50098
-
Plata #12426 Nekem nem sikerült 3 karival,tavaly ment simán néha még néggyel is,de a második karimmal elkezdtem csinálni,de úgy látszik defektes a floater.
Saját floater van neki nem bérelt,mégis repülés közben többször eltűnt,repültem,aztán zakó.Még jó hogy Risa-n nem lehet meghalni. -
aru #12425 Risán 1 óra alatt szerezhető favorok:
Táncikálás: 100+
Szörf x2: (1 hely) 75x2
Hátirakétás keresgélés (ezt 3 karakterrel meg lehet csinálni az adott idő alatt): 100+
Homokvár event: 50
Összesen 600+, ami szerintem nem rossz! -
gunji #12424 Nahát igen :/
Találkozott valaki olyan buggal, hogy hátirakétánál nem működik a space? -
Zemanov #12423 Ez mind szép és jó de amit nem vettél ki régebben azt már nem is fogod és ez már annyira nem jó. -
gunji #12422 Azért inaktív, mert azzal a karakterrel már megszerezted korábban egy event alatt. De kiveheted megint, ha törlöd a hajót, vagy egy másik karakterrel is kiveheted, akinek még nincs meg. (Release notes.) -
aru #12421 Nekem ott pont azt lehet kivenni amit én nem is akartam soha birtokolni. Mindegyik másik inkatív amit kiszedtem valaha is az eventekből, vagy feature küldikből.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.06.04. 22:49:36 -
gunji #12420 Á, csak óránként van fafejgyűjtés, s 75 favort lehet kapni a teljesítésért (per karakter), ez így sem dupla, sem tripla annyi, mint volt. :(
Egyszer dicsérem őket, már fejükbe száll :D -
gunji #12419 De végül csak sikerült bejutni, sajna eléggé lassúcska :(
A korábban már megszerzett eventes hajókat fel lehet venni ingyen a repu/events/store/account reward claim útvonalon. Így akkor visszavonom a korábbi pampogást a megszüntetett hajókról. Ez így nagyon klassz.
-
gunji #12418 Nekem pont fordítva :/ -
Lokker #12417 Újraindítás után tényleg megtáltosodott. -
Raulblanco7 #12416 életre kelt nálam az egyik újraindítás után, 1 mp alatt többet töltött le mint az előző 2 órában. -
Zemanov #12415 Szerintem innentől kezdve már nem kérdés hogy laggol majd vagy sem ha már a patch se jön le úgy ahogy kellene.játszottam mát pár mmo-val de ennyi szarság még egyiknél se volt.
Utoljára szerkesztette: Zemanov, 2015.06.04. 20:06:36 -
Plata #12414 Gyerekek ez mindig így szokott lenni,az eventek kezdése mindig szar.Valami gubanc bejön,ezért nem is számítottam rá hogy ma már megyek Risa-ra. -
Zero001 #12413 Száz megát tölt le, és egy gigát peccsel. Valahogy. -
Raulblanco7 #12412 mindenhol lassú szar, ez nem az hogy rengetegen töltik, az s10-et is rengetegen töltötték és nagy volt, mégis lejött pár perc alatt.
valami szar, írják is fórumban, illetve írták pwe oldalról hogy ránéznek miért lassú. -
Zero001 #12411 Kb egy órája töltöm, és 77%. -
aru #12410 Ezért kezdtem el délután 5 órakor tölteni. Most tartok 50%-nál. -
Lokker #12409 Hűha, mire ez a patch lejön vége is lesz az eventnek. Aki játszik már, mennyire lagol a játék Risan? Lehet csinálni a küldetéseket rendesen? -
Plata #12408 Scramble sensor területre hat.Egymás ellen ugranak a gömbök tőle. -
Plata #12407 Várd meg míg lesz szerver,ha még nincs is szerver minek vacakolsz vele? -
aru #12406 Csodás! 10 másodperc alatt jön le 1MB a 4GB-os (3629 MB) patchből... És a hiba nem nálam van, mert minden olyan gyors, mint szokott.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.06.04. 17:11:42 -
Zero001 #12405 Én jellemzően a generátortól legtávolabbira rakom a GW-t, ami ugye azért jó, mert messzire visszahúzza a bandát. És azért rossz, mert így tuti, hogy az egész kupacnak lőtávban vagyok.
Scramble sensors területre hat? -
Plata #12404 Én még azt szoktam csinálni hogy ha Gw-t nyomok a tömegbe még közéjük lövök egy Scramble sensort,egy ideig el vannak foglalva egymással. -
Plata #12403 Nem tudom,nekem 1 aggró csökkentős van, az engik már nem tudom milyenek. -
Zero001 #12402 Jaj, boffok... Asszem veszek egy kis zent, kéne hülyeségekre. Karakterátnevezésre, doff, boff helyre, esetleg respecre... vagy egy ezrest el tudnék verni. -
Zero001 #12401 Na hát azt észrevettem, isa-n szeretem, amikor benyomom a GWt a nanite golyókra, és mind a tíz vagy mennyi egyszerre kezd el lőni rám...
Az aggrócsökkentők összeadódnak, vagy azt is buktam, mint a shield repairt? Mer' ha bukta az is, akkor az elsőn kívül az összes konzol csak olyan, mintha mezei prtg konzol lenne... -
Plata #12400 Dyson ground battle zone,marha sokat lehet szerezni,de szereld fel a boffjaid valami erős mk12 gear-el.
Dyson groundon több százat össze lehet szedni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.06.04. 11:12:56 -
Plata #12399 Volt több mint 1k dyson markom,most jó ha maradt talán 100?Még szerintem annyi sem,mind betettem 1 órás küldikbe.Direkt eljártam dyson groundra farmolni.De egy büdös turret meg dhc sem jött. -
Zero001 #12398 Ja, dyson markot honnan farmolok legkönnyebben? A protonic arsenal második darabját még éppen ki tudtam köhögni markból, de a harmadik 500as pakkot nulláról farmolhatom.
És az összes küldetés kőkemény 10-et ad. Napi bónusszal 55, még az is nagyon karcsú. Próbáltam Into the Breach advancedet, azt bebuktuk, a Storming the Spire meg szintén kőkemény 10 markot adott, gondolom a rettentő hatékonyságunk miatt. Vagy próbáljam ezeket normalon, úgysem az R&D bónusz kell, és hátha markban jobban jövök ki a könnyebb küldikből? -
Plata #12397 Én sem nagyon tudom hogy van ez a protonic dolog,csak kellett egy dyson kari. 
Gw mellé kell a resistes konzol,mert elég nagy a sci-nek az aggrója térsebzés miatt,meg főleg a Dyson képességek is nyomatnak aggrót.Ezért is van aggró csökkentős flottás konzolom. -
Zero001 #12396 Persze, nyilván az csak mézesmadzag. Néha már úgy is érzem, hogy a játék szivat direkt, beames karakternek szórja a lila DHCket, torpedósnak beamet, DHCsnek torpedót... ÉS természetesen character bound mindegyik, mer' mé' ne. :P És ez persze csak az űr felszerelésre igaz, de 60% földi szemét mindig. Mindegy, legalább a beleölt EC felét visszahozza általában a discard. -
Plata #12395 Muhahahahaha,Ezt csináltam,többszáz dyson markot elbasztam,és egy darab se esett bazd.Nekem 1 dhc és 3 turret kéne,csináltam rengeteg 1 órás dyson küldit,maxos a dyson repuja,sőt az összes,asszed jött 1 darab is?
Hát egy nagy büdös frászt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.06.04. 11:02:49 -
Zero001 #12394 Ja és ezzel kapcsolatban jut eszembe, hogy van ez? Vannak a protonic polaron fegyverek. Meg vannak a protonic arsenal proton sebzést tápoló értékei. Azok hatnak a protonic polaron fegyver alapsebzésére is, vagy csak a proton proc-ra? Mert ha csak a procra, akkor lehet, hogy nem éri meg lecserélni. Vagy hát végülis ad bónuszt, de akkor a konzolok helyett is polaronos kell.
Nézem, hogy neked két resistes engi konzolod is van, meg hogy a speckó konzolok egy részét is a sci helyekre pakoltad. Így szokás ezt? Mert én rámentem a legnagyobb DPSre, és való igaz, hogy ki szoktam pukkanni néha már advanced stfeken is... De most meg már olyan rossz lenne alábbadni a 320 körüli particle generator skillből... :P De el tudom képzelni, hogy tartósabb lennék olyan konzolokkal.
És akkor ha már itt tartunk, kiderült az már, hogy a cluster torpedókra a torpedós vagy az aknás bónuszok hatnak-e? -
Zero001 #12393 csináld napi repu küldiből, és reménykedj, hogy az esik belőle amit szeretnél. Úgy nem dilibe kerül, hanem még kapsz is érte. Télre talán lesz is belőle egy szetted. :P :D -
Plata #12392 Ez a Dyson karim,dyson fegyver dyson szett meg anyám kínja,ez direkt ilyen. 
Phaser fegyvereit kéne kidobni,és talán Dyson protonicra cserélni,csak nem tudom jobb-e.
Őszintén szólva kicsit sajnálok vagy 100k dilit kidobni 4 fegyverre,és azt sem tudom jó-e.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.06.04. 10:44:22 -
Zero001 #12391 Én ha sokáig nem tudok dönteni, felbaszom rajta magam agyilag, és megveszek mindent, aztán kipróbálom. :P
Ja, konzoloknál későn néztem, hogy nem adódik össze a shield heal. Viszont akkor nem csak plazmásat, hanem hull healeset is berakok majd egyet. Elvertem egy rakás ECt, flottakreditet meg dilithiumot, ezen már nem múlik.
Meg szerintem kiveszem én is a protonic arsenalt. Igaz, hogy a többi fegyver meg antiproton (remélem nem lesz baj, ha kereszteződnek a sugarak :D), ad egy csomó jó cuccot a set bónusz. Plusz sebzés a torpedónak, +3%crith, meg ilyesmi az nekem is kell. -
Plata #12390 Próbáld meg valamelyik pajzs regenest ilyenre cserélni.
Én gondban vagyok ezzel a scivel,halvány fingom sincs milyen fegyver kellene neki.Kikéne dobni a fegyvereit és lecserélni jobbra,de tényleg nem tudom milyenre,van két flottás fegyó konzolra kreditem,de nem tudom milyet vegyek,vegyek a hajóra repus protonic polaront,és akkor full protonic fegyverzet,vagy valami mást?
Egyszerűen nem tudom eldönteni,és már hónapok óta ez van.
-
Plata #12389 Kár volt annyi shield repair konzolt venni,tehettél volna be olyan partgenest is ami ad plasma sebzést pluszban.
Pathfindernek jó a pajzsa,főleg a pathfinder trait-el. -
Zemanov #12388 Nem akarok hülyeséget mondani de azthiszem specialization qualification a neve exen tudod megvenni van intel,pilot,meg command.azzal tudod képezni azt boffod amelyiket csak akarod.utánna a képzettségnek megfelelően tudsz neki skilleket tanítani.esetedben commandot. -
gunji #12387 Valóban az 
Elvileg át lehet képezni meglevő boff-t is, ha az adott specben T3 szintet ér el az ember (de ezt csak olvastam, nem tudom, tényleg így van-e).
Én inkább ideiglenesen szereztem kobali boffokat a Dust to Dust küldetésből, s őket használom.