50096
-
Plata #11659 Azt sem tudom hova kell küldeni,craftolt torpedó konzollal meg bolondítva.
Gyíkomnak is jól áll a börtön ruha.
-
Zemanov #11658 Tényleg fasza kép.szerintem is küldd be.és milyen torpedó is az? -
Plata #11657 Kösz. -
Plata #11656 Szellemek már pedig léteznek. 
-
uhh de profi fotó tetesd be betöltő képernyőnek a srácokkal :)
-
Plata #11654 Találjátok ki milyen torpedót lőtt ki a hajóm.
Nem hy plasma,30-as kari.Szóval nem is repus.
-
Raulblanco7 #11653 szard le, végre lehet majd sok markot váltani egyszerre, 250 - 2500 diliért, vagy 500 - 5000-ért, illetve 15 sec helyett 5 sec lesz a projekt. szóval 20k markot is pikk pakk be lehet majd váltani pár perc alatt.
aki a múltkor azért sírt, hogy csak advanceden lehet kapni borg processort repu cuccokért, neki is jött újítás, 100 markért vehetsz majd elite markot (borg processor, voth implant és egyéb szarok) szóval normálon markot gyűjtve is kivehetsz majd bármit, csak be kell váltani processzorra ha béna vagy. -
aru #11652 Nagyon jó munkát végeztek! Kijavítottak 2 küldetést cserébe nem müködik a chat és 10 másodperces laggok vannak!
-
Plata #11651 Inkább a weaponról 3-at át auxra.Képzeld hozzá hogy ez egy fleet t6 hajó,vagyis kap még +1 konzolt és oda egy plasmonic leech-et. -
Zemanov #11650 Az armorról nemhogy levennél 3 pontot és rátennéd még az auxra.
Utoljára szerkesztette: Zemanov, 2015.04.07. 20:15:15 -
Plata #11649 Jól benéztem,engi helyett tac.
Bakker. -
Plata #11648 Picsába,ez a retardált skill planner nem ismeri a T6 fleet lekvárt,csak a sima lekvárt.
Ezt alkottam unalmamban.
Hop ezt véletlen elbasztam és tac lett.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.07. 19:19:42 -
Plata #11647 Asszem tudom mi lesz a deltás klingon karim,egy fun kari,asszem command cruiserrel,vagy Fleet t6 neghwarral,fullos batteries skillel. 
És valami tankos skillezéssel.Sebzése nulla lesz,dupla nulla,de bármit kibír.
-
Plata #11646 Nyugi,a lagot most nem javítják,most csak a küldis és deltás bugokat,próbálják. -
se. majd éjféltájban elfogadható lesz, esetleg. :D
ISA-ra már lassan be se merek menni, olyan borzalmasan laggol egyfolytában.
Utoljára szerkesztette: Fabio Capello, 2015.04.07. 17:20:05 -
Plata #11644 Nyugi fèl nyolckor lesz szerver talàn. -
Plata #11643 De bugosak a küldik,azt javítják.
-
aru #11642 Csütörtökön volt 3,5 óra karbantartás, a mai napra 4,5 órásat írtak. A patch már lejött 130 MB de a szerver még áll. :(
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.04.07. 17:01:17 -
De ma csak kedd mit csinálnak majd csütörtökön?:)
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.04.07. 16:39:57 -
Plata #11640 Mi lenne,frissítés,ki volt írva.
Asszem háromtól hatig?Vagy fél hét? -
Mi a tök van a szerverrel??
-
Plata #11638 Az Enchanced Induction Coils például valójában így néz ki.
Ilyen alapjáraton,de ha raksz a Batteries skillre akkor sokkal durvább,ha veszel hozzá Maintenance Engineer és Quartermaster doffot még jobb.
Na persze csak a kipróbálás kedvéért kicsit húzós. -
Plata #11637 Jobban megnézve ez a wiki alaposan le van maradva,némelyik konzol infója elavult. -
Plata #11636 Egy romulán klingon karit ha húzok sok konzolt kapok.Fegyvereket is.
A jobbak:Enchanced Induction Coils,Shield Destabilizer(nincs wikin infó,de tápos),Quad Cannon,Bio-Neural Warhead,Plasmonic leech,ha engi vagy sci karim van akkor még Barrier Field Generator(nincs infó wikin),Subspace Jumps,Isometric Charge,Theta Radiation Vent,Aceton Assimilator,Singu stabilizer,Singularity Inverter(wiki nem ismeri,eltörli a CD-ket),Shield Absorptive Frequency Generator konzol(nagyon op),Molecular Phase Inverter.
Ezek a kis szintűek,fejlődés közben jó velük szórakozni,és még van egy rakás T5 és T6. -
gunji #11635 Én pont fordítva voltam vele KDF-oldalon az első rank-lépés előtt: a ground ment jobban, a space kevésbé, amikor xp hétvége alatt kezdtem egy karaktert. A Test Of Mettle-re 21-es szintű lettem :D Közben volt pár nehéz űrharcom, ami mk i vagy mk ii-es hajófegyverekkel és a standard béna boff-skillekkel elég durva volt (Bringing Down the House, The House Always Wins). Pláne, hogy az volt első KDF karakterem :) De azóta már figyelek, s jóval könnyebbnek tűnik. -
GaborST #11634 Na kb. ilyenre gondoltam :) -
Plata #11633 De nekem gond,mert klingon romulán oldalon 10-es szinten jó hajó van,kellene a konzolja.
Klingon romulánt húzni nem nehéz,,az űrharc kb a vicc kategória a sok op konzol miatt.
Csak groundot kell ki bírni. -
gunji #11632 Az elsőre megtaláltam a választ: a cikk Q&A része szerint deltás karaktert csak most lehet létrehozni, s addig kell elmenni az event alatt, amíg azt a Tesseract Comm-t meg nem kapjuk. Ezután már akármikor szintezhetünk, akár az event után is, a jutalmakat akkor is meg fogjuk kapni.
Tehát nem kell sietnem :) Mondjuk így se nagyon lenne hangulatom most még két karaktert indítani, borzasztó sok van már így is, esélytelen lenne is mindet kihúzni. Talán pár hét múlva. FED-es oldalon még talán van is öt-hat karaktertervem, de KDF-en semmi ötletem.
#11623: A klingon/romulánnal sincs gond, ha már a 10-es szinten lecseréled a fegyvereket és egy tac konzolt mk iv-re, s esetleg a boffoknak is választasz egy használhatóbb skillt.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.04.07. 11:41:21 -
Plata #11631 Ha megcsinálod az összes küldit,trait-et kapsz meg valami cuccost,űr és ground devices. -
Zero001 #11630 (Ez az "összes jutalom" jól sejtem, hogy azt jelenti, hogy mondjuk a fedeshez képest +2-3db, 10-20 markot tartalmazó pakkot ki lehet szedni pluszban az eltérő kezdő epizódküldetésekből? Mert akkor az picsára nem éri meg, meg nem is kell az _egészet_ végigtolni a másik kettővel, csak elég az elejét.
Vagy van más jutalom is?)
Ja, látom. Akkor tárgytalan.
Utoljára szerkesztette: Zero001, 2015.04.07. 10:43:21 -
Plata #11629 Minden történetszál után jár a 100 fc és 1k dili,minden karidnak.
Nekem még csak két történetszál van kész és 31-es a kari,6k dilit kapott minden karim+ 5k fleet dilit.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.07. 10:42:38 -
Zemanov #11628 Nem eladni akartam hanem átadni olyan karinak akinek már 15-ös R&D skillezése van.sztem a sztori küldik nem érik meg azt az 1000 dilit meg 100 fleet markot. -
Plata #11627 Az Aegis doff mindig karakterhez kötött,mindig,sosem adhatod el.És igen csinálom ha tudom,a fedes 31-es karival már a Vault küldinél járok.
Minden kariddal megkapod a jutalmat minden befejezett epizódért,feltéve ha az összes küldit megcsinálod.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.07. 10:25:17 -
Zemanov #11626 Azt ne mondd te végig csinálod.
Amúgy ez meg mekkora szivatás.kivettem deltás karival az aegis doffot aztán átakartam adni főkarinak csak nem lehet mert boundos.
Utoljára szerkesztette: Zemanov, 2015.04.07. 10:19:27 -
Plata #11625 Minden fed klingon romulan karakterrel végig csinált episode-ért jutalmat kapsz. -
Zemanov #11624 Én csak arra hajtok hogy 50-es legyen a karim.eszem ágában sincs a küldiket megcsinálni. -
Plata #11623 A kari kevesebb idő alatt lesz 50,de a küldik nem lesznek rövidebbek,és kell az összes küldi.De igaz ha dupla olyan gyorsan jön az xp könnyebb a kari húzás,kivéve klingonnal és romulánnal,ha tudod még a duplázás előtt húzd fel klingont és romulánt 10-re,különben cumi. -
Zemanov #11622 Állítólag ki kell húzni mind 3 oldalon egy karit ha az összes jutalmat akarod.ha rám hallgatsz csak akkor kezded el húzni ha már dupla xp lesz.kevesebb idő alatt kész van a kari.de ha a traiteket ki akarod szedni akkor nyugodtan hozzá kezdhetsz mert ahhoz meg kell csinálni a küldiket is. -
Plata #11621 Gondolom valami sebzős engit szeretnél,őszintén szólva nekem a sebzős engikhez totál nem értek,tankos engit tudok csinálni,de a sebző az nekem már magas.Tankos skillezést tudok mutatni. -
gunji #11620 Van valami különbség a között, hogy most szintezek (vagy kezdek szintezni) egy deltás karaktert, vagy csak két hét múlva? Befolyásol ez valamit?
Érdemes mindhárom frakcióban kezdeni egy-egy deltás karaktert ? (Főleg, hogy két karakter slotot kell ahhoz venni.)
Bocs a hülye kérdésekért, de nem STO volt betervezve ezekre a hetekre, s kíváncsi vagyok, megéri-e mégiscsak ezzel foglalkozni.