50105
  • lammaer
    Hát, én ma filmézést tervezek majd korán lefekvést... igy a heti munkanapok vége felé már érezhető a hajnali2-reggel 6 közti alvás mennyiségének mellékhatása...
  • Zero001
    :D

Nem kell mind sztem, egy karakter úgyis vagy földi, vagy légi, izé... űri. Nem kell neki az összes slot.
    Legalábbis én nem vagyok hajlandó cserélgetni a traiteket egy karakteren hogy mehessek ide is meg oda is, körülbelül tizedannyi klikk karaktert váltani. Így viszont nem kell mindenkinek minden.
  • Zemanov
    Én arra leszek kíváncsi mennyire lesz "gördülékeny" az indulás.
  • Zemanov
    XD
  • lammaer
    Én igy látom ezt a képet....

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.07.16. 11:31:05
  • Zero001
    Uh, ez durva táp azért. Még jó, hogy elkezdtem fleet markot farmolni az utóbbi időben.
  • Plata
    Lesznek doffok, boffok, sci konzolok, secondry deflectorok, kitek, kit modulok.
    Meg valami kraftolós doff és napi küldik.

Másik fórumon olvastam.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.07.16. 10:15:44
  • Zemanov
    Gondolom ugyanúgy marad VR.és a hozzá való alapanyagok költsége is horror lesz.és akkor még mindig ott van hogy nagy eséllyel szar szorzót kap.
  • Zero001
    Az megéri egyáltalán? Nem sokkal jobb eleve Mk2-t craftolni, aztán rátolni ezer upgrade-et?

Meg ez esetleg kit és kit modul upgrade-et is jelent, vagy azok maradnak upgradelhetetlen, fix cuccok?
  • Plata
    Úgy néz ki a ma bekerülő fleet holdingal majd bekerülnek az Mk12-nél nagyobb szintű cuccok,vagyis lehet majd mk12-nél nagyobbat is kraftolni.
  • lammaer
    Viszont nem kell ott ülni a gép előtt hozzá, afk gameplaynek tökéletes. De persze mindenkinek más preferenciái vannak, meg hát tény, ha van egy 10 perces misi amiért kapsz mondjuk 2000 dilit, az nyilván jobban megéri.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.07.16. 08:43:56
  • Plata
    Ok szólok.
    Én általában max 2-3 alkalommal csinálok contrázást.Már ha tudok,ma nem tudtam csak egyszer,most jöttem haza.
  • Plata
    Nem tudom én nem használom.
  • Zero001
    Ja, az egy dolog, hogy a contraband megszerzése fél-négy óra, de beváltani húsz.
  • Fabio Capello
    Plata, Raul, ha esetleg használtok Subspace Vortex képességet, nálatok is irtózatosan bugos?
  • Gundark 1 1
    Farmolni csak akkor voltam mikor szedtem a dilit a presidiora. Szoktam foundrykat játszani a történetek miatt. Napi rutin csak annyi hogy ami éppen kell abból tolok egy egy missziót. Most éppen a nukara földi szettet építgetem a páncélgyűjteményembe :) Ami dili meg leesik közben az ugrik be a plazmáim fejlesztésébe. Van 3 karakterem de egyel játszom csak igazán. Pedig a deltás klingonom még csak 3-as szinten van :) A fedes tac deltás mondjuk 54es, de oda még kurva sok minden kéne és nincs kedvem hozzá :) A repu sincs még kitolva vele (romulánoknál még el kéne menni felvenni, a többi meg pár nap és kész lenne)
  • Zero001
    Na én ezt a napi rutint szerencsére sikeresen kerülöm.

A legközelebbi hozzá az volt, amikor Dynellel vagy két hétig naponta nyomattuk a földi STFeket körbe-körbe, de azt meg élveztem.
  • Zemanov
    Ne aggódj nem csak téged.
  • lammaer
    Én pl most munkahelyen vagyok (informatikusként ugye 9 órát muszáj gép előtt ülnöm), és amikor éppen várok vmire, akkor remote desktoppal beloggolok az otthoni gépre és leütöm a küldetéseket.

Amúgy a legtöbb contrabandos küldi szerintem 45perc-2 óra közt van...

De igazad van, elég sok türelmet igényel, amit Plata művel az sztem nem emberi. TEgnap is puffogtam magamban, hogy van ugye egy főkarim meg ez a contrás, este 9kor leültem "játszani", de 11 fél12-ig csak a napi robotot csináltam (daily küldetések, doff assign, lootomatik küldi és loot eladás stb stb), utána kezdtem csak vmi olyat csinálni ami más (ez többnyire vmelyik storyline tolása). Tudom, ez egyéni hülyeség mert csak rajtam áll mit csinálok, de vhogy a játék engem erősen tol a napi rutin irányába...
  • Zemanov
    Úgy hogy 1 karival is simán összeszedhetsz 30db contrát és kb. a szektorok végigjárása 10 perc 1 karival.a küldik ideje pedig nem 1 nap hanem 2-4-6-8 óra között változik.
  • Zero001
    Nem értem, hogyan van hozzá türelmetek. Én kb azzal az egy karakterrel tudok doffozni, amelyikkel épp aktívan játszom, a többivel maximum az R&D beklikkelést vagyok hajlandó csinálni. Doffos küldiket keresgélni kell, odamenni, aztán hoz két contrabandot egy nap múlva. Ennyi idő alatt le is megy két elit STF, ami kb ugyanannyit hoz dilithiumban.
  • lammaer
    Hát, majd az öregek kijavitanak, de sztem ez a contrabandozás KDFes specialitás. Legalábbis én úgy vettem le minden guideből, hogy a Marauderkedés az ami naponta viszonylag stabilan hozza a contrabandot, ennek nincs FEDes megfelelője.

Amúgy én is fedes engit indítottam, az már 55ön van, viszont a contrabandozást egy 15ös szintű romulannal tolom.
  • lammaer
    Ha esetleg betelik a bank, szóljá :)

Meg adhatok is fel egy hirdetést hogy aszondja "szerény %kért cserébe vállalom contrabandok dilitiummá konvertálását" :)
  • Gundark 1 1
    Látom nagyon rágyúrtatok a doffozásra :) Nekem mint egyszerű fed mérnöknek szerényebbek a lehetőségeim. Persze esik nekem is csempészáru, de 2-3 darab. A fedeseknél van valami módszer a sok dili szerzésre a doffokkal?
  • Plata
    Van,csak a tactical vagy operatzions fül alatt nézd,nekem 11 kariból 3-nak volt.
    Jaaa,itt egy trollos kép.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.07.15. 12:38:25
  • lammaer
    Fasza, nem klingon vagyok hanem KDFes Romulán. Annak nincs ahogy elnézem :D
  • Plata
    A jó büdös életbe,doffozás közben támadt egy agyament kari ötletem.
  • lammaer
    Na ezt most megtekintem :D
  • Zemanov
    Én igazából az Annorax-ot vártam most,nagyon kellene valami jó sci hajó mert ugyan a Pathfinder nem rossz de kicsit már meguntam.nézegettem a Wells-t hiánypótlásképpen de közel 200 milla szerintem igen sok érte.
  • Plata
    Nekem csakis Simi,meg esetleg Bortasq,Simi pack az egyik legnagyobb fun a játékban.Simis romulán karimmal annyit játszottam hogy mindig tökig van dilivel.
  • bgabor911
    Hehe, T6 Excelsior, jó lesz ez. Az új skint gyorsan kukázni fogom a régi kedvéért.
  • Plata
    Srácok,klingonoknak Instigate Defection küldi van cardassia szektorban még 2 óra 42 percig.
    Sőt ugyanott van Deliver prototype küldi is,az 4k dili ha critel.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.07.15. 11:23:16
  • lammaer
    Átkozott STO, ezk mindenre gondolnak, nem lesz igy gyorsan sok zenem :D
  • Plata
    Küldik 4 óránként frissülnek,de ha sok contrabandost veszel fel egy zónában akkor fél napra is eltűnnek.Ha fel tudok jutni játékba majd küldök pár sulibán doffot,de jelenleg az életem elég zűrös és fogalmam sincs mikor tudok felmenni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.07.15. 10:49:32
  • Zemanov
    Persze van cd.nem lehet őket ész nélkül pörgetni.én 2 naponta szoktam őket elindítani akkor bejön olyan 30-50 között.
  • lammaer
    Csak arra gondolok hogy ugye bőven 4 óra telt el azóta hogy felvettem az assignmenteket (van amelyik 6 órát is eltart), tehát a felvétel óta frissült legalább 1x. Nem úgy volt hogy felvettem aztán kerestem hogy hol lehet felvenni még1x :)

Szépen lejárt, utána még eltelt pár óra, és NEKEM még se dobott egyet se, csak 10-12 órával később. Akkor viszont garmadával. Ezért gondolom hogy lehet talán egy személyre szabodd cooldown is (volt neten aki utalt ilyesmire, persze nem officiálisan).

Esetleg aki kontrabandol, egy nap hányszor indítz contrabandos küldiket? (mert ha mondjuk minden este csak belöjükl a karit, úgy valszeg megy.. én csak mohó voltam, és napközben ránéztem 2x-3x is).
  • Zemanov
    Semmi.Scimitart Kumarit megveszem a többi meg nem érdekel.azért farmolni hogy ugyanazokat a hajókat megvedd.hát elég pofátlanság.és némelyik semmivel sem jobb mint a T5u változata.ott van pl a Deridex minimális a változás.bár a crypticre ezért nem haragszom mert ezt szerintem a tulaj követeli tőlük.
  • Plata
    Passz nekem új van,de már nincs benne dps cset beállítás,csak amilyenre te beállítod.
    A hivatalos dps cset beállítás hiányzik.
  • Zero001
    Na mi a helyzet most a DPS mérővel? Egyáltalán nem kéne működnie, vagy hülyeséget mér, vagy mi?

Csak mert tegnap bug hunt elite-en mértek nekem 1076 DPSt, és hiába tudom, hogy kibaszott kemény csávó vagyok, ezt azért már kicsit nehezen hiszem el. Mindenki más is 4-500 DPS körül volt. Régebben meg ilyen 100-150 körül mozogtak az emberek...
  • alyr2
    4 óránként frissülnek a szektorok!