50105
  • Zero001
    Na azé' hellóka! Havonta új hajó érkezik. Földön mi az, ami ezzel összehasonlítható?

Vagy ha úgy érted, hogy az elsődleges fókusz az, hogy kihúzzák belőlünk a zent és nem az űrcsata, akkor azzal végülis egyet tudok érteni. :P
  • aru
    Én ezzel nem értek egyet és nem azt látom, hogy az űrcsata lenne a lényeg! Ha ezt gondolná a Cryptic akkor a már évek óta fos Red Alert helyett bekerülne egy normálisabb, sok űrcsatára épülő elem. Mondjuk a Borg állandóan támadna szektorokat és amit aktívan védeni kellene a játékosoknak és visszavenni, ellenkező esetben el tudná foglalni őket...
    Ezzel, hogy minden spec elsődleges lesz szembeköpi magát újra és újra a cryptic! Amúgy meg önmagában a pilot csak mozgékonyságot ad jelenleg semmi mást így nincs is több értéke, mint másodlagos. És ahogyan nézem a bekerülő új skilleket ez nem is fog változni, csak ők újra leköpik magukat!

Az a kibaszás, hogy nincs ingyen retrain!
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.03.18. 14:10:38
  • Zero001
    De komolyan nem értelek. Amikor hajót farmolsz csak és kizárólag a traitért, azt kitörő boldogsággal csinálod, pedig macerásabb és bonyolultabb, meg még sokkal korlátozottabb is (a hajót kell használni). Itt meg csak xp-t kell gyűjteni, ami amúgy is jön, bármit csinálsz. Ráadásul végképp semmi szükség egy karakternek az összes specializációt kiszedni, úgyis csak kettőt használsz.

SŐT, mivel az egyik elsődleges, a másik másodlagos, gyakorlatilag csak másfelet érdemes, az összes többi megy pocsékba. Az új pilot specet csak akkor fogod tudni használni fullosan, ha közben az intelt visszavágod másodlagosra, tehát max tier2-es perkekig.

Értem én, hogy OCD, és nem bíííírod ki, hogy ne legyen minden maxos, de azért lássuk be, ez azért már nagyon nem reális igény.
    Utoljára szerkesztette: Zero001, 2015.03.18. 13:48:02
  • Zero001
    Kibaszás, hogy kapnak új kifarmolható perkeket?

Én ÖRÜLNÉK, ha kibővülne a commando fa is.
  • Plata
    Aha,csak azzal kibaszás aki intelre és pilotra rakta minden pontját.
  • bgabor
    Köszi, tanulmányozom majd, eddig a zárt füleket nem nagyon nyitogattam.
  • bgabor
    Nem tudok rajta meglepődni, ennek a játéknak az Star Trek űrcsata a fő(és egyetlen) erőssége, persze hogy mindenki a Pilot specializációt tolja, ami a hajóját erősíti. Gyorsan rájöttek hogy primarynak kellene lennie ennek is, és ki kéne bővíteni. Nagyon helyes, helyezzenek csak minél több fókuszt az űrcsatákra, az a lényeg.
    Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.03.18. 09:44:16
  • Zero001
    Status fül Skill based stats, vagy valami ilyesmi. A karakterlap infó részében. De egyébként nem sok minden ad arra, ha nincs rá külön tárgyad, ami azt növeli, akkor kereken annyi, mint ami a skilled. Nekem a kitem viszi 100 fölé.
  • bgabor
    Hol látod a TC értékedet?
  • Zero001
    Sebzésedtől is függ, ha valaki nagyobb dpssel lövi a célpontod, akkor nem biztos, hogy kompenzál a threat control.

Én földön, 128-as TC-vel meg papíron 420dpssel MINDIG beaggrózom, akit rúgok.
  • aru
    A tököm kivan most már a Crypticel! Kihúztam az intelt a pilotot és félig a commandot. Erre most elsődlegessé teszik a pilotot is és gondolom akkor a commandoval is ez lesz.
    Ennyi mahinálás után a 60 napos timecard nem éri meg!
  • RoboKutya78
    Igazából hogy most már látom miről is szól a dolog már sajnálom érte az 5 tf kulcsot amit adtam érte:) Azt hittem hogy lesz neki valami rendes mmos rendszere de még reménykedek hisz még nincs egy éves a cucc ha jól tudom és azért dolgoznak rajta még.
    Akkor ezek szerint meg se lessem az i5 ös notbukomon 4 gb memoriával?
    Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.03.17. 23:01:45
  • Plata
    Ebben mi az érdekes vagy a jó?
    Space enginers sosem lesz igazán jó űr mmo,csak egy sci fi minecraft klón.
    És amellett ha jól tudom tök optimalizálatlan szutyok.
    Tápos i7 procival,4 gb-os videókártyával és 16gb rammal is szaggat.
  • RoboKutya78
    De sajnálom hogy sajna kevés a gépem hozzá és csak vegetálok a játékban pedig itt mindent lehet már:) https://youtu.be/LLgGmJaIQLc?list=UUiPdjrLoUsyJh3XS7Aw7rzg
  • gunji
    Mára csak rossz hír jutott
  • bgabor
    Akartam kérdezni, hogy az agró sem működik rendesen ebben a játékban?
    Az engineer karimnak t5u fleet excelsiorja van benyomott attract fire-el, skillfán fullos a threat generation, van két flottás threat generáló sci konzolom, és még fire at willel is szoktam lőni a népeket. Többnyire mégsem engem targetol az AI.

Szóval mi van ezzel az agróval? Vagy ez is csak olyan dolog, mint a biofuncion monitor meg a legénységes dolgok, vannak a játékban, csak éppen nem működnek?
  • gunji
    Ja és 500 zen is jár havonta az előfizusoknak, az is megmarad. Ámbár jelen pillanatban én nem fizetnék semmit nekik, a felmerült PWE/STO-beli kirúgásokkal kapcsolatos pletykák óvatosságra intenek.
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.03.17. 19:02:02
  • gunji
    #11205: Jah, akkor valamelyik szabad gombra :)

#11206: Az jó :) Nekem sajna a kristállyal nagyjából el is megy a szabadidőm, ha már nekiállok repuhoz markot farmolni, akkor sokszor már túl későn tudom csak befejezni :(
    Nem hiszem, hogy egymást tudnánk akadályozni, biztosra veszem, hogy nem ugyanabban a flottában vagyunk :) De az igaz, hogy a könnyebb/olcsóbb/gyorsabb lehetőségeket hamarabb kihasználják.

#11209: Nem, nem veszi el. Megmarad minden, az itteni retrain tokenek is, ámbár azokat csak az a karakter használhatja el, amelyik megkapta (ellentétben a zenes változatúval).
  • Plata
    Asszem nem.De nem tudom.
  • Zero001
    És ha lejár a 60 nap, akkor mi lesz a slotokkal? Elveszi?
  • Plata
    Nagyobb tatyó,több boff hely,több bank,account bank,10 szintenként ingyen retrain.Satubbi.
  • Zero001
    Mit ad egyáltalán az előfizetés?
    Mi az, hogy "kieg", ami 144 dollár? Delta Rising pack, meg Legacy of Romulus pack?
  • Zero001
    Hát, ami azt illeti, azért 50k dili nem a világ. Nagyjából többet termelek naponta, mint amennyit le tudok finomítani, szal nemhogy fogyna a finomítatlan dili, hanem csak gyűlik. Persze megcsinálom ezt az eventet, mert miért ne, de közben nagyon unom.

Fc-t én fleet markból gyűjtök. Aztán lehet, hogy miattam nem tudsz fc-t konvertálni, mert ami lyukat én látok fleetmarkból a flotta projekteknél, azt mindig betömöm. :)
    A fehér doffokat meg sztem nem venni kell, hanem szedegetni ingyen az akadémiáról, sztem. Persze sokkal lassabb, de nem megy rá a gatyád legalább.
  • Plata
    Nekem nincs space,mert a hajóm magától lő ha valami megközelíti a hajót lőtávolra.Így én nem is szoktam lövés gombot nyomni,mert azt a hajó magától csinálja.
  • gunji
    Hát tedd rá a space-re azokat a boff powereket, amiknek harc közben aktívnak kell lennie. Ha tüzelsz, akkor aktiválódnak azok is, pl. a lenti JHDC-nél én min a két A2B-t, az EPtS-t és a két TT-t odatenném, ennyivel is kevesebbet kellene figyelni rájuk. ;)
  • Plata
    Strapás,mert a tech doffok miatt állandóan lehet mit nyomkodni,gyakorlatilag egyből lejön a cd a boff képességről,és a hajó 2 perces cd-s konzolja is 40-45 másodperces csak.
    Sima dhc-s hajóval lövöldözöl néha elnyomsz 1-2 képességet közben nézelődöl,de itt állandóan lenyalja a cd-t a doff és emiatt aztán orrba szájba nyomkodhatod a skilleket.
  • Plata
    Remélem nem gondoltad komolyan hogy 15 dollárért kapsz 60 nap előfizetést,és még hozzá raknak neked egy 144 eurós kieget is.
    Ha kieget akarsz akkor többet kell fizetned mint vacak 15 dolcsi.Mindkét kiegészítő 144 euró.
    És azt nem fogják neked csak úgy poénból oda adni mert veszel 60 napos előfizetést.
    Sw ToR-ban szokott lenni ilyen akció,hogy ha előfizetsz akkor az előző kieget meg kapod.
    Vegyél lifetime-t és akkor kapsz extra cuccokat.
  • gunji
    #11196: Gondolom, mindazt megkapná az ember, amit egy előfizető megkap. De sajnos tőlünk, magyarországi kiszállítási címről nem rendelhető :(

#11197: Strapás? Max azért, mert az aux-ot veszi el állandóan. A plusz nyomkodást nem értem.
  • Plata
    Még is mi a túrót vársz egy 60 napos gamecardtól?
  • RoboKutya78
    ezen felül semmi extra cucc kiegészítő vagy valami?
  • Plata
    Két hónap előfizetést,mi mást adna.
    Hogy hol lehet beváltani?Passz,nézd meg mit ír.
    Sw ToR-ban a honlapon kell a my account alatt redeem code,de itt passz.
  • Plata
    CLR—Infected Space[9:06]— Dmg(DPS) —Alexandro 16 958 582(31 231) Nisa 7 064 039(12 985) Hadrigal 7 004 284(12 923) Dr. Evil 5 194 692(9 602) Volkic9 3 383 467(6 220)
    Nem azé,de az A2B build nagyon strapás,az embernek nincs semmi nyugi,állandóan elfogy a cd és nyomkodni kell ezerrel.
  • RoboKutya78
    Srácok megéri a 60 napos time kártyát legalább egyszer kiváltani?
    http://www.amazon.com/Star-Trek-Online-Timecard-PC/dp/B002X92W8E/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1426594306&sr=8-1&keywords=star+trek+online
    Nem tudok olyan jól angolul mit ad ez a csomag 4300 forintért?
    És ha ráfanyalodok hogy tudom beváltani?

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.03.17. 13:17:42
  • gunji
    Egen, belegondolva kissé unalmas valóban, főleg ha több karakterrel viszi az ember, de akkor még sokáig is tart. De legalább már kézzel fogható közelségbe került az 50k dili. Ami engem most jobban zavar az az, hogy még 200k fc-t kell összekaparnom, hogy tovább tudjak lépni, s ez jelen helyzetben eléggé reménytelennek tűnik (ugyanennyi dilithium, vagy 30-50 milliónyi értékű doff). Legalábbis nem olyan, amit rövid idő alatt meg lehetne csinálni.
  • Plata
    Egész jól bírja a kari adv kristályon.Még nincs semmilye,csak ingyenes solana szett,hisz csak 1 napos.
    CLR—Crystalline[5:47]— Dmg(DPS) —Nisa 2 377 694(7 205) Azineth 1 791 967(6 266) Si'Mon 1 602 426(4 812) Oahkon 1 425 236(4 385) KAN 1 416 951(4 281) S'Mush 1 278 409(3 862) Chevy 1 110 939(3 844) Demanda Bo 812 091(2 570) marcos 539 723(1 793) Heenan 277 643(964)

Bár nagyon fura ez a bímes hajó,lehet hogy bím nagyobb sebzés,de dhc meg turret valahogy élvezetesebb.
    De ez már marad bím,az orion enginek is ilyen hajó van,csak dhc-vel.
  • Plata
    Szerintem bugos az egész,dyson hajóval ha olyankor talál el amikor a dyson pajzs képesség be van nyomva,néha sebzés helyett hílel.
  • Raulblanco7
    néha bugzik, van hogy csak kiírja hogy immune, és semmit nem sebez rajtam sem.
    de hivatalosan már nincs az mint régen, hogy pár kilóméterre be, és oda nem sebez a hullám, hivatalosan most ott is sebez már, aztán lehet hogy bugos.
  • RoboKutya78
    kivételesen a 10 km es sugáron épphogy belül voltam::)
  • Zero001
    Akkor jó gyorsan mehettél, mert amikor elindult a lökéshullám, még biztos, hogy 10km-en belül voltál.
  • Plata
    Ne viccelj már,én most is ezt szoktam csinálni gyöngébb hajóval rárepülök tökre,és semmi bajom.
    Jut eszembe,repus trait-nek mit rakjak majd kis karinak?Így jó?
    Katt
    Ha lesz repuja aceton megy a tatyóba,és megy oda repus konzol.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.03.17. 11:25:30