50105
-
alyr2 #13482 Fogysz meg ennel cifrábbat is látni! :D Mivel a jatek cseppet bogaras:D A fejlesztoket meg nem erdekli -
lammaer #13481 Na most komolyan... -
Plata #13480 Bug.
-
lammaer #13479 Meg ugyanez a storming the spire (shuttle) esetében is... -
lammaer #13478 Skacok, magyarázza már el vki nekem hogy a Fleet Alert (Shuttle) PVE küldetésnek mi értelme van?
Úgy értem, ha jól látom ott van egy rakás player mindenféle nagy hajóval (T6ok is), és szarrálőnek mindent, mi a fenének vagyok én meg 4 másik hülye :) ott a shuttléval? Persze végülis most jó buli, mert nem csinálok semmit, és jön a mark, de nem értem mi itt a koncepció....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Itt egy kép, látható hogy ez itt egy játékos - Matthew - T6 BC-ben, aki nem szerepel a bal oldalon az 5 player nevében... tehát ő is itt van az alertben, csak nem shuttléval... :)
Legalábbis sztem nem NPC, ott van a 700-napos logó rajta, meg van fleet neve is meg minden... vagy tévedek?
-
Na jó ma megint kidobtam egy rakat lóvét felesleges update miatt kidobtam az ablakon a fegyókat 200 k ért még a epic fegyvert is
Lehet vissza is vonulok mert ebbe a melegbe megsül a notim még ha nem is mozgok a játékban.
Valszínű le is jegelem a játékot egy időre amíg nem lesz új masinám. Talán pár év múlva visszalesek ha nem lesz mázlim a közeljövőben.
Addig is marad a passziánsz.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.08.06. 21:39:52 -
Plata #13476 Baromi jók az új craftos akksik.A torpedós +30% torpedó sebzést ad például. -
Plata #13475 Nekem 1368x768-as monitorom van,nekem tökre elég. -
alyr2 #13474 4K monitor folosleges. Jelenleg nincs a piacon megfelelo VGA hozza max 2 kartyaval.. Filmek sem nagyon vannak meg 4Kra viszont tervezni jo rajta -
Plata #13473 Vannak olyan feladatok amiben űrkomp vagy fighter kell,vehetsz Fightert is zenért,de komp is jó.
Egyszerre 1 komp 1 űrhajó lehet aktív. -
Raulblanco7 #13472 Na, itthonról megvannak a pontos adatok a gépemről, szeptemberben lesz 1,5 éves, tegnap volt az első alkalom, amikor egy játékot már nem bírt max grafikával, tegnap az Ark Survivor Evolved már epic-en szaggatott, le kellett venni high-ra. (Mondjuk nincs optimalizálva a játék, mert early acces beta csak, szóval van még remény, de nem hiszem hogy bírja majd.)
1 db GIGABYTE GA-Z87-HD3
1 db INTEL Core i7-4770K 3.50GHz 1150 BOX
1 db KINGSTON 16GB HyperX Black DDR3 1600MHz CL10 KIT KHX16C10B1BK2/16
1 db GIGABYTE GV-R929XWF3-4GD R9 290X 4GB GDDR5 PCIE
1 db WD 1TB Black 7200rpm 64MB SATA3 WD1003FZEX
1 db SAMSUNG 250GB SATA3 2.5" 840 EVO MZ-7TE250BW
1 db COOLERMASTER SGC-2100-GWN3 CM Storm Scout 2 Advanced szürke
1 db CORSAIR CS Series Modular 650W
1 db COOLINK corator ds
A monitor csak egy sima 1920x1080 full hd vacak, annó úgy voltam vele hogy nem kell drágább, majd veszek 4k-sat egyszer, de az azóta is elmaradt, meg nem is biztos hogy elég lenne hozzá a gép, szóval majd ha ki lesz cserélve benne egy két dolog jobbra, akkor lesz hozzá 4k monitor.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.08.06. 17:41:12 -
asolyom #13471 Mire jók voltaképpen a kisebb űrkomp szerű hajók? Gondolom, hogy egy karakter egyszerre csak egy hajót tud használni. -
asolyom #13470 Első világháborús szimulátor. -
Plata #13469 Nekem is de érthető,és ott vannak az assigmentek. -
ez nekem angol :)
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.08.06. 15:47:36 -
Plata #13467 Talán olvasd el ezt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.08.06. 15:43:16 -
srácok írjuk már össze egy listába hogy mely assingmenteket érdemes keresgélni én most amióta ráálltam kb 25 darab értelmes assingmentet találtam és azokat vadászgatom.
Pl a Raid on..... kezdetű aszik van belőlük 3 darab
Disable andoria tellarita human assik
meg azokat kergetem amik dilit vagy dofot adnak
Ki fogom írni listába miket kergetek
Azt hittem hogy a wiki keresője kidobja ha csak a felét írom le az assik neveinek, de nem most ki kell írnom rendesen. -
Plata #13465 Sosem hallottam róla. -
asolyom #13464 Szerintem a Rise of Flight. -
Plata #13463 Mi az a ROF? -
Azt azért vedd hozzá hogy jókat szoktam röhögni azon hogy a kristály elitnél ha beindítják a kemocitét sokszor visszaesik 15re az fps. Míg a ROF vagy a DCS (Falcon nem játszik az régi szegény:) vidáman megy 60 fpst bármikor. Szóval azért a kóddal is vannak gondok. Az én gépem sem mai darab, de 1920x1080ban vidáman játszom vele. Sőt a ROFot elvitte 3 monitorral.
ja és mindenképpen tegyél bele SSD-t. Ha mást nem egy 60-ast rendszernek. Az az igazi felhasználói élmény :) -
Plata #13461 Ma végre kijavítják a talaxi boffokat,és jön sok új craft recept,mehetek újra farmolni talaxikkal. -
ja ja annó én is írtam hogy túl fényesek lettek a robbanások és nagyon zavaróan fájni kezdett nekem is a fejem egy kis idő múltán.
tudomis én elmegyek teskoba rakodónak ha nem lesz más
Bár hirdetés nélkül nem nagy az esélye hogy foglalkoztatnának Volt már rá példám hogy hirdetés nélkül vetettem fel magam nagyáruházba és nem tartott egy hónapig se a melóm
-
Plata #13459 Nekem két éves a gépem,I5 4x3.4 ghz,8 giga ram,mittomén milyen 1gb hd valami vidkari,1 Tb tárhely.Kb ennyit tudok róla fejből.Meg ennyit értek hozzá. 
Fullosan összeszerelve indításra készen kaptam,csak itthon csatlakoztatni kellett monitorhoz beledugni egeret billt no meg bedugni netkábelt meg a tápkábelt.és nem volt 200k.De fullosan faszán viszi STO-t,bár árnyék meg bloom levéve mert valamiért STO-ban ez a kettő zavar,szerintem szarul van megcsinálva,mindenesetre megfájdul tőle a fejem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.08.06. 12:25:50 -
Plata #13458 Ha jól tudom a dominium box dobja leginkább. -
most kilestem egy konfigit sose voltam asusparty mindig gigám volt nem tudom milyen lehet ez a config
alaplap:ASUS Z97M-PLUS
proci:INTEL Core i5-4690K 3.50GHz 1150 BOX
vga:ASUS GTX750TI-OC-2GD5 GTX750Ti 2GB GDDR5 OC PCIE
memoria:HyperX 8GB Savage DDR3 1600MHz CL9 HX316C9SR/8
winyo:WD Black 500GB 7200rpm 64MB SATA3 WD5003AZEX
táp:CORSAIR RM Series 650W
alap hangon 230 roip lenne és lég rövid idő alatt össze tudnám kaparni.
ssd-t egyenlőre szerintem feleslegesnek tartom
illetve ha nagyon spórolok a vga beszerzése talán várhat magára nem tudom ezek alaplapi vga karik milyenek lehetnek.
a jelenlegi házam talán még jó lehet ennek a confignak giga triton max lecserélem az oldalát és kap egy nagy ventit az oldalára. -
lammaer #13456 Na jó, de mire azzal dobáloznék addigra már rég kiégtem :) -
lammaer #13455 KDFeseknél contrabanddal is lehet jól dilit szerezni.
Van egy duty officer küldetés (a security officerek adják), az 5 contrabandért cserébe ad 2000 dilithiumot, 4 óra futási idővel.
A gazdagok a contrabandot az exchangeről szerzik (50K EC / darab), szegényebbek - mint én - futtatnak KDFes második accountot, és az űrben futtatgatnak marauder assignmenteket amik adnak contrabandot.
Bár a FEDes karaktereknek is van contraband felhasználási küldijuk a seciruty officernél, contrabandot szerezni nehezen tudnak A küldikből, mert ott nincs marauding.
Itt egy guide hogyan is érdemes farmolgadni contrabandot.
Ez a módszer azért jó mert gyakorlatilag AFK lehet vele dilit termelni, igy az aktiv gépidőt tudod vmi hasznosabbal tölteni.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.08.06. 11:47:50 -
asolyom #13454 Azért az 5000 sem rossz. A bányászattól eltekintve egyébként akkor cserével, zennel, és küldetésekkel lehet dilithiumhoz jutni? Ja, meg ahogy nézem a duty officer assigmenttel is.... -
lammaer #13453 Lock boxokat gyakorlatilag ingyé kapsz az exen (ilyen pár ezer ECs tétel, legalábbis azokat amiket megnéztem)
Szóval lehet érdemes körbenézni, hoyyha nyitogatni akarsz, akkor milyen lockboxokat célszerű nyitni... mert hát a dili mining claim szerintem nem a legértékesebb dolog ami eshet egy boxból, szóval arra pazarolni kulcsot sztem nem célszerű.
Csak az elején tűnik nehéznek a dili ore szerzés, én mostanra (sztem a 2. hónapomat toltöm) a főkarimmal már belefulladok a dilithium oreba mivel ugye a napi 8000 limit a probléma, nem az ore. Bányászni sztem csak egyszer bányásztam, hogy lássam mi az, de alapesetben sztem nem éri nagyon meg.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.08.06. 11:38:42 -
Raulblanco7 #13452 i7
16gb ram
ssd fene sem tudja mekkora
rx-290x
pontosabbat fejből nem tudok, egész szépen fut vele, de persze a játék szar részével nem tud mit kezdeni, sb24 vagy fleet defese 20 fősben le kell venni maxról vagy fél percenként látsz majd mozgást csak. -
hajrá:) bár amióta kijavították a claim bugját nem igazán éri meg csak ha dilievent van. Főleg hogy ha jól tudom lecsökkentették a mennyiséget amit farmolni lehet vele.A hiba kijavítása előtt azt hiszem 10000 dilit adott az 5000 helyett egy kis csavar segítségével. -
asolyom #13450 Megnézem. Nekem a legutóbbi dobozban egy krenim duty officer volt. Csak még kell Master Key. :-P -
elméletben mindegyik dobja csak úgy tudom hogy egy kicsit nagyobb esélye van az épp aktuális dobozból, de mondom ha 10 ből dob akkor mázlid van nekem nagy mázlim volt hogy kettőből dobott.
-
asolyom #13448 Akkor elvileg "Year of Hell" dobozban is lehet? Nekem most csak olyanom van. -
igen és nagyon kicsi az esélyed rá elvileg a legújabb dobozzal érdemes próbálkozni 5 10 darab között szokott adni ha jól emlékszem és ha van accunt bankod tudod cserélgetni .Bár nekem a múltkor 2 year dobozból esett egy csomag de még nem nyitottam ki mennyi van benne.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.08.06. 10:58:31 -
asolyom #13446 Honnan tudnék dilithium mining claimet szerezni? Azt írja, hogy lock boxban van. Ezek szerint véletlenszerűen lehet találni? -
Raulblanco7 #13445 áh, aprópénz, milliárdokkal dobálózni jobb, csak kicsit nehezebben gyűlik mint a millió, még nekem is csak 24 van belőle.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.08.06. 10:49:01 -
srácok egy kis kutatást végzek. Kinek milyen gépe van amivel a játékot tolja? Hogy legyen némi elindulási alapom, ha oda jutok hogy lesz melóm is meg pénzem is a felújításra.
Addig meg megpróbálok túlélni a notimmal az elvonási tüneteket:)
-
lammaer #13443 Lehet az lesz...
Csak még meg kell szoknom a milliókkal való dobálózást :)