50113
-
Raulblanco7 #13570 Majd inkább szeptember közepe körül, kb akkor fogják kiadni.
Persze nagy dologra ne számíts, jobb esetben mint valami vacak pet jöhet veled 1-2 nem használt hajód, rosszabb esetben doffozás szerű rendszerben küldözgetheted ide oda, lesz pár új epizód küldi, egy új kitalált warcraft féle varázslós kardozós faj, meg 2 új stf. Ennél többre ne számíts. -
alyr2 #13569 Erdekes video, akkor csütörtök után bug dönping? -
lammaer #13568 Véletlenul se Attack Pattern ugye? :D -
Plata #13567
S11 vidió, -
Plata #13566 Wazze azt mindeki tudja hogy az AP az Attack power.
Vagy Ability Power.Kinek mi tetszik,de lehet agyatlan pöcs is,esetleg alamuszi paraszt.
-
Raulblanco7 #13565 r&d packnak rövidíti mindenki, mert felesleges kiírni minden alkalommal hogy research & development pack.
ha valaki nem ismeri a rövidítéseket, az nem az én hibám, ez is ugyan olyan mint pl az AP rövidítés, ha nem tudod, nézz utána.
egyébként többször írtam már itt, egyéb fórumban is volt téma, már egy évvel ezelőtt is, hogy kb mindig megéri, flotta chaten is írtam már többször.
nem kell szóvivő, vedd ezt az első selejtező körnek, bár ez ahhoz túl egyértelmű volt szerintem. -
lammaer #13564 Az r&d rövidités kavarta meg az embereket (mert az nincs benne a pakknak a nevében amiről szó van, ellenben benne van egy másik, jóval gyakrabban előforduló pakknak a nevében), nem ő volt az egyetlen. De hát már lassan megszokjuk, mindenki hülye aki nem érti meg fél szavakból hogy mire gondolunk :P
Az hogy elmagyaráztad régebben VALAKIKNEK, abból nem következik az hogy Gundarknak is tudnia kéne :) Akkor jogos lenne a puffogás, ha mondjuk lenne itt valahol egy topik FAQban ilyesmiről szó :P
Amúgy engem meg megdícsérhetsz, mert én kinyomoztam mire gondolt a költő, sőt ezt utána félre nem értelmezhető 2 mondatban le is tudtam írni :P Ha gondolod, némi ECért szívesen leszek a szóvivőd.
-
Raulblanco7 #13563 hm, mondjuk persze benne van, hogy ha az a 4 láda pont vacak cuccokat dobál, akkor nem jön vissza a pénz, de ez van, kevés ec-vel több a kockázat, sokkal már nem igazán van benne. -
Raulblanco7 #13562 nincs mit nem érteni, teljesen tisztán és érthetően írtam r&d packot, abból csak egy féle van.
az, hogy valaki az r&d pack alatt stf reward packra gondol, az már nem az én problémám.
sokszor sok helyen írtam már ezt a módszert, a probléma ott van, hogy ha szólok hogy na most lehet használni, mert biztosan megéri, akkor csinálják pár napig, de ahogy vége egy eventnek és változnak az árak, abbahagyják és engem kezdenek kérdezgetni, hogy most lehet, most jó még?
maguktól már nem igazán tudják, csak várnak a sült galambra. -
Raulblanco7 #13561 gyorsabban jön ha sok pénzzel csinálod, de én is most csak 4 vacak ládát vettem 10-ből és azzal kezdtem, mert a félretett ec-hez nem nyúlok, 15 szép kerek szám. -
Zemanov #13560 Egy 100-as szerintem nem árt hozzá.úgy már látványos az eredmény. -
Plata #13559 A R&D pakk kereskedéshez jó ha van kezdőtőkéd,mert nagy üzemben kell csinálni,akkor hoz sok pénzt.
Én kétszer csináltam,egyiknél kb 5-6 nap alatt kerestem 400 milliót,másiknál meg nem emlékszem mennyit már. -
lammaer #13558 Na utánakérdeztem mert az orákulum szavait én se értettem teljesen tisztán (akárcsak Neo :))
Szóval a tárgy amiről beszélt az nem az STFeken szerezhető elite R&D pakk, hanem pl ez: [Research & Development Pack]
(amúgy az STFes elit pakkot is úgy tűnik érdemesebb lehet nyitogatni, 500Kért viszik el egybe, de ha kinyitod a 7 garantált Z particle az 350K, plusz a salvaged tech is 400K - ezek pillanatnyi árak, még nem néztem őket sose, csak az elite pakkot mert én abból kerestem a pénzt :) )
Azt hogy az Orákulum által javasolt pakkot mennyiért érdemes venni és a belőle eső dolgokat mennyiért eladni - na ehhez kell majd némi piackutatás :) De lehet hogy piskótasütés közben a kedves mosolygós néni is elárulja a titkot :)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.08.09. 23:39:03 -
lammaer #13557 Nekem biztos nem, 1000x inkább azt mondtad el hogy béna vagyok és semmit nem érek :) -
Plata #13556 Passz.De elméletileg jön T6 galaxy drenya,és jön valami sci drenya is,de zenes. -
Lehet már valamit tudni róluk? A 11es szezinban jönnek? Mondtátok hogy szar a dread, és tudom hogy a mostani hajóm jobb, de valahogy vonzódom hozzá :) Mondjuk a mostani hajóm bejött, szeretem. De én csak koca vadász vagyok hozzád képest, gyakorlatilag 1 karimmaj játszom :) -
Plata #13554 Hát én nem adnám el.
Lesz új drenya,elvileg lesz T6 simi is. -
Szóval azt mondod hogy pl a elite RnD-t ne eladjam mondjuk 450.000ért hanem nyissam ki és többre jön ki ha felteszem? Én most csesztem el vagy 15 milkót a fegyverekre :) Illetve csak az updatekre.
Apropó Arbiterrel megy valaki? Milyen? :) Jön a dreadnought új változata?
Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2015.08.09. 20:56:25 -
Raulblanco7 #13552 ha nincs account bankod a kulcsokkal lehet esetleg ec-t pakolgatni, azok kb 1-10.000 ec áringadozást mutatnak fel alá, szóval itt megveszed, ott eladod, kb ugyan azon az áron lesz, és gyorsan viszik. de persze egyszerűbb az account bank. -
Na jó nem akartam a kollégát már az elején lelombozni hogy hu de gazdag vagyok ha már van 10 millám tudok belőle fegyverkezni:)
-
Raulblanco7 #13550 a héten elbasztam a játszós pénzem, a maradék 15 milliárd ec-t nem költöm el, így maradt kb 10 millióm amit el lehet szórakozni, szerdán vettem belőle r&d packokat, kinyitottam, eladtam ami esett, és ez minden nap. szerda őta a 10 már 200nál tart.
ezerszer elmondtam már az r&d-set is, de valahogy mégsem csinálja senki, pedig ott van az endgame gear ára fél hét alatt. -
Raulblanco7 #13549 öhm, a 10 milliós az elég olcsó szar kategória, de azért értem persze, hogy mit akartál mondani :) -
Csak ha kiváltod a caracter bankot vagy hogy hívjákot
Dilítiumot lehet
A finomítás ablaknál nem váltod be zenre hanem átloggolsz más karakterhez é ott kiszeded.
Vagy csinálsz egy saját fleetet de a caracter bank jobb megoldás
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.08.09. 19:32:32 -
asolyom #13547 Egy accounton belül karakterek között lehet EC-t és dilithiumot "átpakolni"? -
Plata #13546 Szerintem tökre rendben van,AP-seknek az obelisk meg omni beam alap asszem. -
lammaer #13545 No igen, sajnos azt szoktam tapasztalni hogy segítőkészséggel nincs baj csak az empátia hiányzik :), mert többen szívesen elmondják mi az ultimate endgame gear, csak elfelejtik hogy az a kérdező számára az hetekig/hónapokig elérhetetlen, tehát a tanács nem sokat ér.
Vhogy úgy tűnik, hogy a tapasztalt emberek többsége már elfelejtette hogyan is jutott el az endgame felszerelésig...mert az az infó lenne nagy segítség :) -
lammaer #13544 Amúgy találtam a neten egy kezdőknek való guideot, hogyan lehet küldetés rewardokból összerakni egy starter AP alapú szettet. Hangsúlyoznám a STARTER szót :)
http://www.reddit.com/r/stobuilds/comments/2pkssd/attempt_at_a_mostly_replay_mission_rewards_ap/
Mivel a hozzászólásokban nem köpködték agyon, ezért ezt nagyjából le is követtem (mivel a millióimat jelenleg fleet ship modulera költöm :) ).
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.08.09. 18:11:02 -
lammaer #13543 Tudom, konkrétan egy MK XI Acc+CRTH+DMG esik, de nyilvánvalóan az is szemétrevaló kategória (mert ennek az MK X megfelelője volt a screenshoton :) )
Van a hajómon pár darab belőle, csak már nem volt hangulatom újra és újra végigtolni azt a küldit, ezért ideiglenesen vettem MKX-et.
Azonban repu húzás közben esnek ezek a radiant beamek is (volt még két MK XII lila is, random acc-crt-dmg statokkal) és ezért bátorkodtam megkérdezni hogy esetleg ezek használhatóbbak e.
Amúgy gyanítom hogy hiába lenne a hajómon epic sok CRTs beam array, mivel még nincsenek meg hozzá a több tiz millás CRTt felnyomó konzolok azokkal sem lennék sokkal előrébb.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.08.09. 18:05:13 -
Nem tudom srácok azé itt nem csak über gazdag játékosok vannak akik 10 millás fegyverzettel szaladgálnak Vannak akik a kisebb kalibert szeretik vagy tudják megvenni maguknak.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.08.09. 17:27:53 -
Plata #13541 Egyébként én sem cuccoltam fel a karijaimat epic crtdx4 cuccokkal.Általában Mk12 lila van nekik. -
Plata #13540 Valamelyik küldetés ad lila beamet.Azt hiszem egy borg küldi ad. -
lammaer #13539 Igen tudom, a crtd*4 az igazi... szépen éptgetem a hajót, nem tudok mindjárt mark XIV epiceket rápakolni. Egyelőre kell antiproton beam, abból dolgozom amit a pénztárcám megenged meg ami esik. Aztán majd persze veszek feletest meg 1 millárdosat az exről, de addig is...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.08.09. 15:27:37 -
Raulblanco7 #13538 kb a mindkettő szarabb mint a másik kategória. mindegy melyiket rakod fel, igazából kukába való mindkettő. -
Én mint laikus fegyverszakértő azt mondanám minél több egy fegyveren a + annál többet is ér.De nem értek a fegyverekhez.
:)
-
lammaer #13536 Srácok, a képen látható két antiproton array közül melyik a jobb? Én a XII-t választanám a nagyobb DMG meg az extra feature miatt, de nem tudom megitélni hogy az a +2% crit chance meg +10 crit severity mennyit ér...
(a hajóm adatlapja szerint jelenleg a base crit chance 3.4% a severity meg 59)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Amíg nem lesz értelmes gépem addig pihi lesz legalábbis max portyázok a mély űrben. komolyabban nem merem túlterhelni a gépet.
-
ha ezt a kódsort nem érted nem vagy igazi treky :)
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.08.08. 22:18:32 -
Plata #13533 Az összes küldi solozható. -
Plata #13532 ??????????? -
11a-11a2b-1b2b3-0000 :)
a profik így köszönnek el a játéktól:))