50098
-
Plata #12145 Neki szerintem nem is B'rel van és torpedók,én nem is dps vagy pvp miatt csináltam csak szórakozásból,és el is tudok vele ökörködni sokat,sok sok ezer markot össze bohóckodtam vele.DR óta gyengébb a sebzése,főleg a crit sebzése,mióta upgradeltem a torpedóját főleg szarabb lett,amit nem is értek,flottás konzoljai is lettek sima helyett.Eleinte a vafkutya torpedója 600k körül sebzett,már az sem sebez olyan jól,és nem is tudok vele szerezni vr vadkutyát csak kéket,már vagy 5 féle stattal megszereztem azt a torpedót,de mindig mk12 kék lesz,más karival meg mk13 lila. 
Ha most kezdeném a karit akkor romulán lenne faeht warbirdel,de nem csinálok ezért még egy karit,főleg mert nincs is megint 600-800 lobim.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.05.18. 12:02:01 -
Raulblanco7 #12144 hétvégén voltam vele egy stf-en, de nem figyeltem mit csinál. azt mondjuk láttam a 30k chaten hogy valami ismertebb gyerek.
én egy nicort láttam egyszer ami tetszett, pvp-ztünk egy trader channelről páran, csak ilyen fun pár-pár ellen, 1vs1-eket, a gyerek rálőtt egy overloadot az ellenre, az levitte a pajzsot, és 2-3 torpedóval le is zúzta azonnal a hullt, valami terrabombernek nevezte a buildet, persze értelmes ellenfél ellen esélytelen, engem legyőzött, de inkább azért mert az erős lövéseimet feedback pulse-al visszalőtte, egy sorozattal belehaltam a saját lövéseimbe, az az egyetlen hátránya ennek az eclipse buildnek, ha fbp-ol valaki ellene, akkor többnyire arra sincs időd hogy félrekattints és abbahagyd a lövést.
de ez a torpedó build olyan mint ryan 40k dps-e galaxy dreaddel, nekem 20k sem lenne, ahogy odenknight torpedó buildjével sem lenne platacnak oden dps-ének fele sem. -
odenknightot érdemes megnézni, brutál dolgokat csinál torpedós buildekkel. -
Plata #12142 Ha lenne hozzá kedvem,meg hangulatom na meg sok pénzem,szerintem 30k dps-t kilehetne szedni torpedós hajóból.De ahhoz fel kéne upgradelni mindent mk14 epic-re.És még egy pár dolog kéne hozzá.Mk12 gearrel is 12-18k dps közt összejön torpedóval.Szerintem nagyon fun.
-
Raulblanco7 #12141 hétvégén nem nagyon olvasok sg fórumot, csak hétköznap munkahelyen szórakozom vele el az időt, így csak most válaszolok.
platacot nem érdekli, hogy dps-e is legyen a karakterének, így ő elszórakozik a torpedókkal, de manapság a torpedók nem igazán érnek semmit pve advanced vagy elite szinten, gyakorlatilag 1 fegyver mínusz.
túl sok pajzsot regenerálnak az npc-k, többnyire azt találná el a torpedó, úgy pedig elég hatástalan, emiatt én a kinetic cutting beamet is csak akkor használom, ha 4-3-as vagy 5-3-as 4-5x dual beam bank - 3x 360-as beam felállásban használom a hajót.
TAC FLEET ECLIPSE-sel meglett az új dps rekordom, 45.000+ apró, már nincs messze az 50k. kibaszott jó hajó lett ez az eclipse. -
Plata #12139 Milyen breen patrol hajókat? -
Plata #12136 Ez is valami ilyesmi volt,nem is volt másik hajó a közelben,és tőlem jött a hy gravimetric. -
Nekem legutóbb a gatesen (adv) forduló közben a romplazma torpedó csinált hasonlót. Kilőtte a spreadet és az utolsók nehezek lettek. Nekem is csak a spread van. :) Szerintem valami bugocska lesz. -
Plata #12134 Elugrottam reggel pár adv kristályra hogy szerezzek pár ládikót eventre.Dyson sci karimnak tac team,rapid1 és torp spread 3 skill van,na meg ap omega ha tac módba vált hajója,nyomok gw-t kristályra rá spread-el gravimetric torpedót,erre még a spread után a hajó kilő egy hy gravimetric torpedót is.
Azt meg hogy a halál faszába lőtte ha nincs neki hy torp skill? -
bgabor911 #12133 Mindig elolvasom a flottás üzeneteket, ez elkerülhette a figyelmemet. Néha előfordul. -
Plata #12132 Most jut eszembe,ha olvastad volna a kör üzenetet,tudnád hogy a flotta bankban az első rész ami HGF bank néven fut az azért zárt,mert oda rakjuk be az olyan cuccokat ami nem kell és eladásra tesszük be,az oda betett cuccokat eladták és a pénz meg be lett téve a bankba.
vagyis ha van valakinek valami olyan cucca amire nincs szüksége és felajánlja a flottának oda be teheti.
Valakinek volt egy csomó felesleges craft alapanyaga úgy látszik. -
bgabor911 #12131 Jó, ezt fogom tenni. -
Raulblanco7 #12130 mert valaki betette, értéktelen szar mind, de ha szeretnéd legközelebb ingame mindet elkérheted. -
Plata #12129 Én mindig készülök a craft eventekre,kis kariknál elpakolok annyi ládát amennyit tudok,és event alatt kinyitom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Én már készülök a következőre. -
Plata #12128 Szeretek gyűjtögetni,ilyen tipus vagyok.
-
Plata #12127 HGF flotta fülben olyan dolgokat tartunk amit el szoktak adni.
De valaki betett szürke zöld és kék craft cuccokat is.
Ezek tök alap craft cuccok.Nekem csak a ferengi karimnál vagy 500 szor ennyi cucc van.
Na jó 500 szor talán nincs,de ennyi van nála.És nem lock boxból van,hanem gyűjtögettem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.05.15. 11:11:10 -
bgabor911 #12126 Egy kérdés:
HGF flotta bankban minek tárolunk ilyen crafting alapanyagokat, hogyha minimum admirálisnak kell lenni hozzá, hogy valaki ki is vehessen onnan valamit?
Jó ez így hogy a mezei flottatag csak nézheti ezeket?
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.05.15. 10:14:35 -
Én a torpedókkal vagyok így. Tudom hogy szarok, de nagyon viccesek mikor mindenféle effekttel robbannak :) Hátul meg megvan a romulán plazma torp de inkább a hyperflux miatt. Az még mindig jópofa. Mostanában corrosive plazmákat használok, de az ikóniaiak miatt néha átfegyverzek antiprotonra. -
alyr2 #12124 Elkuldtem a picsaba egy sracot meg valami moderatort is:D
Utoljára szerkesztette: alyr2, 2015.05.14. 17:29:10 -
Plata #12123 a DHC-t szeretem én is,elhiszem hogy beammel meg faw-al lehet nagy dps-t csinálni,de nekem a DHC élvezetesebb,jobban szeretem.Legalább is tac karival.
Mi a szöszt műveltél hogy kaptál 4 büntetőpontot is? -
Plata #12122 Eddig azt hiszem egy korfezen voltam,de azt sem tudtam mit kell csinálni,de úgyis gyors bukta volt,mert randomot mentem.
Fene egye meg,ma hamarabb jöttem haza,de hiába STO épp most lesz off,Sw ToR már off mert ott is karbantartás.
Egyébként nincs valami táblázat arról hogy úgy nagyjából melyik hangár sebez többet?
vagy mennyi a dps-ük átlagban?
Esküszöm mintha elite slaver hangár többet sebezne mint elite interceptor.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.05.14. 16:01:42 -
Raulblanco7 #12121 hehe, dps prime.
75k esélytelen szervezett csapat nélkül szerintem, 50k-t össze lehet hozni sima dps channeles futammal is. Ideje felszerelni a tac eclipset. -
20k megszűnt már, 50k és 75k lett, plusz a DPS-Prime, a top 15-nek. -
alyr2 #12119 Nekem 25k volt a vége DHC hajóval, de átlag 16-18k jon össze. tegnap mentem pugos ISA-t ahol mindenkinek 16k dps jött össze! Vicces volt és nagyon élvezetes is kivételesen!
Utoljára szerkesztette: alyr2, 2015.05.14. 09:26:39 -
Raulblanco7 #12118 fél év alatt egyetlen battle of korfez elite nem sikerült, amíg ott voltam a 10k dps channelben, 30k-ban minden ment eddig.
az a battle of korfez pedig ugye elite, szóval egy fokkal nehezebb... ott sem a tűzerővel voltak gondok, én is és egy scimitar is voltunk 30k channeles tűzerővel, hanem az hogy a másik három buta volt, és nem szétszóródva csinálták mindenki a saját dolgát, hanem együtt mentek.
első hullámban felrobbant a 15 lehetséges hajóból 10, szóval inkább kijöttünk mielőtt elbukunk.
de összességében stf-re járni a legjobb a 10k - 20k - 30k dps channel, nagyobb van-e azt nem tudom, 40k nincs, 40pár ezernél nagyobb dps-t pedig még nem tudtam elérni. -
Plata #12117 Ki kellene venni a fejlécből a Flottás linket,ha Zoli feljönne még,szólni kéne neki. -
persze, nyilván, nem is azt mondtam, hogy ott hawaii és napsütés van, de még mindig klasszisokkal jobb, mint pugolni. A hozzászólásom lényege pedig amúgy is az volt, hogy nem egy nagy ördöngősség bejutni egy DPS-channelre, szóval mindig a pubra fogni, hogy nem megy az advanced stf, hülyeség. -
alyr2 #12115 azért ott is érhetnek meglepetések...en mar buktam 10k dps es 20k dps channeles partival is ISA-t..nem is egyszer..ott is akad fitvany lofasz -
Plata #12114 Képet elfelejtettem.Ilyen lett.Sajnos tovább nem ingyenes.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.05.13. 10:55:14 -
Plata #12113 Na ezt sem tudtam,viszont valamit kérdeznék,lehet erről is lemaradtam.
A sci karimnak dyson hajóján dyson másodlagos deflector van,mivel maradt még eventes tokenem gondoltam upgradelem,betettem upgrade ablakba és kiírta hogy over carried mittomi,már elfelejtettem,de egyből upgradelte Mk13-ra.Nem kellett bele se upgrade cucc se semmi.Mk13 lett és még maradt 9085 xp.
Soha nem upgradeltem a deflektort,és eddig nem is akartam.Akkor mitől lett benne ennyi xp?Vagy a solana deflectort ingyen lehet mk13-ra?
Vagy valami bugra futottam? -
Raulblanco7 #12112 ugyan az mint a régi napi foundry, menj egy konzolhoz, nyomd meg, és lebegsz, vagy léggitározol, stb stb. csak már elfelejtődött, így most az újaknak újra látványos. -
Plata #12111 Most lőttem ezeket ESD-en.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Zero001 #12110 Ha az árak exen a töredéke a korábbinak, akkor ti vagytok extrém pechesek. Mert akkor túlkínálat van jó cuccból, ergo másoknak esik jó tulajdonságú craft. -
GaborST #12109 oksa vágom köszi -
Raulblanco7 #12108 vagy exchangen megveszed, ahogy én is. -
Plata #12107 Kell hozzá 15-ös engi,sci és pajzs craft,és egy Gumarra nevü randa ferengi doff. -
GaborST #12106 ha már aegis-rőr beszéltek régen tudom hol lehetett lecraftolni de most hol kell vagy mi kell hozzá? -
Alapból, bármilyen értelmesebb csoporttal (dps-public/publicelitestf) mész egy ISA-t, lesz annyi DPS-ed (feltéve, hogy nem egy bazári majom buildjével mész), hogy bekerülj legalább a DPS-10000-be, ahol már 99%-ban értelmes STF-eket fogsz menni -
Raulblanco7 #12104 be lehet szerezni egy kb mindenhova tökéletes buildet úgy hogy egyetlen stf-et sem mentél, sírás rívás kifogás helyett tenni kell érte, csak ennyi.
ha nincs repus szett, ott az új aegis, nekem is az van fent jelenleg, 10-15m a teljes szett. flottás warp core megint nem stf.
engi konzolok ott a flottás, craftolt, sci konzolok flottás, craftolt, tac konzolok flottás, ott vannak a lobis király konzolok, universal exchange konzolok, fegyverekből craftolt jó szorzós felupgradelni. stf-re pedig lehet menni, nem a balfasz pugokkal kell, hanem különböző stf channelekkel, vagy flottával. -
Raulblanco7 #12103 r&d mini packokkal szinte lehetetlen bukni jelenleg, 1.3m-ig veszek, esetleg ha már csak pár kell akkor 1,35m-ig, feljebb nem, így rengeteget hoz.
140m-ból ha veszel mire eladod a cuccokat 200 lesz.