50105
-
Plata #11588 Megvan a világ legszebb hajója,a Fleet T6 Galaxy.
-
Zemanov #11587 Miért van az hogy valami mindig hibádzik STO-ban?
Amúgy kíváncsi leszek hogy a kitűzött bonus xp célokból mennyit sikerül kioldani a játékosoknak. -
Plata #11586 Eddig ment a kari húzás,a Treasure Trading stations küldin felakadtam,bugos,nem lehet leadni,de mindenki másnak is bugos,aki a hun cseten fentvan.
Nekem sajnos 7 ezer zenbe volt a boundle.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.03. 12:20:27 -
Raulblanco7 #11585 lottózni, mert tudja hogy 2 hajó áráért árulnak mindig 3-as packot? ez annyira egyszerű mint az 1 x 1. -
Zero001 #11584 Na most már nekem is. Valami gebasz volt fél órán át.. -
Plata #11583 Megy.Semmi gond. -
Zero001 #11582 A netem baszódik, vagy a szerver nem megy?
Vagy mindkettő?
Utoljára szerkesztette: Zero001, 2015.04.03. 11:05:18 -
gunji #11581 Érdekel, milyen volt az eredeti játék. Sok mindenre nem emlékeztem, pl. az ESD-re így, de a tutorialra igen, jó volt még egyszer végig menni rajta. Akkor még tanácstalanul kóvályogtam a bolygó felszínén, most már tizensok karakter után jobban ismerem a játékot, s más is a hangulat. Egy kis nosztalgia, na. ;)
Amúgy pont ma van három éve, hogy regisztráltam :)
Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.04.02. 22:27:46 -
Plata #11580 Mi a búbánatos francnak?
-
gunji #11579 Elindult a Redshirt! \o/ Bár karaktert még mindig nem tudok átmásolni, legfeljebb kezdek egy újat \o/ -
Plata #11578 Hát én már mentem is egy kört Galaxy-val,ki kéne húzni traitjét. -
gunji #11577 #11576: Akkor lehet, hogy nem is jó, mert először nálam is ~240 megát szedett le, de hiba miatt nem is indult el. :(
A szerver nem enged be, lehet, hogy bezárt a bazár. Kár lenne... :/
#11555: Lottózni nem szoktál? :P Valóban 6000 zen lett a három hajó, de ezen a hétvégén 5000-ért adják (hasonlóan egy hajó most 2000, jövő héttől 3000), plusz a servicesre is van leértékelés.
Sok sikert a szerencséseknek az új hajókhoz. Ebből megint kimaradok :( -
Plata #11576 Nem,letöltöttem a frissítést,de nem volt alkalmam felmenni.
Husvéti takarítás meg a család közbe szólt.
Most is mobil netről írok,jó ha este hétre haza èrek.
Bár lehet akkor sem tudok majd csak este kilenc körül felmenni,ha lesz egyáltalán szerver. -
gunji #11575 Gondolom azért, mert most akartak először belépni oda, s eddig nem volt semmi letöltve nekik :)
De be tudtál lépni? -
Plata #11574 Nem tudom mi a pöcsömet kellett nekik tölteni,nekem 50mb frissítés kellett redshirtre és gyorsan megvolt. -
gunji #11573 Áááh :/ Csak Tribbli volt a listában, igaz, a Holodeck is kivágott idő előtt.
A fórumon is attól félnek, hogy ennyi volt a Rebirth. Nekem legalább letöltődött (bár elindítani nem tudtam már) van olyan, aki 12 órája tölti, de csak 45%-ig jutott :/ -
Plata #11572 Amíg nincs holodeck addig teszt szeró sincs.
Pedig elvileg ott lehetne,van egy fül amin választható hova másolod,redshirt vagy tribbli.
Redshirten elméletileg még megvan az első klingon karim is. -
gunji #11571 Oh, szuper. Ha a Holodecken leállás van, akkor a tesztszerverek sem elérhetők :(
Amúgy hogy/hol lehet a Redshirtre karaktert másolni? Ezen a linken csak a Tribble érhető el célszerverként (most az se, csak három óra előtt). -
gunji #11570 Most azt hiszem 9,5 körül járt. Sebaj, ha nem lesz Holodeck, legfeljebb retrózok egyet a Redshirt-ön, úgy se láttam a régi játékot. Estére csak lejön az a 10G :D
Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.04.02. 13:02:47 -
Plata #11569 Ship modul nem vészes,én is most vettem fleet tempestet.És azt hiszem 9 misi volt.
Kilenc misi egy fleet hajóért még elviselhető.Csak az nem hogy a fleet hajó bugos. -
gunji #11568 Hát pedig jó lenne belépni, legalább dilit farmolni, hogy nyárra meglegyen a három hajó. Meg ugye jönnek a flottás változatok is. A ship module ára is elszállt
Hátha a két játék közül, amiben benn vagyok, legalább az egyik használható lesz.
A legkétségbeejtőbb avagy legviccesebb viszont az (nézőpont kérdése, hogy melyik), hogy ezeknél már az áprilisi tréfa is bugos, lásd a Redshirt esetét.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.04.02. 11:48:03 -
Plata #11567 Cimbora a szerver szerintem félóráig sem fog élni,és leáll,dc meg lag,lag meg dc.
beszabadul a szerverre vagy 20-30 ezer új kari és mind nyomni fogja a tutorialt,meg egyéb szart,szerver 5 percenként be fog halni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.02. 11:45:57 -
Zemanov #11566 Nem is tudom érdemes lesz-e leállás után bejelentkezni.jön a hétvége meg ünnepek szerintem napokig lagolni fog a játék. -
Plata #11565 Sajnos Galaxy-n nem lehet dhc,és nekem most az van.
De lehet hogy negwart is kipróbálom.
Habár nem biztos,amilyen szar lesz a szerver az event miatt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.02. 10:08:45 -
Raulblanco7 #11564 kíváncsi vagyok arra a konzolra, azzal együtt még akár jó is lehet, ha nem valami nevetséges kis semmit növel. -
Plata #11563 Megjöttek a statok,és szerintem ez fasza lesz.
Katt.
Dalaxy és a Didi szettje menni fog a régi szetthez.
Az új konzol passzívan növeli az összes energia szintet. -
Zemanov #11562 Meg akkor már jöhetne T6 Defi is és szerintem mindenki boldog lenne. -
Plata #11561 Biztos jön új Sovi is,mert sokan szeretik.
Én majd a T6 veterán hajókra leszek kíváncsi. -
Raulblanco7 #11560 fingom nincs, hogy várható-e, csak remélem, hogy lesz. -
gunji #11559 Ha T6 Sovie is várható lassan, akkor még érdemes kiszedni a T5-ös flottás változatot? Vagy bírjam ki a Refittel upgrade nélkül? ;) -
Raulblanco7 #11558 persze hogy sok hajót adnak ki, aki nem vette volna észre, szintet lépnek, t6 hajók, kellenek az újak és újak, mert alig van t6 még. -
Zemanov #11557 Nekem a boff elosztása se tetszett. -
Plata #11556 Gondolom hogy jó.
Kétszer használtan neghwart,de mindkétszer majd bele őszültem hogy használnom kellett azt a hulladék szart.Ugye a klingon engi hajókat is bop-al vagy raptorral húztam,és azok utána neghwar isten csapása,lassú tetű szar. -
Plata #11555 Én vettem 193-ért zent tegnap,mikor linkelték a hajókat.Most van 8k zenem,a hajó pack biztos 6k zen lesz,mert 1 hajó 3k.
És 3 hajó egyenként összevissza 9k lenne,de bundliban adva szerintem 6k lesz.Esetleg a hozzá adott skin miatt lesz több.
Hülyék mindig is voltak és lesznek. -
Zemanov #11554 A neghwar tényleg nagyon szar.volt szerencsém hozzá.tehát ez -
gunji #11553 Huh, engem nagyon érdekel ez a három új hajó, meg is lenne mindegyiknek a helye. Csak hát ez a 200-as zen... :/ Remélem nem 10k-ért adják :(
A Galaxy-szetet múltkor megváltoztatták, úgymond 'csináltak' benne helyet az új konzolnak. Meg ugye a régi skinek is elérhetők lesznek, plusz egy új skin a Negh'varnak (ami már most él). Főleg úgy, hogy újratervezték őket :)
Ha ma kijön egy új cikk a statokról, akkor szerintem már holnap kinn lesznek :)
#11531: Nem tudom. Valaki kitett a piacra upgrade boostereket 16 millió helyett 1,6 millióért. Jó kedvem volt (mert épp nem sz*patott meg a craft lottó), megsajnáltam, s rákérdeztem itt, hátha olyan járt pórul, ki olvassa e topikot. Dehát nem. Ennyi a történet.
Tegnap meg 300k-ért vettek meg egy ötezres boff tankönyvet, nem is értem... :o
Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.04.01. 12:23:47 -
Plata #11552 Melyik starship skillpoint táblázat?
Galaxy van benne,ez nekem kötelező.Én Galaxy fan vagyok,Galaxy X is megvan,nem sok mindenre jó de megvan,Venture is.Bár a Venture kurva jó.
Ja és van benne egy D'deridex is,ami szintén nagyon ütős hajó.A zenes.
A neghwar,amit lekvárnak becézek,mert egy rakás szar szerintem,az nem nagyon izgat,a 40-es ingyen neghwar olyan szar hogy attól megfájdul a fejem és ha használnom kell akkor sikítok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.01. 12:10:25 -
Zemanov #11551 Ezek a hajók most nekem is tetszenek,legszívesebben megvenném mind a hármat.ez a starhip skillpoint táblázat mennyire megbízható? -
Plata #11550 Nekem még 1 galaxy nincs meg a gyűjteményben,aminek le esik a nyaka,lehet be kéne azt is szerezni. -
Plata #11549 Leírás szerint lesz egy konzolja ami a közeli ellenséget sebzis,a csapattársaknak ad resistet,és minél többen vannak körülötte annál erősebben sebez,a traitje pedig olyan hogy a reverse shield polarity skillt megváltoztatja,és amíg aktív a képesség nagyon erős sebzést tol vissza annak aki lövi a pajzsot.Nekem ez az egyik kedvenc engi képességem.
Ugyebár az eddigi Galaxy hajók konzoljai szettet adtak ki,szerintem a mostani galaxy konzolja is bele fog passzolni és erősebb lesz a szett.
És jön még egyx klingon lekvár meg romulán didi,a didik konzolja is szettet ad ki ami így is nagyon jó,lehet hogy ez is passzol majd bele és 3 részes szetté alakul,biztos még táposabb lesz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.01. 11:57:42