50105
  • Plata
    Macska helyett vehetett volna khellid-et,ha olyan esik ami ritka az 100 milla felett van.
  • Just B
    Nagy igazság :) de jelen pillanatban ez a Q-s probléma idegesít :D
  • Zero001
    Vehettél volna belőle négy macskát. :P Vagy gyűjtöttél volna még hozzá 63-at, és veszel belőle egy konzolt.
  • Just B
    Volt 137 lobi, másra nem tudtam költeni, gondoltam haladok 1 nagyot, úgysincs sok időm játszani :) Az eng. karinak meg jó lesz ez a hajócska, igaz most is egy T6-os intel cruiser van a feneke alatt :D
  • Plata
    Lobiból vetted?
    Nekem tavalyról is maradt sok.
  • Just B
    Lobi Storeban lehet venni :)
  • Zero001
    Az a 746 hogyan jött össze? Nem negyvenesével adja?
    Meg egyébként is, 400+5nap*40 az csak 600, hogy van neked 826?
    Utoljára szerkesztette: Zero001, 2015.02.02. 12:59:26
  • Just B
    persze , ma már kiléptem 3szor is
  • Plata
    Próbáltad hogy relogolsz?
  • Just B
    KÉP

Tessék parancsolj
  • Plata
    Az fura,tudnál róla készíteni képet?
  • Just B
    Nincs tele a táska :) belekerült, csak valamiért nem engedi hozzáadni a többihez
  • Plata
    Mert tele a táskád és a 40 bizbasz nem került bele,csak megkaptad.
  • Just B
    Sziasztok... Lenne egy kis problémám :) Napi küldetést megcsinálom, megkapom a 40 Q comm.-ot , de nem tudom hozzáadni a meglévőkhöz. Hiába húzom fel a skálát, és contribute, akkor sem jó. Mi lehet a baj?
  • Zero001
    Ja, és számszerűleg nem ér többet. Egy lila az 9-9-9, tehát összesen 27 színes baszt ér, ha minden tökéletesen működne, akkor scripttel ki lehetne venni egy órában olyan 45-öt, ha jól számolom. Plusz a random sliverek, amik hármat érnek, és 0 pontra is lehet kapni.
  • Zero001
    Az ép elmém megőrzése nekem fontosabb a lila szaroknál. :P :D
    Továbbá HA következetesen lineáris lenne a teljesítmény a jutalommal, még talán erőlködnék is vele, de amikor tökéletes szériára színes szart ad, vagy a bebugzott, első ikonka összeszedése előtt 0 ponttal leállt játékra shardot, akkor kissé megrendül a bele vetett bizalmam.
    És nem, 100% tutira nem fogok egy hónapig gitárhírózni úgy, hogy még oda is figyelek rá. Ki van zárva. Harmadik nap van, és már azt a napi hármat is unom, ami a Qs küldetéshez kell.

Több acc is macerább annál, amennyit én ezzel foglalkozni akarok.
    Az lehet, hogy esemény, meg évente egy van, de nem fogom eköré építeni az életem, csak mert most épp ez van.
  • Plata
    Rosszul csinálod,ha sok pontot érsz el a minijátékban lila omega vackot is kaphatsz.Ami többet ér mint egy órányi fehér farmolás.
    És ha már farmolsz ne egy karival csináld,futtass egyszerre 5-10 accot.
  • Plata
    Professor meyer a 2 fő épület közt van,a tengerpart mellett,és nem messze tőle ott az emlékmű a halott kapitányok emlékműve.
    Professor Meyernél kell csinálni általában a régi particle eventet az akadémián.
  • Zero001
    Tökmindegy, mennyire megy le az ára, venni nem fogok tudni. Összesen, az egész accountomon nincs 2millió EC-m, nemrég szedtem össze account bankba és költöttem rá az egyik karakterre mindet.
    Otthagyni a gépet meg nekem nem fáj... Valamit majd biztos meglátszik a villanyszámlán, de pont leszarom, annyi belefér.
    Ha viszont végigfarmolnám a hónapot, azzal asszem be tudnám hozni magam, még az is lehet, hogy minden karakterrel. Ha elég omega upgrade jön össze...

A script pontos beállítását meg persze, ki kell tapasztalni. Tudok bármit csináltatni vele, valószínű, valami olyan lesz a tuti, hogy "use, 5sec szünet, use, 75sec szünet, use, 15 sec szünet" loopolva. Mer' ugye felvenni a minijátékot, elindítani, megvárni míg lejár, összeszedni az omegát...
  • Zero001
    Mindegy, már túl vagyok rajta, drop, újrafelvétel, nem Sol space, örülés. Azóta már két napi küldit megcsináltam.
    Nem tudom, hogy ki az a Meyer és hol van, én a holodeckek folyosóján két helyen, a híd alatt, meg a szökőkútban próbáltam, úgy, hogy senki nem volt ott rajtam kívül.

De a legelső, csütörtöki napi küldi pl Sol groundra küldött, és Sol space-en adta meg.

Egyébként a bugot leszámítva azt kell mondjam, tetszik ez a küldetés. Már abból a szempontból, hogy bezavarja a játékosokat olyan helyekre, amik egyébként totál töküresek. Sosem láttam még Andorián vagy Vulcanon ennyi embert. Vagyis, izé, sosem mentem még csak úgy önszántamból Vulcanra vagy Andoriára... :P
  • Plata
    Percenként nem jó,1 perc a minigame még pár másodperc míg ideadja meg hasonló.Egyébként fölösleges farmolni,az első napokban még drága de később lemegy az ára a béka segge alá a sok farmer miatt.
  • Plata
    megadja,hidd el,de csak két helyen,Professor Meyer mellett vagy az emlékműnél,nekem mindegyik karimnak megadta.De arra figyelj hogy te érj elsőnek,ha nem első vagy nem adja.
  • Zero001
    Azon gondolkozom, hogy rakok egy scriptet a nostromora, ami percenként megnyomja a "use" gombot, aztán napközben meg éjszakára leparkolok egy omega particle mellett... Akkor is ad cuccot, ha 0 pontot csinálok, néha slivert is, elég az, ha folyamatosan jön. Szerintem napi párszáz színes baszt begyűjtene nekem, még azzal együtt is, hogy nem mindig ugyanazon a területen vannak a részecskék.

Ahogy néztem, elég sokan csinálják ezt, láttam egy rakás álldogáló hajót, embert a particle helyén szobrozni, amikor épp nem is volt ott a cucc.
  • Zero001
    Már amikor. Ne mondd általános érvényű megoldásként, mert nem az. Sehol nem adta meg, űrben, ESDn, akadémián összeszedtem vagy 30 ilyen omega baszt mindenféle minőségben, de a küldetést nem adta meg. Egy kört is mentem a világban, hátha tökmáshol jó véletlen, de nem. Droppolnom kellett a küldetést miatta, és buktam vele egy napot.
  • Gundark 1 1
    Elsőre buzera nélkül sikerült megcsinálni a napit. Hmm. Közben elindítottam a kis tacomat, most lett bátor 5ös szintű. Némi munka még lesz vele :) Ugy csináltam ahogy mondtad Plata, nem egyből átugrottam a tutorialt hanem mindent megcsináltam. Jópofa a történet :)
  • Plata
    Na az első és valszeg utolsó wide DHC-m.
    Mééért ilyen szar.
  • gunji
    50-es szint felett hol lehet megnézni, mennyi xp-m van?
  • Zemanov
    A kardassziai banda mikor fog jönni?
  • Plata
    Sol systemes küldit az akadémián fogadja el.
  • Plata
    Guramba Dust to Dust küldi közben be bugolt,kapott +1 boff skill helyet.És nem múlt el a küldi után sem.Cserélgettem a boffokat de úgysem.Hajót cseréltem és így megjavult.
  • Plata
    Csináld klingonnal,az pozitívan bugos,ha megszakítod particle gyűjtést akkor is megadja.
  • Zemanov
    Tegnap én is így jártam csak én a Sierra állomáson vagy min.elszórakoztam vele legalább 1 órát.aztán eldobtam és újrakezdtem.utánna máshova adta akkor sikerült is megcsinálni.ha ilyen nyögvenyelősen fog menni akkor inkább nem kell a hajó.
  • Plata
    Ma megint sol systemes van,próbáltam de hiába,sol systemben nem adja meg,találtam kis létszámú instát.De egyetlen egyszer sem adta meg,mi a tökömet lehet csinálni hogy megadja?Vagy mit csinálok rosszul hogy nem?
  • Plata
    Ha space sol systemet kapsz,dobd el,az nem csinálható meg.
  • aru
    Ez viszont space és senki nem volt a közelemben, de még a sárga kör közelében sem.
  • Plata
    Nekem groundon minden gond nélkül ment,ott ahol kevesen voltak,ahol sokan ott már neccesebb volt.
  • aru
    Egyedül voltam, senki nem akart gyüjteni körülöttem! Ennyit erről...
  • Plata
    Ha többen csináljátok egyszerre akkor nem is,de ha egyedül vagy igen.
  • aru
    Az ESD most nem leggol de a teljesített minigame-et még mindíg nem veszi észre így a Q napi még mindig nem teljesíthető. Kész röhely! Még szerencse, hogy van egy klingonom amivel jó volt minden nap...
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.01.31. 16:08:08
  • Plata
    Mivel a STO jelenleg vérszar gondoltam kicsit WOT-ozok,hát nem egy leányálom ez sem,a STO-ban elég sok hülye és béna játékos van,de a WOT-ban random csatában a játékosok 90%-a idióta barom,aki azt sem tudja hogy merre van a tank eleje.Ennyi vér hülye barmot én még nem láttam.