50105
-
Zemanov #13038 Kíváncsi vagyok bejelentik- e ma a Krenim boxot. -
Plata #13037 Nekem elite fleet jobban bevált.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.07.13. 11:40:37 -
Lokker #13036 írta hogy maco shieldje van -
Plata #13035 Ground harc nehezebb,nem tudom melyik küldiknél tartasz,de nem árt fel cuccolni magad.Gondolom repud még nincs hogy vegyél ground szettet.De esetleg próbálj venni magadnak fleetes ground armort vagy pajzsot.Van olyan elite fleet pajzs és armor ami tölti vissza az életed vagy pajzsod.De nem árt ha van veled sci boff is akinek csupa híler skillje van.Engi boffnak legyen shield generator vagy medical generator. -
lammaer #13034 Hát a boxos dolgok egyelőre még nem játszanak, megkeresem akkor a nekem való kiteket meg megpiszkálom a skilleket és kiszedem a maco többi részét...
A borgnál meg igazán megdicsérhetnél inkább, hogy milyen jó a situational awarenessem és mennyire jó csapatjátékos vagyok, mert figyelek arra mit csinálnak a csapattársak - más kérdés hogy ez esetben ez azt jelentette hogy megvártam amig ti is jöttök :P -
Raulblanco7 #13033 nem, nem normális, a föld is ugyan olyan könnyű mint az űr, rálősz az egyikre egy picit és emiatt a mellette álló másik 4 is meghal.
tudod mi kellene neked? hive ground elite-n egy kis gyakorlás. infected advanceden úgysem vállaltad be az egyedül nekimegyek a kockának, szóval helyette most tied lehet az egyedül leverem a borg királynőt a gorn minibosst, 20 elite borgot és 200 másik borg dolgozót a királynős boss teremben ahol a padló ráz és azonnal megöl ha rossz helyre lépsz, a plafonról meg mortar tűz alatt vagy folyamatosan. sima, kis gyakorlás.
ha kicsit javulni akarsz groundon, vedd ki a maco armort vagy snipert is, inkább armort, az armorral 1-2 lövéssel többet bírsz majd. a kettő együtt ad egy shield healt, szóval ha nincs pajzsod azzal újratöltöd.
skillek, motivation kit module, legjobb, dps-t növel, és közben a sebzésed alapján hp-t tölt. lősz = gyógyulsz.
shield pulse, vagy valami ilyesmi, ez boxos trait, minden kaszt használhatja, pajzsot tölt, neked és a körülötted állóknak.
ha engi vagy, van még 2-3 pajzs töltő kit module, ha sci vagy, van fél tucat hp töltő, tacnak nem sok, de a fent írt kettővel megleszel.
epizód küldire csinálhatod még azt, hogy sci boff mind a 4 képességére megtanítod valamelyik hp gyógyító skillt, az többnyire rád fogja majd használni. engiknek pedig shield rechargot tanítasz, azok is többnyire rád fogják nyomni. egyébként pedig az epizód küldik szintén kaktusz nehézség, szóval gyakorolj, ott is hol van még az stf szint, hétvégére már szolóban le kell nyomnod armek-et. -
lammaer #13032 Közben meglett, hát elég furmányosan csinálták meg - csodálkoznék ha arra magától rájönne vki, hogy a szektor meg personal assignmentek mellett még van egy rakás más opció is, amit a department headok adnak....
Más: most járok lvl55-nél, és a sztoris küldetések földharcai elég nyögvenyelősen mennek. Nem azt mondom hogy nem tudom végigvini őket, de pl az normális hogy bármelyik NPC lő rám egyet (nem bossok, csak ilyen sima NPCk akik 4-5en vannak egy csoportban), a pajzsomnak rögtön annyi és utána max 2-3 lövés és már fekszem is, miközben nekem meg a csapatnak nagyságrendekkel több lövés kell amig lecsipkedjük a HPját.
A pajzsom jelenleg egy M.A.C.O. Personal Shield Mk XII (amit az omega markokért lehet kapni), a fegyverek meg mindenféle lila 100 DPS körüli cuccok.
Van esetleg tanács földharcra?
(csak azért felünő a dolog mert az űrben küldetések alatt szinte sose halok meg, a földi küldetések alatt meg egy meccsen akár 2-3 alkalommal is megy a respawn. És az a gond, hogy NAGYON gyiorsan tudok feküdni...) -
Zemanov #13031 Arra oda kell figyelni hogy milyen doffokat rak bele mert szarokkal semmit se fog hozni ha egyáltalán sikerül a küldi. -
Plata #13030 Nem ezt nem kell unlockolni,nincs a department headsben a marauder részlegben doff küldi?
Lennie kell. -
lammaer #13029 Hát elröpültem a cardassia meg bajor szektorokba, de nekem nincs olyan opcióm. Tuti ezt is unlockolni kell vhogy. -
lammaer #13028 Jaja az megvan, a guide amit múétkor "átnéztünk" írta hova kell menni doffokért... -
Plata #13027 Security,Tactical,Operations doffok kellenek főleg,de ha romulán karid van akkor kapsz klingonoktól és romulánoktól is doffot,a klingonoktól a Qo'nos-is akadémián,a romulánoktól a New romuluson. -
Plata #13026 Nem kell,marauding szintel doffokat kapsz,meg spéci képességet. -
lammaer #13025 Mondjuk lehet ehhez valami marauder szint is kéne... -
Plata #13024 Régen úgy is volt,de nem rég át variálták,most májusban cseszték el a rendszert ilyenre.
Régen a current map alatt volt a marauder fül,most át tették emide.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.07.12. 19:51:06 -
lammaer #13023 Eh, külön opció van a marauder-hez? Én meg egyesével járkáltam végig a szektorokat és a "Current Map" alatt néztem hátha dob maraudert.... -
Plata #13022 Jah Romulán karival Reman Marauder.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #13021 Így keresd.
Department Heads-First Officer-Orion Marauder
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.07.12. 19:40:30 -
Plata #13020 Kardassziai Bajor meg Tau dewa szektorban keress marauding küldiket,de ne a szektor küldiknél,hanem a marauding alatt.Bár lehet romulánnal nem marauding.
Department Head-Marauding.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.07.12. 17:18:37 -
lammaer #13019 Ezmiez? Éppen contrát vadászok a vadiúj klingon karimmal, de valahogy nem nagyon dobja z űrben az olyan assignenteket... -
Plata #13018 Neki is álltam a contra farmnak,11 klingont beállítottam ds9 kardasszia rablásra.Rabokat eladom meg contrát beváltom,így jön egy kis dili velük. -
Plata #13017 Nem tudom,de sajna Galaxy X és a Guramba miatt nekem kell,remélem az új Gurambát nem basszák el mint a régit. -
Zemanov #13016 Amúgy szerintem a dread pack jó pár hónap múlva fog csak megjelenni.addigra a zen ára is lemegy és lehet majd vásárolni. -
Plata #13015 Packban jön.
-
Basszák meg, muszáj lesz megvennem a galaxy dreadot :) -
Raulblanco7 #13013 jaja, bár vannak ott traitek is amik jók, durva box lesz.
csütörtök este fillérekért lesznek felhányva a cuccok, akkor kell bevásárolni. -
bgabor911 #13012 Ezt nevezem cost effective pénzszerzésnek. :D -
Zemanov #13011 Nagyon jónak ígérkeznek viszont szerintem az árukat is megkérik majd.lásd kemocite. -
Plata #13010 Atyám az új doffok durvák lesznek.
Doffs:
(Space) Chance for Directed Energy Modulation to apply Accuracy buff to team
(Space) Chance for Attack Pattern Omega to apply lesser buff to team
(Ground) Chance for stacking Crit Severity buff on firing Ranged weapons
(Space) Chance for stacking Crit Severity buff on firing Projectiles
(Space) Chance for Hazard Emitters to apply an additional heal after 15 seconds
(Ground) Chance for stacking Crit Chance buff on firing Ranged weapons
(Ground) Chance for Fire on my Mark to expose target
(Space) Chance for stacking Crit Severity buff on firing Energy Weapons
(Space) Chance for stacking Crit Chance buff on firing Projectiles
(Space) Chance for stacking Crit Chance buff on firing Energy Weapons
Dilithium doff (Boosts dilithium ore gained, max 10%)
Skill points doff (Boosts skill points gained, max 10%)
Marks doff (Boosts marks gained, fleet and rep, 10% max)
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.07.11. 20:06:16 -
Plata #13009 Na jah,újakat tervezni hülyék.
-
Zemanov #13008 Gondolom az összes "régi" hajót kiadják T6-ba.
Arra leszek kíváncsi hogy mihez kezdenek majd a T5u lobis hajókkal.mert szerintem idővel fognak valamit. -
Plata #13007 ÚÚÚ bazd meg,rohadt tetvek, a kedvenc hajóimat kiadják T6-ban.Rohadt gxcik.
Galaxy Dreadnought Cruiser [T6]
As Part of T6 Dreadnought Bundle
Guramba Siege Destroyer [T6] (Kolasi Class)
Trait: While Subsystem Redundancies is slotted, activating and firing Beam: Overload I, II or III or a Spinal Lance or Javelin ability will trigger a shield heal, a shield hardness buff and will restore offline shields.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.07.11. 18:24:47 -
Plata #13006 CLR—Infected Space[11:18]— Dmg(DPS) —Sturmovik 11 268 032(16 620) Rachi 8 823 226(13 014) Zyriel 8 218 968(12 122) Nogur 5 571 896(8 218) S'ren 3 931 151(5 798)
Hát ez a ferengi hajó nem egy dps taliga.
Max. One-Hit: 63 528 (Dual Phaser Banks - Overload II)
A swarm missile és a tethered akna dps szinte nulla.
Viszont van rajta Gw és az meglepően erős,úgy hogy tac kari és nincs particle skillje.
Igaz full borg fegyverzet van rajta,na meg ferengi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.07.10. 19:32:05 -
Plata #13005 Szerintem nincs,keress rare vagy very rare assigmenteket,bááár,fedes karival nem sok jó van. -
lammaer #13004 Abban van valami logika hogy miért van olyan, hogy egy assignment 2.5x annyi ideig tart és mégis kedvesebb rewardot ad mint egy másik?
Ezek az assignmentek számomra olyanik mintha semmilyen összefüggés nem lenne az időtartam/erőforrásigény meg a reward közt. Nem is értem pl mit akarnak azzal a 20EC jutalommal a 20 órás küldinél - ez indokolná a +12 óra időtartamot?
Más: abban vki tudna segíteni hogy találok telekinesis-es duty officert az exchangen?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.07.10. 19:06:50 -
lammaer #13003 Még szép hogy fenn van :) -
alyr2 #13002 Mert a maradj bejelentkezve géphez kötött:) -
Plata #13001 Háát crtdx4 dhc van.
[7/10 5:27] [TheTradingChannel] Schnuffi@sahradoom: WTS [Schwere Phasen-Biomaterie-Dualkanone Mk XII [CrtD]x4]
Ez dhc csak fritzül.
-
Plata #13000 Na haza gyüttem,ha mentek bulizni,én is jönnék ferengi dilihajóval.DPS űbertápos,valahol a neszámold és a haggyábékén közt mozog,de full ferengi és full fun. 
Azt nem értem,hogy ha nem itthonról írok ide a fórumba,és hazajövök miért kell mindig bejelentkeznem a fórumba,mikor be van kapcsolva hogy mindig be legyek jelentkezve,de ha írok másik gépről akkor újra be kell jelentkeznem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.07.10. 17:22:44 -
Plata #12999 Mindjárt haza èrek,ki ne hagyjatok,vagy szètrúgom a zrityótok.