50105
-
lammaer #13199 Az az oltári nagy galaxis is inkább csak timesink, hogy elcsessz egy csomó időt arra pl amikor fel akarod fittelni a hajódat, járkálj körbe, mert az egyik naprendszerben kell megvenned az ágyút, a másikban a pajzsot, a harmadikban az armort stb stb.
Rengeteg idő elmegy ezzel.
Amúgy én is úgy voltam vele mint Zero, hatalmasakat lehetett bukni rajta, de ami még rosszabbvolt számomra, az a metagaming amit műveltek benne. Beépülős kém aki szétcseszi a klán munkáját, bandwagonos corpok (10 corp megy molesztálni egyet) meg hasonlóképpen a blobbing (40en gatecampelnek hogy leszedjenek egy arra járót). A politikáról ne is beszéljünk... -
lammaer #13198 Nem teljesen vágom mire reagáltál - a lényeg én csak azért hoztam fel az EVE-t, mert a patch az nemcsak itt szokott nyögvenyvelősen meg nem határidőre kikerülni a szerverekre, hanem máshol is. De mondhatnám a World of Tanks-ot is, ott is szoktak csúszások lenni, meg hotfixek.
Nyilván van ellenpélda is, lényeg, nem STO specifikus a dolog... -
Zero001 #13197 Volt egy kis aranyos MMO kb 2002-3 környékén, bétájával játszottam. Kapukkal összekötött szektoros, háromszög alakú világ volt, három zászlós capture the flag-gel, meg olyan kereskedelmi rendszerrel, hogy minél messzebb adtad el az árut a főbázistól, annál többet ért. Lehetett kereskedni, kalózkodni, fejvadászkodni, meg háborúzni a zászlóért. Alap hajó ingyen, komolyabbak pénzért, de nem túl drágán, és ha kilőttek, akkor bukta, respawn otthon. Ilyen kis könnyed dolog volt, röpködés, lődözés.
Azzal nem tudom mi lett, sosem láttam többet, és elfelejtettem a címét. Jumpgate rémlik, de amit azon a néven találok, az nem stimmel. -
Plata #13196 EVE-ben ha van biztosításod a hajód árát nagyjából visszakapod,és ha nem mész ki biztonságos zónából akkor sincs baj. -
Zero001 #13195 Oké, mondom, idegekkel nem bírnám.
DayZ-t is ezért hagytam abba. Pedig ott csak 2-3 napot gyűjtögettem, aztán buktam be mindent úgy, hogy bespawnoltam a pályára, és álltak mögöttem... Három ilyen után úgy gondoltam, játsszon ilyennel akinek hat anyja van. -
Plata #13194 De mellé oltárian kibaszottul hatalmas galaxist kapsz,amiben bármi lehetsz,szinte,mondjuk engem a bányászás kötött le. -
Zero001 #13193 Hát nem tudom, én meg azért nem EVE-ezek, mert beleölök egy rakat pénzt, időt, energiát, és mikor végre összegyűlne valami, kilőnek a picsába és elbukok mindent, körülbelül áttolnám az öklöm a monitoron...
Az a klán, ami évek munkájával összeszedett egy kuuuuuuurvanagy csatahajót, és AZONNAL amint kijött a dokkból, kilőtték, az mi volt már? Ráugrott az egész világ összes klánja egyszerre, csak hogy nehogymár legyen nekik olyanjuk...
Ilyen játékmechanika nekem nem kell. -
Plata #13192 Az EVE jobban megvan csinálva mint STO.Vagyis régen úgy volt,régi 2.4ghz-es gépemen simán futott az EVE enchanced változata.Ma már nincs ez a változat,mert szebb lett azóta a játék,de jobban is optimalizált.Szerintem EVE jobban futna.
Én oroszul tanultam,mert az volt a kötelező,de megértettem magam eddig a legtöbb MMO-ban nagyjából.WOW EVE Sw ToR,satubbi.
Az angol tudásomat WoW és D2 adta. -
Mán megint egy olyan játékkal példálóztok ami egyszerűen fel se ér ezzel a játékkal:)
Sajnálom hogy nincs rendes angol ismeretem illetve nem free az EVE mert már rég ott rontanám a levegőt, bár lehet a gépem nem engedné.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most ne gyertek azzal hogy tanulj meg, megtanulnám, de nyelvérzék nélkül nehéz.Nincs affinitásom hozzá:)Amennyire tudom tanulom de beszédminőségre sose fog sikerülni.
-
Plata #13190 Én fél egyig hajkurásztam az Insurgentet GTA-ban,utána alvás,de nem volt még szerver. -
lammaer #13189 Ejje, ejj, ti vagytok a veteránok és a newbie kaktusz csinálja jól? (elmentem 10kor aludni, ma friss és fiatalos vagyok, éppen most rakom be a lejárt 24 órás assignmentek helyére az újakat, este pedig frissen kipihenten fogok repkedni a zűűűrben).
Amúgy minden játékban ez van - EVE onlineban is szállóige a "patch day - no play"...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.07.17. 09:48:51 -
Plata #13188 Ma már úgysem lesz szerver.Én mindjárt lépek aludni,sajna Insurgent ma sem lett meg,de már gyűlik rá a pénz legalább. -
Plata #13187 Megvárlak vele.Projecktekből úgyis lesz fc. -
Raulblanco7 #13186 oké, te dolgod, egyébként lépj be nyugodtan a magyar armadába ha lesz olyan, hátrányunk nem hiszem hogy lesz belőle. -
Plata #13185 Igen van admirálisom.De nem fogok armadázni.Nem tudok olyan értelmes magyar flottát akivel érdemes lenne foglalkozni.
Többit majd meg dumáljuk. -
Raulblanco7 #13184 platac, nem leszek jövőhét szombatig, ingame akartam írni, de ahogy nézem lehet a holodeck sem lesz addig :)
új flottás vackot építsétek, kb ennyi, armadázni is armadázhatsz ha akarsz, azt hiszem van egy karaktered max rangon, nem? -
Zemanov #13183 Hihetetlen hogy egyetlen egyszer nem bírnak időben elindulni.minden egyes alkalommal ez a szerencsétlenkedés megy. -
zagren #13182 Még nincs és ahogy ismerve őket :( -
Plata #13181 Szójjatok ha van szeró,felmegyek betenni projeckteket. -
Plata #13180 De szokott lenni,múltkor kaptál 3 nap extra dili eventet mert szar volt a szerver a patch napon. -
Lokker #13179 kétlem hogy kapnánk bármiféle kárpótlást -
aru #13178 Majd kapsz valami vackot ami semmit nem ér!
-
Kérem a max EC-t mind a 17 karakteremre, és három lockboxos hajót 
Utoljára szerkesztette: Fabio Capello, 2015.07.16. 20:24:21 -
Plata #13176 nem baj,ha 1-2 napig halott a szeró kapunk kárpótlást. -
Lokker #13175 Pedig ez csak 10.5 mi lett volna ha 11-re mennek? 
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.07.16. 20:15:28 -
Plata #13174 Baszhatom,randomba nem találok embereket. -
ugyan, legalább több idő jut a GTA-ra :D
-
Plata #13172 Már ha lesz szerver. -
aru #13171 Ha ma sem lesz új küldi akkor megint felejtős lesz a játék 1 hétre.
-
Plata #13170 Gondolom egy ideig nem is lesz szerver,én felnézek San Andreasba egy kicsit.Kéne az a rohadt Insurgent a karimnak,múltkor unlockoltam,de a játék elfelejtette elmenteni.Így most csinálhatom újra.
-
Plata #13169 Nem jött meg mert nincs szerver. 
Megmondom őszintén csak az új fleet holding érdekel,meg a craftolás.
Az armada része csak akkor érdekel ha rakhatok cuccot klingon flottába,értelmes magyar flottát amibe raknék az UHF-en kívül nem ismerek.Szóval részemről az armada csak klingonok felé érdekel.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.07.16. 19:22:44 -
Megött a 10.5!! -
Plata #13167 Igen alapból VR és dmgx4 stat van rajta,Sao paolo,Ning'Tao és Ar'Kif vagy Ar'kala ad quad cannont. -
Zemanov #13166 Az "csak" UR volt mk XIV-re húzva.és pluszba ott volt a critx így kapott még +10% crit severity-t.egyébként én is nagyon pályázok a Sao Paolo-ra pont a quad cannon miatt ha lejjebb menne a zen ára meg is venném. -
Plata #13165 Na ez érdekelne,hány stat volt az mk14 epic quad cannonon?Mert a quad cannonon van +1 stat.
A VR quad 4 stattal van 3 helyett.
Nem bánnám ha boxal jönnének vagy craftal quad cannonok,imádom őket,mert igazán hangulatosak,állati élvezetes már 1 quad is a hajódon.nem azt mondom hogy erős,csak azt hogy tényleg oda basz az élvezhetőségnek.Amikor beülsz Ning'Tao-ba vagy Sao Paolo-ba 20-as vagy 30-as szinten és tüzet nyit hajód a brutál quad cannonból az odaver,bár még t6 hajón is használok quad-ot,,mert tényleg élvezet.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.07.16. 15:22:09 -
Zemanov #13164 De most meg ilyeneket adnak hogy Antiproton mk XIV dmgx4.meg volt aki felhúzta a quad cannont mk XIV-re kapott még critx szorzót aztán azt mutogatta. -
Plata #13163 Azt már múltkoriban elkezdték felvásárolni,állítólag milliós árakon. -
Zemanov #13162 Már trading channel-en nyomatják a DMG szorzós fegyvereket. -
Juj már előre látom vasárnapig nem lesz szerver :)
-
Zemanov #13160 Lehet jobban jársz az ilyen nagyobb frissítések után elég nehezen indul be a játék.