50105
  • Plata
    Zavaró konzol?
  • Gundark 1 1
    A zavaró konzol csak a torpedók ellen jó vagy a sugár és az ágyú célzást is zavarja? Ér valamit egyébként? Még soha nem próbáltam csak a legutóbb már elég sok kis tholián talált meg a torpedócskájával, mondjuk advanceden így is második lettem, de eléggé lebontották a hajót. Amikor a pajzsot kezdik el leszívni az ellen még lehet tenni valamit? Mármint ha már elkezdte.
    Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2015.07.22. 17:02:22
  • Plata
    Ha veszel lifetime-t azonnal megkapsz mindent.
  • Plata
    Ha nem fizetsz elő nem számolja,az előfizetett napokért jár,ha lejárt előfizetésed akkor nem számol tovább.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.07.22. 16:18:50
  • hun dozer
    Sziasztok !

Olyan kérdésem lenne, hogy veteran reward-ot a játék miként számolja ? Mert kb. 1 éve 700 napon vagyok.
  • Plata
    Tévedtem
    Modifiers seen so far on the Exchange:
    [Console - Science - Astrometric Imaging Scanner] = [Em]
    [Console - Science - Collimator] = [Flow]
    [Console - Science - Graviton Generator] +31.9 Starship Graviton Generators
    [Console - Science - Halon System] = [Ins]
    [Console - Science - Holomatrix Diode] = [PrtG]
    [Console - Science - Sensor Probes] = [Sen]
    [Console - Science - Tomographic Imager] = [Stealth]
    [Dis] +42.5 Disrupter Damage Resistance Rating
    [Em] +31.9 Starship Shield Emitters
    [EngPwr] +4.2 Engine Power Setting
    [EPS] +85% Power Transfer Rate
    [Flow] +31.9 Starship Flow Capacitors
    [HullRepair] +21.2 Starship Hull Repair
    [Inert] +31.9 Starship Inertial Dampers
    [Ins] +31.9 Starship Power Insulators
    [Kin] +42.5 Kinetic Damage Resistance Rating
    [Pha] +42.5 Phaser Damage Resistance Rating
    [PhaDis] +42.5 Phaser/Disrupter Damage Resistance Rating
    [Pla] +42.5 Plasma Damage Resistance Rating
    [PlaTet] +42.5 Plasma/Tetryon Damage Resistance Rating
    [PrtG] +31.9 Starship Particle Generator
    [ResA] +31.9 Phaser/Disruptor/Plasma/Tetryon Damage Resistance Rating
    [ResB] +31.9 Plasma/Tetryon/Polaron/Antiproton Damage Resistance Rating
    [Sen] +31.9 Starship Sensors
    [ShHP] +21.2% Maximum Shield Capacity
    [ShldPwr] +31.9 Shield Emitters
    [ShReg] +15.9% Shield Regeneration Rate
    [Stealth] +31.9 Starship Stealth
    [Turn] +42.5% Flight Turn Rate
    [WpnPwr] +4.2 Weapon Power Setting
  • Plata
    Asszem van allres-es.
  • Fabio Capello
    Raul, Plata, ha Conductive RCS-t craftolok, akkor az EPS-s verzión kívül van más értelmes, jó árban eladható verzió?
  • Plata
    Windows 64 verzióval.
  • Gundark 1 1
    Mivel mérted? Múkodik? :)
  • Zemanov
    Csak utánad.
  • Plata
    De én ajánlom neked a teljes cserét,és ha lehet tőlem vegyél dmg statos fegyókat.
  • Zemanov
    Most ennek a DMG buff-nak volt értelme vagy sem?bár szerintem most már nem a nagyon szar kategória hanem csak a simán szar.modjuk én úgyse fogom lecserélni a crtd szorzós fegyóimat.
  • alyr2
    Bugos itt minden..most tobb mindent basztak el a szokasosnal:D
  • Plata
    Jah overhelming is bugos asszem.két csapattárs is használt Gw-t,elég béna módon,de a lényeg hogy összefogták a borgot én közéjük küldtem egy nagy adag overhelminges roma torpedót spread-el megfűszerezve,erre az akkorát robbant hogy a borg 17 kilóméterre repült tőlem.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.07.22. 08:25:12
  • Plata
    Tegnap mentem Infectedre úgy fun tac karival hogy kikapcsoltam minden traitet,kivéve temporal meg overhelming force-t.
    De semmilyen más repus vagy hajó trait nem volt.felraktam Mk12 quadot és mellé mk12 dhc-k.
    Quad Disruptor Cannons:
    Damage: 422 914 (446,58 /s)
    Hull: 374 274 (395,22 /s) [88,50%]
    Shield: 48 640 (51,36 /s) [11,50%]
    Max. One-Hit: 6 074 ()
    Damage-Type: Disruptor
    Attacks: 306 (0,32/s)
    Misses: 2 (Acc: 99,35%)
    Critical Hits: 34 (11,18%)
    Flanking: 0 (0,00%)
    Damage/Hit: 1 382,07
    Hull: 1 223,12
    Shield: 158,95
    Quad Disruptor Cannons - Rapid Fire I:
    Damage: 394 430 (416,50 /s)
    Hull: 347 632 (367,09 /s) [88,14%]
    Shield: 46 798 (49,42 /s) [11,86%]
    Max. One-Hit: 6 778 ()
    Damage-Type: Disruptor
    Attacks: 273 (0,29/s)
    Misses: 0 (Acc: 100,00%)
    Critical Hits: 40 (14,65%)
    Flanking: 0 (0,00%)
    Damage/Hit: 1 444,80
    Hull: 1 273,38
    Shield: 171,42

10k Dps-em lett traitek nélkül.Meg jól elcseszett isa-val,ami be is bugolt vagy nem tudom mi a rák volt ez.
    Random volt nagyon vad bandával,a borg vagy ötször felgyógyította azt a fost mégsem buktuk el.
    Állandóan rossz helyre nyomták a gw-t csapattársak.Mindegy rémálom ISA volt de sikerült,viszont végig aggróztam az egész kurva borg armadát.Emiatt sokat kellett menekülnöm.Csapattársak 12 alkalommal döglöttek meg,cruiserekben meg hasonló nagy dögökben,én kurva matha raptorral túléltem,úgy hogy végig kibaszottul rám aggrózott az egész tetű banda.
  • Plata
    Talán ez a Dmg stat buff azt jelenti hogy lesznek quad cannon-ok.
    Meg ez a variálás legalább felkavarta a piacot.
    Szerintem az elitnek mindenki béna aki nem elit.
  • Raulblanco7
    Hozzáértők azt mondják hogy bénáknak jobb a dmg mint a crtd mert keveset critelnek így nem használják ki a crtd előnyét. De ha nem vagy béna akkor a crtd a jobb. Kérdés: mi számít azoknál az elit játélosoknál bénának?
  • RoboKutya78
    vagyis? :)
  • Plata
    No másik fórumon kaptam választ.
    The benefit gained from [Dmg] weapon mods has been improved.
    -This bonus damage gained from a [Dmg] mod is now calculated after all other passive and temporary bonuses are applied, meaning it will amplify those bonuses as well.
    -In addition to this formula change, the value applied by each [Dmg] mod has increased from 2.5% to 3%.
    -Weapons that do not possess at least one [Dmg] mod will see no difference in their overall performance.
    -This will affect both Space and Ground weapons.
  • Plata
    Fogalmam sincs hogy pontosan mennyi,még utána sem néztem.
    Csak azt mondják hogy volt,és fel is mentek állítólag az áraik.
  • Gundark 1 1
    A dmg stat mennyit kapott? megéri kiváltani velük a CRTD ket? Vagy annyira nem lett jó?
  • RoboKutya78
    a franc annó amikor elkezdtem a dolgot valahogy mindig a dmgs fegyókat kajtattam valami ok miatt lehet most jól járnék ha meglennének azok az ágyúk:)
  • Plata
    Most nem tudom mik az árak,de mikor én csináltam egy jó crtdx2 rapid vagy crtdx3 statos Mk2 fegyó 7-14 milla volt piacon.
    Azt mondják most a dmg statos cuccok mennek jó áron,mert tényleg kapott buffot a dmg stat.
    De árat nem tudok,hónapok óta nem piacoztam.Delta event óta kicsit hanyagoltam.
  • RoboKutya78
    ahm na akkor mk2-t fogok mától kreálni:)
  • Plata
    Mk2 cucc ingyen van szinte és 5 perc alatt kész.
    Ha jó a statja akkor 1 upgrade tokennel mk7-ig lehet upgradelni,ez alatt ha mákod van epicre ugrik,ha nem akkor max UR.
    Ha csinálsz mk10-12 cuccot az órákba telik,ha spéci mk12-t akkor 20 órába.Rengeteg cuccba kerül.
    Kb 100 itemenként jön egy jó statos cucc,ha persze mázlista vagy sűrűbben.
  • Plata
    Delta recruitment kari nem tudom miért nem működik.Én még asz event alatt felhúztam mind a hármat.
    De az hogy a transwarp nem megy azt jelenti hogy be bugoltál.Ha minden karidnál jelentkezik akkor az egész accod be bugolt,ha van ilyen.
  • RoboKutya78
    Az assingmenteket is csak mostanság kezdem felderíteni mi micsoda mit érdemes kergetni írom a listámat van rajta már vagy 7 assi amit mindenképp elindítok ha megtalálom:)
  • RoboKutya78
    Megkérdezem mert eddig egyáltalán nem érdekelt az R&D a váltás óta
    Csak fejlesztettem a szintemet és azt is lassan kezdem unni 13 14 es szinten állok
  • alyr2
    pl mer ingyen gyartod le, es kb 5 perc alatt..mig az mk 12 1 nap draga es szar lesz ugyis a mod rajta..a kicsibol gyartassz 1 vagonnal aztan a jokat upgradeled.. bar ez meglepo hogy megkerdezed:D
    Utoljára szerkesztette: alyr2, 2015.07.21. 14:38:48
  • RoboKutya78
    de miért csak Mk2 éri fejleszteni az baromi sok lóvé kitolni XII XIV ig
    Vagy Mk2 nagyobb az esélye jó modosítókkal ellátott fegyót kovácsolni?
  • alyr2
    Delta recruit alatt csinaltam karit, most huzogatom, de nem tudom unlockolni a rewardokat..nekem mindenki azt mondta/irta, ha akkor csinaltam akkor deltas a kari es kapni kellene a revaerot a temporal tökömtudja kinel..jelentem ez nem mukodik..valamint a transwarpom nem működik egy karival sem..a penzt vonja de nem rak el az indulo poziciobol (oda rak vissza)...Fu de jo..
  • Plata
    1.Szerintem ez nem nagyon fogja érdekelni őket.Mivel nem szegtem szabályt.
    2.Nekem nincs gondom az afla dirktívával,csak maximum az egoista vezetőivel volt vitám.
    3.Jelenleg az armada rendszer jutalma lófing,az armada rendszer max az olyan flottának jó ami kicsi és nem tudja felépíteni a bázisát.
    Akinek már maxos annak tök felesleges.
    De ha újra leszel és csinálsz akkor támogatom,meg benne vagyok,de én nem kezdek bele.
    AD vezetőktől meg szokd meg hogy úgy beszélnek mintha ők találták volna fel a spanyolviaszt.
    Mellesleg hun cseten avgy egyéb nyílt cseten nem volt erről szó,csak itt a fórumon,privát és zárt cseten meg hogy mit beszélünk azt kevesen látják,és nem hiszem hogy tovább adták.
  • Raulblanco7
    Nézegesd balfaszok konfigját. Akkor fogsz látni. Semmi értelme, 6 millió módon lehet növelni a fordulékonyságot. Beam jobb pve-re, tehát a lassab hajókra is inkább azt teszik, pvpre meg kell a dhc.
  • Raulblanco7
    Szia.

Hgf vezetőség nincs, ne keresd. Én vagyok megszavazva admirálisnak és ennyi.

1. Nem vagyok itt admin, ìrj az adminnak ezzel kapcsolatban.

2. Egyetértek. Bár Te mégis odatettél velem kapcsplatban egy kis szúrka piszkát, végülis tényleg kellett az oda.

3. Lásd kettes pont. Egészen a végéig úgy voltam vele, hogy írok platacnak privátban, itt az armada rendszer, ne most vitázzunk. De idejössz és papolsz arról hogy ok nélküli indulatos megjegyzések aztán engem sértegetsz, mikor megírtam hogy ingyen flottás hajót is ajánlottam nektek.

Erre így az a válaszom, hogy majd akkor érdekel a kérésed, ha neked is megy amit kérsz.
  • Plata
    Nem tudom,de cannont max olyanra raksz amire nem megy dhc,vagyis valamilyen cruiser valószínűleg,de akkor már inkább beam.
    A régi Galaxy X-en nekem volt,elég szar eredménnyel.
    Az biztos hogy cannon kb a kutyafülének sem kell.
    Találhatsz te durván jó statos cannont,úgysem kell senkinek.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.07.21. 08:29:26
  • Gundark 1 1
    Annyit beszéltünk már szép fegyverekről. hasznos a beam, fun a DHC, de a sima ágyúk teljesen használhatatlanok? Még nem láttam olyan konfigot amiben ezek vannak.
  • Plata
    Itt azt hiszem mind megtalálod.
  • Plata
    Snare az ha jól emlékszem a célpontot lassítja,asszem fordulást,de most fejből nem 100%.
    Crtdx3,crtx2 pen,crtdx2 acc,crtdx2 rapid esetleg crtdx2 over fegyvereket érdemes gyártani.
    Volt róla szó hogy S10.5 után dmg stat lesz a jó,de nem tudom így lett-e.És Mk2-t,mert azt 1 tokennel mk7 ur epic-re lehet rántani mákkal.
    Ami legjobban fogy az az antiproton és phaser.Legalább is véleményem szerint.
  • Plata
    Kb semmit sem èr.
    Mk 2-t èrdemes gyártani.