50098
-
Plata #12507 Még az a ratyi dreadnought is jönni fog,csak nem jut eszembe a neve.Meg jön klingon carrier. -
Zemanov #12506 Nem tudom szerintem csak a Krenim lehet az jó mind 3 oldalnak.meg ha azt vesszük idén már jön egy csomó hajó pack:Defi,Carrier,Sovi.idén már kitartunk pack ügyileg. -
Plata #12505 Nem tudom azt mondták jön olyan sci hajó pack,ami mind a három oldalnak ad 1-1 hajót.Valami partgenes képessége vagy konzol képessége lesz,nem tudok rendesen angolul,csak ami rám ragadt.De dreadnought hajókról is volt szó,de nem lock boxos.
És a Krenim hajónak valami védelmet adó képessége lesz.Ha aktív +20% def passzívan meg accuracy.
Lehet hogy félre értem,de az semmiképp nem olyan sci hajó aminek partgenes aoe sebzése van. -
Zemanov #12504 Szerintem az a hajó amiről te beszélsz a Krenim sci dreadnought lesz.én már nagyon várom.
Zero001: Tegnap átnéztem pár bulidet különböző oldalakon Ap-t többségében ugyanúgy locater-rel használják.volt egy 1-2 build ahol vegyesen exploiterrel. -
Zero001 #12503 Majd csekkolom. Most elvagyok ezzel a Pathfinderrel, meg bizonyos szempontból ez is hangáros hajó. :)
Ja, mondtál valamit, hogy lehet valamit kezdeni az Aero komp szar ikonjával, az micsoda is? Azt szoktam újabban, hogy mikor kiengedem kijelölöm, és letűzöm a HUDra, akkor legalább látom, mikor döglik meg. De ha a csata közepén engedem ki, akkor erre nincs idő meg lélekjelenlét... (meg pl nem szívesen szedem le a Sensor Analysist, ha már öt perce fenn van a célponton) Egyébként szokott megdögleni úgy is, hogy van még némi élete, ilyen 2-4%... Meg ugye 0%on sem konkrétan megdöglik, csak megáll, és ha hívom, hazajön.
Fura egy dolog az, nem igazi hangár, nem igazi képesség, valahol a kettő közt.
Ja, a tac konzolt lecseréltem a Step Between The Stars-ból szedett undine konzolra. Kb 5% fotontorpedó sebzést meg 2% CritH-t bukok, és semmi haszna a fézer és a disruptor sebzésnövelésének, ellenben ez egy olyan ritka cucc, ami radiation damage-t is ad, nem is keveset, 30%-ot. És a secondary deflector miatt minden támadó képességem kap egy radiation damage procot. A konzol felvitte a névleges sebzését 7600-ról 8000-re. Szerintem megérte a csere.
Mértek egy ISA-t amin benn voltam, 9700dps lett úgy, hogy nem erőlködtem nagyon, nem tudtam előre, hogy mérik. Ezzel már egész elégedett is vagyok. Rendszeresen dobogós (2.-3.) vagyok advanced kristályon, ISA-kat szoktam megmenteni a golyók visszarángatásával, meg az öt -threat konzol miatt elég ritkán vagyok célpont, így életben maradni is könnyű, meg a megmentős stf-ek is jól mennek (Borg Disconnected, Azure Nebula Rescue).
Most már tényleg nem tudom, mit lehetne optimizálni rajta még, felhúzom a cuccait XIV-re, aztán kész is. -
Plata #12502 Állítólag valamikor a nyáron jön majd egy sci hajó pack,roma klingon fed,aminek partgenes képessége vagy konzolja lesz.
Az is lehet hogy hangáros sci hajó lesz. -
Zero001 #12501 Ja, megvan ehhez még az aftershock gravity well-es doff, meg egy lila deflector doff, a többit pár napon belül megveszem. Meg beraktam Law-t, lila projectile weapons officer, jóaz.
Boffok már régóta saurian efficient banda, meg a hierarchy kalóz.
Ezzel így Prtg 369, Grav 185. Százassal több, ha rányomom a roma repu aktív trait képességet, de állítólag 400on cappelve van a sebzés. Mindenesetre elég fasza úgy a GW. -
Zero001 #12500 Na itt tartok:
Sci karakter
Upgrade halad, és tényleg kurvadrága, egyelőre akkor XIV valami a cél. Minden minimum VR, van egy pár UR meg E. Megtetszett az ikóniai Advanced Radiant Antiproton Beam, ki fogom venni. A konzolja sajnos nem fér, pedig hasznos lenne az is, meg a két elemes szet bónusz is. Na de hát mindent nem lehet sajnos.
Kezd egészen jó lenni, kíváncsi leszek, mire lesz elég elite-en. Még csak lvl57 vége, messze a 60. -
Zero001 #12499 Konzol attól függ, mit akarsz tápolni, ez kizárólag döntés kérdése, nem arról szól, hogy mi "kell". Raul azt mondta régebben, hogy a fegyvert érdemes CritD-re gyúrni, a konzolokat meg CritH-ra. Mindkettő kell, hogy sűrű legyen a crit és nagy is. Én nem tudom, mi az optimális arány. -
Plata #12498 Risai doffok úgy nézem egész jók,de kell hozzájuk az összes accolade.
-
Plata #12497 Kivették lobiból.Antiproton nem tudom. -
Zero001 #12496 Köszi!
Traitet emlegettetek, az mi volt? Hajótrait?
Risai doffok megérik a szenvedést értük? -
Zemanov #12495 Srácok az hogy lehet hogy már a mai nap két Nandi-t is láttam?egyet New Romolus mellett a másikat meg kristályon.
Más:Lehet hülye kérdés de Antiprotonhoz is flottás tac konzolból a locatert kell venni?vagy esetleg az exploitert? -
Plata #12494 Többi az favort ad,accoladet,na meg tojást és majom tag-et,a majmot és madarat belehet váltani markra.
Na meg speckó doffokat és kit modulokat.
De nézd meg itt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.06.17. 13:15:34 -
Zero001 #12493 Van valahol egy lista, hogy miket lehet szerezni ezen az eventen? Volt szó valami traitekről...
Meg ugye a hajóhoz csak a Flying High-t kell naponta legyűrni, az ad csak vouchert? Az összes többi baszkodás meg favort? -
Plata #12492 Srácok asszem risán a madaras csaj néha bugos.Eladtam neki 100 markért a Tufted Dusk Diver madaram,és a madár a táskámban maradt a markot megkaptam,és ha akarnám újra el tudnám adni. -
Zemanov #12491 Folyamatosan nerfelnek mindent.legutóbbi pl a doffozást.közel se hoz már annyi xp-t ráadásul megszaporodtak a sikertelen küldik is függetlenül attól hogy milyen színű doffokat teszek egy küldibe.full lilákkal is képes sikertelen lenni.a craft rendszer se tért a mai napig magához. -
aru #12490 Ez a legnagyobb probléma, hogy állandóan nerfből áll már ez a játék is. Gyakorlatilag tavaj óta nem lett jobb floater, csak deszka került be. Annak az ára kicsivel több, mint 2 óra alatt megvan. Mi az apjuk faszáért is nerfelték? Sok volt a síró kisgyerek!
Bezzeg az idióta szintezésüket nem nerfelik! Mert az nem normális, hogy a normál szintet 10-es kék fegyverekkel úgy tolod le, mint ha tolpihák jönnének, az adv. szintnél meg 14-es sárga fegyverekkel (ac/dm acc crtdx3) 150-200 sebzéseket osztasz ki!
Fél éve nem, hogy a 20-es de még az 5 fős napi pve-re is alig lehet bejutni... Nem véletlen nincs játékos!
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.06.17. 05:35:43 -
gunji #12489 Tíz óra előtt nem próbáltam, csak utána, de akkor valóban egész gyors, egészen délután kettőig vagy három. Mondom, ilyenkor többször is előfordult, hogy a negyedik karakter után még volt egy nagyjából egy perc hátra az időből. Aztán délután három után elkezd lassulni, este meg elég necces.
#12485: Egyet tudok érteni, ha szeretnék egy karakterrel madarat és majmot gyűjteni, akkor kell legalább 2x500 favor a floaterhez és a deszkához. De ekkor még sehol nem vagyok, mert ugye fürdőruha, virágból csulópántféle izé, doffok, meg kitbe cuccok, meg ki tudja mi, s már 4-5000 favornál járok. S ha már több karakterről lenne szó, akkor mindez megtöbbszöröződik. Az volna jó, ha legalább a floater és a deszka acc bindos lenne.
Amúgy nerfelték a spéci BTTF-es deszka sebességét, így elvileg már nem éri megvenni, valamint a madarakért/majmokért kapott markok mennyiségét. Viszont cserébe csökkent a madárkeltetés és majomnevelés CD-je 20 órára. Legalább ennyi jó történt. -
Plata #12488 Breen trait csak annak jó akinek carrierje van.Bár én asszem öszvissz 1 karival szedtem ki traitet,mert a hajó olyan ótvar szar hogy többivel nem volt hozzá se kedvem se hangulatom. -
Zero001 #12487 Nekem nincs technikai problémám, csak teljesen hidegen hagy az egész. A hajót is csak azért veszem ki, mert legutóbb megbántam, hogy nem vettem ki mindenkivel a kobali hajót, meg a téli eventet ahogy van, skippeltem, és a breen carrier sincs meg.
Leszartam teljesen, aztán fogtam a fejem, hogy bazze T6, hajótrait. Azzal ugyanis nem vagyok eleresztve. -
Plata #12486 Srácok én nem tudom mitől van nektek ez,de nekem semmi gondom nem szokott lenni,igaz én mostanában csak reggel 7-10 óra közt tudok játszani főleg,mert este nincs időm.Vagy már marha fáradt vagyok hozzá.Viszont a majmok és papagájok sok markot hoznak.Most is lenne időm játszani,de fáradt vagyok és álmos,reggel fél négy óta fent vagyok,úgyis elaludnék STO közben.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.06.15. 22:03:16 -
Zero001 #12485 Az, és tökfölösleges is. Van _egy_ karakterem akinek még két éve kivettem a maxos floatert, azzal parkolok Risán és csinálom a napi röpködést, az összes többi risai faszkodást kompletten fölöslegesnek találom. Fasznak kell olyan ruha, amit csak ott lehet használni? Fasznak floater, ha csak egy karakterrel kell 1000 voucher?
Totál full értelmetlen az egész, inkább gyűjtögetem a vagyont.
Bár mostanában inkább csak DS9-t nézek, 3. szezon végénél járok, kezdenek beindulni az események. -
gunji #12484 Hát most közel jutottam ahhoz, hogy abbahagyjam ezt az egész sz*rt. Négyszer próbáltam felvenni egy szerencsétlen horga'hnt, mindannyiszor megszakadt, végül buktam is a küldetést. Általánosságban a horga'hn drop is ritka gyenge, a tíz helyen is jó esetben ha 20 összegyűlik. Nem beszélve a tojásokról, amik nagyjából 0,5-1 % alatti eséllyel jönnek. Teljesen értelmetlen időpocsékolás Risa. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
4 21 ms 24 ms 21 ms xe-1-3-0.ic0-ip2.net.telekom.hu [81.183.2.46]
5 21 ms 22 ms 21 ms xe-0-0-0.ic0-dplex.net.telekom.hu [81.183.0.197]
6 39 ms 39 ms 39 ms 193.159.167.137
7 39 ms 40 ms 39 ms f-ed5-i.F.DE.NET.DTAG.DE [217.5.95.58]
8 74 ms 76 ms 74 ms 62.157.249.50
9 163 ms 162 ms 162 ms xe-3-0-0.bos10.ip4.gtt.net [141.136.109.138]
10 153 ms 160 ms 158 ms internap-gw.ip4.gtt.net [77.67.77.54]
11 172 ms 170 ms 161 ms border11.te7-1-bbnet1.bsn.pnap.net [63.251.128.41]
12 166 ms 171 ms 166 ms perfectworldent-4.border11.bsn.pnap.net [216.52.61.78]
13 165 ms 164 ms * patchserver2.crypticstudios.com [208.95.185.41]
14 173 ms 173 ms 172 ms patchserver2.crypticstudios.com [208.95.185.41]
Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.06.15. 21:49:31 -
Plata #12483 Fogalmam sincs honnan szerzett búvárruhát.
De vicces mert valamikor régen még talán az évfordulós event környékén pletykálták hogy az idén risán majd lehet búvárkodni,és lesz víz alatti ev suit.De nem lett. -
gunji #12482 Nem kizárt, bár én inkább szerver oldali problémákra tippelnék. De ha mégis az előbbi, azzal sajnos nem lehetne semmit tenni lévén a szolgáltató számára ez nem számít hibának, más meg nincs a 'szabad' piacon. :(
S hogy lehessen gombot varrni rá: az idei új karakterek helyett megpróbáltam a tavalyiakat, s kétszer is sikerült négy kört menni úgy, hogy maradt még majd egy perc is. Mintha a azoknak nagyobb lenne a 'repülési gyakorlatuk', ami persze nincsen, elvileg.
Legutóbb meg belefutottam egy bugba is: a második fafej felszedése után a számláló maradt 1/10, a fafej el is tűnt a helyéről, a következőnél kettőt ugrott a számláló. Aztán a tizedikkel 10/10 lett, de nem adta meg a küldetést, az idő meg le is járt. :(
Az egyik nap láttam egy karaktert a stégen búvármaszkban és szigonnyal. Ilyet hol lehet szerezni? Kár, hogy nem fotóztam le.
S úszni végül is lehet valahol? -
Plata #12481 Szerintem a neteddel lehet valami baj.Mert nekem is sikerül 3-4 karival a vadászat és a nem a legjobb floaterrel,a várépítés simán megy hat karival,nem nagyon észleltem lagot. -
gunji #12480 Nem a könnyűségről/nehézségről van szó. Tavaly is végigcsináltam (táncra/szörfre nem maradt idő/kedv), baj nem volt vele, most is nagyon vártam. De csalódott vagyok, mert nagyon lassú, fagyogat, szaggat, ugrál, disconnect, lagok és rubberbanding színesítik a játékot. Nem mindig és nem ugyanolyan mértékben, este pl. jobban. Amíg ez egy random csatában nem annyira zavaró, addig egy ilyen horga'hn gyűjtésnél - ami időre megy, pláne negyedórán keresztül - már igen. Mondok példát ->
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elindul a fafejgyűjtés, megjelenik jobb oldalt a gomb, amivel fel kell venni a küldetést. Ráklikkelek, villanva mutatja a gomb, hogy érzékelte, de nem történik semmi. Ismét kattintok, megint semmi, végül a 3-5. kattintásra elfogadja.
Repülés közben ha egy fafejnél megállnék, akkor valamennyivel előbb kell elengedi az előre gombot, mert még egy kicsit repül a karakter. De ha e közben szaggat be, akkor vagy előbb áll meg, vagy később, s esetleg nekicsapódik valaminek, amiről odébb pattan és/vagy leold a rakéta.
Ha sikerül egy fafejnél megállni, akkor is sokszor szakad meg a 'collecting...', van amikor négyszer-ötször kell nyomogatni az F-t. Ha nem szakad meg, akkor is figyelni kell, hogy beszámolja-e a tíz közé, mert amit felszedtem, az is még 2-3 másodperccel tovább látható, mint kéne.
Ha sikerült összeszedni a 10 fafejt, akkor le kellene adni a küldetést, de arra is kell 5-10 másodpercet várni, hogy megjelenjen a gomb (jó ezt utólag is meg lehet csinálni a faszinál).
Minden ilyen dolog akár pár másodperc késést is jelenthet, s végül 4-5 percig is eltarthat az, amit tavaly sikerül 3,5 percen belül hozni. Idén nagyon ritkán sikerül négy karakterrel megcsinálni, csak hárommal, volt, amikor annyival sem. Nem bénaság kérdése, ha reggel négy menet belefér, este már csak három, mert észrevehetően lassabban reagál a játék. Ezt a Nándi hajós küldetésnél figyeltem meg igazán: ott nem kell sietni, lehet nyugisan repülgetni, de este vagy éjszaka mégis lomhábban reagál a játék a gombnyomásokra. Chaten mások is panaszkodtak a lagokra, pl. szörfözés végén nem tudták megérinteni a zászlót.
Chaten szombaton valaki beszólt, hogy hat (6) karakterrel csinálja a horga'hn vadászatot. Én ezt a 2,5 perces átlagidőt képtelenségnek tartom, de lehet, hogy csak én vagyok ilyen peches.
Bocs, ha hosszú volt. -
Plata #12479 Ezt a Risai szenvedést tényleg nem értem.Risa röhej könnyű lett,ha egy nap szánsz rá 2 órát már megvan minimum 1000 favor.
Naponta jó ha 1-2 órát feljutok,de már 4 karimra költöttem 1100-1600-2100 favort.Régi karimnak csak ruhát vettem,de az újaknak ruha is meg floater is. -
Plata #12478 Jah de megjöttek a T6 veterán hajók is.
De még semmi infó az új veterán fajról.
És a hajó traitjét jobbnak gondoltam.Azt mondták még tavasszal hogy valami pvp-s trait-et kap a hajó is meg az új faj is pvp traitet kap.
Azt rebesgették a lifetime sale alkalmával jön mind a kettő.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.06.12. 00:16:23 -
Plata #12477 Passz,mondom sosem upgradeltem,egyrészt nincs polaronos hajóm,másrészt buzis lesz tőle a hajód harmadrészt meg szart sem ér. -
Zemanov #12476 Igen ezt tapasztaltam.viszont az elég érdekes hogy az Mk XIV-re upgradelt set egyes darabjai stf-en olyan értékeket mutatnak mintha hozzá se nyúltam volna,mintha csak alap XI-ként használnám+a hajó kinézete se változik semmit tőle. -
Plata #12475 Mi a bajod risa-val?Sokkal könnyebb mint eddig. -
gunji #12474 És van lájftájm ákció is. Bár ez most rendesen hidegen hagy a risai szenvedés miatt. Úgy néz ki, most már csak a csalódás bolygója marad :/ Pénzt ezeknek soha többet.
A Nándi hajót, ha már egy karakter unlockolta, akkor a többi szerintem már ingyen megszerezheti a repu->events->buy->acc reward claim útvonalon, nem kell 40 bigyót gyűjtetni velük. -
Nahát nahát
Mekkora engedmény el se hiszem Steamen fentlevő két óriáspakkra a legasyra meg a delta pakra kaptunk kemény 20% engedményt eszement ajánlat:)
-
RIP X-FIRE közlemény bocsi. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha valaki használt köztetek X Fire progit az most próbálja meg menteni a menthetőt ezen a címen várólisttás hozzáféréssel le lehet szedni a feltett anyagokat -
Plata #12471 Én nem húztam fel soha,lehet hogy ad polaron sebzést,de borg stf-en szerintem rohadt gyenge lesz tőle a hajód.Nem nagyon fogja bírni a képzést. -
Zemanov #12470 Köszi.gondoltam kipróbálom már a Jem'hadart polaron-nal is.néztem wikin azt írja hogy már nem elérhető de még a jövőben rövid ideig talán elérhetővé tehetik.eddig kivettem küldiből a pajzsot meg a hajtőműt felhúztam XIV-re így már 15% extra polaron damaget ad.
Utoljára szerkesztette: Zemanov, 2015.06.11. 20:17:02 -
nincs már, pont az upgrade system miatt kivették. -
Plata #12468 Az egyszerű,a hapsival előbb beszélni kell utána ő elbújik.A hapsi napközben a tánc tér előtti tengerparton ácsingózik.Beszélsz vele ad küldit hogy keresd meg őt.Ha megtaláltad következő nap újra ad küldit és így tovább.Nem kell egy napot várnod,csak amíg felkel a nap,keress olyan instát ahol nappal van és kész.