50098
-
Plata #11261 Lassan több dyson gömb lesz mint amennyi rendszer.
-
Zero001 #11260 Umm, az micsoda? Az is egy dyson? Nem lesz kicsit sok és unalmas már? -
Raulblanco7 #11259 Nincs köze a kettőnek egymáshoz, a Herald sphere is elvileg tegnap került fel tribblire csak, de már vagy egy hónapja fent vannak róla képek is IQ-éknál. -
Zemanov #11258 Az angol szöveg volt ez pedig magyar. -
Zero001 #11257 Őszintén nem tudom, a cluster küldetések bug-e. A doff küldiknek is van színe, ami elvileg a ritkaságukat jelenti, a kék az _ritka_. Ha mindig ott van, akkor az nem ritka, hanem garantált.
A 20 órás frissítés meg perpill pletyka szint. -
Plata #11256 Csak intel boff stationra lehet.Vagy próbáld meg hátha be bugol.
Az én hajóm is bebugolt,valószínűleg,vagy mindenki más hajója gyárilag hibás.
-
gunji #11255 Val'szeg nem tették azt fel a Tribblire, így nem lehetett kibányászni se onnan. -
Szomorú, pont a Surgical Strikes kellene, meg akarom nézni, hogy kisebb lesz e az aggro rajtam, ha azt használom FAW helyett. Ezek szerint az Uni station se használható Intesnek? -
Plata #11253 Mindenképp int station kell,ha sima boff slotba raksz be intelt,a képessége szürke lesz,és nem használhatod,de rakhatsz be neki hagyományos skillt.
Nekem lekvár carrierben 6 intel boff ül,3 DR packos 3 Talaxi. -
Plata #11252 Azt már napokkal ezelőtt belinkelték csetre. -
OL-hez T3 diplomacy kell, vagy DI. Vegyél fel játékban, és adok neked DI-t, hogy át tudj menni (@dondarednose)
Más - Avengerben tudok Surgical Strikest használni, vagy ahhoz mindenképpen Intelligence station kell a hajón? -
Plata #11250 Cseten beszéltek olyat hogy jön új flotta bázis épület is,de az iq fleet honlapján ilyet nem látok. -
Zemanov #11249 Érdekes kérdés.lássuk a tényeket.a játék több sebből vérzik alapvető dolgok nem működnek úgy ahogy kellene:lásd az elmúlt órák napok témáját a cluster küldik ezenfelül laggolás ezerrel meg még 1000 más dolog.ja és a legutóbbi hajó packot sem tudom hová tenni hogy a játékosok lehúzása vagy a kreativitás teljes hiánya. -
Zero001 #11248 Unalmas, ÉS antiStarTrek. De leginkább az tűnik bajnak, hogy az egész STO, minden egyes epizódja az iconiaiakról szólt. Ha őket lenyomjuk, az lezárja a 10 seasont. Plusz a leépítés. Lesz utána egyáltalán irány? -
Raulblanco7 #11247 remélhetőleg ezzel valamilyen más irányba fog haladni majd a későbbiekben a fejlesztés, s10 és az iconiai háború után, mert a jelenlegi mindenkit lemészárolunk irány unalmas. -
Zemanov #11246 Leépítés -
Plata #11245 Engem csak a B'tran cluster küldi érdekelt,a technician doff miatt.
De két napig semmi,így vettem exen. -
gunji #11244 Nekem is most már negyedik napja ül ez a karakterem a B'Trannál (bár már a supportot várom), mióta kivették a clustereket, tényleg lassabban lehet összeszedni a doffokat.
A resettle colonistnak 28 órás a cd-je. Általában hetente négyszer indítom (hétfő/szerda/péntek este, vasárnap délelőtt) a relocate-tal párban, így is elég sok időt elvesz, amíg végiglépkedek az összes karakteren, de legalább sok dilit ad :)
Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.03.19. 11:06:20 -
Zero001 #11243 Jó, tegyük hozzá, nem minden nap járom körbe azért a világot. Meg Omega Leonisba még be sem engednek, ott is van három cluster. És nem csak a chain küldi ritkasága okozza a lassúságot, hanem a resettle colonists is. -
Érdekes, nekem megvan az összes, kb egy hét alatt végig tudtam csinálni. Azóta csak abban kell reménykedni, hogy bedobja a support küldit :D -
Zero001 #11241 Nem upgradeltetek véletlen undine vagy nukara shattering harmonics páncélt? Érdekelne, hogy a physical damage bónusz is nő a szinttel, vagy az nem? -
Zero001 #11240 Ma körbejártam hat clustert, háromban volt csak chain küldi. És a "reestablish contact" semmire nem jó, nem kontaktol a kolóniával. Vagy lehet, hogy kontaktol, a frissítésnél, azt már nem vártam meg, főleg ha 20 óra... :P -
gunji #11239 Nekem a lánc negyedik eleme (Fortify Additional Colonies) nem jelent meg, s rákerestem megint. Fórumban azt írják, hogy a kezdetektől fogva egy bug miatt négy óra helyett 20 óránként frissül itt a clusterekben az elérhető küldetések listája. Ráadásul most, hogy nincs külön két B'Tran cluster, még jobban csökkent ez az esély. Az öt fejlesztő kirúgása után a javításra meg nyilván még annyi sem.
Anno más karakterrel én csak a B'Trant csináltam végig, a többi clusterhez már nem volt türelmem. -
Zero001 #11238 Heh, másfél nap is valami? Nekem lassan második HÓNAPOMBA kerül már végigcsinálni a chaineket. Rinyáltam is már miatta, hogy vagy egyáltalán nincs chain küldi, vagy "reestablish contact with colony" van, aminek lehet, hogy nincs is köze a lánchoz, de a címével arra enged következtetni, hogy elveszett a kapcsolat velük, küldeni kell nekik egy szondát. De azt meg nem tudom, hogy miután ez lejár, visszajön-e a lánc küldi... -
Zero001 #11237 Komolyan nem fogom fel, miért nem olvasod el a leírást, ahelyett, hogy rinyálsz feleslegesen olyasmin, amit nem értesz. Vagy ha nem tudod elolvasni, akkor meg HIDD EL nekem, ne tiltakozz úgy, hogy fingod nincs róla...
Van x darab spec fa. Egyet választhatsz primarynak (kis római egyeske), amivel az egész fát használhatod. Egyet választhatsz secondarynak (kis római ketteske), amivel a fát a T2 képességekig bezárólag használhatod.
Ennyi.
Eddig sem használhattál egyszerre két primaryt, ezután sem fogsz, de választhatsz most már az intel és a command mellett pilotot is primarynak. Ha intelt hagyod primaryn, pilotot secondaryn, akkor ez az egész változás téged NEM ÉRINT.
Azt az előbb hibásan írtam, hogy eddig is betehetted az intelt secondarynak, ez még nem igaz, ez fog most változni. A peccs után majd beteheted.
-
Plata #11236 Akkor azt mond meg nekem miért nem találok B'Tran cluster assigment chain küldit. 
Ott rohadok már másfél napja és semmi. -
Raulblanco7 #11235 oké, akkor te is hisztizz a félinfók alapján. -
Raulblanco7 #11234 nem kibaszás, továbbra is használhatod másodlagosként intel mögött, de akkor csak az eddigi skilleket fogja adni, az új részeit csak akkor kapod meg, ha elsődlegesre van állítva, szóval nincs kibaszás, csak félinfók miatti hiszti max. -
Plata #11233 Az új repuval biztos jön új spec ág is.
Az új repu az iconiai lesz.
És ha lehet hinni a pletykáknak,talán új épülettel bővül a flotta bázis. -
aru #11232 Telejesen másról beszélsz... Milliós sxp-ről van szó amit nem fogsz tudni kihasználni, illetve ha egyből ezt a rendszert vezetik be akkor másképpen osztják el sokan. Ez a lényeg! -
bgabor #11231 A Piloton kívül eddig egy darab pontot nem tettem egyikre se. :D Nem láttam értelmét. -
Zero001 #11230 Eddig is berakhattad az intelt és a command-ot másodlagosnak, úgyhogy nem értem, mi a probléma. Az elsődleges perkeket T4ig kapod meg, a másodlagosokat T2-ig. Csak akkor ment bármi is pocsékba, ha ezentúl a pilot-ot AKAROD elsődlegesként használni, és dobod az intel magasabb szintű perkjeit, de az meg a te döntésed, és elég röhej akkor a kifogás, hogy "túl jó a pilot spec".
Utoljára szerkesztette: Zero001, 2015.03.18. 15:31:29 -
aru #11229 A havonta új hajó, és a végig grindelsz valamit majd nem tudod használni azért teljesen más! Eddig használtam együtt a pilot és intel/command specet, ezentúl egyet választhatsz majd, mert mind elsődleges lesz. Igaz, megérte kihúzni fölöslegesen? Az az sxp amit ráraktam a pilotra mehetett volna a commandora és már kész is lenne és jobban jönnék ki a dologból!
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.03.18. 15:07:38 -
Zero001 #11228 Na azé' hellóka! Havonta új hajó érkezik. Földön mi az, ami ezzel összehasonlítható?
Vagy ha úgy érted, hogy az elsődleges fókusz az, hogy kihúzzák belőlünk a zent és nem az űrcsata, akkor azzal végülis egyet tudok érteni. :P -
aru #11227 Én ezzel nem értek egyet és nem azt látom, hogy az űrcsata lenne a lényeg! Ha ezt gondolná a Cryptic akkor a már évek óta fos Red Alert helyett bekerülne egy normálisabb, sok űrcsatára épülő elem. Mondjuk a Borg állandóan támadna szektorokat és amit aktívan védeni kellene a játékosoknak és visszavenni, ellenkező esetben el tudná foglalni őket...
Ezzel, hogy minden spec elsődleges lesz szembeköpi magát újra és újra a cryptic! Amúgy meg önmagában a pilot csak mozgékonyságot ad jelenleg semmi mást így nincs is több értéke, mint másodlagos. És ahogyan nézem a bekerülő új skilleket ez nem is fog változni, csak ők újra leköpik magukat!
Az a kibaszás, hogy nincs ingyen retrain!
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.03.18. 14:10:38 -
Zero001 #11226 De komolyan nem értelek. Amikor hajót farmolsz csak és kizárólag a traitért, azt kitörő boldogsággal csinálod, pedig macerásabb és bonyolultabb, meg még sokkal korlátozottabb is (a hajót kell használni). Itt meg csak xp-t kell gyűjteni, ami amúgy is jön, bármit csinálsz. Ráadásul végképp semmi szükség egy karakternek az összes specializációt kiszedni, úgyis csak kettőt használsz.
SŐT, mivel az egyik elsődleges, a másik másodlagos, gyakorlatilag csak másfelet érdemes, az összes többi megy pocsékba. Az új pilot specet csak akkor fogod tudni használni fullosan, ha közben az intelt visszavágod másodlagosra, tehát max tier2-es perkekig.
Értem én, hogy OCD, és nem bíííírod ki, hogy ne legyen minden maxos, de azért lássuk be, ez azért már nagyon nem reális igény.
Utoljára szerkesztette: Zero001, 2015.03.18. 13:48:02 -
Zero001 #11225 Kibaszás, hogy kapnak új kifarmolható perkeket?
Én ÖRÜLNÉK, ha kibővülne a commando fa is. -
Plata #11224 Aha,csak azzal kibaszás aki intelre és pilotra rakta minden pontját. -
bgabor #11223 Köszi, tanulmányozom majd, eddig a zárt füleket nem nagyon nyitogattam. -
bgabor #11222 Nem tudok rajta meglepődni, ennek a játéknak az Star Trek űrcsata a fő(és egyetlen) erőssége, persze hogy mindenki a Pilot specializációt tolja, ami a hajóját erősíti. Gyorsan rájöttek hogy primarynak kellene lennie ennek is, és ki kéne bővíteni. Nagyon helyes, helyezzenek csak minél több fókuszt az űrcsatákra, az a lényeg.
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.03.18. 09:44:16