50281
  • Zemanov
    Meg lehet csinálni csak az előtte lévő deltás küldinek vagy kész kell lenni vagy skippeld.egyébként a MACO szettre kár költened a romulán is nagyon jó.a counter command meg egyenesen köröket ver rá. legalábbis szerintem.
  • RoboKutya78
    annyira tényleg nem foglalkoztam vele a múltkori írásom óta próbáltam először igazából Illetve néhány alkatrészemet emelgettem egy két szinttel.
    de csak a lila alkatrészeket toltam felfele.
  • Plata
    Még sosem upgradeltél semmit?
  • Plata
    De szerintem lehet,csak 60-as szint kell.
  • RoboKutya78
    ja hogy ez akkor olyan orosz rulett alapon vált színt azt hittem van valami token amivel meg lehet változtatni.
  • lammaer
    Na faja, már nem lehet replayelni az uneasy allies küldit (bár a wiki azt írja), szóval az egész ötlet kuka :(
  • Plata
    Az attól függ hanyast uppolsz,ha mk2 akkor mk7-re már lehet hogy ur vagy ha marha nagy mákod van jobb.
  • lammaer
    Elvben a Dili storeban is van eszerint: link

[Plasma Piercing Beam Rifle Mk XI [CrtH]x2[Dmg]] - 11350 dili, bár én nem látok ott semmit.

A romulan repu storeban van egy rakat, csak piecing nincs :(
  • RoboKutya78
    de konkrét színváltást kérdem és ha igen milyen Mk értéknél vált át?
  • Plata
    Fehér cuccokat lehet upgradelni.Zöldet kéket lilát sárgát is.
  • RoboKutya78
    Gondolom hülye kérdés lesz ez így x év játék idő után, de megkérdezem fehér alkatrészből lehet zöldet vagy pirosat kreálni valahogy?
  • Plata
    Jah,hát nem tom,dili storeban láttam lilát.
  • Zemanov
    A Plasma piercing beam rifle-t New Romulus-on tudod megvenni Mk I fehérként és azt kell upgradelni.vagy pedig exről már upgradelt.
  • Plata
    Kirk kapitány a ST rajongók segítségét kéri.
    Katt
  • Plata
    Nem szoktam plasma fegyót használni,max szintezéshez.Egy plasma fegyverről tudok,az a romulán lángszóró,de az T5 roma repus cucc.
  • Plata
    Mi a hörcsög némiszerve az a pircing beam rifle?
    Nem tudom ki lehet-e még venni a romulan navy szettet,azt küldetés adta,valami puska fasza armor meg kit.Asszem.Bár lehet az a küldi már 60-as szintre van emelve.
    Jah ezt dili store fegyver,de ez nem csak romulánoknak van?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.08.03. 16:49:13
  • Zemanov
    Én ahhoz a szetthez ur Plasma piercing beam rifle-t használok.az okádja magából a skúlót és szépeket is sebez viszont 10+ milla az ára.
  • lammaer
    Srácok, tud vki ajánlani vmi jóféle és viszonylag elérhető plasma ground puskát? (Elérhető alatt max néhány mill EC, pár ezer dili vagy vmi küldetésből eső rewardra gondolnék, esetleg vmi repus dolog max tier3ig, bár ez utóbbit nem szívesen)

Gondoltam amíg elérem a megfelelő reputációt a ground MACO setthez, küldetésből kiveszem a Romulan imperial Ground settet, az ugye ad szép százalékot plazma sebzésre. EGy flottatárs kegyelméből van egy TR puskám, kéne mellé valami közelre való sorozatlövő / shotgun második fegyvernek, és hát akkor ugye legyen az plasma...
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.08.03. 16:22:40
  • Plata
    Nagyon vigyázz mire rakod a skilleket,ha rosszul osztod el akkor biza cumi van,egyenletesen elosztani állati nagy marhaság,sok a felesleges skill ami nem kell egy tac kapitánynak.
    Skillezés függ attól milyen hajóval vagy és mivel harcolsz,esetleg valami spéci kari.
    Az alap tac skillezés kb ilyen.Én legalább is így tanultam.
    Katt
  • asolyom
    Üdv!

Nemrég találtam rá erre a játékra, és nagyon megtetszett. A már rég ST rajongó vagyok, de valahogy ezt a játékot még nem ismertem. Most vagyok éppen az ismerkedés fázisában.

Lenne egy olyan kérdésem, hogy a "Personal skill"-nél hogy érdemes fejleszteni? A választott karrier (tactical, engineer, science) szerint? Vagy érdemesebb egyenletesen elkölteni a pontokat? Ha mondjuk taktikai tiszt vagyok, akkor költsek inkább arra, és ne a mérnöki részre? A mérnökömet meg fejlesszem a saját területén?

Előre is köszi a segítséget.
  • Plata
    Na végre sikerült upgradelni UR-re a bio neural warhead-et,de (DMG) statot kapott.
    Bár most dupla upgrade event van,mégis rohadt sok pénzbe és dilibe fájt.
    Szar konzol már 6% eséllyel szintet ugrott ez meg 52%-nál sem.
    És még ki is vágott ez a fos.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.08.02. 19:34:28
  • Plata
    Passz,játékra sosem használtam laptopot.
  • RoboKutya78
    Srácok segítsetek
    Miért csak safery módban hajlandó elindulni a játékom a notimon?
  • Plata
    Raul voltál fent játékban?Olvastad amit írtam?
  • Raulblanco7
    régebben találkoztam olyannal, hogyha elfogy a pajzs és rádobja a sci kapitány a pajzsklkapcsoló skillt, az százalék esélyes, ha bejön, amikor visszakapcsol tele lesz a pajzsa. hogy ez most bug, vagy csak a kikapcsolás alatt letelik az az idő ami kell a pajzs űjratöltéséhez, mert nem sebződött, azt nem tudom, illetve azt sem, hogy valóban ez történt-e, de ilyennel találkoztam korábban, főleg borg ground stf-eken.
  • alyr2
    MErt a játékosok 90% béna balfasz...vagy valami mentális problémával küszködik...Ennyi és nem több
  • Fabio Capello
    alapból nem értem miért nincs mindenkinek berakva legalább secondaryba az a puska, szerintem annyira alap cucc földi stf-eken, ráadásul mostmár nem is olyan drága beszerezni...
  • lammaer
    Na jó, de én hiába használok azt, ha a többiek nem, és megint kezdhetik elölről farigcsálni a pajzsot...
  • Plata
    Csak 1 karinak adja meg hetente,de nekem annak sem.
  • Plata
    Fogalmam sincs,nem szoktam nukara groundra járni,de használj TRB puskát az átlövi pajzsot.
    Én kristályra járok nukara markért.
  • alyr2
    NAlam megadta 1 karinal a masiknal nem
  • lammaer
    Azt tudja vki hogy pontosan melyik skilltől gyógyul fel a nukara eliten a tholian projekt lead pajzsa?
    Mostanában zsinórban bukjuk ezt a küldetést mert a végén vki rányomja azt felmegy fullra a pajzsa...
  • Fabio Capello
    alaplap.
  • Plata
    Broken circle asszem bugos,megcsináltam a heti 1 spec pontért,de nem adott spec pontot.
  • RoboKutya78
    Ezt a safety modot kipróbáltam érdekes hogy most elindult a játék a notin alap graffal fut.

Tegnap írtam hogy tápcsere után fekvő állapotban szépen elindult a gépem minden okés volt vele.
    Ma felraktam az asztalomra feldugtam rá mindent adom neki kakajót elindul.... elindulna, de még se memória hang se semmi.
    Felpörögnek a ventik majd újraindul a gép.
    - Leszedtem a videokártya tápját, elindítom ugyan az a probléma
    - Leszedem a kártya mellett a vinyókat csak a fő vinyót hagytam meg a cd írót ugyanúgy felpörögnek a ventik majd memóriahang nélkül ismét újra indul.
    Most akkó mi van? Fekvő állapotban elindult a gép minden rajta volt csak a vga az egér és a billentyű nem volt feldugva.
    Valami kurva porcica játszik az életével (pedig már enni lehet róla), vagy esetleg a tápkábelem vetemedett meg L alakban és nem ad elég kraftot semmi füst semmi szaga nincs még. Kifogytam az ötletekből sokat nem akarok rá költeni elég volt most a táp bele.Még egy felülvizsgálatra elviszem szervizbe még pár ezer ft-t beleölök ha nagyobb a gondja kuka
  • Plata
    Mintha valaki azt mondta volna nem lehet jó dps-t kihozni torpedóból.
    CLR—Infected Space[7:27]— Dmg(DPS) —A.Bellingh 14 126 037(31 602) Garon 12 198 691(27 290) DAVIDE PAN 3 874 953(8 669) Bill Nye 3 726 633(8 337) Isyne 2 462 954(5 510)
    Max. One-Hit: 205 899 (Tricobalt Mine Explosion)
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.08.01. 13:11:11
  • Plata
    Biztos.Most dupla pontot ad minden token,marha jó upgradelni.
  • RoboKutya78
    akkor most érdemes borg settett húzni vajon meg tartják annak aki updatelt így?
  • Plata
    Sajna úgy nézki ritka bug,próbáltam több karival is,kevés sikerrel.
  • Plata
    Upgradeljétek a borg konzolotokat,úgy néz ki bugos,és Mk12-ről egyből Mk14 lesz.
    Mk12 VR borgról Mk14 UR-re ugrott 1 upgrade-el.
    Elmondtam Hun cseten és másnak is két szintet ugrott.