50105
-
lammaer #13442 De azért egy átlaglaptop teljesítményproblémáit ne kenjünk a játékra.... -
alyr2 #13441 NEkem azzal a konfiggal ami alairasban szerepel neha 10 fps, neha 100..szoval itt a jatekkkal is vannak gondok.. -
Plata #13440 Hátha lesz még upgrade event,nagyon jó volt,némelyik cucc dupla szintet is ugrott.
Igaz a speckóbb cuccok így is kurva sok dilit és ec-t nyeltek. -
Zemanov #13439 Jobban jársz ha veszel egyet exről mert az upgrade se olcsó és még a dilit is falja.és ott van az is hogy szar szorzót kapsz. -
Plata #13438 Most volt upgrade event,minden token duplán számított,szinte elfogyott exről minden upgrade token meg az accelerator ára az egekbe ugrott. -
r528-assal ne csodálkozz, ha az STO haldoklik, a játék durván nem csípi az integrált kártyákat :/ -
az tuttkó de szerintem egy r528 as samsung notiért aminek valószínű nem kóser a vga kártyája nem hinném hogy kapok egy olyan konfigot amin elfut a játék -
lammaer #13435 Ez különben nekem is furcsa, más, még erőforrásigényesebb játékoknál - pl WoT - is feltűnt, hogy egy rakat ember notebokkal játszik, pdig sztem ahhoz hogy egy notebookal értelmesen lehessen játszani tudtommal elég horror árú gép kell - különösen a "videókártya" miatt. Szóval vagy mindenki kőgazdag, vagy 5 FPSel játszanak vagy 320*240-ben tolják?
Nekem is van egy 100 ruppós proli notebookom - mondjuk én direkt a családnak vettem netezésre - azon még a minecraft is szaggat :), miközben az asztali gépem jelenáron sztem nem kerül többe monitor nélkül, azt megy minden mint a karikacsapás. Szóval nem értem ezt a notebook kultuszt a játékosoknál.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.08.05. 11:38:39 -
Plata #13434 Szerintem add el a notid és vegyél egy asztalit.noti nem igazán játékra való,az ami meg játékra való van vagy félmilla.De az sincs olyan jó mint egy gamer pc. -
Plata #13433 Igen,de ha van pénzed acceleratorra akkor vegyél olyat is,másfél kétszeres esélyt adnak,vagy a szint növekedésre vagy az xp-re. -
a francba a notim teljesítményével
Olyan változó hogy az eszméletlen.
Tegnap elkezdtem játszani egy kicsit a mostani event játék során egyik pillanatban olyan magasra húzta a vga karim ventilátor fordulatát hogy nagyon megijedtem így kiléptem a játékból azonnal vissza állt a hűtés.
Már az is gáz hogy állandóan safety módban tud indulni a játék.
Nem tudom mekkora átverés ezek a notebokok alá tehető egy két ventis hűtők de lehet becsekkolok egyet
Valószínű nem lesz használható az asztali gépem bár reménykedek
Ha nem eladom alkatrésznek azt abból rendbe rakom a notimat vga csere meg takarítás kell neki.
Tegnap előtt meg simán végígtoltam ugyanezt a küldit semmi baja nem volt. -
alyr2 #13431 Ennyire felmet az áruk? aztakurva -
lammaer #13430 Szóval upgradelgetem a tokenekkel, azt ha jó napom van nemcsak a szint nő hanem esetleg átvált kékbe/zőldb/lilába? -
Plata #13429 Hát Mk1-el jobban jársz ha az is fehér meg az mk7 is,az upgrade token még nem olyan drága dolog,300-600 ezer ec,de az upgrade accelerator vagy mi a szösz az már drága,4-6 millió.Bár anélkül is meg lehet lenni. -
lammaer #13428 Nem értek az upgradehoz, lehet hülyeséget kérdezek: ha magam szeretnék upgradelgetni egy ilyen puskát (mer nincs pénzem lila MK XII-re és mert kiváncsi vagyok hogy megy ez az upgrade dolog) akkor érdemesebb e az exről venni egy MK I commont és azzal próbálkozni, vagy jobban járok ha veszek egy MK VII commont és azt upgradelgetem?
(árban egyépként mindkettő párezer ECs tétel, csak az upgrade költsége tán nagyobb a magasabb MKnál)
Rémlik vmi olyasmi, hogy az extrák véletlenszerűen adódnak hozzá a fegyóhoz, viszont olcsóbb kisérletezgetni az MKI upgradevel (kevesebb pont kell hozzá) mint egy MKVII-essel).
(egy common 7est énis kipróbáltam és tetszik ahogy eszetlenűl jön belőle az áldás - persze lehet hogy ez is csak vizuális orgazmus, nem méregettem :) ) -
lammaer #13427 Most hogy így mondod valóban :D
-
Raulblanco7 #13426 ennek az effektje durran nagyot max, de másodlagosnak az a 187 nem igazán acélos. -
lammaer #13425 Asszem a másodlagosa nekem valami nagyot durranó egy célpontra menő dolog...
Ilyen-e:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.08.04. 11:57:23 -
Nukara deflektor és pajzs. A földi szettjük annyira nem jött be nekem igaz elég keveset harcoltam tholianokkal. Azok ellen meg jó volt az antiprotonpukka. -
Zemanov #13423 Szerintem az egyik legjobb fegyver a játékban.én romulán enginél használom romulán szettel.elég meggyőző tud lenni.ja és ha már romulánok meg engik akkor a plasma flamethrower turret is nagyon jó. -
lammaer #13422 Nukara markért van vmi amit érdemes lehet kivenni? Az hegyekben áll a sok elitezés miatt ( kell a doboz na, flottás hajóra gyűjtök :) ) -
Igen a CC szett jó. Főleg bogarak meg a pszichók ellen. Én a CC-t meg a deltát használom, bár megvan mindegyik. De Bughunt eliten a CC a legjobb. (bár a vothnak a hunker down képessége sokszor hasznos)
Kipróbáltam a plazmapukkát amit irtál :) tetszik. VIIest vettem, vittem csak a hecc kedvéért, jó BH elitet nem tudtam végigtolni vele (szép is lett volna :) de ígéretes. Én Voth antiproton split epicet használok általában. Az mindenkire mély benyomást tesz. De azt hiszem ezt a kis jószágot is felviszem epicre. -
alyr2 #13420 jaja nem rossz az a kis fegyver, a burst modban eleg hatekonyan leszed barmit. -
lammaer #13419 Köszi, közben kiderült hogy az tévesztett meg, hogy az ikonian utolsó küldetése replayolható volt, de azért mert az featured episóde volt és akkor megcsináltam, az előtte lévőket viszont nem (a kérdéses küldetés ugye az ikóniai első). Ez tévesztett meg mert azt hittem úgy jutottam az ucsó küldihez hogy megcsináltam a többit is, viszont kiderült hogy mégse :)
Szóval éjjel ki is grindeltem a romulán szettet (páncél/pajzs meg az engi kit), és egy elfekvő borg prosztata :) puskával egész jó DPS kijön vele (papíron persze). És ez jó, mert ez ilyen tyutyutyutyu fegyver, amit hiányolok a sniperből :D -
Zemanov #13418 Meg lehet csinálni csak az előtte lévő deltás küldinek vagy kész kell lenni vagy skippeld.egyébként a MACO szettre kár költened a romulán is nagyon jó.a counter command meg egyenesen köröket ver rá. legalábbis szerintem. -
annyira tényleg nem foglalkoztam vele a múltkori írásom óta próbáltam először igazából Illetve néhány alkatrészemet emelgettem egy két szinttel.
de csak a lila alkatrészeket toltam felfele.
-
Plata #13416 Még sosem upgradeltél semmit? -
Plata #13415 De szerintem lehet,csak 60-as szint kell. -
ja hogy ez akkor olyan orosz rulett alapon vált színt azt hittem van valami token amivel meg lehet változtatni. -
lammaer #13413 Na faja, már nem lehet replayelni az uneasy allies küldit (bár a wiki azt írja), szóval az egész ötlet kuka :( -
Plata #13412 Az attól függ hanyast uppolsz,ha mk2 akkor mk7-re már lehet hogy ur vagy ha marha nagy mákod van jobb. -
lammaer #13411 Elvben a Dili storeban is van eszerint: link
[Plasma Piercing Beam Rifle Mk XI [CrtH]x2[Dmg]] - 11350 dili, bár én nem látok ott semmit.
A romulan repu storeban van egy rakat, csak piecing nincs :(
-
de konkrét színváltást kérdem és ha igen milyen Mk értéknél vált át?
-
Plata #13409 Fehér cuccokat lehet upgradelni.Zöldet kéket lilát sárgát is. -
Gondolom hülye kérdés lesz ez így x év játék idő után, de megkérdezem fehér alkatrészből lehet zöldet vagy pirosat kreálni valahogy? -
Plata #13407 Jah,hát nem tom,dili storeban láttam lilát. -
Zemanov #13406 A Plasma piercing beam rifle-t New Romulus-on tudod megvenni Mk I fehérként és azt kell upgradelni.vagy pedig exről már upgradelt. -
Plata #13405 Kirk kapitány a ST rajongók segítségét kéri.
Katt -
Plata #13404 Nem szoktam plasma fegyót használni,max szintezéshez.Egy plasma fegyverről tudok,az a romulán lángszóró,de az T5 roma repus cucc. -
Plata #13403 Mi a hörcsög némiszerve az a pircing beam rifle?
Nem tudom ki lehet-e még venni a romulan navy szettet,azt küldetés adta,valami puska fasza armor meg kit.Asszem.Bár lehet az a küldi már 60-as szintre van emelve.
Jah ezt dili store fegyver,de ez nem csak romulánoknak van?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.08.03. 16:49:13