50105
-
Plata #11108 Kis karimnak már megvettem a hajóját most a doffokra meg traitre spórolok,szerinted mit vegyek előbb doffot vagy trait-et?
Wing commander traitre pályázok,mert úgy láttam az a carrieres trait.
A2B 3 lila tech doff kell? -
Raulblanco7 #11107 15 volt a cél, nincs több, esik még ameddig van ec-m, ami gyakorlatilag 600 millió, a hajót eladom, meg a 900 lobi gyúlt megint össze és ennyi.
minden más ec-m el lett költve befektetésre, szóval áprilisig szegénység van... pár karinál még van, de ott meg hely is van még, szóval ott folytatjom a felvásárlást, annyi ec van ott hogy el fog fogyni mire megtelt a hely, szóval gyakorlatilag az nincs és úgy lehet venni, hogy ha ez a hajó és a lobis hajó a pénzem csak. ha 60ból legközelebb nem esik, akkor csak ami épp összejön napi ec a főkarikkal, abból nyitogatok így 1-2-ket majd.
szerintem ellőttem egy időre a mázlimat, hétfőn elsőben volt éjjel a 15. most másodikban a 16. -
Plata #11106 Amilyen mázlista vagy tuti jön belőle 4 hajó.
Ha megvan a 20 mi a következő cél? 50? -
Raulblanco7 #11105 16 már, tegnap elnyitogattam a maradék packokat, semmi. felvásároltam az exchangeről befektetni packokat, így a pénzem nagy részét elköltöttem, maradékból vettem még, semmi. 190 pack 0 hajó volt tegnap, ami borzalom. 800 felett voltam lobiból, volt még kb 40 millió ec-m, oké, még 4 pack és 6 kulcs, erre a második packban ott volt a 16. Strike Ship, szóval ma lesz még 60 próbám :D -
Zero001 #11104 Elmentünk Nukarára csinálni az ottani küldetéseket... Lementünk a barlangba, lassan megcsináltuk a dolgokat, mennénk kifelé, harmadik csapattárs lemarad. Kijárat előtt álldogálva hogy elüssük az időt, elkezdtünk átöltözgetni, aztán emote-kkal szórakoztunk, ami kissé elfajult...
Amikor bejött egy csóka űrruhában az instára, azt látta, hogy egy öltönyös macska fekvőtámaszt nyom egy vörös gusztustalanul ronda bányarém fölött...
Megnéztem volna az arcát. :D -
Zero001 #11103 Én is az undinet használom, asszem annak a legmagasabb az energy resistance, elég jó a physical/kinetic (pvpre tr116b ellen nem jó), és ad +30% phisical damage-et, ami nekem nagyon kell.
Úgyhogy az lett a vége, hogy adapted maco pajzs és puska, és undine pajzs és puska. Így megkapom az adrenal akármi képességet ami még +40% physdmg, meg még gyógyít is, plusz az undine szettbónuszból +5% crit.
Egészen elégedett vagyok már ezzel a karakterrel, sikerült összerakni amit akartam. Már csak fel kéne húzni a páncélt meg a pajzsot epicre, meg megszerezni a harmadik melee crit doffot meg a slotot hozzá, és kész is van. -
Plata #11102 Passz. -
gunji #11101 Azt tudja valaki, hogy ha asztali pc-ről próbálnék játszani, akkor miért az xbox-os patchszervert látom?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
5 21 ms 21 ms 22 ms 81.183.1.118
6 39 ms 39 ms 40 ms 193.159.167.13
7 39 ms 38 ms 38 ms 80.150.170.122
8 39 ms 39 ms 40 ms win-bb2-link.telia.net [80.91.247.0]
9 42 ms 45 ms 39 ms ffm-bb2-link.telia.net [80.91.246.30]
10 50 ms 78 ms 52 ms prs-bb2-link.telia.net [80.91.246.183]
11 59 ms 177 ms 57 ms ldn-bb2-link.telia.net [80.91.247.169]
12 181 ms 187 ms 183 ms bost-b1-link.telia.net [80.91.248.193]
13 188 ms 130 ms 127 ms internap-ic-304640-bost-b1.c.telia.net [62.115.38.110]
14 124 ms 126 ms 126 ms border11.te7-1-bbnet1.bsn.pnap.net [63.251.128.41]
15 * 173 ms 131 ms border11.te7-1-bbnet1.bsn.pnap.net [63.251.128.41]
16 187 ms * 178 ms xboxpatchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41]
-
gunji #11100 Akkora lag van kristályon, hogy a Torpedo Spread harminc seces cd-je simán lemegy, míg rájön, hogy torpedót is kilőttem. Nem igaz, hogy a management ennyire balfasz
-
Zemanov #11099 A Counter command a legjobb.de a dyson amit a múltkor mondtál,na az se rossz. -
Akkor lehet azt csinálom hogy az új rendszerben egy romulán tac karit indítok neki. Aztán nézzük mi lesz :) A skill újraosztás is a 10-zel jön?
Apropó, Zero, sikerült megtalálni az ultimate armort? :) Ami mindenhol jó. :) Legtöbbet rajtam most az undine van, és vagy egy voth antriproton split XIV-es vagy egy corrosive plasma puska van nálam a undine csúzlin kívül. De ha olyan akkor szívesen lődözöm a TR-rel is :) -
Zemanov #11097 Sokkal jobban jársz vele.csak húzz neki egy tac karit. -
Raulblanco7 #11096 romulánnak én scimitart használnék még mindig, persze tacot.
de persze azt is meg kell építeni rendesen, nem csak felrakok pár beamet és oneshot minden azonnal.
a legjobb hajók is egy kalap szart érnek béna kapitánnyal, és a leggagyibb hajók is jók bármire jó kapitánnyal és felszereléssel.
Intel hajók a skillek miatt baszott jók, dps-re a surgical strike 3 és az override subystem safeties 3 van, előbbi commander, utóbbi lt commander helyre mehet, és mivel az engi eclipse-nek a dps szempontjából semmit nem érő commander engi helye az intel, ezért a tac skillek mellé ezeket oda szépen berakva tac szintű sebzést tudok produkálni vele az engivel is... emiatt tervezem is kipróbálni tac karival azt a hajót, ha engim tud vele 30k-t, akkor a tac még többet.
van még egy lt sci intel helye is, oda gondolkodom hogy berakok még egy override subsystem 2-őt, mert néha kevés az 1, nagy a cd-je. -
Akkor azt mondod hogy lehet hogy jobb lenne a presi helyett egy simire gyűjteni a roma mérnökömnek? Mondjuk tény hogy amikor advanceden van velünk egy simi akkor nyerni szoktunk. Eléggé meggyőző tud lenni.
Az inteles hajókat nem tanulmányoztam még. Mitől jobbak mint egy sima cirkáló? Gondolom a intel tisztek miatt, de miket tudnak? :) -
Raulblanco7 #11094 az intel hajók kurva jók, sokkal jobb az intel eclipse mint az ody, avenger, assault cruiser.
a scimitar az egész játék egyik legjobb hajója, természetes hogy azzal játszanak, az 5-3as fegyver leosztás és a commander tac boff 5 tac konzollal nem túl gyakori, ráadásul még a boffok is csaló op traitesek romulán oldalon, így ott maradt sokaknál az a hajó, mert az intellel sem jobbak a romulánok, de fed oldalon az intel hajók a legjobbak, és klingonon is.
nem rossz a command cruiser sorozat, de a command skillek szarok, így nem is jó a hajó, hanem csak nem rossz. -
Zemanov #11093 Nekem nem tetszik és sztem nem is nagy szám egyik se.és ezzel nem vagyok egyedül.de mindenki maga tudja.én annak örülnék ha a régi hajókat kiadnák T6-ként.vagy ha T6-ként nem akkor majd T7-ként.
-
Zero001 #11092 Mondjuk én két hete kb minden nap körbeérdeklődöm, hogy akar-e valaki ground elite stfre jönni. Általában nem akar senki.
Pedig eléggé megéri, Nukara-Rhihho-Bug-Undine kört le lehet nyomni kicsit több, mint fél óra alatt, és hoz kb 5000 dilit meg két millió ECt. És elég ritkás, hogy bebukjuk, még pug esetén is. Tegnap mondjuk volt egy bukó széria, három meccset is benyaltunk zsinórban, de ez rohadtul nem általános.
Borg elég szar egyébként jutalom/idő arány szempontjából, a többi stf sokkal gyorsabb is, meg többet ér a jutalom is, amit adnak. Ráadásul ha bukjátok, elég lutri, hogy kienged-e a meccsről a játék bünti nélkül... -
FED tactical - Mobius
FED science - Wells
FED roma eng - D'Kora
Ez a három főkarim, van még három kisebb, de azok csak "dilítiumbányák" -
Plata #11090 Tévedsz,eleinte azthittem én is hogy szarok,de megvan miért,mert fedes ground karival,kobali konzol és kobali űr szettel próbáltam ki,úgy papír,de a klingon hajó kobali konzol és KHG vagy Aegis űrszettel már meglepően durva hajó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.03.10. 12:53:25 -
Apropó :) Milyen hajókat használtok az 50 feletti kariknál? (Tudom Plata már a 10eseknél is valami kurva drága lobis szörnyet :)
Nekem csak a guardian van még "fizetősből".
És még mindig kurvára tetszik valamiért a Dreadnought cirkáló. Lehet a Galaxy-s szép emlékek miatt :) -
nekem hozhatnak be bármit, a mobiusomat le nem cserélném semmiért. -
Ma biztos nem mert estig szívok a melóban :) Nem akar rendesen menni a blue iris kamera szerver :)
De ha te mondod én elhiszem hogy nincs annyi. Tudnál mutatni egy mérnök hajót hogy hogy fejlesszem az enyémet?
Nem flémet akartam, csak annyit hogy az a progi amit még Gunji adott néha ad ilyen értékeket. Persze azt már látom hogy sokk függ a csapattól akikkel vagyok. van amikor bejön van amikor nem. Elite-re nem igazán vagyok alkalmas (még :) de advancedet szoktam tolni. Nem mondom hogy mindig sikerül de mondjuk 10-ből 7. A földi harcot ezért kedvelem jobban kissé mert ott pl a bughunt elitet ha van még egy mérnök rajtam kívül akkor simán végigvisszük. Mostanában leszoktam a borgos földikről, mert nem nagyon volt szerencsém a társaimmal. Senkit nem szokott zavarni az hogy az adaptálódott borgot lövi 1-1 et sebezve. Én meg egyedül cseszhetem a TR puskámat.
Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2015.03.10. 12:47:24 -
Zemanov #11086 Mindketten nagyon jól tudjuk hogy azok a hajók nem az " igaziak".és az se véletlen hogy a játékosok nagy része T5u-val repked a mai napig pl.Simi,Ody. -
Raulblanco7 #11085 t7 hajókat felejtsd el még jó 2 évig minimum. -
Raulblanco7 #11084 ha nem akarod használni őket, én sem venném meg mindhármat, csak a tacot a trait miatt azátn discard. ha használni akarod, akkor egész jó szettbónuszban a 3 konzol. -
Lehet hogy hülye vagyok, de sci karim nincs és nem is akarok, a concorde meg nem tetszik :) A guardiant meg cseszhetem komolyabb harcokban. Arról nem is beszélve hogy kevés karakterrel játszom, mert játszom és nem farmolok :) Így meg vagy két hónap lenne még mire lenne a 3 hajóra a 6000. Annyira nem érdekel, lévén úgyis betesznek valamit amitől elavultak lesznek :) Az ingyenes tájfunban meg már nem hiszek. De ha elindul az új karakteres izé akkor már szedegethetek megint dilit az aktuális új hajóra :D A presidio megvétele azért nem lesz olyan hamar, mert a finomítási korlát kissé akadályoz. Kb 200.000 finomított dilim van, és van még kb 300.000 finomítatlan. Mire azt beolvaszom addigra már az ikóniai hajók lesznek a menők 
-
Raulblanco7 #11082 Ezt nincs kedved ma lemérni? Az én engim sem hoz puggal 25k-t, dps channelesekkel is csak 29-31k, nem láttam még magyartól engivel hasonlót sem, érdekelne, hogy jól mérted-e, és dps channeles beállításokkal tényleg annyi-e.
15k és 30k óriási különbség. 15k-val órákig lőhetsz, max néha kicsit lemegy a hullom de többségében csak a pajzsom lövöd, 30k-val meg 2 sorozatból robbansz.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.03.10. 12:32:01 -
Plata #11081 Jó az a hajó,ha nem kobali szettet teszel rá. 
-
Zemanov #11080 Én nem adnék 1 dilit se azokért a hajókért.de mindenki maga tudja.sztem jobb lenne ha kivárnád a typhoon-t.bár már hallottam olyat is hogy az lesz a jutalom hajó nyári eventen.akkor meg cseszhetjük. -
Plata #11079 Ha csak 1 command hajót veszel akkor ne haragudj meg de SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vagy.emeletes ökör
Külön külön megvenni baromság. -
Szerintem egy Tac-ot fogok kezdeni. Bár a mérnököm kiválóan működik mint fő karakter :) Kiválóan harcol a földön és zűrben sem rossz. Jó nem mondom hogy rekordokat dönt, de egy 25-30k dps megvan.
A most húzott Tac-emnek meg nem tudom milyen kiteket vegyek. A gránát az okés az kell :) Ti miket használtok? (arról nem is beszélve hogy lassan megvan a dilim a presidio-ra. Láttam komoly harcokban, szépen darált. Persze kérdés az hogy a platformja mennyit sebez. Megéri vajon, vagy jobb a concordia osztály flotta támogató platformja?)
Ezek szerint akkor a 10 es szezonban jönnek az ikóniaiak okoskodni? Gondolom új hajókkal. Őket ismerve antiproton buzik lesznek ami nekem csak jó :) Hátha az antiproton is kap valami remek kis szettet, és nem kell bohóckodni az obelisk maggal. -
Zemanov #11077 Ha adnak slotot is akkor csinálok.már csak az a kérdés milyet.klingont a contra miatt?esetleg andoriai tacot?vagy roma engit?majd elválik.A T7 hajók érdekes felvetés remélem jó darabig nem lesz még.a kedvenc hajóim T5u.és még nem végleges a gyűjteményem.bár ha kiadják őket T7-ként akkor jöhet.persze nem teljes áron. -
Plata #11076 Azt tudom,de állítólag első napokban az új fürdőruhák ára is az egekben lesz,és lehet rajta keresni.Bár nem tudom mennyit. -
Raulblanco7 #11075 ne vegyél, event alatt olcsóbb lesz a favor mint event előtt. -
Plata #11074 De nekem kötelező a fürdőruha is.Általában 15-20 misi egy ruha.Most nem tudom mennyi,még nem is néztem. -
Zero001 #11073 Fürdőruha... :P Hogy milyen felesleges dolgokkal is képesek vagytok foglalkozni... Jellemzően egy karakterem egyszer öltözik fel. Életében. :P Ezzel a földi macskával viszonylag sokat barbieztam, már vagy kétszer is átöltözött, követte az egyenruhája a rangját. :) -
Plata #11072 Vagy a víz alatt. 
-
Plata #11071 Hát ezt azt megértek én a csetről,de nem mindent.Az angol tudásomat Diablo 2 és World of Warcraft nevű játékból szereztem.
Ha igaz az idei eventen állítólag érdekes új fürdőruhák lesznek,volt aki azt mondta hogy felvásárol egy rakás flavort mert az új ruha biztos nagy biznisz lösz.Ha lesz egy kis fölös pénzem lehet én is veszek.De jelenleg nincs.Még az új karimnak sem tudtam venni fürdőruhát.
T5 hajót vettem,jem carriert.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.03.10. 11:56:03 -
Zero001 #11070 Nemmondod... Akkor hogy a francba szerzel híreket a játékbeli csetről? :P Nem mondod, hogy _magyar_ pletykákat hozol nekünk? :P :D
Ja, boffok meg hajó az más, az végleges felszerelés(ha nem T1-T4 hajóról beszélünk). Azokat ha lehet, én is beszerzem hamar. -
gunji #11069 De üdítőnek elmegy, csobbanva egyet a vízbe. ;)