50105
  • Plata
    Múltkor GS-en volt a Star citizenről egy elég lehúzós cikk.
    De remélem nem lesz igazuk és jó lesz.
  • Gundark 1 1
    Jó lesz ez h egyszer elkészül. Azért Chris beírta magát a történelmünkbe a Wing Commander sorozattal. (a filmet nem is értem hogy sikerült ilyen szinten elcseszni) Privateer, Starlancer freelancer, komoly cuccok voltak :) Van valami határidő a végleges kiadásra? Mert azt látom hogy sok modul még nem megy. Csak nehogy úgy járjunk mint az elite dangeroussal. Szép szép, de valami hiányzik belőle hogy korszakalkotó legyen. (pedig az elitet is igen sokat nyomtam anno)
  • Plata
    Mert ott csak diplomata küldik vannak,ha vannak.Elvileg 1-2 küldinek lennie kellene.
  • lammaer
    Skacok, annak mi az oka hogy Fedes kariként (60. szint) a First officer Department headem soha nem ad semmilyen assignmentet?

A többi department head (engineering, operation stb) folyamatosan ad mindenféléd, de a first officer nem.
  • Plata
    Öt nap múlva felépül a research épület.Elég hamar tele lett pakolva minden,kivéve a provision,azt én töltöttem fel,még jó hogy van sok karim.
  • Plata
    Egyébként ha nem szükséges küldiben,akkor hanyagold a bathletet.Egy puskával jobban jársz.
    Én legalább is elszoktam dobni ha találok.Max eventes vagy spéci bathletem van.De azokat is csak dísznek használom.
  • Plata
    Red alerten 185 romulan mark 65 nukara mark és 5 fleet mark volt a jutalom.
  • Plata
    Jobb és bal támadás gombot.
  • asolyom
    A klingon batlethnél ezek a left right kombók mit jelentenek? Az egér jobb és bal gombját?
  • Raulblanco7
    Kis off, bocsi. Kár, hogy a Star Trek nem ilyen, többfős hajók, szabad mozgás, rendes méretek, űrharc, stb: Demó videó

Ma volt egy kis bemutató abból, hol tart a Star Citizen fejlesztése, egész jó.
    Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.08.07. 23:25:43
  • Gundark 1 1
    Érdekesen hangzik. Meglátjuk mi lesz. Reméljük kissé összeszedettebb mint az ikóniai háború.
  • lammaer
    URLből hiányzott egy : a http után....
  • lammaer
    Ez nagyon tetszik ebben az MMOban, hogy rendesen tolják ki a sztorikat, amik egész jó minőségűek is. Hiába ugyanaz az alap mint a legtöbb MMOnál, tt vhogy élvezetes a küldetéscsomag, nem kínlódás.
  • Plata
    Talán az űrben nézd ne groundon esetleg szektorban.
  • Fabio Capello
    próbáltam anno, de hiába (infinite) a markja azoknak a fézereknek, nekem ugyanúgy mk2 damaget írt ki a tooltipben, amikor hatvanas szinten kivettem
  • Plata
    Ha jól értelmezem amit a neten találtam,akkor szeptemberben jön az új season,és új feltérképezetlen zónákat adnak hozzá.Meg valszeg skillrendszert is át rendezik.
    Meg ha jól olvasom az inaktív hajóinkat elküldhetjük majd küldetésekre,amikről atom fasza jutalmakat hozhatnak.
  • Plata
    Ez a weboldal nem érhető el

DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN

Rákerestem és meg találtam.Gyün S11 meg a 70-es szint és a T7 hajók.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.08.07. 17:24:28
  • Gundark 1 1
    Jön az Új hajnal
  • RoboKutya78
    a pontossággal többre mennél szerintem de én annyit se értek hozzá mint egy kezdő:)
  • asolyom
    Jut eszembe, van egy uncommon meg egy rare phaser beam array (Mk IV) az inventoryban. A rarenek kicsit jobb a phaser damage meg a dps, és +2% critical damage, viszont az uncommonnak +10% accuracy. Melyik is légyen beépítve?
  • Raulblanco7
    ahhoz nem kell játszani, csak zen store-ból kiveszed a zenes enterprise-t, leveszed a fegyvert, discardolod a hajót és újra amíg nincs elég.
  • Fabio Capello
    meg persze azok az elvakultak akik full retrofütty fézerrel akarják felszerelni a hajójukat... ;D
  • RoboKutya78
    a közbeiktatott dialógusokat elég egyszer végig hallgatni a következő játéknál lehet esc-t nyomni neki.
  • asolyom
    Most már sikerült. :-) Nem kellett droppolni....

Néha kicsit bosszantó a sok szövegelés a fedes küldetésekben, jobb a klingon csihipuhi! :-P
  • Raulblanco7
    ha nem játszottad egyszer le teljesen, akkor nincs csökkentett reward újrajátszás miatt, hiszen nem játszottad le teljesen, mert droppoltad, szerintem logikus.
    de ne legyél hülye és ne kezdd az elejéről, elég ha felsugrázol és folytatod onnan ahova visszatesz.
  • Plata
    jah jövőhéttől kristály event.Készüljetek.
  • Plata
    Kb 30-as delta eventes karival csináltam.
  • Lokker
    Plata, amit WoT topikba linkeltél 3 képet abból a második az valami brutál lett. :D
  • Plata
    Nem láttam,de ismerős mondta hogy neki eliten esett egy cucc ami átváltoztatja a karaktered,de eladta.
    megpróbáltam én is eliten párszor,sajna nem esett.
  • lammaer
    "állítólag" - és te láttad azt a tárgyat? :D
  • Plata
    Háát először is van 30 valamennyi karim.
    Másodszor van (vagy is volt)egy olyan Event hogy Featured Episode event,ilyenkor ezek a küldik adnak spéci jutalmat,és régen adtak lobit is.De már nem.
    Jah harmadszor meg ott van az hogy állítólag Elite fokozaton a Night of The Comet küldiben eshet egy tárgy amit nagyon sok pénzért el passzolhatsz exen.Mellesleg ugyanebben a küldiben vehetsz a csaposnál egy italt,amiből csak 1 darabot vehetsz,és ez az ital különleges,mert speckó táncot nyom tőle a karid,ami csaj karival cuki.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.08.07. 09:12:11
  • lammaer
    Azt mire ez a sok végigjátszás? Nem látok benne komoly rewardot...
  • Plata
    Hát szerintem olyan 50-50 alkalommal minimum én is megcsináltam.
  • lammaer
    Hát a franc tudja: mindkét alertes shuttlés meccs arról szól, hogy megjelenik 20 player, amiből 5 shuttlés (akikkel én együtt vagyok), a többiek meg ilyen rendes űrhajókban cikáznak. De az ellenfelek is, csupa cruiser meg tán még dreadnought is van, tehát nyilvánvalóan nem is nekem kell kilőni őket a 2 darab puskámmal :), meg ha rámnéznek el is füstölök.

Viszont nézzük a jó oldalát: mivel semmilyen hatással nem vagyok arra hogy mi történik a meccsen (hiszen a tűzerőm irreleváns), tegnap kipróbáltam: bementem a meccsre, elindultam szép lassan egyik irányba, majd elmentem fürdeni. A meccs lement, megnyertük, 90 mark (+ a bónuszok) bezsebelve a semmiért :). Bűntudat nincs, mert a csapatnak nem okoztam hátrányt... szóval ma meg a hétvégén fél AFK módon szétfarmolom magam markkal.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.08.07. 09:02:48
  • Fabio Capello
    -70, +30, sod external, pot internal&external.

Annyiszor lejátszottam, hogy egy életre megjegyeztem a hot, sour, pick-me-up, stemmed glas, honey mellett :D
  • asolyom
    Igen, de nem csinál rá semmit. Ha a küldetés menüben nyomok egy drop-ot, és újra kezdem az egészet, akkor a rendes pontszámot adja, vagy már úgy tekinti, hogy ez újra játszás, és a csökkentett pontokat adja?
  • Raulblanco7
    semmi, kijössz, bemész újra, folytatod kicsit hátrébbról.
  • Plata
    Ha jól emlékszem 70 30 és valami external a helyes válasz.
  • asolyom
    Gyaníthatóan én is belefutottam egy jó kis bugba. Az "Everything Old is New" című föderációs epizódot nyomom, és mikor Dr. McCoy-al kellene kalibrálni a kortikális stimulátort, akkor hiába állítok be mindent jól a doki csak térdel egy paci mellett a földön, és nem csinál semmit. Nem is tudok is továbblépni. :-( Ilyenkor mi a fene van?
  • Plata
    Komolyan ez bug,most egy nagy és összetett frissítés volt,ez azt jelenti sok új bugot kapunk.
    Ha nincs a csapatotokban ilyen nevü játékos és bent van mégis,azt azt jelenti valahogy összerakott titeket a játék egy normál nem shuttle fleet alert csapattal.A képen nem látom a hajót tisztán,de ha valakinek a portréját megnézed ott mindig azt a hajóját írja aktívnak amelyiknek a neve előbb van.
    tehát vegyük alapul a csókát,az ő hajója U.S.S. iconian,tegyük fel a shuttleja neve meg U.S.S Vadbarom,akkor mindig a battlecruisert fogja mutatni a profilján.Mert a neve előbb van.