcsokrot.
-
Zero001 #10328 Heh, ja. Hát de mit tudok csinálni, ha senki nem jön groundra? Vagy éppen senki nem online, mint pl ma éjjel 2 és reggel 7 közt... (érdekesen alakult a hétvége, na. :P)
Jó, persze járhatnék űrstfre markot szedni ilyenkor, de azokból most egy picit elég volt, azért indítottam földi karaktert, hogy most ne oda járkáljak...
Egyébként sikerült már több ground stf is public néppel, sőt, advanced is. Csak nem jellemző. Leginkább 10-enként gyűjtöm a markot... :P
Utoljára szerkesztette: Zero001, 2015.01.26. 09:38:20 -
Raulblanco7 #10327 lol, még ha csak normál is, de te tényleg bementél infected groundra pugokkal? :D
groundból csak khitomert megyünk borg stf-ek közül pugokkal, a többihez értelmes játékosok kellenek. -
Ezért próbálom kerülni azt ahol ennyire kell együttműködni random csapattal:) Mert az hogy ha gyenge hajóval jön még valahogy kompenzálható. (jobb esetben)
Omega markot kell szednem, melyik van földiben ami nem túl bonyolult? :) Mert az űr STFeket kis szerencsével (értsd nem breen hordozók a spanjaim) meg tudom csinálni advenceden. -
Zero001 #10325 Kezdem átérezni a kirohanásaitokat a public néppel kapcsolatban.
A hétvégén számtalanszor jártam úgy, hogy én ugyan már az elejétől láttam, hogy gyenge lesz a csapat a normál stf-hez, de azért nem lépek ki, mert egy óra bünti. Aztán nagy nehezen, közel ahhoz a határhoz, hogy megérte volna bevállalni a büntit (30+ perc), eljutunk a fináléig, ahol azt sem tudják, mit kell csinálni, meghalnak, respawnolnak, rájönnek, hogy nem kellett volna mert kívül ragadtak, aztán kilépnek. Vagy mondjuk egyszer bebukjuk a végét, aztán lépnek ki.
Meg azt is imádom, amikor nincsenek még ketten rajtam kívül, akik tudnák, hogy hárman kellünk a konzolok megnyomkodásához (Manuson pl). Aztán csak néznek bután, hogy mit ugrálok, csetet meg nem olvasnak, vagy nem beszélnek angolul...
Eh. STO szépségei. -
Plata #10324 Nem tudod leszedni. -
az legelsőeslő dyson évados küldetésnél, mikor a küldi végén egy idegen hajót irányítunk, akkor ha ott nyomok egy U betüt akkor ki tudom csempészni a hajó felszereléseit az inventorymba szerintetek? Ha igen akkor replayelem :D -
A torpedó csak a singularity harness miatt van fenn. De most nemrégiben volt egy csatánk a borggal, és egy cirkálós srác szórta az aknákat szépen. Mivel csak ketten oltunk használhatóak, szerintem emiatt tudtuk csak megcsinálni. Elkezdem megint nézegetni az aknákat :) A többiek szivárványt lőttek. Ja és csak advenced volt, nem elite. -
Plata #10321 Ha torpedós hajód van akkor tuti,mert a torpedóra ad 25% sebzés bónuszt,és van egy használhatatlan szet képessége. -
Plata #10320 Ki az a dinnye aki ad 6 millát egy lassú szarért?Raptorral jobban jársz.Sokkal.
Én rühelltem a negh war-t,lassú tohonya szar. -
Zemanov #10319 Akkor ezt megdumáltuk,egyébként most is raptorban ül,eredetileg venni akartam neki egy Mirror Negh'var-t addig még nem találok neki valami jó hajót de több mint 6 milla a legolcsóbb is exen,így vettem neki egy Qin raptort. -
Megéri összerakni az Adapted MACO space szettet? Papíron egész jól néz ki. De ha azt mondjátok nem jó nem locsolok bele ennyi energiát. :)
Apropó szettek, nem beszéltünk még a hajtóművel kiegészített breen-ről. Megmondom a tutit nem próbáltam még ki. Jó? -
Plata #10317 Ha engivel raptorba ülsz az még tök elmegy,max a boff skillekben lesz kicsit tac-os.
Viszont a konzolja már nagyon jó,és a traitjei is használhatók.Legyen beam overload és hy torpedó skilled,mert a hajó traitje azokhoz ad plusz képességet.A battle lúzer meg randa,és a traitje szar,accuracy-t meg fordulást ad. -
Plata #10316 Inkább Matha raptor mint Q(rva ronda)ib cruiser.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.01.25. 12:38:50 -
Zemanov #10315 Szerintetek mennyire lenne működőképes ha a klingon engimet beültetném egy Mat'Ha Raptorba? -
Plata #10313 Raul mivel igencsak nézed a meccset és hiába írok rád STO-ban megkérdem itt. 
Véleményed szerint van értelme venni 23-28 misiért talaxiai boffot?
Tudsz-e arról valamit hogy mennyi craft cuccot szerez be harc közben,és milyen minőségűt?
És szerinted ha érdemes vele foglalkozni,akkor egyet érdemes használni vagy kettőt?
A kis engim hajóján 2 intel boff slot van. -
Plata #10311 Hé Raul merre mászkálsz?
Van olyan boff skill nagyobb szinten ami jó torpedókhoz? -
Raulblanco7 #10310 CLR—Infected Space[11:07]— Dmg(DPS) —Raul 16 620 439(24 918) Joe 3 818 765(5 804) Dreco 3 557 635(5 374) Demi 2 999 077(4 558) Kiazen 823 114(1 240)
Engi eclipsem, 25k puggal, végre meglett a 22 spec pont intelen, így cseréltem surgical strike 3-ra és override subsytem 3-ra a skilleket, ez volt a próba kör, a másik 4 együtt sebezte az enyém 2/3-át. -
Plata #10309 Egyébként meg nem kell hajó slot,unlockolod a hajót mikor ingyenes és nem veszed ki ennyi. -
Plata #10308 Nem hajó slotot nem,de egyszerü,van asszem 7 vagy 8 hajóslotod,a régebbi hajókat kitörlöd oszt kész. -
francba hajó tényleg kéne slotot koppintanom azt nem kapunk annó adtak valamikor azt is? -
Plata #10306 Nem ugyanaz volt,sosem,gondolom ruha,10-20-as hajó és végül 40-es hajó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.01.24. 12:21:37 -
Ne reménykedjetek ütős ajándék biztos nem lesz szerintem eddig is szinte minden évben ugyanazokat dobták be persze lehet tévedek:) A nyári ajándék halmokat mindig kihagyom sose vagyok idehaza a téliek meg nagy valószínűséggel meglesznek nekem.
Jól tudom megint lehet majd gyémántot gyűjteni? Mire eljutok jövőre ugyanebbe az időbe tutti elszórom azt amit most bezsákolok. Sose lesz kristályos hajóm:(
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.01.24. 12:07:24 -
Plata #10304 Van sima roma tac boff és crites roma tac boff,az utóbbi jóval drágább. -
Zemanov #10303 Jaja.először fedes klingont vettem 900k-ért az nem volt jó.utánna találtam 1.9 misiért romulánt azzal már tudtam trainelni a boffot.Szerencsém volt hogy találtam ilyen olcsón mert tényleg 5 milla az alap áruk. -
Köszönöm :) -
Plata #10301 Kíváncsi vagyok mit adnak,2 hajó biztos lesz,meg egy ruha. -
Zero001 #10300 Bemész a dili ex ablakra, balra írtad be a számokat, hogy mennyit akarsz. Jobbra van egy withdraw gomb. Klikk. -
Plata #10299 Jó ha tudod,hogy romulán karinak csak romulán boff taníthat,fedes vagy klingon nem,a roma bo3 minimum 5 misi. -
Zemanov #10298 Nah megvan a BO3.vettem egyet a romulán karinak meg egyet a fedes karinak bár ott nem traineltem.majd egyszer.bár azt nem értem mi kerül a vulkáni tac boffon (ami tudja a BO3-at) 35 millába?