50097
-
Plata #12304 Egy kicsit át kéne variálni a skilleket.A GW és a tyken rift közös cd-n van.
Sci konzoloknál particle helyett tennék egy excitert,az craftolt particle és field gen vegyesen.És vennék flottás particle-t.Egy flottás neutronium alloy is kéne engi részbe.
Dyson motort és deflectort próbáld ki,hozzá valami ress all flottás pajzsot.Mivel a dyson torpedóra a sci skillek hatnak kipróbálhatod még azt is omega helyett,sebzésben nem tudom mennyivel jobb.
Doffoknak rakj be 3 deflector officert,asszem ez a nevük,gw és egyéb cd-t csökkentenek.Meg egy Gw doffot.Asszem abból max 1 lehet.
Starship Impulse Thrusters és a Starship Engine Performance skillre kicsit sokat tettél,szerintem.Armor Reinforcementsre kellett volna még pont.
Ez az én véleményem.Boffokat meg nem is tudom milyeneket lenne érdemes.Talán flottás crites?Nem tom. -
Zemanov #12303 Először egy át skillezés kellene.utána a borg szettet leszedném és Solanae vagy Dyson (ha dyson a pajzs felejtős helyette flottás) szettre cserélném.bár szerintem a Solanae teljesen rendben van de erről nem akarok vitatkozni senkivel.boffból gravity aftershock lila szerintem kötelező.értelmes secondary deflector.flottás embassy sci konzolok.így nagy hirtelen ennyi. -
Zero001 #12302 Na akkor, ha van kedvetek, segítsetek kérlek ebből kihozni valamit, ha meg nincs, akkor szabadon lehet fikázni:
Fed Sci Joined Trill
Meló volt beklikkelni basszus. :)
Ami hazugság, hogy nincs még meg a flottás Pathfinder, csak a sima, meg hogy nem 60-as szint, csak 54.
Amit tudom, hogy csinálni kéne vele és szar:
1. fegyvereket értelmes statosra cserélni és feltolni XIV-re, felszerelést szintén feltolni
2. Boffokat kirúgdosni, felvenni efficient traites gyíkokat mindenhová, és intel skilleket is tanítani nekik. a gravity well-tykens rift maradna, a többit át kell gondolni rendesen.
3. konzolokat keresni, mert botrány ami van. nem is mertem beklikkelni pontosan milyen, mert szégyellem. ide várnék tippeket főleg.
4. körülnézni, lehet-e venni értelmes traitet, ezek csak az alapok.
5. doffok. egy sincs berakva.
Ez a másik fő kérdésem, milyen doff érni meg? beames energy weapons officer, aux poweres deflectoros, aftershock gravity well, cooldown csökkentő, ilyesmi? Ha 2x3, akkor melyik kettő? -
Plata #12301 Ez az új küldi egy rakás szar,és vicc.
A jutalmat csak egyszer lehet meg kapni,acconként.
Vagyis max egy karival éri megcsinálni,mert a trait-et sem adja meg. -
Plata #12300 Júliusban szerintem megint le fognak menni az árak,ha lesz event.
Lehet most én is adok majd el egy keveset.Ha lesz időm az eventre. -
Raulblanco7 #12299 Annyira nem vészesek most a material és componens árak, azokat lehet hogy eladom hamarosan.
Az acceleratoroknak kell drágulni egy kicsit, zöld 300 felett már jó, kékben tech 1m felett lenne az igazi, quality pedig valahol 2-2,5m körül, azokra várni kell még egy kicsit, de szépen mennek fel hétvége óta az áraik, azokat tartogatom amíg nem lesz jó áruk. -
Raulblanco7 #12298 az volt, pluszminusz pár nap vagy egy max két hét, de általánosságban elmondható, hogy 3 hónap egy lockbox élettartama, szóval Július vége, Augusztus eleje az új box. -
hát, akkor ülhetek egy darabig az r&d-s cuccaimon... :D -
Zero001 #12296 Minimum azután. Alig egy-másfél hónapja van csak, a vauvau meg kb januártól volt.
(Vagy nem is az volt a legutóbbi..?)
Utoljára szerkesztette: Zero001, 2015.05.28. 16:36:44 -
Plata #12295 Vagy majd risa event után lesz ùj box? -
Plata #12294 Lehet hogy új lock box is jön?
Asszem április óta van a mostani. -
Raulblanco7 #12293 júni 11 -
meddig tart az r&d promo? -
Plata #12291 Na tényleg rosszul emlékeztem a nevére.
-
Plata #12290 Van még egy lock boxos tac skill is, a neve asszem Kemocite Weaponry,vagy mi a ragya,100% eséllyel ad torpedónak extra sebzést,vagy mi a bánatos zúzmót.Exen tudsz venni,vagy nyitod lock boxból,3 féle erősségben van,20-40 milla közt,a 3-as a legolcsóbb az 1-es a legdrágább asszem. -
Zero001 #12289 Uh, most nézem csak az "új" intel meg command boff képességeket... A Faehtre lehet rakni Kinetic Magnet-et? Wehehe, az elég gonosz. -
Raulblanco7 #12288 au -
Plata #12287 Tudom hol lehet szerezni flottás warp-ot.De szerintem minden nagyobb fedes flottában maxos már. -
gunji #12286 A téliről nincs még hivatalos infó, hogy változna, bár szerintem az is fog változni. A nyárira írták most a cikkben és már korábban is, hogy a megkezdett küldetéseket még be lehet fejezni, de újat kezdeni már nem lehet. Hogy most gyöngy fog esni vagy az új bigyót is elfogadja majd, azt nem tudom. Lehet, hogy lesznek fincsi kis bugok itt is :/
Gondolom valami hasonló várható majd télen is.
#12273: Engem ez kifejezetten rosszul érint, lévén van 2000 gyöngyöm tavalyról, téli fényképem meg számolatlan :/
#12281: Spire-ben vagy flottás dilibányában lehet csak szerezni. -
Zero001 #12285 Menj FEL! Annyira lent vagy a célokhoz képest, hogy be sem látszik a képernyő tetején, és mivel a célpont karika az igazából gömb (lehet, hogy kocka, számítógépen szokás), nem vagy benne. -
gunji #12284 Valahogy nem rémlik a küldetés, pedig a delta rizlingen végigmentem. Ha jól értem a gondot, akkor hasonló esetem volt, akkor ott az jelentette a megoldást, hogy nemcsak a hajó síkjában keresgéltem (felette/alatta). Viszont - mivel nincsen fix viszonyítási pont - nagyon könnyen el lehet tévedni. -
Plata #12283 Értem,de sajna szerintem már winter is más lesz,új tokennel,már ha lesz winter,vagy STO a télen. 
Őszintén én nem használtam azt a carriert csak addig míg ki nem vettem a traitjét,utána eldobtam,így fogalmam sincs milyen az a pet,csak alap petek voltak benne.Vissza ültem a régi carrierembe mert az jobb. -
aru #12282 Nem a Breen Raider kellene maga, hanem a pet amit a Carrier + Raider megléte hoz elő. -
Plata #12281 Warp core-tól nem függ az energia ki osztásod.Tac kari lennél vagy mi,minden energiára 50-et tettél,ami nem jó,először is fegyverre max kéne,szerintem.
Elite fleet warp core ingyen van,nem kerül ec-be és atom jó.Vagy ebbe a vacakba singularity core kell?Az is van elite fleet.Fedes flottába meg elite fleet mag lenni kellene. -
Nincs értelmes warp core-ra lóvém
Mi a problem a skilleimmel?
-
Plata #12279 Szerintem simán elveszik.
Vagyis gondolom azt már buktad.
De nem vesztettél semmit a raider egy t5 hulladék,a breen carrierből is csak a trait jó,maga a hajó kuka.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.05.27. 13:45:40 -
aru #12278 Gondoltam megyek ma pár kört a deltásommal. Az első pve-nél látom, hogy közben nem ad dilit mint eddig. Rá is lestem a traitekre, hát kivették az extra traitet amit a deltások kaptak. Úgy, hogy részemről akkor ennyi nem húzom tovább, mert ez így egy értéktelen szar mivel az eventek alatt kivett sok device, space trait, és boff az ennek nem elérhető és így sokkal gyengébb, mint a többi karakterem.
Engem inkább az érdekelne, hogy a megkezdett de nem befejezett projectekel mi lesz? Automatikusan átkonvertálódik a már belepakolt cucc az újra? Pl. én tavaly a winteren nem tudtam kiszedni a Raidert, mert még kellett volna 2 nap, azaz 80db olyan cucc. Kérdeztem őket fórumon, fb-on is képet mellékelve de nem reagáltak... Láttam, hogy mások is pont erről kérdezték őket képpel, de semmi reakció. -
Pontosan a nyilak körül keringtem de még egy nyüves target pont se villódzik sehol.
-
Plata #12276 Még ki sem próbáltam.De úgy nézem megvárom míg javítják. 
Helyedben inkább át variálnám a boff skilleket,és a hajód energiáját is el oszthatnád értelmesen,nem alapon kéne hagyni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.05.27. 12:59:15 -
Zero001 #12275 Kurvanagy felfelé mutató nyíl a karikán nem ad némi tippet, merre keresgélj..? -
Skacok ezt a mapot valaki megoldotta már?
Keringek mit sputnyik a légüres térben de nem találom a pontot a kör belsejébe hiába van ott a nyíl. egyet véletlenül megtalált
-
Zemanov #12273 Gondolom innentől kezdve akkor az összes eventen már így lesz.és akkor a winter eventen hiába gyűjtöttem össze pluszba még több száz Q képet. -
War is good for business -
gunji #12271 Nem értem én ezt. A gyöngyök megszüntetését azzal indokolták, hogy az előző években összeszedett gyöngyöket használják fel a játékosok az új hajókhoz, s megfigyelhető volt a csökkenés az adott küldetésen résztvevők számában. Csak azt felejtik el, hogy a játékosok így is úgy is végrehajtották a küldetést, nem mindegy, hogy melyik évben? Ha nem előzőleg, akkor az akkori részvétel lesz még alacsonyabb. S nyilván szeretnek a játékosok előre tervezni, ha a játék első két hete csak a lagokról szól majd, akkor hogyan szerezzék meg a hajót?
A két régi hajóhoz: ezzel megint egy baromi rossz arcát mutatja a cég az új játékosok felé, úgymond PR-ből nulla.
Mondjuk az egész eventet nem értem: Risan rengeteg kipróbálható remek dolog van, az utolsó pillanatig tele volt a sziget, erre adnak a cikk szerint hat hetet (a calendar szerint csak ötöt), összehasonlításul az off-topic SWTOR-ban egyetlen egy szerencsétlen félkarú rablózás van, de az három hónapig tart.
-
Zemanov #12270 Ha ajándék hajó lesz akkor a felejtős kategória. -
Plata #12269 Az lönne a jó,kíváncsi leszek a statjára,meg hogy mit tud.
Ha jól emlékszem S.S.Nandi benne van a játékban,de az D'kora.Valamelyik küldiben kell elkapni. -
Zero001 #12268 A lobis téma csak duma, hogy a ferengik szponzorálják az idei fesztivált. -
Plata #12267 Tegnap este óta a combatlog sem megy,este leállás előtt mentünk stf-et,nyomtam combat logot,de a végén elszállt szeró,és azóta a combatlog reader is szar. -
Mondjuk évadnak nevezni is túlzás. Gondoltam berombolnak a lila sokszeműek és mindenki lő mindenre. Nem túl ST megoldás de hát néha elkerülhetetlen hogy szájba vágjanak valakit. Még az első csak csak bár már itt is úgy pusztítják a bolygókat mintha bérbe adták volna a halálcsillagot. A deltában legalább próbálkoztak új helyszínnel meg valami történettel. Na mindegy hátha kialakul. Kíváncsi leszek mit tud ez az új hajó. De tartok tőle hogy nem adom fel a mostanit :) Most akkor lesz új sovi vagy nem? -
Plata #12265 Nah az idei Risai hajó egy Ferengi Nandi Warship lesz,bár nem értem a cikket,de lobis lesz vagy mi.És a régi risa hajók nem megszerezhetők.
Meg Risa-n lesz új verseny,úszás.Akkor mégsem búvárkodás lesz.
Katt